-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
tomas51 #25942 üzenetére
Nekem meg a 980 elott csak CF vagy SLI volt. GTX980 SLI volt az utolso csepp a poharban, soha tobbet. Elotte is vegig CF, neha SLI, bar inkabb AMD/ATi kartyakat hasznaltam.
Ird be a googlebe, hogy multi gpu, micro stuttering. Csodalkozom, hogy meg nem hallottal rola, pedig az minden mgpu rendszer 'kifizetett' extraja. Egy kartyaval nem fordulhat elo, csak hibas driver eseteben. Az optimalizalas nem a mikrolagot oldja meg, hanem az FPS szamat, es a kartya kihasznaltsagat.
-
prokxy
veterán
válasz
tomas51 #25921 üzenetére
Ennek nem örülök...volt anno 7970 Ghz Ed. Crossfire, de lagok voltak, próbálkoztam én mindennel anno és BF4 alatt nem volt az igazi.
SLI elvileg jobb megoldás, stabilabb, jobban skálázódik, de ezek szerint az sem az igazi.
Viszont most nem akarok pöcsölni, h eladom ez a karit, mert qrvajó, nem cicereg, hűvös, halk, imádom, és vegyek most egy 980-at...annyival meg nem erősebb, de a 2 kari már 980ti szinten van simán. -
daveoff
veterán
-
rup1u5
nagyúr
válasz
tomas51 #17252 üzenetére
Ezen csodálkoztam én is épp most ezen a videón.
4db Titan X-en tolja 5K-n és a kártyák memóriái összeadódnak:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest