- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firestormhun
senior tag
-
.LnB
titán
válasz
daveoff #20349 üzenetére
Kevered a két dolgot, volt egy patch erre vonatkozólag valóban ami az egér kezelést javította. De az arra volt megoldás, hogy az egér nem laggol úgy mint a Win8.1 megjelenésekor. De a probléma ennél sokkal mélyebb. Mivel az egész Win8.1 egér kezelési algoritmusa(i) rosszak. Sosem a valós egérmozgást követi le a kurzor. Nem véletlen téma még mindig a Win10 esetében.
Az a kép pedig nem bizonyíték. Az csak a feldolgozás sebességét méri, amit én említettem problémát azt nem lehet ténylegesen mérni. Egyszerűen érezhető.
Ráadásul amit linkeltél képet az borzalom, 676Mhz a "kilengés" (min. és max. érték között) az minden csak nem stabil. Nekem nagyon nem ilyen Win7 alatt.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
daveoff #20220 üzenetére
én azt várom, hogy az üres session-okbe kerülést végre javítsák gta online-on. már agyon forumoztam magam amiket irtak eddig semmi nem vált be. elég cink, hogy eddig max +1 embert láttam magamon kivül akárhány session-t frissitettem és haverokhoz pedig nem enged csatalkozni. este meglátjuk mit hozott a patch.
-
BlackSoft
addikt
-
mlinus
őstag
válasz
daveoff #16360 üzenetére
A gta 5 egy xbox360/ps3 játék. Aztán csináltak egy nextgen és PC verziót. Szebb mint a 4? Igen. Szebb mint a konzolos verzió? Igen. Az egyik legszebb nyitott világú játék, a tartalmat figyelembe véve? Igen. Amúgy azon nevetgélek, hogy mekkora fika lenne ha megcsinálták volna úgy a játékot hogy álleejtős a grafika, csak éppen GTX 980-on akadozik.
-
KAMELOT
titán
válasz
daveoff #16315 üzenetére
Ahogy elnéztem a beharangozott grafika elmaradt. Még a GTA4 modpackban voltak ilyen hasonló grafikával rendelkező kocsik. Valamit javítottak a játékon grafikailag...színesebb élethűbb az eső meg az egész...de nem olyan mint a trailereken amit láttunk...mert ott olyan volt a graf mintha Asetto Corsa gamet láttam volna!
-
Televan74
nagyúr
válasz
daveoff #16299 üzenetére
Gondolom lélegzetelállós grafikára számítottál.Lehet hogy a videók csaltak egy kicsit?
Mert a videók alapján én is egy jól kinéző játékra várok.De aztán lehet hogy nekem szép lesz a játék, akárhogy néz ki.Majd délután kiderül.És azt is meglátom,hogy elég e neki a 4690k húzva, vagy vehetek i7 -t. -
jonnyjoker01
veterán
-
Penge@Borisz
tag
válasz
daveoff #16163 üzenetére
Leginkább sehogy. Sőt, hiába "javítottam" ki, és lett ékezet nélküli a felhasználónevem, nem érdekli, akkor sem indul el, mindezt közel 20 ezer forintért. Steam-en nincs olyan, hogy a készítő lúzersága lehetetlenné teszi a termék használatát, ezért kérem vissza a pénzem, és vihetik a szarjukat? Felháborító ez a nevetséges amatőrség amit a PC-vel művelnek.
-
Daffchy
őstag
válasz
daveoff #14868 üzenetére
Én is lemondtam pár napja, utána meg is vettem Steam-en...
Szerk.: Sok jót hallottam már róluk, azért is rendeltem tőlük... de már ez így marad.
LaciCRM: Köszönöm olvastam, csak arra céloztam, hogy azért elég jól nyomják, aki előrendelte, de valamilyen oknál fogva lemondta a GTA V előrendelést náluk, annak küldenek egy ilyen viszonylag részletes tájékoztató üzenetet.
Evome: Passzolom, dobj egy mail-t nekik, hátha tudnak érdemben válaszolni erre a poszteres dologra, lehet kibontottak már egyet...
-
daveoff
veterán
válasz
daveoff #14717 üzenetére
Most olvasom, hogy a német PC Gamer szerint 4k-ban megvolt a 60fps, úgyhogy nem feltételezés. Ezek alapján tényleg nem kell tartanunk a teljesítménytől. Egy felső kategoriás kártyával meglesz a 100+ fps maxon, de hamarosan úgyis kiderül.
De nem lesz 60fps lock a játékban, ugye?
-
gali777
őstag
-
Dyingsoul
veterán
válasz
daveoff #14181 üzenetére
Elméletileg Kedd éjfélkor!
