Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
válasz
Prosector
üzenetére
Ez lehet megoldja ,nagyon érdekes ez .Letöröltem ,újraindult a gép .Visszatelepitettem a régi verziót és most nincs Catalyst center .Maga az ikon a start menüben ottvan ,de azt irja "' CLI.Implementation fájl vagy szerelvény illetve annak egyik függősége nem tölthető be .A Rendszer nem találja az adott fájlt ."
Inenn hogyan tovább ?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sűrű elfoglaltságaim miatt pár napja nem játszottam a játékkal, most szerettem volna, de úgy tűnik szivat. Ablakos módban indult el, mondom sebaj, néha így szokta, ALT+ENTER után jó lesz. Csak hogy ezúttal nem lett, nyomkodhattam akárhányszor, ablakos és ablakos között váltott úgy, hogy közben egy pillanatra elsötétült a monitor.
Becammogtam a grafikai beállításokhoz, ott fullscreen volt beállítva. Továbbá észrevettem, hogy felbontásnak 800x600 van megadva, de vajon miért, ha fhd-ban játszottam, mióta megjelent. Gondoltam sebaj, átállítom. Viszont nem engedi, hiába állítom be az 1920x1080-at, meg is kérdezi, hogy biztosan változtatni akarom-e, nyomom a space-t hogy igen, de visszaáll 800x600-ra.
A játékot újraindítottam, annyit romlott a helyzet, hogy ezúttal már valóban 800x600 az ablak mérete is, amiben fut, így azért elég vicces.Volt valakinek hasonló problémája, mit tudok ezzel kezdeni? Végre lenne egy kis időm játékra, nem szeretném hibakereséssel tölteni.

Mod: Érdekes, borderless windowed beállítást kiválasztva jó lett, fullhd-ba tette, és az ablak is eltűnt. Fullscreen-t visszaállítva megjelenik az ablak, és ismét leugrik 800x600-ra, pont fordítva működnek a beállítások?

-
Hoorus
őstag
Na, egy láma kérdés.. Be lehet húzni a repülőgép kerekét valamelyik billentyűvel?
Kajak nem találom 
-
Babcola
tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
A fene tudja, kívülről úgy néz ki mint az enyém (576kbyte bolt) volt benne valami bónusz papír, de nem foglalkoztam vele) szerintem ez az előre megrendeled és kapsz + 1millát csak beetetés volt, minden dobozos megkapja

Óbudai madarasban láttam.
-
INMOTEP
őstag
válasz
INMOTEP
üzenetére
Gyerekek ezt beszoptam ,felraktam a fent nevezett Beta Catalyst-et de nem igazán jött be .Letöröltem hogy visszarakjam a régit és most nem indul el a játék ,a Catalyst-et sem tudom megnyitni mert hibával leáll .Gondolom az lehet a gond hogy a valami friss driver fentvan ..
Most megpróbálom visszarakni a beta-t .De hogy tudom megoldani hogy a régi verzió kerüljön vissza a gépre ?
rendszer visszaállitás off-on van -
CJ3
senior tag
Mi durva hogy még mindig nem bírnak el a GTA V-el

Ez azért valamilyen szinten jól esik, mert megérte eredetiben megvenni
-
cyberkind
félisten
válasz
negyven2
üzenetére
Már megvan, megváltoztattam és megy is, sebesség terén 2-10Mb között ingázik, nem lep meg, tipikus Rockstar, de megvan.

Ha már itt tartunk, ha dvd-ről tenném fel, utána is letölthetném a játékot?
6 óra és kész, holnap jövök fiúk.

Ha így jönne mint most, 11-12Mb-tal, akkor másfél óra múlva repülnék is.
-
negyven2
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
Gondolom nem a Microsoftos Xbox Live Accountal akarsz belépni? Ha nem tudod a jelszót akkor kérj emlékeztetőt. Elvileg ha Boxon keresztül csináltad akkor megegyezik az Xbox-os Gamertagedel a neve.ok. CSak mert a régi dolgaid ezen a SC accon tárolódnak. Amúgy lemezről telepíted?
san01: Sztoriban az adott karakter helipadján, Online-ban pedig fel kell hívni a Pegasus-t, akik 200$-t cserébe lerakják a legközelebbi helipadon.
-
CptAdamica
veterán
Ha veszek egy attack helit, azt hol fogom találni?

-
Saccco
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Pimp my Plane...
-
negyven2
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
A pénz lényegében egy Shark Card, tehát igen az áthozott karakteredre is beválthatód. Hogy megkapd a karaktered, azzal a Social Club accounttal kell belépni és aktiválni a játékot amivel Xbox ONE-on is használtad (Oda is kellet Social Club). A karakterátvitel automatikus, vagyis ott lesz egyből. Ha nem akkor a Caharcter Transfer menüponttal tudod átvinni.
-
1m1s
tag
válasz
CsonkaImo
üzenetére
Direkt bezárok minden memóriaigényes progit, alapból amikor indítom a játékot 20%-on van a memóriahasználat.
Most feltettem a whql nvidia drivert hátha, bár nem látok sok esélyt rá hogy megjavul.
Lapozófájl változtatásán gondolkodtam még, de ahhoz meg nem merek hozzányúlni, mert már egyszer pórul jártam vele.
-
Babcola
tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
14-ért láttam tegnap osanban

Meg is lepődtem, hogy ott lehet kapni

-
1m1s
tag
Helló!
Az első patch-ig szépen ment a játék, azután 15 perc szaggatásmentes játék után nekiáll 2-3 fps-re ugrálni a játék mind single, mind multi.
i5 2400, gtx 660, 8giga ram, 7200es vinyó, legfrissebb béta driver.Videómemóriát bőven nem haladja meg a játék, memóriám 80-90%-on megy.
Valami megoldás, tipp, tapasztalat?
Köszi! -
INMOTEP
őstag
Valaki nem tud egy részletes leirást ami alapján betudnám lőni jól a videokártya beállítást ? ((Gigabyte 6770 HD .... Az is sokat segítene ha tudnám mi micsoda lefordítva magyarul . Továbbá szerintetek ezt a Beta Catalyst érdemes telepíteni ?
[link] -
gyuromoj
veterán
-
ron8
senior tag
Mouse inputok közül melyiknek kellene jónak lenni? A direct input késik, a raw még többet, a windows meg sokszor bugos.

-
BlackDevil
aktív tag
Nem tudna valaki nekem egy eladó GTA 5-öt olcsón?

Ma vettem rá magam hogy meg kéne venni. -
Ideg
aktív tag
válasz
INMOTEP
üzenetére
Kipróbáltam, semmi. Ugyanúgy tölti le a patchet állandóan. De amúgy a patch telepítésnek hogy kellen kinéznie? MErt nekem csak teker a social club, hogy installing, aztán egyszer csak kiírja, hogy kész. De a vinyó pl nem dolgozik közben meg semmi windowsos install wizard nem jön elő meg semmi. Sztem rohadtul nem rakja fel a patchet. :S
-
INMOTEP
őstag
Találtam egy ilyet de nem értem .
" No, You just have to go to your Windows options and create another session, another user, with admin rights, and launch the game from that new windows user account or session, once you are on your new Windows user with admin rights just start your hames shortcut with right click mouse button and press "execute as admin rights" or something like that. It will download the patch and install it.
Once it is installed you can play GTA in that new session or into your old one like allways.
Problem solved. "
-
cyberkind
félisten
Megéri a dobozos Gta 5-öt eladnom, és vennem egyet Steam-en, vagy untig elég ha beregelem a Soc Club-hoz, vagy van értelme a Steam-esre cserélni ha már van dobozosom?
Már majd bejátszanék, így nem tudom hogy mi legyen, vagy mi lenne a jó.

-
JoolsNOS
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A gpu nem bírja. Nincs köze a Vramhoz. Ez a két dolog kifog azon a kártyán. Nálam a 970el is mindkettő Highon van, mert sok fps-t vesz le, de látványban elhanyagolható számomra. Ha 40 az fps azon a tuning nem fog segíteni, hogy 60 legyen...
-
-
válasz
JackFeryll
üzenetére
Pedig már bent volt a GTA előtt is...igaz nem olyan régóta.

-
Ideg
aktív tag
válasz
INMOTEP
üzenetére
Nekem is ugyan ezt csinálja, ugyan ekkora méretű patchet akar felrakni. De nekem már kb 1 hete csinálja, minden indításnál... Nem tud valaki megoldást rá? Nézegettem már külföldi fórumokat ahol ilyeneket írtak, hogy a registryben írjam át a verziót, stb, de nagyon nem segített. :S
-
rup1u5
nagyúr
-
castiels
addikt
Sziasztok!
R 290 el használja valaki a játékot?
Ha ráteszem a 2X élsímítást akkor kb felezi azfps-t + droppol rendesen... Van erre valami megoldás?
Élsimítás nélkül megvan a 60 fps.
-
spanglee001
addikt
válasz
JackFeryll
üzenetére
sima verzióban is van, sikerült belőttem a grafikát is mostmár stabilra, eddig nem is foglalkoztam vele.
-
válasz
JackFeryll
üzenetére
Nem.
Már jó ideje benn a végleges....
-
JackFeryll
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Beta verzióval!
-
válasz
spanglee001
üzenetére
Settings-ingame és ott megtalálod.
-
spanglee001
addikt
valaki azt mondta, mintha a steammel ki lehetne iratni az fpst
hogyan? -
kisza25
félisten
ok-ok bocsi a tudatlanságom miatt
köszönöm a gyors válaszokat 
-
Sidragosam
csendes tag
Üdv.: Valaki nem tudja hogy race creatorba hogy kell a levegőbe rakni propsokat vagy hogy kell olyan kell ilyen karikákat csinálni a videóba meg lehet nézni hogy ha valaki nem tudta értelmezni mit akarok ! Előre is köszönöm ! https://www.youtube.com/watch?v=Fmz4rR7w-as
-
-
MurdR
veterán
Srácok, kínai nyelven van a Social Club kliensem. feltettem a RG honlapjáról is, de még mindig kínai. Ötlet?
-
negyven2
nagyúr
válasz
Kiskokó
üzenetére
Meg is kell rendelni és rá is kell tenni a kocsira, az rendszámot. Aztán játékon belül kapsz egy SMS-t hogy kész van, mehetsz a LS Customba. De itt egy videó.
Kölökpálinka: Nem lehet. Kocsinak meg csak a karakter fő kocsija lehet amit jelez a térkép, Lecserélni nem lehet, de vehetsz garázst nekik.
MurdR: Véletlenül nem warez kiadás, illetve nem volt fent az? De amúgy regedit és
HKEY_LOCAL_MACHINE ---> SOFTWARE ---> Wow6432Node ---> Rockstar Games ---> Grand Theft Auto V és írd át a nyelvnél a nyelvet en-US -re
-
sqpp
őstag
https://www.youtube.com/watch?v=z7JU0BoX0nQ
EZEN BEHALTOK!

-
Használja valaki iOS-on a GTAV maps appot?
Alul a linkek között van valami csevegő jel amire rákattintva kiírja hogy vírus van az iPhone-omon, és felajánl egy jó kis fizetős appot rá
Ez gondolom kamu ugye? -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Akkor kell a tuning a kártyának amikor memória 2 gb alatt van de az fps nem 60? Ultra tukrozodest és füvet akarok és most ezt így csak 40nel viszi
-
Kölökpálinka
csendes tag
Hello, single playerben van lehetoseg talalt autok eladasara? Es talalt autot ugy hasznalni, hogy a sajatomnak minosuljon is pl utcarol ne tunjon el?
-
Ch0b
tag
válasz
ittakary
üzenetére
Amennyiben jó internettel rendelkezik az illető akkor, nem kellene gondnak lennie a Rockstar-os letöltéssel, nekem nem volt. Fogtam megvettem a dobozost, megcsináltam az accountot és letöltöttem az egészet, és még dvd-vel sem tököltem. Elég gyorsan felpakoltam így a gépre a játékot. Mondjuk ez a megjelenés után pár nappal volt már. Ezért szerintem nem éri meg a steames verzió, csak akkor ha van annyi pénzed, hogy ne érdekeljen.
-
kenwood
veterán
Megtenne valaki,hogy azon kivul,hogy homalyosan utalgat arrra, lehet,hogy jobb a steames.
Illetve,h regebben volt valami gond a nem steames verziokkal.
Konkret peldakat is ir a kulonbsegekrol ?Kicsit olyan erzesem van az utobbi par hozzaszolast olvasva,mint amikor egy vadidegen pofanver,majd csak annyit mond :
"ezt tudod,hogy miert kaptad!" -
FrozeN`
tag
válasz
sixpak
üzenetére
Általában én is Steam-párti vagyok, de szerintem itt most nem éri meg azt a +4000 Ft-ot, az elején volt csak szívás a lemezes verziókkal, én a megjelenés után egy héttel vettem, elsőre működött (és azóta is) minden.

Ja, és azóta már a Steam overlay sem akad össze vele... -
Kiskokó
veterán
Na pár észrevétel/kérdés.
A patch óta nektek nem csinál olyat, hogy akció közben mikor sokan jönnek lövöldözés minden, olyan lesz mintha nem venné jól az egér jelét a játék... nem akad FPS is 40-60 de mégis olyan mintha beragadna valami gomb vagy mintha merülne az egér és alig akarna mozogni...
Eddig 2szer csinálta...
Melyik input beállítás mit takar és melyiket ajánlott használni ?
asszem RAW-on van.Illetve látótávolság stb csúszka MAXON és csak nekem tűnik úgy hogy a Patch óta mintha ez se lenne az igazi ?
Hiába van maxon tiszta gagyi... az FPS-em megvan de ugyan azon beállitások mellet mégis furább a játék azóta :S lehet én is újra állítom.
Pl amit irtam már, hogy TV-n FHD-ban húzza csikozza a képet ez egyre gyakrabb lett a monitoron is 1600x900 bana másik, IFruiton az elmúlt 5 napban minden nap beállítottam a saját egyedi rendszámom de egyszerűen a játékban nem jelenik meg, illetve ha az alkalmazásba újra belépek akkor is valami random lesz.
Pedig ki írja hogy sikeresen mentve az egyedi rendszám.. ötlet ? -
Üdv!
Ezt a tőzsdés dolgot még nem próbáltam, de láttam már róla videókat, hogy miként kell a story módba. Multiba van-e lehetőség rá, mert arról még nem találtam infót? -
INMOTEP
őstag
Miért van az hogy szinte akárhányszor elinditom a játékot elkezd letölteni egy 353 MB os cuccost .Már vagy 4x leszedte és telepitette ,aztsem nagyon vettem észre hogy csökkent volna a tárhelyem a meghajtón .Továbbá még az érdekelne hogy tudok bemutatni kézzel valakinek ? mit kell nyomni hozzá ? ja és hogy lehet beállítani hogy milyen kézmozdulatok legyenek ?
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

öthetvenhatkilóbájt vagy ókman

Most megpróbálom visszarakni a beta-t .De hogy tudom megoldani hogy a régi verzió kerüljön vissza a gépre ?
rendszer visszaállitás off-on van

CactuS