- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Macrodroid
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz Mr.Csizmás #22399 üzenetére
lehet, de nem a garázsból, hanem a szervizben (jóval ár alatt)
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Mr.Csizmás
titán
onlineben lehet eladni autót a garázsból? (vagy csak törölni)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
kisza25
félisten
válasz Wiz Khalifa #22391 üzenetére
amelyiken dollárjel van az előtt van tábla oda állsz megjelenik az ár E-t kell nyomni
én pont azt nem értem onlyne vettem 2 lakást az egyiket nem találom, pedig 200000 voltAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
Edem05
őstag
válasz pendre54 #22379 üzenetére
Ha nyomkodod a felső számos gombokat a billentyűn akkor változtatja a fegyvereket (én átvariáltam ezeket a beállításokban) pl: 3-as gomb a shotgun, ha ezt nyomkodod akkor tudsz választani a megvett shotgunok között. Aztán ez ugyan úgy érvényes a többi gombra is.
MÁS: Mondjuk engem az zavar, hogy nem tudok fegyvert eldobni/eladni véglegesen. Vagy mondjuk ha el is dobom (F9) akkor utána megint megjelenik a játék újraindítása után vagy ha lelövök valakit és odamegyek felvenni a pénzét akkor a fegyverét is felveszi. Erre nincs valami, hogy ne vegyen fel fegyvert automatikusan? Onlineban pl szerintem katasztrófa, hogy üldözök valakit kocsival azt még görgethetek fél évet amíg ahhoz a fegyverhez érek amit szeretnék használni aztán túlmegy a kiválasztott fegyveren és kezdhetem előröl a görgetést.
-
JackFeryll
őstag
válasz Mike Farrel #22393 üzenetére
Nevetséges, még küldetés közben is simán kilőnek belőle. Úgy néz ki nem golyóálló az üveg, illetve le is húzza ha kihajolva akarsz lövöldözni aztán úgy marad.
Egyébként túlzottan erős lenne, ugye ezt nem lehet 1-2 sticky-vel /RPG-vel felrobbantani (4-6 kell neki talán) viszont ilyen formában felesleges volt belerakni a játékba mert semmi értelme, olyan mint egy 10000 méterre kvalifikált, de lyukas tengeralattjáró.
-
sqpp
őstag
válasz Wiz Khalifa #22391 üzenetére
Hát elvileg lehetne, de nem jó Az ingatlanoknál kérhetsz útirányt is és még az árat is kiirja... nem vágom mi van... lehet akkor mégsem lehet?! vagy egy idő után csak?
-
kocsisdavid5
aktív tag
Hogyan lehet házat venni offlineban?
-
Mike Farrel
tag
Hali,
Van itt valaki akinek van Insurgency páncélozott terepjárója, mert van egy marha idegesítő dolog vele kapcsolatban (bár lehet csak engem irritál). Vettem egyet (trollkodni nagyon király ) Tetszik, hogy próbáltak kilőni rpg-vel, raktak a kocsira sticky bomb-ot plusz vadászgéppel is próbáltak lelőni és azt is simán kibírta a kocsi és mentem tovább vele. Viszont mikor valaki egy pisztollyal simán becélzott a kocsi üvegén keresztül, akkor simán átment a golyó az üvegen aztán meghaltam. Ezt direkt így csinálták meg, mert ez így katasztrófa. Ha páncélozott a gép és katonai akkor az üveg is legyen már páncélozott benne. Lehet valahol kérvényezni, hogy javítsanak ezen?[ Szerkesztve ]
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
Pityu.
nagyúr
válasz rétisün #22246 üzenetére
Ma már elég selejtesek a játékok,csak ki dobják őket és az embert megetetik a sok patchel amitől vagy jobb de lehet inkább szarabb lesz,ahelyett ,hogy egy rendes munkát adnának ki a kezük közül,pláne,hogy a gta 5 ön egy csomót kotlottak,hányszor el halasztották,de éreztem,hogy nem fog akkorát durranni,jó jó,de a régi gta k feelingjét nem adja vissza.Látom a hozzászólásomat meg ki lökették amire válaszoltál Pl ott van az assassin's creed unity is ki adtak egy fos játékot,el kezdték patchekel toldozni foldozni aztán a black flaget átvariálva ki adtak egy engesztelő játékot utána kidobtak az unitihez egy kínás dlc t hogy el sikkasszák az uniti sikertelenségét.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
kisza25
félisten
only létezik, hogy vettem egy lakást és nincs meg?
az hogy átlátszó sebezhetetlen autókkal szaladgálnak egyesek, az valami full extrás cucc, vagy csalás, elég sok ilyennel találkoztam márAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
sqpp
őstag
sqpp Update:
Jelenleg 60%-nál vagyok, végre Michael és Trevor ismét bejárhat a városba anélkül, hogy betámadnák.. (Visszavittük az öreg nőt.) Eddig baromira bejön a játék és nem akarom, hogy vége legyen Közben Trevor autója kapott egy ki Upgradet ismét, így végre elértem a maxot rajta. Asszem nézek neki valami kis kecót is Franklin közelében. [ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Wiz Khalifa #22382 üzenetére
akkor ezért vágott ki
spanglee001: ma láttalak 2 percre egy kocsival belementél mellettem a folyóba oszt eltüntél az mi vót?[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
spanglee001
addikt
válasz yozsee11 #22383 üzenetére
most akartam kérdezni, hogy csak nálam van e összeesve a social, de jóvanakkor
a 22381ben azt is megválaszoltam a második bekezdésben
milesz most összesett a social mindenki menjem BFezni
csináltuk a heistet, nem várakozhattam sokáig, utánna hívtalak jópár gamére de nem jöttél
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Malibutomi
nagyúr
Én is most léptem volna be, erre game services are unavailable
-
addikt
válasz spanglee001 #22381 üzenetére
Köszi ezek is hasznos infók, hiába na, amíg nem készül el a magyarítás, addig kénytelen az ember minden ilyen apró xarságra rákérdezni, mert amúgy tényleg rengeteg infót megjelenít a játék, csak hát ugye az englis nem megyen.
Esetleg az én 22379-emre valami ötlet?[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
yozsee11
aktív tag
Akkor "megnyugodtam", hogy nem nálam van a hiba
Szerk.: Twitteren se találok semmi utalást erre, hogy ez tervezett lenne.
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
Wiz Khalifa
veterán
F@sznak most kell a szerverrel baszkódni hogy ne tudjak játszani egyáltalán a játékkal!
Smoke some weed nigga!
-
spanglee001
addikt
válasz pendre54 #22374 üzenetére
egyből van mellényed a kék csík jelzi, de vehetsz több darabot is, és ha elfogy akkor az M betüvel az invertory/armorból tudsaz másikat felvenni, ugyanitt tudsz enni snacket kólát stb-t ami pedig az életerőt tölti fel.
ha a tabot nyomva tartod akkor az egérgörgövel tusz váltani a slotok közt, pl az ököl slotjába van a bézbózütö, a törött üveg, stb. rpg slotba rpg homing launcher, gránátvető
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Bowser
aktív tag
Nem reklámozni akarok de a Steamen 60 Euro a GTA V, mai nap viszont a Media Marktban(EuroPark) 12.990 Ft a 7 új DVD. Ok akinek nincs olvasója annak persze nemjó de aki rendelkezik optikai meghajtóval inkább a a Media Marktost ajánlanám Személy szerint én jobban is örülök ha nem csak digitális formában van meg egy játék, főleg egy ilyen kaliberű játéknál.
[ Szerkesztve ]
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
addikt
válasz kisza25 #22376 üzenetére
Köszi, megnéztem működik. Viszont vettem RPG-t, gondolom a zűrösebb szitukhoz jól jöhet még, eddig zárolva volt, viszont hiába adtam ki rá több ezer dolcsit, nincs a fegyvereim között. Szerintem az lehet a gond, hogy az első körben összevásároltam mindféle akkor elérhető cuccot, így minden hely foglalt lett, gondolom ezért nem fér el az RPG. Na most ilyenkor mi van, nem lehet valahogy a meglévők közül egyet "eldobni" pl. a pisztolyt, és a helyére berakni az RPG-t?
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
JoceeHunt
őstag
Srácok van valakinek ötlete hol a túróba tudom azokat a gázszállító teherautókat megtalálni, ma 1,5 órát csak bolyongtam de sehol nem adott be ilyen kocsi üldözést
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
addikt
Üdv!
A fegyverboltban a már meglévő fegyverekhez, hogy kell lőszert vásárolni, mert csak fegyvereket dob fel megvételre?Ja, még valami, vettem golyóálló mellényt is, ez automatikusan működik ezután, vagy ezt is valahogy aktiválni kell?
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
-
M3nyus
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy lehetne megszerezni a Liberatort Online -ba? Ahol story módban spawnol ott sajnos nem jelenik meg, próbáltam versenyről elvinni házhoz, persze nem nyílik ki a garázskapu, megvenni sem tudom.
Én vagyok M3nyus!
-
negyven2
veterán
válasz Kölökpálinka #22369 üzenetére
Akkor még nem is tartasz ott .
Ez az élszerrabkákás után lesz elérhető majd és Franlinel kapod őket amit egy L betű fog neki jelezni a a mólónál (ahol a körhinta is van). “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
addikt
válasz Wiz Khalifa #22367 üzenetére
Köszi, ez is profi lett, én a repülősöket valahogy abszolváltam, de a helis feladatok esélytelenek, akármilyen finoman nyomom a billentyűket, akkorát mozdul a gép, hogy az ellenőrző pontok negyedét elvétem, vagy kifutok az időből. Szóval egyelőre hanyagolom is, majd a végére hagyom.
-
negyven2
veterán
válasz Kölökpálinka #22364 üzenetére
A Franklinel kapott első meg kell csinálni (ez ugye a zöld L betű). De! Előtte érdemes:
Ha gondolod és sok pénzt szeretnél, akkor érdemes megvenni a Sonar Collections Dock-ot és megcsinálni a nukleáris hulladékok összegyűjtését. És az Epsilon küldetést Trevorral megcsinálni a Bail Bond küldetéseteket. Szintén Trevorral leszállítatni 4 embert az Altruist Cult-nak majd utána begyűjteni a 4*25 000$-t (kivéve azt a nőt akit a pálya tetején el akarnak ásni élve). Franklinel megcsinálni minden mellékküldetést (és a többiekkel is amit még enged/lehet). Van amihez Franklinek fel kell hívnia Tonyat-t. Plusz ugye ott van neki a éjszakai illegális autóverseny. Szed össze az összes rejtett pénzcsomagot. Plusz visszaszerezni annak az egyik a bicikliét vagy motorját, mert az 100 000$ részvényt csérbe. Ezek után mehet a tőzsde az első Lestere küldőivel. Nekem az első tőzsdés küldetés után (úgy hogy nem lett ezek közül sok megcsinálva) Michael-el lett 15 millióm, Franklinnek és Trevornak meg kb 1,5 millióm. A játék végén meg megcsinálod a többi Lester küldetést és ha jól csináltad akkor 2+ milliárdod van karakterenként. Sőt ha benne van még a konzolos hiba akkor a pénzed maximum 2 147 483 648$ lehet karakterenként (pedig Michael az utolsó utáni tőzsdéskor kb 3 milliárd dollárja volt részvényekben, de mikor kivettem csak ennyit volt a számláján .
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Ateszpapa
addikt
A fene egye meg!
Újra raktam a rendszert csak most a win 8.1 helyett a win 7 et raktam fel. Kár volt! Azóta gfx d3d init errort dob még az elején.
Erre van valami javítás? Win 8.1 alatt soha sem jött elő. Ráadásul a mentéseim is buktam. úgy tudtam a felhőbe ment. Egy frászt! A kva életbe! -
cyberkind
félisten
válasz Kölökpálinka #22364 üzenetére
Az elsőt meg kell csinálni, és már itt is ajánlott a tőzsdézés.
-
Kölökpálinka
csendes tag
Hello! Most kaptam meg az elso Lesteres kuldetesemet, es olvastam, hogy nem erdemes megcsinalni a jatek vegeig. Viszont semmi mas kuldetesem nincs. Mit csinaljak?
-
privacy99
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki(k) várnak heistre embert (PC), akkor én szívesen csatlakozom, mert akiket bedobál hozzám az online, 80%-al lehetetlen megcsinálni bármit is, mert autóversenynek hiszik a küldetést, és jól megelőzve berontanak a 30 géppuskás közé.. szóval valami szervezettebb csoportra gondolok. Egy haverom is jön majd, de a napokban csak én.
Most éppen a 2.-at próbálom (úgy hogy én szervezem, a 3. is megvan a haverom irányításával), csak nagyon lassan jön össze a 4 ember.
Köszi!
-
Wiz Khalifa
veterán
A legutolsó patch óta nyugodtam tudom Steam-ből is futtatni a dobozos game-et mert nem akad ki.
Smoke some weed nigga!
-
JoolsNOS
veterán
"Visszajavították" az élsimítást? Most megint jó.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
holden72
tag
Sziasztok,
Egyjátékos módban (tehát nem online), van már megoldás a vásárolt (tuningolt) autó megőrzésére?
Ha jól tudom, vásárolt garázsból is eltűntek tuning autók.
köszi -
Puma K
nagyúr
válasz Carvus #22330 üzenetére
Ámen úgy legyen!
(#22336) Hauptmann :
Csak a GTA V miatt elkezdtem nézni mit bír a kártyám.
Míg a "legendás" legutóbbi patch nem volt kint addig a GTX 760-as kártyám GPU-ja 1167 Mhz-ről 1280 Mhz-re tudott boost-olni, az alap órajele pedig 1006 Mhz.
A single részben autóztam és mindig egy nagy kört mentem így teszteltem, mert változik a környezet és 60-99%-ig terhelődött a kártya környezettől függően, aztán volt mikor már annyi elég volt, hogy Franklin-el kiszaladtam a házból kocsiba be, padlógáz és fagyi. Aztán elkezdtem csökkenteni 5Mhz-vel az 1310-es értéket míg megkaptam az akkor stabilnak tűnő 1280 Mhz-et.Aztán jött ez a patch, akkorra meg már multiztam leginkább ha jól emlékszem és kaptam az exe hibákat. Begurultam, reseteltem a grafikai beállításokat játékon belül, belőttem mindent úgy ahogy aktuálisan jónak gondoltam, de fagyi nem múlt el... fogtam a kártyát vissza raktam alap órajeleire, a grafikai beállításokat megint lenulláztam megint állítottam egy olyat amit jónak gondoltam, és a kártyának csak a +12mV-ot hagytam meg így most 1177 Mhz-re boost-ol és nem fagy a játék.
Lényeg:
Ha tuningoltál a kártyádon akkor vegyél le belőle kezdésnek 30 Mhz-et a GPU-ból és a VRAM-ból meg 70-et, reseteld a grafikai beállításokat, majd állítsd be a grafikát úgy ahogy jónak látod és ne úgy ahogy előzőleg volt: pl én kikapcsoltam a tesszelációt, mert a pálmafákon meg kavicsokon kívül nem sok helyen jön ki az előnye, nekem meg most annyit nem ér a dolog.Plusz haverral leteszteltettem hogy egy olyan helyre mentem el ahol volt jó néhány pálmafa mondtam neki nézze a képernyőt nézze a fákat meg komplexen az egészet, majd míg elszívott kint az erkélyen egy cigit levettem a tesszelációt és akkor is megnézettem vele ugyan azt a helyszínt és nem vett észre elsőre semmit csak akkor mikor mondtam neki, hogy a pálmafák felülete egyszerűbb-simább majd visszakapcsoltam a tesszelációt és mondta, hogy tényleg van különbség. Játék közben meg nem nézegetünk pálmafákat és kavicsokat. Viszont így lett füvem ami eddig nem volt a játékban.
A grafika pedig úgy van jelenleg belőve, hogy a 2048 Mb VRAM-ot tudja enni max 1980 Mb-ig, a Windows-t pedig lebutítottam Classic kinézetre (egyedi színekkel) így az meg max 65 Mb-ot eszik.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
addikt
válasz Habugi #22348 üzenetére
Igen, már láttam egy-két végigjátszós videót erről a részről, az számit-e, hogy ki rakja le a kocsit, mert pl. én Trevorral próbálom, vagy csak Franklinnel lehet? "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
nagyúr
válasz pendre54 #22337 üzenetére
ha jól emlékszem, régebben volt egy bug a játékban, hogy ha a fegyverválasztó screenről választottad ki valamelyik robbanóanyagot, akkor a következő ki-bezoomoláskor megfagyott a játék. ez ennél a küldinél nagyon kellemetlen volt, mert közben robbantani kell majd.
ha esetleg ez történne majd, keress rá a neten, hogy hová kell állítani a menekülő-autót, hogy ezt elkerüld, van róla fent youtube-videó is.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Habugi
addikt
válasz pendre54 #22346 üzenetére
Onnan tudod hogy jó helyre álltál-e, hogy beadja a telód a megfelelő opciót.
Amíg nem látod a telóban Michael hívása előtt ezt a lehetőséget, addig teljesen mindegy te mennyire ítéled meg eldugottnak/félreesőnek az adott helyet, mert a játék szerint nem eléggé az.
Keresgélj, előbb utóbb úgyis meglesz. A kocsi téma pedig egyértelmű, mert amikor alkalmas/alkalmatlan verdába ülsz be akkor a játék egyből szól.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
addikt
válasz gali777 #22344 üzenetére
Köszi, de valami nagyon nem stimmel, beálltam egy tök félreeső helyre, de semmi, a játék nem jelzi, hogy hívjam Michaelt, ha meg csak úgy hívom, nem adja be a küldi végét. A kocsi is elvileg 4 ajtós, tehát jónak kell, hogy legyen. "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
gali777
őstag
válasz pendre54 #22341 üzenetére
Ja, akárhol leállhatsz vele, de ha tudod, hogy hol lesz a balhé akkor annak a közelébe próbáld elrejteni valahova a kocsit, de amúgy lényegtelen. Én ennél a blitzesnél nem vágtam, hogy hol lesz megejtve az akció, úgyhogy csak úgy találomra leraktam egy sikátorban. Meg annyi, hogy majd legyen nálad valami robbanószer, mert majd fel kell robbantani a kukásautót, ha odaértetek a menekülő autóhoz. -
RazoR
veterán
Ha vége a single-nek lehet még csapatni tovább csak úgy?
-
addikt
válasz gali777 #22338 üzenetére
Tehát, ha jól értem a város bármely pontján le lehet parkolni vele, csak félreeső helyen legyen? Az nem számít, hogy a rablás hol lesz, mert mi van, ha pont a város tulsó végén lesz majd a rablás helyszíne, a menekülő kocsi meg a világ végén? "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
Üdv!
Kellene egy kis segítség.A Blitz Play Setup küldinél, már mindent elintéztem, vettem ruhát, maszkokat ,kukásautó meg a vontató a helyén. A Getaway kocsit is szerzek, ami ugye 4 ajtósnak kell, hogy legyen, de hova rakjam le, mert a térkép semmit nem jelöl? Ez után kellene Michaelt felhívnom, de hová parkoljak le? "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Hauptmann
addikt
Ma vettem elő megint a játékot, feltelepült az új patch is. Az eredmény az, hogy 5-10 percenként fagy, szürke, vagy fekete képernyővel, igy kb. játszhatatlan.
Azért a Rockstar jó kurva anyját, azt is elrontja, amíg eddig jó volt.
-
yozsee11
aktív tag
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
BoogeyM@n
tag
válasz CsonkaImo #22328 üzenetére
hát alap kontroller és billentyűzet között tényleg nagy különbség van xD epic úgyan úgy gombokat nyomkodsz
autós játékokhoz meg kormány és gázpedál kell
tudom mire gondoltok az már inkább nem a kontroller része pl:ahol a gázkart a ravasszal lehet húzni és fordulást joystickkal irányítod a kontroller a nyomkodós része az meg mitől különb mint a billentyűzet hát semmitől -
KisBundi
őstag
Vki fel tudna venni a Gta V PH-s csoportba?
-
KisBundi
őstag
Vki ki tudna segíteni pár onilne alapvető információval? Új vagyok még online és szeretnék a társasághoz csatlakozni.
-
Puma K
nagyúr
Kár, hogy csak ennyi heist van Online és single részben egyaránt... lehetne több.
Mondjuk most az Online annyira megfogott, hogy az alig 40%-os -melléküldetésekkel együtt ennyi- single részt abba is hagytam
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Jani18
aktív tag
Unofficial PH GTA V TS szerver.
Várunk minden PH-s GTA V játékost.Akit érdekel jöjjön fel.Ha van rá igény be lehet írni az összefoglalóba.
gold.voic.in:8780 pw: vindictus GTA V szoba
[ Szerkesztve ]
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
kisza25
félisten
én GTA4-et vettem meg anno xbox 360-ra is mikor PC el lett adva, nem sok híja volt, hogy összetörjem a kontrollert
bf3 multiba toltam bele 180 órát kontrollerrel xbox360-al (előtte 1500+ órám volt már benne PC-n), mondom csak megszokom, de nem, ehhez újra kellene születni vissza is jöttem PC-re, jobb a békességAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
sqpp
őstag
Most csináltam meg a bankrablásos Heistet, kb 60%-nál tartom, hamarosan vége és már sajnálom is az tuti, hogy utána ismét kitolom még1x
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Minden tiszteletem annak, aki gamepaddal tud normálisan célozni ebben a játékban.
-
Redcaster
őstag
Ha két online karakterem van, akkor azok osztoznak a bankszámlán, vagy külön kezeli a rendszer?
-
Lunky88
tag
Titeket nem dobál le néha a multi? Az előbb egy küldetés kellős közepén arcomba nyomja az üzit a játék hogy connection lost és a singleben találom magam. Már nem az első ilyen alkalom volt sajnos.
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
JackFeryll
őstag
válasz Rison77 #22317 üzenetére
Pedig a setupok nélkül unalmas farmolás az egész. Arról nem beszélve hogy a setupokból is rengeteg pénzt lehet szerezni.
Tényleg sokat tölt sajnos. Ennél szaggatottabb menetű mp játékkal még nem találkoztam. Sem a múltban , sem a jelenben.
Többek közt: behív haver a sessionbe, közben megtelik ezért visszadob, de nem is abba a sessionbe ahol voltál hanem keres neked egy másikat, ergo már a próbálkozás alatt kidob. Inkább foglalja le a helyet előre és legyen x másodperccel hosszabb a kommunikáció, de potyára ne dobjon már le. -
Rison77
senior tag
Ez az online elég érdekesen van megcsinálva. A hétvégén már karcolgatta az idegeimet. Eszméletlen sokat tölt, nem tudom másnál mennyit, de az arány kb 60% játék 40% töltőképernyő. A queue rendszer működését se nagyon értem. Eddig heist-eknél többnyire normális emberekkel játszottam, de kb csak setup-ot tudtam csinálni. Behív egy heist-re, megcsinálunk egy setup-ot, kivág free mode-ba, aztán várhatod, hogy kapsz e a következő setup-hoz invet, vagy nem, vagy automatikusan inveli vissza az embereket? Jó párszor azért ment el az inv mert sokat töltött, és mire betöltött addigra fullon volt a csapat...vagy egyáltalán nem jött inv. Elég sokan ki is használják ezt , megcsináltatják randomokkal a setup-ot, aztán a heist-nél pedig feltöltik a csapatot barátokkal. Kicsit azért korrektebb rendszert is összerakhattak volna.
-
htc07
addikt
van valami unofficial prohardver teamspeak szerver, ahol sokan szoktunk lenni?
-
nubreed
veterán
SP -ben lehet bankot rabolni? Pl a Fleeca banknak láttam fiókját egyik este mikor arra jártam, nem volt ott senki, de amúgy nappal ki lehet rabolni?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
JoceeHunt
őstag
válasz bendeguz76 #22308 üzenetére
Az megjelenik feladatként vagy csak úgy üljek be egy kisbuszba és induljak el vele aztán kiírja hova?
Gázszállító kisbusz kell?Aki akar engem is jelölhet, szívesen online-oznék:
joceehunt a nevem ott is.joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
RazoR
veterán
Pár emberke kapott crew meghívót...
-
architect26
aktív tag
-
werszomjas
addikt
-
watador600
senior tag
válasz BlackDevil #22304 üzenetére
Szia!
Gameshopot tudnám ajánlani, ott 14k, és kapsz hozzá pénzt is meg posztert is
Pont a mai nap vettem meg.Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
BlackDevil
aktív tag
Sziasztok.
Honnan lenne érdemes megvenni most, ahol bónusz pénzt is kapok hozzá? Minél olcsóbb annál jobb!»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest