Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
Tegnap gyűjtöttünk Neked lóvét, egy szavad nem lehet!

#25498) pendre54: insurgent+tuning, tank, ház+garázs, értelmes verda Kuruma-n kívül + tuning és meg is van.
Én nem mondom, h mennyim van, de várom már a 70-et, h megvehessem a tankot, na meg cyber boostoljon kicsit LancRace-ben, h minden verda maxos legyen! 
#25500) INMOTEP: egyelőre 4-en elkezdtük az Elite Challenge-t, de egy hülyeség miatt újra is indítjuk majd, ha végigtoltuk az össze heistet. Szóval várnod kell még kicsit.

Elite Challenge-nél ki kapja meg a 10M-t? Mert mi úgy kezdtük, h 2-en lenyomtuk a Flecca-t, másik 2 dettó, mi becsatlakozunk utána az ő általuk indított Heist-be és az elite challenge Award-nál szépen mutatta, h jó úton haladunk 7/26 volt mindenkinek a börtönös küldi előtt. Elvileg így meglesz mind a 4 főnek a 10+1M, nem?
-
válasz
kisza25
üzenetére
Nálam meg ott figyel 3,6 milla dodó, de fogalmam sincs, hogy értelmesen mire költsem el. Egy-két fegyver csak bizonyos szintnél vehető, van Kurumám, meg egy-két járgány még, igaz azokat loptam, de már ez is sok, helit meg minek. Lehet, hogy szülinapra meglepem magam, valami szőke csösös-bögyös luxus macával.
, -
bigrob
őstag
Egy rohadt hacker kinyírrta az egész szervert vagy 10x és elvette az összes fegyverem és ammom...
Így is alig van pénzem, másoknak meg millákat adnak... Köszi Rockstar
-
-
kisza25
félisten
válasz
prokxy
üzenetére
TS is hallatszik majd, meg amiket írok az is látszik?

és cyberkind: én 10 garázsos heist lakásokat vettem, most a szervíz feletti utcába, így nem kell olyan messzire menni tuningolni
néztem is, hogy ~150 körül voltak a lakhandik.
Garázzsal az a baj mindig el kell menni oda.
Én most oda is spawnolok, az új kecóba, ott vannak a kedvenc autók, a többibe meg stílus szerint, az egyikben a modern sportautók, a másikban a klasszikus izom autók és sportautók,
neked lehetnének egyikben a kedven, másikban a rózsaszín, a harmadikban a pink kocsik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cyberkind
félisten
válasz
prokxy
üzenetére
Nem sok, mi is csak versenyeztünk, meg ilyenek, nekem oké, de szedj össze mindenkit a heistre hogy legyen meg az azonos csapat.

---------------------
És egy kérdés, egy apartman, 2 garázst, vagy 3 apartmant érdemesebb venni?
Tele van a garázs, így valami kéne, viszont egy apartman 100-al több mint egy 10-es garázs.
Egyébként ha csak garázsba van az adott kocsi, és telózok a mechanik-nak, ugyanúgy hozzák mint a házból? -
Hokunda
senior tag
A GTA summer sale mekkora trollság már.
56.23ért megy (egy kis online cashért) kijövetelkor kb olcsóbb volt az erősebb ft miatt. -
Franklin
addikt
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Én 2e-ért adtam el ismerősnek, jófej voltam :-D
-
KubanitoS
veterán
Sztímes GTA 5 akciót láttátok?

-
Reaper
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
Bakker ilyen nekem is jó lenne, de akár ha folytatnánk ott, ahol abbahagytuk is. Tegnap jó lett volna nyomni, téged pont láttalak is fent néha 1-1 pillanatra, meg volt egy tankos multi. Utána egyedül maradtam, és ennek hatására elkezdtem irtani a piros egyéneket, meg akikre bountyt raktak vadászgéppel, tudom, nagyon helytelen

Egyébként én most már ráérek, ha gondolod versenyeket nyomhatunk 1 nyer 1 veszít felváltva a börtön mellett. Nekem is kéne még sok tuning cucc.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Grand Theft Auto V 5 GTA V GTA 5-PC Game BOX
3,5k...meg lett ez jósolva
(ez csak a doboz+lemezek kód nélkül). -
Puma K
nagyúr
válasz
marilllyo
üzenetére
Kérem fáradjon át a másik pulthoz: GTA 5 [PS4]
(ez a PC-s verzió topicja)
-
marilllyo
veterán
Jött valami frissítés. Na azóta nem tudok embert váltani, nem tudom a küldetést folytatni, igazából csak kocsikázok....
Single kampány mód. PS4.
Van valami ötletetek? -
kisza25
félisten
válasz
Viper26
üzenetére
online veszel autót, lesz rajta gps és biztosítás, első mutatja hol hagytad, második meg arra jó, ha ellopják, vagy megsemmisül felhívod a biztosítót és visszakapod
lopott autóra is vehetsz gps+ biztosítást
prokxy: tőlem ok, de tegnap is úgy jártam 22:15 volt mire gép elé tudtam kerülni, rád joinoltam, majd spectatorban néztem mit alkottok, nem tudom pontosan mennyi ideig tartott, mert ülve elaludtam
de mikor felébredtem még mindig nem volt vége, de akkor már majdnem 11-volt és rohadt álmos voltam inkább kiléptem aztán mentem aludni
fuvi: ja ez az
-
fuvi
senior tag
-
frissités után ugyanúgy szarráfagyott singleben (sima alkalmazás leállt hibaüzenet) mint előtte ott b..ssza meg az egész ahol van -.-
Bár múltkor meg azt csinálta hogy: 1) gép elindit 2) gta elindit 3) kifagy 4) második inditás már stabil volt cc 1 óráig
remélem ezt a "jó" szokását megtartotta
-
csabi0805
senior tag
Na szépen tölti nekem is.
Biztos tegnap este valami rossz volt. -
gali777
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
Jaja, ez a come out to play az, hogy valaki menekül, el kell jutnia A-ból B-be, a többiek pedig ezalatt próbálják megölni. A siege mentalityben egy védő van egy elég jól védhető helyen, a többieknek szintén meg kell ölniük, a hasta la vistában meg, ketten kamionban ülnek, ketten bicajoznak és a kamionosoknak a bicajosokat kell megakadályozni, hogy eljussanak a célpontjukhoz.
-
gali777
őstag
-
prokxy
veterán
válasz
wolf13
üzenetére
Kösz!
Mi lenne ez az Adversary Mode?
Innen néztem Elvileg csak ebben lehet duplazsét kapni...A duplaXP csak akkor érvényes, ha az új verdákkal versenyzel.
-
Integrale
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
-
Wiz Khalifa
veterán
Más is észrevette hogy a frissítés óta az új kocsikkal együtt a hátralévő mérföldet már kiló méterben írja ki?

-
RazoR
veterán
Úgy néz ki nálam is rendbe jött...
-
Kiskokó
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
Most végre szedi a patchet REMÉLEM talán ez hátha megoldja.
De elég szánalmas... hogy épp hogy hallom a motorhangot fél hangerőn a hifin ahogy kb már alap esetben Ordit a zene winampból.Tálcán a hangerő kezelőnél MAXon a GTA de látszik hogy a jelszintje épp hogy a 10-20%ot csapkodja...
-
csabi0805
senior tag
Én az előbb fennt voltam,de nekem meg semmi frissítést nem szedett le.
De ahogy látom akkor én még jobban jártam így.
Aztán mondom elindítom,hátha akkor elkezdi leszedni.
Erre már nemtudok játszani vele.
Mindegy.
Megyek nézni a Le Manst. -
cyberkind
félisten
Valaki nem akar jönni multizni?
-
INMOTEP
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
-
-
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Igen, az se ment amikor jött a heist update, mert mindenáron kell ez a szar soc club, ami Rockstar-os.
Mondjuk én el se indítom offline módban, úgyhogy mindenáron bukó van, lehet hogy most este is az lesz.
-
cyberkind
félisten
Nem tudom mit szentségeltek, nagyon jól lehetett tudni hogy a Rockstar online része egy nagy halom szar, és ez mindig visszaköszön valahogy.

Amikor kijött a heist update, még játszani se lehetett. -
imi1990
csendes tag
Életemben először vettem eredeti játékot de azt hiszem utoljára.Ez az egy játék volt ami érdekelt de kezd elmenni a kedvem tőle. június 3 óta egyszer működött, bár akkor hibátlanul.Azóta csak a hibakódok letöltések stb stb, most perpillanat 2-es hibakód ++ angol szöveg.
-
Chereiose
addikt
Na látom nem csak nekem ekkora hulladék....
-
Integrale
veterán
válasz
McSico
üzenetére
Biztos, hogy kivágom az ablakon. Nem lép tovább ezen az 55 GB-on. Jó lenne ha végre összekapnák magukat. Ez a frissítési és hibajavítási tempó kritikán aluli. 2 hónapot kellett várni a laptoposoknak egy szaros frissítésre, majd utána játszani sem lehet vele. Nagyszerű!

r.endruu: Nekem egy órája azt írja, hogy kevesebb mint egy perc van hátra, és láthatóan/érezhetően tölt valamit.
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nekem új verziót kér a SC-ból letöltöttem és még mindig kéri én se vágom mi van

-
McSico
senior tag
Ez kész emberek! Nem tudom mi van a Rockstar-nál, de ezt a frissítést jól benézték. A Social Club hibákkal elszáll, most meg elkezdett egy 55GB-os valamit leszedni, amit be sem fejezett, és már kiírta, hogy játékra kész. Hát gratulálok nekik... Biztos sok a pályakezdő programozójuk.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Mikrotik routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- ASUS GeForce RTX 3070 STRIX OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M3 Pro (2023) 18GB/500GB megkímélt 93% akku 224 ciklus
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én nem mondom, h mennyim van, de várom már a 70-et, h megvehessem a tankot, na meg cyber boostoljon kicsit LancRace-ben, h minden verda maxos legyen! 
,

Ki is volt a 4. tegnap?

,most bezártam az egészet és újból inditottam a játékot .Most újból megjelent az 55 GB os töltés és voálá átváltott 381.47 MB-ra .Ezt már tölti
CactuS