Forrás 1 és Forrás 2. Ha a germán amazonos linket megnyitjátok ott is azt írják, hogy éjféltől lehet tolni vele az amazon meg csak nem ír ki fals infót mert inkább semmit nem ír ki ha valamit nem tud.
Amúgy tettem ki visszaszámlálóhoz linket a steam csoportunkban.
Szerk van itt valaki aki lesz olyan elvetemült, hogy még éjfél után 1-2 órát akarja tolni esetleg velem együtt az online részt?
-
Evome
senior tag
válasz
daveoff #14181 üzenetére
Steam-en minden ilyen bazáros dolog 10~ órától szokott kezdődni. Legalábbis megfigyelésem szerint.
De a fene se tudja már követi őketÉn 5 körül érek haza, vagy lehet 7 ha úgy van a meló, de igazából annyira mind 1, mert van 1 hetem rá hál isten. Jó kis *** *** T-home net örülök ha 2 megával szedi
-
spanglee001
addikt
válasz
daveoff #13691 üzenetére
akkor engem is fel lehetne venni a csoportba, aztán mondjatok ha valamit el kell fogadni vagy mittom én miaza steam
18796 ft volt, kapok egymilliókettőt onlány és 150ezer bónusz pénzt. majd nyomtathatok akkor tokot is neki, ha tudni majd milyen lesz az eredeti borító, nekem bejött a tréler is, jó lesz az, de hanem már mindegy gondolom a pénzem nem adják vissza -
Rexcor
őstag
válasz
daveoff #13657 üzenetére
Szerintem a WD is jobban nézett ki a sandbox kategóriában, bár mint korábban is írtam, lehet, hogy a YT videó minősége miatt olyan "csúnya". Amúgy pedig rengeteg játékot fel tudok sorolni ami véleményem szerint jobban néz ki ennél, bár ezek nem feltétlen open world játékok: C3, ACU, Dying Light, Ryse stb.
Ettől függetlenül én is nagyon várom a játékot. -
Bjørgersson
félisten
-
Shing
őstag
válasz
daveoff #13640 üzenetére
Oké 3 éves kártya, de nincs is tőle újabb. Már nem az megy mint régen, hogy évente kell hardvert cserélni. 2005-ben kidobhattad az ablakon a 3 éves Geforce4-est. De még 2008-ban is a geforce 7000-es csodákat. Ma meg simán elvan az ember egy 5 éves HD6870-essel. Tudom, mert nekem is ilyen van. Nyilván nem maxon, stb, de ilyen még nem volt a számítógép világában hogy 5 éves hardverekkel játszhattál és nem is leggagyibb grafikán, vadi új játékokon. Ez nem naivság. Sokkal jobban megéri PC-t építeni mint mondjuk a GTA4-es időkben. Egy 4 éves i5 2500K is mindenhez elég. Ezért nem értem, hogy miért kell félni csúcs hardverekkel.
-
-
Shing
őstag
válasz
daveoff #13635 üzenetére
Én tényleg nem értem a pesszimizmusod. Nem olyan nagy szám a grafika, ha pedig az optimalizálástól félsz rengeteget dolgoztak rajta pluszban, nem hiszem el hogy ennyi idő alatt ne lehetne értelmes portot összedobni. Egyébként videokártya szempontból a 4. rész sem volt olyan rosszul optimalizálva. Ez meg már DX11-es is... Ráadásul már kint van egy gépigény leírás, ami szintén pozitív optimalizálást sugall. Legyetek már egy kicsit optimistábbak.
-
gali777
őstag
-
hermandani
tag
válasz
daveoff #13627 üzenetére
Amúgy tényleg ezt a trailer videót akár a konzolosból is összevághatták volna, semmi nem utal arra, hogy ennek bármi köze van a pc-hez.
Oké szépnek szép, de a kiadott képek is azért voltak szépek, mert sz@rrá lettek photoshop-olva.
Amit kiadtak gépigénynek, az egy orbitális kamu... -
csaba951
veterán
válasz
daveoff #13564 üzenetére
Tier 1, Tier 2, Tier 3
Ez csak simán arra utal, hogy milyen bónusz csomagot kapsz az előrendeléshez. 1-hez járt a legtöbb, 3-hoz meg a legkevesebb. Steam Store-ban már csak Tier 3 kapható.Aki dobozost vesz, az kevesebb online pénzt kap majd, mind akik online boltban vásároltak.
Tier 3 (Steam Store)
Ezeket kapod meg bónuszként, ha most veszed meg:
* $500,000 a Grand Theft Auto V-ban (single player)
* $700,000+$150,000 a Grand Theft Auto Online-ban (multi player)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest