-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
gali777 #46211 üzenetére
Azért annyira megértem hogy tudjam miről dumálnak,sőt kereskedni is tudok,vagy raidet szervezni.Nem nagyon szoktam látni hasonlót mint magyarnak nevezett szerveren,az sem magyar,csak túlnyomó többség magyar.Mondjuk azért néha hiányzik hogy jókat dumálgassak valakivel,de cserébe nyugi van.
Jut eszembe a cross realm miatt néha átkerülök másik szerverre,múltkor magyar játékossal dobott össze,egy másik realm-ról,annak veszekedés meg hiszti lett a vége,kiderült hogy fideszes,az én harci kecskémnek meg orbán viktor a neve.Végül behisztizett és kilépett.
-
Plata
félisten
válasz
gali777 #43442 üzenetére
Jah azt félre néztem aszittem proci 2.4,de reggel sietve néztem fórumot mobilról.
(#43444) rup1u5
Erre mit mondjak,sosem izgatott a helyes írás,főleg nem akkor ha sietve írok.
Ha nem tetszik hát azt tom mondani szar ügy.(#43445) ProgenXL
Igen a gamestar ír 60 új kocsiról. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
gali777 #35534 üzenetére
Elvileg még lehet nyomatni vele mert 1.33-as még most is az Online.
Amúgy meg nem értek veled egyet a cheat részhez szólva. Attól hogy van egy bug a játékban ami kijátszható és mondjuk valaki ki is használja az nem azt jelenti hogy csalni is képes az illető.
Azért meg senkit se lehet piszkálni hogy kihasználja a játék hibáit.
-
Plata
félisten
válasz
gali777 #35476 üzenetére
Én szeretem,ott lakom,ott spawnol a karim.
Sokba került mert fullosan olyan 10 misi volt,de szeretem.Jobban bírom mint a drága apartmanokat,hiába vannak meg a legdrágább apartmanok,azok nem olyan jók nekem,bár a hajón sajnos nincs garázs,de hajó van és heli,bár az csak privátban használható rendesen. -
Laraxior
titán
válasz
gali777 #35476 üzenetére
Igen, es eladni sem lehet gondolom...
Ez a Pegasus féle jármű lekérés is faszsag, miert nem lehet a garazsban mondjuk a turreted limo, vagy mondjuk a hazteton a helipad. Mindenert futkarozni kell, van amikor ido sincs ra.
Pl amikor el kell menni egy csomagert, 20k penzt ad meg RP-t... -
Racer77
tag
-
válasz
gali777 #35363 üzenetére
Nem, csak a koncepció az, mivel szarnak az egészre, gondolom ezt volt könnyű módosítani. Hirdeti magán Benny a játékon belül, hogy gondosan kiválogatott autókat tuningolnak fel, igazi legendákat. Aha, persze, mint pl: a legutóbbi chrysler voyager 2004? Való életben pedig a 60-70-80-as évekbeli izom/sport autókat nem szokát lowriderré alakítani, inkább a sima mezei cirkálókat. A sabre turbo pedig vérbeli muscle car (Chevrolet Chevelle, 1970).
-
Plata
félisten
válasz
gali777 #35164 üzenetére
Utoljára asszem decemberben csináltam Daily küldit,de csak akkor ha nem volt benne gyilkolós,ha igen akkor simán kihagytam.
(#35166) techpor
Azért mert nem szoktam leállni ölni?Vagy azért mert a max pénzre utazom?
Van egy csapat akivel sokat heist-eltem,na velük egy darab dolcsit sem lehetett elhagyni.Azt nem tűrték.
Rengeteg pénzt szereztem velük,de ők tényleg nem tököltek,1 dollár veszteségnél azonnal újra kezdés inkább.Ha meghaltál kétszer akkor többet nem jöhettél,stb. -
Puma K
nagyúr
válasz
gali777 #34602 üzenetére
Igen volt, de nem ilyen volt és nem így működött mint az V-nek az Online része.
A IV-nek nem volt semmi ünnepkhez-alkalomhoz köthető event-frissítés.
Ott felmentél freemode-ba, ha akartál aztán telefonról tudtál indítani DM, TDM vagy versenyt. Aztán nagyjából ennyi volt az egész multis rész annál a verziónál.Leginkább a single részt frissítették azt is 1.0.7-ig és annyi. Hagyták lógni a levegőben...
-
válasz
gali777 #33578 üzenetére
Kicsit talán egyoldalúan látod ezt a dolgot, így még szerencse, hogy nem rajtad múlik.
Ha nem lenne az egész árazás arra kihegyezve, hogy a játék árának több tízszeresét beleverd sharcardokba, akkor eleve nem is lennének ilyen dolgok (pl: storyban baromira felesleges az ilyen). Eleve nem sírna érte a játékosok kb. 80%-a public chaten. Hidd el, szerintem, hogy ez erről szól publicban senkinek nem tetszik. Aki pedig sokat jár publicba az önkéntelenül is talál ilyeneket, nézz szét a GTAs reddit csatornákon, hogy mi folyik még ma is az online részén a játéknak.
Az pedig, hogy ez így van, a rockstar szégyene, ahogy az egész P2P kapcsolatos, crew chat és anti-cheat védelem nélküli online felület is.
-
Ghard
őstag
válasz
gali777 #33575 üzenetére
Talán azért, mert az idő 90%ában free sessionben szórakozok. Amint látod az meg nem kevés.
Tölts el te is ennyit freemódban, aztán másképp látod az egészet.
Egyébként meg magasról teszek rá, ki mit gondol a pénzszerzés ilyen módjáról. Nem én cseszem szét milliók játékát a szar injectált scriptekkel, és nem is az én dolgom, hogy ezt megakadályozzam. Egy ekkora fejlesztőcég mind a R* képtelen normális online felületet biztosítani. Innentől kezdve úgy játszok, ahogy jól esik.
A játék elején valóban kerestem a pénzdobálókat, de már nincs semmi, ami kellene. Hogy mostanában is belefutok, az már csak azt mutatja, hogy mennyire leszarják a fejlesztők is az egészet. -
4264adam
veterán
válasz
gali777 #33578 üzenetére
Valóban elég érdekes, hogy mindig össze fut ennyire szerethető cheater-el
Eddig én egyszer lettem kicsi áldozat "1M$ és egy csészealj belsejében találtam magamat Mission kilépés után" Fura is volt, hogy olyan sokáig tölt. Azóta találkoztam cheater-el, de az annyiból állt ki hogy, konfettis robbanásokkal mindenkit a magasba lőtt.
Laraxior: Sajnos nem marad meg a kapott fegyver. És sajnos eladni sem lehet a megvett, de használhatatlanokat. Ami elég nagy kár mert bármely mission előtt véletlenül rá lehet lépni a "all buy weapon..." Aztán -100k$-al kezded a játékot
-
Puma K
nagyúr
válasz
gali777 #33575 üzenetére
Ez kb olyan mint anno én véletlenül találtam játszani tudó embereket akikkel együtt játszva dőlt a lé.
Sőt!
Felvettük egymást barát listára, mert ők látták, hogy képben vagyok a játékot tekintve, nekik meg akkor kellett egy állandó 4. ember. Aztán ez a csapat is ráunt a játékra és később ismeretlenekkel játszva megint találtam játszani tudó, összeszokott embereket.Ha tetszik ez a pénzszerzési lehetőség amit Ghard talált, akkor menj és te is csatlakozz impromptuhoz. Ebben pedig senki nem gátol meg, hogy így tegyél.
Puffogni meg értelmetlen mert csak annyi jön le, hogy irigykedsz a pénzmennyiségre amit így szerez. -
kisza25
félisten
válasz
gali777 #31726 üzenetére
én GTA2-vel kezdtem és azóta mind megvolt, az a helyzet, hogy nem tudom rávenni, hogy elinduljon tegnap vacakoltam vele fél órát. passz
na megnéztem social clubon, létezik, hogy csak 7,5 órát
ja nem 7d 2h 30m ~170 órát -
válasz
gali777 #31630 üzenetére
Még pár teljes játék újraindítás és eltűnt. Közben láttam ilyen is: [link]. Csak kíváncsiságból bepattantam a srác mellé, aki gondolom csinálta. Hát érdekes volt, amint beszálltam egyből színváltós lett az autó, ami rakétákat lő ki és baromi gyorsan ment. Mondjuk még mindig nem értem, hogy ebben mi az élvezet, és miért nem offline csinálja az ilyeneket?
-
-
Plata
félisten
válasz
gali777 #31372 üzenetére
Liberty city?Nemár,azt a szutyok szar city-t ne rakják be.
Inkább San Fierro vagy Las venturas kerüljön be.
Ez a videó egy rakás szar már bocs,az hogy jön DLC már volt,még akkor ki jött hírbe amikor a hajós DLC kijött.
De liberty city csak kacsa.Remélem nem is kerül be soha,négyben is szar volt.
Akkor már inkább jöjjön Vice city vagy a GTA san Andreas többi területe. -
Krystal_s
addikt
válasz
gali777 #30097 üzenetére
Én még nem csináltam meg a repülős iskolát.
Amennyiben egy másik karakterrel (de azonos psn fiók) valaki megcsinálja, akkor utána már minden karakternél kevesebbet fizet? Ez csak az iskolára jellemző, vagy minden küldetésre?Hát ezt sajnálom, hogy a talált fegyver nem marad meg...pedig jó lett volna.
Úgy halottam az MG az egyik legjobb. Vettem már kb 10 fajta fegyvert, de az ellenséget mindegyikkel többször (kb 10x) kell eltalálni, hogy azok végre meghaljanak. (kivétel a rakétalövő)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest