- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
akela91 #23146 üzenetére
aa nem mutatja a gifet
itt van jobb minőségben: http://i.imgur.com/aiWzOCS.gifv
-
kisza25
félisten
válasz
akela91 #23146 üzenetére
lehet, hogy csak melege volt
sesztakbence: itt válaszoltam, mert ide való a kérdésed -
Hunbeast87
senior tag
válasz
akela91 #21554 üzenetére
Amit személy szerint az előző részekhez képest hiányolok, az a SIM-féle rész, amit eléggé megnyirbáltak.
Lehetne kicsit több optikai tuning az autóknál (vinylek is akár), többféle stílus hajvágásnál...
A fegyverek festése nagyon egyszerű, itt is dobhattak volna hozzá kissé extrémebb festéseket.
Kissé több interakció, kikapcsolódási lehetőség..De ez csak az én személyes kívánságom lenne, lehet hogy mások tökéletesen meg vannak elégedve azzal, ami nekem kevésnek tűnik.
Ezek mellett elnézve viszont imádom a játékot, az elmúlt évek egyik legmaradandóbb élményét nyújtja számomra. -
nubreed
veterán
válasz
akela91 #20593 üzenetére
Tudom, hogy mire válaszoltál, igazából nem is Neked szólt.
Csak úgy megjegyeztem általánosan, meg annak akinek elég a 30 fps. Néha mikor beakad a játék és leesik még csak nem is 30 hanem 40 fps környékére, már akkor brutális különbséget érzek a 60 és a 40 között, hát még akkor milyen lehet a 30.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
akela91 #15576 üzenetére
GTA-k már a 3 óta külön kezelik a kontroller-eket a bill/egér kombótól. Csak annyi változott, hogy a 3-ban és a VC-ben még teljesen lehetett konfigurálni, hogy melyik tengellyel mit/hogyan. Ugyanúgy jelentek meg, mintha egy gombot nyomtál volna meg, csak a gomb helyett annyit írt: "JOY X axis +". San Andreas-ban a tengelyeket már nem lehetett így állítani, de a gombokat még engedte, míg GTA 4-ben már semmi állítási lehetőség nem volt, de még ott is külön kezelte. A kérdés az, hogy mennyire csinálták meg a GTA 5-ben... Ha igaz a hivatalos ingó, hogy az ajánlott gépigény elég 1080p@60fps-re, akkor az optimalizálás kivételes a szériában, ami bizakodásra ad okot az irányítással kapcsolatban is.
-
Puma K
nagyúr
válasz
akela91 #15576 üzenetére
Én most tesztelgetem az előző héten vett vezeték nélkül Xbox 360 kontrollert. A GTA IV Gay Tony-ban lehet egyszerre mind a kettőt használni. Én is autókázáshoz a kontrollert használgatom és lövöldözéshez meg egér+bill.
Viszont billentyűzet+egér kombóval gyorsabban tudok közlekedni az autóval. Kanyarodás, 2 kocsi közötti átsuhanás, szembe forgalommal haladás mutatványokat baleset nélkül oldom meg az esetek 90%-ában... míg kontrolleren nem az igazi. Kontrollerrel nagypapásan-finoman tudok vezetni, de gyorsan és pontosan nem.
Legszívesebben a PS4 DL4 kontrollerét vettem volna ami vezeték nélkül ugyan úgy kommunikál a géppel, de annak a dpad-joy elrendezése zavaró számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest