Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Felraktam fHD Very High-ra, még így is viszi, mi a tök?! Igen jól lett portolva, le a kalappal.
G550JK kis 850M tuning, 50-60FPS.
-
nubreed
veterán
válasz
akela91
üzenetére
Tudom, hogy mire válaszoltál, igazából nem is Neked szólt.
Csak úgy megjegyeztem általánosan, meg annak akinek elég a 30 fps. Néha mikor beakad a játék és leesik még csak nem is 30 hanem 40 fps környékére, már akkor brutális különbséget érzek a 60 és a 40 között, hát még akkor milyen lehet a 30. -
.LnB
titán
válasz
headhunter86
üzenetére
Nem, AMD-m van. RaptR is tud ilyet, lehet meg is csinálta majd megnézem. A RaptR-t nem használtam korábban sose, de most feltelepítette az új driver. De az érdekes az, hogy ha bármi mást állítok az megmarad, csak az MSAA áll vissza mindig off-ra.
-
Mengele
tag
Hi
Most meg olyat csinalt a jatek hogy rakantittok a benchmarkra erre elindul a story mod.
A masik verzio mikor elindul a bencmark meg ugy 5 masodpercet es loading story mod,toltes fekete kepernyo es ki irta hogy meghaltam.
A jatek pedig eredeti,dobozos verzio.
Helpet elore is koszonom.

-
Lenry
félisten
van egy olyan nyűgöm, hogy bár a játék jól fut, időnként meg jobban.
értsd: megyek az autópályán, és ugrál, hogy 30fps - 60 - 30 - 60
igazából a harminccal is ellennék, ha mindig annyi lenne, így viszont ez a folyamatos sebességváltás nagyon zavaró.lehet ez ellen tenni valamit?
-
Puma K
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
Az dúrva, hogy látszódik a horizont

Na ezeket a mókákat szerettem a IV-ben ("ez az én fétisem a IV.")
Csak külön az ilyen ökörködéssel lehetett több tíz vagy akár több száz órát belerakni a játékba, mert nem lehetett ezeket megunni... főleg ha többen voltunk az adott járműben/járművön és repülés közben kiszálltunk aztán repültünk minden fele vagy ha a kocsin álltunk akkor is eldobott minket valamerre.
Na jó nem
osztok meg élményt-véleménytsírok többet. -
kocsisdavid5
aktív tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
köszi
-
.LnB
titán
Lenne egy olyan problémám ami nem kimondottan zavar, de minden indítás után újra és újra be kell állítanom. Úgy játszom, hogy FXAA: on; MSAA: 4x. Beállítom működik is, észrevehető az élsimítások közti különbség. De amint kilépek és újra elindítom a játékot az MSAA: off lesz. Minden egyes alkalommal. Van erre valami megoldás? Esetlen valami *.ini buhera?
-
JackFeryll
őstag
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Szerintem normális, csak bizonyos küldetések hoznak pénzt. Olyankor majd utalják a számládra, nem is mindig azonnal.
-
kocsisdavid5
aktív tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Én offline-ra gondoltam
-
JackFeryll
őstag
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Online ?
Heist setup küldetéseknél a leader nem kap pénzt, többek közt ezért is szokott beállítani magának jóval nagyobb részesedést a többieknél a nagy heist küldetésnél (setupok teljesítése után).
Ugye magát az előkészítő részt elindítani is pénzbe került ami látszik a Heist indító képernyőn, de az nem látszik hogy mennyit vesztett azon a leader hogy 0$-t kapott mondjuk 4x 15000 helyett a 4 előkészítő küldetés alatt. -
kocsisdavid5
aktív tag
Az mennyire normális, hogy nem kapok pénzt a küldetésekért?
-
daveoff
veterán
-
Akcok94
senior tag
Hali,
Olyan problémám lenne, hogy mikor felrakja a játékot launchar tesz még fel valamit, utána indítanám a játékot és ezt írja ki: Game executable not found.please reinstall. Mi ilyenkor a teendő?
Köszi a válaszokat.
-
stickermajom
addikt
válasz
architect26
üzenetére
Megtörtént.

-
Franklin
addikt
[ Módosította: Oliverda ]
-
akela91
addikt
Grand Theft Auto V PC teszt (gamepod)
-
Jani18
aktív tag
Heist-re keresek 3 embert.TS szerver van.Akit érdekel írjon.
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Megoldódott ez a safe mode-os problémám, most az a kérdésem, hogy olvastam, hogy itt van valami PH-s crew. Feltudtok venni? The_ARCHITECT26 a nickem

-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
vettél cégeket?
a roncstelep 150 dodót ad bezúzott kocsinként, a vontató 500at bevontatott autónként, a reptér 7k illetve 5k-t légi/földi küldikért, a dokk pedig 23k-t minden egyes nukleáris hulladékért, amit megtalálsz, ha pedig az összeset összeszedted, egyszeri 250k bónuszt kapsz. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
taxi, random eventek (de aprópénzesek ezek), pénzszállító felnyomása, de itt meg 2 csillaggal számolhatsz helyből, és ha lever a rendőrség, akkor esélyes, hogy mínuszos lesz a móka.
-
Mate
nagyúr
Ha új single játékot kezdek, akkor megint 500K-val indulok?
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok! Free roamban pénzt hogyan tudok szerezni? Tőzsdézéshez nincs tőkém, küldikért pedig még nem kapok pénzt, nem is szeretnék egyelőre küldizni.
-
nubreed
veterán
Az a pénzkereseti lehetőség a PC-s verzióban egyszerűen nem működik szerintem, hogy veszek a TacoBomb részvényekből jó sokat, aztán elmegyek szétlőni a riválisa, a CluckinBell telepére a CB kamionokat és közben azt várom, hogy emelkedjenek a TacoBomb részvények és majd jó haszonnal eladom őket. A PC-s verzióban miért van ez is másképp, illetve van aki próbálta ezt, mit tapasztaltatok?
(#20556) irhejja:
Akkor nem én szememmel van baj, én is úgy éreztem, ha kikapcsolom a vsyncet akkor töredezik a kép, valahogy nem olyan folyamatos érzésre. Furcsa volt nagyon. Bekapcsolt vsynccel sokkal simább, folyamatosabb az egész csak néha belaggol, leesik az fps de én ezt annak tudom be, hogy a kártyám nem egy mai darab. -
irhejja
tag
Arra van valakinek ötlete, hogy miért 59 Hz-nak "érzi" a monitoromat 60 Hz helyett?
Sajnos VSync nélkül eléggé töredezik a kép, ha meg bekapcsolom a VSync-et, mintha túlzottan visszafogná a játékot... Nem tudom, hogy az 59 Hz-s "bug" miatt van, vagy csak ennyire nem működik a VSync a játékban/konfigomon (ami profilomon látható).
-
tomas51
senior tag
Elkészült a FHD GTX970 SLI teszt videóm.
Minden beállítás maxon, az advanced is persze.
FXAA, MSAA és TXAA teszt.
Ha az advanced ki van kapcsolva az olyan 20-22Fps többletet ad. -
tomas51
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Sok pénzt a legkönnyebben úgy tudsz ha tőzsdézel benne napi 3-4-5száz ezret simán lehet vele keresni max napi 15-perc az egész.

A telefonod böngészőjébe kell keresni nézz utána roppant egyszerű a dolog ja és mind a 3 karakterrel működik természetesen. -
Sövi
csendes tag
Üdv!
Hogy a fenébe kell fegyvert venni a boltba?
A küldetésbe,2 tagot elviszek a boltba,de nem tudok venni,
pedig a játék azt mutatja,hogy van 479625.-$
-
gdosa76
csendes tag
Sziasztok,lenne egy kis problémám ha bekapcsolom a TXAA-t eltünik a kistérkép a bal alsó sarokból

-
Számít valamit hogy DirectX10.1 vagy 11 van beállítva? Egyáltalán mi szükség van a lehetőségek választására?
-
GuruZone
őstag
Kedden még játszottam, megvolt a patch is, majd egyik napról a másikra, ma már nem indult el a játék.
A launcher sem jött be, hiába próbáltam rendszergadaként futtatni bármelyik exe-t.A megoldást a Social Club újratelepítése jelentette. Itt eléritek:
-
spanglee001
addikt
válasz
dragonfire44
üzenetére
mindenki tapasztalhatja ha a dokumentumok mappából nem menti le a mentést, mivel nem felhőbe ment sajna, remélem később azért megoldják, mert így elég gáz
-
dragonfire44
tag
Hali
Újra húztam ma a windowst,és szépen pofára estem mikor beléptem a Gta-ba online módban a pénzem megvan a fegyvereim eltüntek és a kéróm is nuku. Ez hogy van? Tapasztalt már ilyet valaki?
Üdv -
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem a játék Online részével kapcsolatban.
1. Van egy Tetoválás a "Racing Blonde", amihez a következő achievement-et kell teljesíteni. - The Record Holder ezt hogyan tudnám megcsinálni / feloldani?
2. Van-e olyan team ahova elférne egy ember heist-re? (Mikrofon, TS van).
3. Amikor az Online-ban egy új session-be váltok akkor mindig vissza dob a Story Mode-ba. Tapasztalta valaki már?
-
cyberkind
félisten
válasz
spanglee001
üzenetére
Engem az is hátráltatott hogy szinte alig voltunk játékra, meg rohadt szar volt a szerver állandóan.
Nekem nem sikerült sehogy se kinyitni, pedig a Titan küldi ezerszer csináltuk. -
negyven2
nagyúr
válasz
spanglee001
üzenetére
Sajnos már nem. De ha ki is sikerült trükkösen nyitni, a bent lévő kocsik hamar felrobbantották a Titánt
-
cyberkind
félisten
válasz
spanglee001
üzenetére
Azért ne unjátok meg, még én is jönni akarok multizni, boxon csak 82-es szintig sikerült eljutni meg 3 rablásig.

-
spanglee001
addikt
ha jól tudom még csak rövid ideje elérhető konzolon is a heist dlc, biztos rájöttek, hogy mekkora siker biztos lesz még belőle. legalábbis remélem. sajna kezd kissé unalmas lenni már legalább 3x lenyomtam mindet. tegnap tengeralattjáróval szórakoztunk, ma meg markolókkal. Sok újdonnságot már nem igen fogok látni benne, de akkor is el lehet marhulni vele ha van társaság

-
Kiskokó
veterán
-
spanglee001
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
sok pénzt heistel tudsz szerezni, biztosítást kössél a kocsira, ha vetted akkor van rajta, fel kell hívni a mors and muturalt és meglesz a kocsid. nálam a patc előtt és után sincs hiba, ma volt egy exe hiba és ennyi, napi 10 óra játékkal a hátam mögött ennyit tapasztaltam.
-
SoulReaver
veterán
ElQrtam egy csomó pénzt pár autóra és el tűntek... pl az egyik műhely előtt találtam egy szénné hegyezett verdát, és a garázsomból tűnt el...
Nem tudja valaki mitől van ez? És hogyan tudnék sok pénzt szerezni?
-
Tényleg később töltődnek be a textúrák, tereptárgyak, a tegnapi peccs után.

Mifaszvan, ezt így hagyják? Eddig fasza volt minden nálam, most meg ez van...vicc.
SSd-re áthelyezés javít valamit a dolgon?
Ha igen, akkor valaki írja le, hogy mi a menete ennek, ha egyáltalán próbálta már valaki. A játék Steam-es, az összes Steam könyvtáramban lévő játék egy HDD-n van, ezt az egyet akarom átrakni, de úgy, hogy el is induljon utána.
Kösz. -
fsb_essex
tag
válasz
gtamate2
üzenetére
Elkészítettem az [nVidia által kiadott grafikai segédlet] segítségével GTX960/4GB-hoz az "optimális" beállításokat: [link]

Végigolvastam az összes beállítást az NV oldalán, a képeket összehasonlítottam és a játékban is próbáltam online módban megnézni a hatásukat. (Pl DSR-t, TXAA-t, MSAA-t elvetettem)
A beállítások egy szubjektív igényt tükröznek. Elsődleges szempont az volt, hogy 1920x1200@60 fps-el egy akadásmentes vizuális élményt is nyújtó játékmenetet kapjak. Beltérben, városban, de még terepen is. (pl. ezért lett a fű "High")Személyes preferenciám, hogy szeretem a részletes, nem túlszaturált képeket és a "recés" élek nem nagyon zavarnak, főleg gyors mozgások közben.
A beállításoknál mérlegeltem az erőforrás igényt (cél a 60fps) és főleg a videomemória foglaltságot, de sajnos nem tudtam 2GB alá szorítani a vmem limitet, 2,566GB lett a végeredmény.
A pecs előtti beállítást nem mentettem le, de az 2,8xGB-ot kért a pecs utáni 2,6x-öt, de ezzel nem értem el a fix 60fps-t és nem is tetszett.
.
Ha valakit érdekel melyik beállítás miért annyi akkor szívesen megindoklom.
Az NV oldal nagyon részletes és mindent jól szemléltet, viszont az egyes beállítások egymással kölcsönhatásban vannak, érdemes a játékon belül is megnézni a hatásukat. -
Mr.Csizmás
titán
Z-s hiba = elfogy a ram?

-
Jani18
aktív tag
Heist-et csinál valaki?Tudok menni segíteni.Mind az 5-öt megcsináltam.
-
Hauptmann
veterán
Valaki a múltkor linkelt egy google maps szerű térképet, az esetleg mehetne az 1. hsz-be az nvidiás magyarázó linkkel együtt.
-
CJ3
senior tag
-
Kiskokó
veterán
válasz
headhunter86
üzenetére
jó akkor jól sejtettem, az a baj az angolommal kb 60%osan értem meg még feliratozva is. :S
magyar felirattal ujra kijátszom mmajd
Érttttem hogy balhét mondtak de nem gondoltamhogy vissza kell vinnniXD
kösz -
Kiskokó
veterán
Hello
Singlb megcsináltam a merrywether vagy milyen hajós robbantós küldit...de a 20misibit azonnal le is vonta szóval egy centet se kerestem egyik szereplővel se... ez normáis vagy mit basztam el ?
mission passed. annyi hogy volt Alarm... de utána robbantás. meg az ellopott francot kamionon elvitték Lesterék ? most mivan :S ? -
AthlonXP
őstag
válasz
velizare
üzenetére
Ja tenyleg igy van! Pedig olyan szepen feltuningoltam. Gyonyoruen nezett ki, semmi hivalkodo kulso, csak amolyan szolid, de annyira tetszett! Amugy elegge kiborultam annal a resznel, nagyon megsajnaltam szegenyt! Amugy is katasztrofa az otthoni elete szerencsetlennek, de ez a resz nagyon lehangolo volt!

-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Michaelét nem kell, apuci kisfia lenyúlja, utána meg kapsz valami sz@r toyotát az a8 (vagy mi volt) helyett 
-
-
Dtomka
veterán
-
Hauptmann
veterán
Valaki írta már, de nem találom, a telefonnal kéazült képek melyik mappába kerülnek a pc-n? Azt tudom, hogy nem .jpg kiterjésztésűek lesznek a file-ok.
-
Dtomka
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Beviszed a garázsba.
-
Wiz Khalifa
veterán
Hogy tudom Trevor, Michael, Franklin alapértelmezett verdáját lecserélni?
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- BMW topik
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology routerek
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- MSI B250M Gaming Pro alaplap
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak úgy megjegyeztem általánosan, meg annak akinek elég a 30 fps. Néha mikor beakad a játék és leesik még csak nem is 30 hanem 40 fps környékére, már akkor brutális különbséget érzek a 60 és a 40 között, hát még akkor milyen lehet a 30.

102 óra játékkal. még tankba nem sikerült ülnöm arra fekszek most rá

CactuS