Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
üzenetére
Hosztolás alatt mit értesz?
Nem értem én az ilyen szak szavakat. 
Amúgy az ingatlanok között a High-end mind olyan volt nekem ami ilyen Hotel szoba vagy mi. Vagy hogy hívjam.
Vagy ott a komplett "Hotel" szerű épületet veszem meg? Bár egy szoba 500k $-ért kicsit meredek lenne. 
És az olyanok ellen nem lehet tenni aki csak úgy jön és megöl folyton?
-
Zedz
addikt
Tölti még valaki SC-ről a játékot?
-
Alice90
aktív tag
Aki szeretne GTA V online heist módba játszani vegyen fel socialclubon
nevem: Tutyko2015
avagy steamen: http://steamcommunity.com/profiles/76561198130007122/
-
gyimger
őstag
Köszi a segítséget, Pacy! Össze tudjuk mi ezt hozni.

Ha többen összegyűlünk egyszer, akkor ilyen Madrazo-féle küldetésekkel lehet keresni (és fejlődni). -
kerekfej
őstag
-
MerLinh
senior tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Nekem is az van, semmi problémám vele.
-
Lord Myn
senior tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Ja, az USB-s, lehet azzal van baja, régebben nekem is volt USB hangdobozom, nem minden játék szerette.
-
MeghaL0L
addikt
Senki nem tudta még megoldani ezt a laptopos problémát, hogy intel+amd kombóba képtelen elindulni csak az intellel így viszont nincs játszható fps?
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Pörög a topik rendesen!
az utolsó párszáz hszt nem olvastam, de lenne egy kérdésem:
Sikerült valakinek orvosolni a random fagyásokat? -
Zedz
addikt
51 / 60 GB, és 40KB/secnél nem akarja gyorsabban szedni. Tényleg ennyire szar szerverei vannak a Rockstarnak, vagy akadályozhatja valami?

-
Đusty
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
engem is érdekelne, single megvolt 100%ra, de multi semmi
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Mindegy, csak High-end apartman legyen! Csak abban tudod leszervezni az előkészületeket. De ez is csak akkor fontos, ha hosztolni akarod a rablásokat.
-
Wiz Khalifa
veterán
Melyik házat érdemes megvenni Online-ba? Hogy a bankrablás is meg miegymással ne legyen baj? PS3-an toltam a gémet de a multit sose. Így totál analfabéta vagyok még.

-
Puma K
nagyúr
válasz
velizare
üzenetére
Sajnos nem, mert csak egy exe-t/parancsikont keresel ki a gépedről:
További infókért Steam-el kapcsolatban: Steam topic (kiemelt téma)
-
Puma K
nagyúr
válasz
ghiottone
üzenetére
Ha van rá lehetőséged akkor 4GB-os GTX 760-at vegyél.
A GPU maga erős és akkor még nem is tuningoltál. Sok régi-új játékkal játszok (attól függ mennyire írták meg jól az adott játék motorját) full HD-n, 2k-ban, 4k-ban.
Én ha most vennék GTX 760-at akkor simán fizetnék többet egy 4GB-os példányért. Mikor tavaly július-augusztus környékén megvettem, akkor úgy voltam, hogy kell valami ami elpörög a gépben aztán úgy is váltok, de várakozáson felül jól teljesít.
Az Asus DC2 OC példánya a hűtőjével elég halk, és nem is melegszik olyan nagyon játék alatt. Eddig a 27 órás GTA V játékidő alatt 65 foktól nem volt melegebb a kártya, pedig megjelenéskor 11 órán keresztül játszottam megállás nélkül.
A GPU így 1163Mhz-re boos-tol magától. plusz 1db 8pin-es tápcsatit igényel (alapból 2x 6pin vagy tuningos verziók 1x8pin-1x6pin, 2x8pin), szóval a fogyasztása sem egy brutál, viszont a tuningban limitálótényező, de mint írtam tud ez a kártya még így is.A gépemből csak a HDD motorhangja hallatszik ki internetezés közben, de ha az is lekapcsol -mert nincs használatban- akkor nincs hangja a gépnek szóval a VGA is halk alapból

-
Sövi
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült mindent telepíteni,el is indul a játék,csak nem FULL SCREEN ablakba.
A játékba mindent engedett átállítani,el is menti de akkor is marad kicsi ablakba,cca 20x15 cm.
Ja és az egér mutatót nem lehet az ablakon kívülre,se a jobb fölső sarokba vinni.
Tudja vki,hogy tudnám átállítani? -
peet05
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám akadt, hogy : win 7 install megvolt, játék telepít(dvd) patch ok, directx pipa, driver pipa, stb..
Indítás után, normal mode full screen-ben black screen fogad és "kiakad", safe mode-ban viszont (windowed) elindul.
i5 4460
4Gb ram
gtx 960
Mi lehet a probléma? Visszaolvasgattam, de ehhez hasonlót nem találtam, ha mégis elkerülte volna a figyelmemet, akkor elnézést.
A válaszokat előre is köszönöm! -
Hokunda
senior tag
Volt aki esetleg gmgről vette?
Azért kérdezem, mert én mint valami kis taknyos hülyegyerek, nem bírtam magammal és a nuuvemes mókolás helyett egyből a 39.90 fontos (-20% vouncherrel) vettem, 32 fontért. Ezután néztem csak meg, hogy a gmg VIP-ben is benn van 31.19 fontért. A kérdésem az lenne, hogy a VIP árát is lehetett volna mérsékelni 20%-al? Azaz 25 fontért is vehettem volna?

-
ghiottone
nagyúr
A játék aktiváló kódja az SC profilhoz tartozik (DVD-s verzióm van)? - tegyük fel veszek egy új gépet Windows 8-al és feltelepítem rá a játékot - belépek a profilommal és akkor vajon fogja kérni a kódot, vagy simán futtatja?
Mozgatja a fantáziámat a q8200-ről i7,a GT640-ről - GTX760-ra és 4Gb-ról 16Gb-ra váltani 3-4 hónap múlva, ha összegyűjtöm rá a keretet.
-
warcat
veterán
Szokás szerint jókat lehet állatkodni,rinyált előttem egy csaj a mobilján,lecsaptam a francba,kijöttek a mentősök,mindkettő odaszaladt hozzá, mentőautó nyitva+leparkolva a patkán, hm ma még nem szirénáztam ...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval most megyek rabolni egy mentőautóval,tuti jó álca lesz,csak semmi feltűnés! -
Puma K
nagyúr
válasz
velizare
üzenetére

Bármilyen játékot, programot (Sony Vegas, PS, stb) vagy exe-t (Számológép, Paint, stb) hozzá lehet adni a Steam-hez és onnan indítani.
A Shift+Tab is működik a legtöbbnél, eddig a 10 éves Steam használat alatt talán 1 játék volt csak ami nem csinált semmit Shift+Tab-ra.
-
nmy1212
tag
Sziasztok!
Az alábbi gépen szerintetek hogy futna a játék?
Laptop.
I5-4210U
4gb ram
Nvidia gt840m 2gb
1366*768 felbontas maxKöszi!
Üdv!
-
Három árnyékolási metódust is kínál a PC-s Grand Theft Auto V
Nekem az AMD CHS kb -10FPS-t jelentett. Nektek mennyire eszi ez a kártyát?
(#18253) sirszevenap kitörölted?

-
MeghaL0L
addikt
Egy PlayGTAV.exe-t valaki tudna nekem adni?
-
geckowize
őstag
Hello,
Mi a legkönnyebb módja, hogy haverokkal, akik friendek SC-n, valamint van egy Crew is, amiben benne vagyunk, együtt versenyezzünk, missziózzunk, meg fejlődjünk különböző "heist"-okkal? (nem tudom mi az, de olvastam h kell hozzá apartman, igaz?)
Az a baj, hogy eddig csak úgy sikerült egyszerre jtászani, h először vkinek a sessionjébe külön külön bejoinoltunk, aztán utána egy megbeszélt verseny/misszió ikonnál gyülekeztünk és együtt álltunk be... Amúgy ha én belemegye kegyedül a kék sugárba, már 60 embert behív automatikusan a game és nem marad hely nekik....
-
Lord Myn
senior tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Milyen hangkártya? Alaplapi? Nekem nem volt semmi gond az X-Fi-vel.
-
lowzor
veterán
Konzolok szervizével más is szívott?
Ma délután kaptam meg, holott keddre volt ígérve. Doboz több helyen benyomódva, poszter összegyűrve.
Ezentúl csak a CDgalaxistól veszek dobozos játékot. -
ja, csak éppen megvolt rá az esély, hogy a steam életbelépteti a régiózárat, és lesz 13kért egy gta5 kulcsod, amivel ha éppen kínában vagy hong-kongban tartózkodsz, még játszhatsz is.
azt meg ne nekem mondd, hogy más miért nem hitte el, szívás lesz a patcheléssel az elején az rs szerverein keresztül.
-
nubreed
veterán
Szavaztam, amúgy DVD.

Más: arra tudtok mondani valamit, hogy kurzor billentyűkkel irányítva túl érzékenynek tűnik nekem a kocsik és járművek irányítása? Be lehet állítani valahol, hogy ne legyen ilyen érzékeny?
@)#18242) spanglee001:
Jó hogy felhoztad a hangkártyát. Nálam nagyon halk a játék, sokkal jobban fel kell tekernem az erősítőn a hangot, hogy rendesen halljam. Ez mitől lehet? -
törölt tag
válasz
urban racer
üzenetére
bent vagy

-
Mate
nagyúr
Ha már szóbakerült, egy gyors kis szavazás

Szavazatokat a linken keresztül tudjátok leadni

-
kigyi_23
addikt
Srácok már nem tudom mit tegyek 2 képet csináltam, az elmúlt 2 napban 1-1 készült a játékban enter-t kellett ütni a mentéshez ha jól láttam a feliratot viszont a képet sehol nem látom mi a fene van? Pedig olyan jól sikerült az első kép, hogy még én is meglepődtem.
Más: Kínai verzióról valaki valamit? Csak azért, mert nekem az van, de eddig nem láttam benne semmi kivágott részt pedig itt állították páran, hogy vagdosták rendesen.
-
nubreed
veterán
válasz
Alice90
üzenetére
Ja értem, köszi. Ez jól hangzik, majd ha már kiéltem magam eléggé a nem online -ban, kipróbálom ezt is.

Amúgy azok után, hogy az első 24 órában több mint 1 millió kelt el digitálisan a játékból és ebben még nincs benne a 7 dvd-s változatok eladása, merje bárki is azt mondani, hogy a pc halott meg, hogy itt már nem lehet játékot eladni... csak jót kell letenni az asztalra.
-
Mate
nagyúr
válasz
velizare
üzenetére
13K volt egy steam gift, de aki jobban ért hozzá még olcsóbban beszerezhette. Úgyhogy amellett, hogy steam-essel nem volt szívás (dupla tárhely esetleg), még drágának se mondható.
(#18226) cain69: Legalább 3-4 fórumtárssal együtt állandóan leírtuk, hogy mire lehet számítani. Biztosra lehetett tudni, hogy rockstar szerverei nem fogják bírni, míg steam ennél többet is kibírt már.
-
ÁdiBá
veterán
Fiúk lányok nálam már megint nem működik a játék.
Ékezetes felhasználó fiókom van, megoldottam. Csináltam egy ékezet nélkülit, majd vissza mentem az eredeti fiókomba ott indítottam *másik felhasználó fiók*segítségével. Shift+Jobb Click. Megoldva.
Játszottam is szépen, mondom vissza lépek folytatom picit a játékot.A gondom a következő hogy megállás nélkül ezt a szutyok Code12 hibát kapom mikor belép a social cluba, még offline-ba se indul el.
Mi a tököm van már ezzel megint?!
:*ERROR Unable to acces rockstar servers.
Activation of GTA requires an Internet connection.Megvan ez bolondulva....
-
urban racer
senior tag
jelentkeztem crew-ba, zsivla névvel, köszi!

-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Játszottam pár órát a játékkal...tetszik. De ami nem az az, hogy amikor esc-et nyomok és a térképen kijelölném valamelyik célpontot, akkor megakad a játék. Azaz az egér microlaggol. Találkoztatok ilyennel, vagy ez egyedi probléma?
-
válasz
GU-81M
üzenetére
a tapasztalatok alapján főleg azért volt jobb a steames vásárlás, mert a steam fileszervereiről lehetett letölteni a játékot és a patcheket, és nem volt vele az a nem ritkán kétnapos szívás, amíg letöltötted, és felpatchelted.
viszont ezért cserébe 5-6ezer forinttal drágább volt a játék, ami elég sok, ez adott esetben egy (vagy több, de régebbi) játék ára.
a steames játék bekerül a steam librarydbe, és a kliensbe bejelentkezve letölthető. a nem-steamen vásárolt példányokat is hozzá lehet adni, mint nem-steam játékot, de ennek módjáról sajnos nem tudok többet mondani, és arról sem, hogy adott esetben ez is letölthető-e. -
Alice90
aktív tag
Aki szeretne heist módot játszani.
az vegyen fel socialclubos nevem: Tutyko2015
vagy steamem. http://steamcommunity.com/profiles/76561198130007122/
-
Freddycom
őstag
Ezt próbáltátok már erre a beakadásokra?
Hey after 24 hours of experimenting this is what fixed my stuttering on my 770 gtx (4.2ghz i5)
1.close wmpnetwork in task manager
2. stop "NvStreamSvc" service
3.Open the start tab and type in "Cmd"
4.When the "cmd.exe" pops up, right click on it and select "run as administrator"
5.Once the box opens type in: sc stop "NvStreamSvc"
6.Now type sc config "NvStreamSvc" start=disabled
7.Type exit and you're done!both of them charging up toi 30% cpu usage
1.put the launcher in task manager to low priority and the game exe to high (never realtime)
2.Added the launcher to Nvidia control panel then set the v-sync to adaptive (Half refresh rate) - Add the main game to Nvidia control panel and set v-sync to on and triple buffering on - Turned v-sync off in-game
also update your grpahic drivers (especially amd catalyst)
if nothing works lower your dc 11 to 10.1 it only affects grass dont worry you wont notice it ingame while playing
thats it...no more stutters or lags =) youre welcome
-
GU-81M
tag
Sziasztok!
Biztosan volt már, de valaki lenne olyan kedves és leírná még egyszer, hogy mi is a különbség a steames éa a steamen nem aktiválható játék között? Ahogy látom minimum 6 ezer forint az árkülönbség, mi indokolja ezt (vagy mivel jobb, ha a steamen aktiválva van)? -
-
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám, névszerint:
A játék szépen futott tegnap estig, amikor is becrashelt váratlanul és azóta betöltés után kidob egy "err_fil_pack_3" hibaüzenettel.
a menü betölt szépen, de mind storymode mind online töltés bégén crashel...
Valami ötlet esetleg?
üdv -
balint107
aktív tag
A social clubról töltöttem le a GTA 5-öt (60,4 GB-t). van valami 5gb-os patch is. Ez most tartalmazza azt, vagy valahonnan máshonnan kéne leszedni? Ha máshonnan, akkor honnan?
-
Jeollam
aktív tag
Sziasztok. az mi miatt lehet, hogy mikor kocsikázom késik a textúra betöltése? Processzorlimit? 1GB kártyám van, de nem használja ki a játék. Minden normalon van, dx10-ben. msi afterburner szerint 800MB VRAM alatt vagyok játék közben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Fogyjunk le!
- Horgász topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Jackson elektromos gitár
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem értem én az ilyen szak szavakat. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

CactuS