Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
castiels
addikt
Win 7 en nagy az FPS dropp 280X kártyával.. Meg a beakadás..
-
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Kapcsold ki a half vysncet.
-
laceszgamer
addikt
Metacritics szerint 9 kritika alapján eddig 98%-on áll a játék.

-
kopilaci1993
csendes tag
Social Club mappája nektek hogy néz ki, mik vannak benne?
-
Hauptmann
veterán
Itt is megvan még a korábbi portok hibája, hogy ha egy kereszteződésben körbefordulunk, akkor a közlekedő autók mások lesznek?
-
MeghaL0L
addikt
Sziasztok.
Kellene nekem egy gyors segítség , mivel nem akar elindulni a játék Social Clubnál ezt az üzenetet kapom:
"Grand Theft Auto V exited unexpectedly. Please click Retry below to enter the game again, or click Safe Mode to launch the game with reduced graphics settings. If you continue to have problems playing the game, please contact Rockstar Games Customer Service at http://support.rockstargames.com"
Már lecsekkoltattam az összes .rpf fájlt, rossz is volt a "b" és kitöröltem majd steammel leellenőriztem és újra leszedte, természetesen rosszul.
Mit tudok tenni?
Köszönöm.
-
castiels
addikt
A játékban csináltam egy videót hol találom?
-
Farkas23
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy tegnap kipróbáltam az online részét, de a tutorialt átugrottam, viszont ismerős végig csinálta.
Próbáltunk együtt nyomulni online, de azt írta ki, hogy nekem is végig kell vinnem a tutorialt.
Hogy tudom előhozni a tutorialt utólag? -
negyven2
nagyúr
válasz
AthlonXP
üzenetére
Sajnos ez a sztori módban egy igen komoly gondja. Mielött elhagyod a játékot érdemes garázsba vinni, mert ha csak otthagyod valahol akkor max ha szerencséd van akkor a rendőrségen még meglesz. De a garázsba az esetek nagy részében meg marad. Igen zavaró ez, de cserébe a tuning töredékébe kerül mint Online ahol egy max tuning akár 500 000$ is lehet. Na ott viszont mindig megmarad a kocsi (ha van benne biztosítás).
-
törölt tag
Gyerekek! Az ellopott pénzszállító autóval mit kell csinálni, hogy megkapjam belőle a pénzt?

-
Drizzt
nagyúr
-
AthlonXP
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
Ha szerzek egy kocsit, majd azt esetleg tuningolom es haza viszem a garazsba, akkor az onnantol mar az enyem marad? Mert ha ezek utan esetleg ott hagynam valahol a varosban es eltunne, az eleg idegesito volna! Azt tudom, hogy a kezdo kocsi ami alapbol van a karakternek, az megmarad. Meg akkor is, ha valahol ott hagyom es anelkul megyek haza. Mire hazaerek mar ott var az udvaron, de ez a tobbi kocsira is ervenyes, amit haza viszek?
-
negyven2
nagyúr
#1803: cyberkind:
Mindkettő karaktert átvihető! Viszont elvileg ha PS3/X360-rol már átvitted PS4/XONE-ra, akkor csak a Rockstar tud csak segiteni (nullázzák ezt a lehetőséget tehát újra át tudod hozzni). De Elvileg ONE-rol at tudod gond nélkül hozzni majd.#18032 Giii: Mert ugyan az a Social Club account! A karakterek azért vannak, mert pl 120-as szint után már új dologot nem igazán kapsz. Aktív játékkal hamar el lehet érni ezt a szintet. Ilyenkor sokaknak eszébe jut, hogy érdemes újra kezdeni. Ilyenkor vagy törölod a karaktert, de ekkor buksz mindent amit megvettél, vagy csinálns egy másikat. Amúgy a bankszámlán kívül a statisztikai adatok is közösek, valamint a Heist eredmények (K/D, nyert vesztett DM/Race stb-k is). és bónuszok.
360-on én is kettő karaktert viszek egyszerre.#18035 -secret- : Igen . GTA logika
.#18056 -secret- : 8000-es a jelenlegi maximum, de mire azt eléri letálisan valaki, addig kijön a GTA 7 is... 1$ Steam leárazásban
.#18173 laceszgamer : ilyen kategóriájú járművek ritkák (bár találkoztam már kereszteződésben egyszer 4-el is
. De amúgy a legtöbb ilyet neten tudod megvenni. -
pippin12
tag
Amd x2 4600 ,8800gt 800x600 ban hasít :-).
-
laceszgamer
addikt
Bugattihoz hasonló autót hol lehet találni? Pár küldiben láttam már, de mikor a küldi után ott is maradt vletlen Michaellel nem tudta kinyitni, mire Franklinnal odamentem meg már eltűnt.
-
nubreed
veterán
Nálam a WASD van beállítva a telefonba való navigálásra, kurzor billentyűk meg karakter/jármű/stb irányítás. Ilyen egyszerű.
@(#18169) kigyi_23:
Mikor kiderült, hogy 7 DVD-n jön a dobozos változat én is furcsálottam. De most így utólag azt mondom, hogy nem baj és jó, hogy ezt vettem meg, mert ha a digitális formában terjesztett változatot vettem volna meg, lehet még ma sem játszanék. Jó, végülis felkerült torrentre a 7 dvd is, de ezt előre nem lehetett tudni. Meg az 5 gigás frissítés is ugye.
-
kigyi_23
addikt
Ha a GTA V-öt hagyományos fax modemmel töltenénk le csupán 224 napot venne igénybe.
Persze ha floppy lemezről tudnánk telepíteni 45139 lemezre lenne szükségünk természetesen, ha nem lenne crc hiba egyik lemezen sem aminek az esélye háát
149m magas tornyot tudnánk építeni ezekből a lemezekből.Ugye, hogy a 7 DVD nem is olyan gáz

-
Giii
senior tag
Valakinek valami ötlete?
-
Kókuszdió
nagyúr
Hali
Kinek hogyan megy a játék,optimalizálása hogyan sikerült,vannak lagok-bugok néha?
Egy 2gb-os 7850 -i5 4440 meg 8GB ram csak elég 720p-re legalább.....

-
demmer123
őstag
Aki 970-el tolja very high ultra beállításokkal mennyi az fps?
-
Wiz Khalifa
veterán
Hol lehet azt beállítani hogy a Fix 30FPS helyett több legyen? Mivel tudom hogy több lenne.
-
-
nubreed
veterán
válasz
JackFeryll
üzenetére
Ezt nem értem, miért kéne balkézzel? Én az egeret jobbal irányítom.

Amúgy más: Csak nekem tűnik nagyon érzékenynek a kocsi irányítása ha billentyűzetről akarom irányítani? Alig nyomom meg és ha nem vigyázok, már neki is ütközök valaminek vagy már ki is sodródik a kocsi.
Be lehet állítani valahogy azt, hogy mennyire legyen érzékeny forduláskor ha bill. -ről irányítom? -
nubreed
veterán
simán át lehet állítani az irányítást tetszőlegesre, nem tudom neked miért nem sikerül?
Én is megőrülök a WASD -tól, minden játékot úgy kezdem, hogy ezeket átállítom arra amit szeretek (kurzor nyilak).@(#18156) CsonkaImo:
Igaz, én felváltva próbáltam tegnap, utcán járkálva billentyű + egér, kocsiban x360 kontroller, ami nekem egy Logitech F310 gamepad.
-
MeghaL0L
addikt
Sziasztok.
Küldtem request-et, majd az illetékes elfogadná?

-
Giii
senior tag
Sikerült átállîtani a kocsi irányítást valakinek?W gáz, S fék és a kurzornál a jobb bal lenne a fordulás,ilyenkor a telefonnál hiányzik az a két gomb de nem engedi helyettesíteni.Gta4nél simán meglehetett oldani.Bal kézzel nem tudom irányítani az autót.Magyon rossz
-
válasz
Zolee888
üzenetére
extended distance scaling
extended shadow distanceezek az extra grafikai nyalánkságok, amiket csak a nagyon erős VGAkkal érdemes bekapcsolni
Milyen konfigod van? CPU, RAM, VGA?
(#18150) ÁdiBá Van, de csak GTA Online-ban. rablásokat + mindneféle küldetéseket lehet együtt csinálni. Ez teljesen mértékben elszigetelt a SinglePlayertől.
-
ÁdiBá
veterán
Lenne olyan kérdésem hogy a GTA5 van kop. mod?!
kooperatív mód?Megtaláltam a választ az egyik interjúban. Nincs sajnos benne olyan jellegű amire mi gondoltunk.
-
Zolee888
tag
Sziasztok!
Population Density az a forgalom sűrűsége variety az meg,hogy mennyire változatosak?
Distance scaling az a látótáv?
Meg külön van extended distance scaling is meg extended shadow distance . Ezek mik?FPS drop az mitől lehet?
Köszi a válaszokat!
-
headhunter86
senior tag
Ha "likeoltok" oldalakat a Lifeinvader.com-on akkor kaptok kedvezményeket a játékban. Legalábbis nekem ezt írta ki.
Pl.: HeadHunter86 received a discount in Grand Theft Auto V for stalking Warstock Cache & Carry on Lifeinvader.com -
daveoff
veterán
steames játék ment a felhőbe mindent, ugye? nem kell elraknom semmit, ha újra akarom húzni a wint+játékot
-
rup1u5
nagyúr
-
fsb_essex
tag
válasz
gedikart
üzenetére
Igen, futni fog gtx460/768-al is.. Normál beállításokkal egészen jó fps-el (cpu függő)
Viszont ha túlléped a memórialimitet szinte biztosan akadni fog, főleg ha HDD-ről játszod és 16GB-nál keveseb a rendszer memóriád.
Két féle akadást lehet tapasztalni a vMem hiánya miatt (gyenge VGA-val).
- autóval egyenesen haladsz folyamatosan, vagy eddig be nem járt utcába kanyarodsz be: 5-20 másodpercekent jól látható megtorpanás. (versenynél nagyon zavaró)
- karaktereddel állsz az út mentén és próbálod a melletted elhaladó autókat egér mozgatással "szemmel" követni: mikroakadásos jelenség, a mozgó autó darabos lesz, mozgása nem folyamatos. -
ÁdiBá
veterán
Kipróbáltam a GTA5 2,5K avagy 2560x1440. MSAA/TX/ kikapcsolva.
Minden csutkára felhúzva kellemesen játszható szintet produkál a rendszer.
GTX980 1450/1950Mhz
i7 4790K 4,7GHz
16GB DDR3 2400MhzNagyon szép grafikája van első perctől kezdve megfogott.
-
Kiskokó
veterán
Hallo
Na kicsit jatszottam tegnap 2-3 ora egyhuzamba. Adataimnal a gep.
A gtx660 sajnos eleg limites. 1600x900 majdnem minden ultra meg highon 41fps nel kevesebb nincs. A vga 90% on megy a proci 45-50% korul.
Huztam a vgan de kb fel ora mulva lecrashelt a fentebb emlitett hibaval (vmi d3d ... dll)
Visszatettem alapra utana 2 oran at megint semmi baj. Akinek fagyogat annak valami limites vagy tulvan huzva.
Ha szaguldozok autoval a proci akkor megy fel 60% korulre. Viszont ha levesz a beallitast hogy a vram 1500 korul legyen nem erzek semmi kulonbseget mint ha felvan tolva minden es 1900mb ir ki!
Ugy erzem/gondolom ennel az atlag 45/50 fps nel kene tobbet tudnia. Vagy nem? Milyen beallitas van ami igy megfojtja az fpst? Vagy csak a vga fut maxon azt kesz?Amugy fasza a jatek nagyon! Amit vartam! A lemeno nap hihetetlen szep. A sok gta-s aprosag pedig megint nagyot ut!
Lehet ez spoiler valakinek :
Az auto veretes utan leallitva kiszallva pattog ahogy hulik, a hazaknal mozgaserzekelos reflektorok este, a varosi hangok foleg ejszaka! -
Lord Myn
senior tag
Na, a tegnapelőtt esti patch mizéria után, tegnap este már végre játszani is tudtam vele egy kicsit. Hát... egyelőre nagyon GOTY esélyes, pedig még csak április van. Nem tudom, ki szidta a grafikát a topikban, de én ekkora területnél, ilyen részletesen megrajzolt játékot még nem láttam. Ez első 2 muszáj küldetés után, nem is játszottam a főszálat, csak jártam be autóval a terepet, meg néztem miket lehet csinálni és ezzel is elment egy pár óra játék. Ráadásul az optimalizálással sincs semmi gond (ha jól láttam továbbfejlesztett Max Payne 3 engine fut alatta), max. a VRAM tud gyorsan elfogyni. Nálam 1080p-ben Ultra+FXAA-val fut (Graphics options-ben minden maxra van tekerve), az Advanced Graphics opciókat kellett kikapcsolnom, mert ott már csúnyán kifutna a 3GB-ból, de így is gyönyörű a játék. Mindenesetre magába szippantott...

-
Hokunda
senior tag
Westlakenek ezúton is meghajlás!

A feltöltött portable verzió letöltése (kb 3 óra) -> SC nicknave/jelszó (kb 3 másodperc) -> a játék hiba nélkül elindult és 1 óra játék után eddig nem volt vele semmi gebasz.
Holnap már lesz időm, akkor részletesebben. Eddig ami szembetűnő, hogy az optimalizáció elsőrangú (a 660 miatt normalra tettem a textúra részletességet a többi high vagy very high, gond nélkül viszi a korosabb gépemen). Technikai gond egyáltalán nincs a játék élvezhető, a város élettel teli. Ami zavaró kissé az a sokat emlegetett autókázás, sportkocsiknál egy apróbb mozdulat és 90 fokba vágja magát a jármű, mintha túlérzékeny volna a dolog.
-
dunc
nagyúr
-
gedikart
aktív tag
Szerintetek van rá esélyem hogy GIGABYTE GF GTX460 OC 768MB vga-val 1440x900-ban futtassam a játékot? Tükröződés, árnyék, stb levéve (leginkább a nativ felbontás kellene).
-
fsb_essex
tag
válasz
TheProb
üzenetére
Bocs master! [18016-ban] még úgy tűnt nem tudod a megoldást.
-
Rossi
addikt
válasz
üzenetére
A mappa-áthelyezéssel majdnem csúnyán rákeféltem:
Áttettem egy másik meghajtóra, de nem írtam be a gyökér után, hogy Documents, erre kipakolta az almappákat a kibertérbe.
Mit szenvedtem, mire összevakartam őket és visszahelyeztem az eredeti helyére.
De lehet, hogy futok még egy kört.
-
castiels
addikt
Hogy tudok kèpet csinálni játèk közben?
-
Hauptmann
veterán
Még mindig nem jött ki az usernév problémára a patch?
-
törölt tag
-
Rossi
addikt
Érdekes dolog ez az ékezetes felhasználónév...
Létrehoztam egy új fiókot egy másik e-mail címmel, azon megy is a játék, de csak tegnap vettem észre, hogy ott is ugyanaz a felhasználónevem...

Viszont a lapozófájl automatikus kezelésre állításával megszűnt az "elfogyott a memória" hibaüzenet.
8 GB RAM-mal is szépen megy, bár érdekes, hogy akármit állítok grafikában, autózásnál 35-55 fps-em, van, mindenhol máshol 50-80...
-
Speed®
titán
válasz
Jeollam
üzenetére
Ki beszélt 100ks VGAról..? Amit én írtam, 30-35k jelenleg kéz alól. <20ból meglenne simán az upgrade, ha akarná és onnantól nem a vér gyenge 650el szenvedne, van egy értelmes procija. Annyira ki van herélve szerencsétlen 650, hogy szót sem érdemel kb., ha játékról van szó, a széria szégyene

A többit felesleges idekeverni. -
AthlonXP
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
En pl x360 controllerrel tolom es azzal siman jo. Egyszer azzal, egszer billentyuzettel. Mikor hogy. De siman megy a valtas a ketto kozt jatekban. Ha megnyomok egy billt, azonnal kikapcsolja a vezerlot es a kiiras is a billnek megfelelo lesz, tehat annak a gombjait mutatja a jatekban is. Es meg a rezgest is lekapcsolja, sok jateknal azt kulon ki kell kacsolni, ami eleg zavaro, de itt meg tudtak oldani.

-
Egyébként pont ennél a játéknál nem értem a hardverproblémát, nem egy konzolátirat annyi beállitás lehetőség van hogy még egy 730-as ddr3-as nvidiás fosadékon is van ismerős aki játszik vele médium textúrán a látóhatár meg a populáció visszahuzva meg az effektek off. 13k-s kártya és megy a játék igy 40 körül.
-
-
törölt tag
Nem is a minimummal van a gond, hanem ha magasabb beállításokra teszed.
(#18112) sqpp:
A VRAM amennyit kiír a menüben az a legjobb esetben is gyenge becslés, nem ritka a +400-700 MB-os használat. Monitorozzátok játék közben ha a határnál vagy és szaggat több mint valószínű betelik és lejjebb kell valamit venni.Egyébként a GTX 660 utolsó 512 MB-ja lassabb elérésű ugyanúgy mint a 970-nek, tehát a 660-al igyekezz 1.5 GB-n belül tartani a VRAM használatot mert a fölött okozhat szaggatást a lassabb 512 MB-os rész.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
castiels
addikt
Win 8.1 en jobban fut a játèk mint win 7 en?
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Teljesen felesleges normálba a 650ti is viszi, 7970 sorozat meg már ős cucc sajnos gcn1.0, Év végén szerintem ugyanugy kevés lesz high beállitáshoz új játékoknál.
-
sqpp
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az még odébb van, de majd igen

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Feri1977
üzenetére
+Jeollam nagyon mellélőttetek a zsebbenturkálással

engem se a szüleim tartanak el, 6.5 éve van folyamatos munkaviszonyom, csak ésszel kell fejleszteni, mindig eladni, és mindig másodvonalbeli dolgokból építkezni (fx6300-at pl. '14 őszén vettem csak, előtte X3 445 volt, a gtx650ti-t meg '12 őszén vettem, ja meg egy 1tb vinyó volt ezenkívül 3 év alatt)
szép napot
(ja és alig 100 fölött keresek) -
Feri1977
senior tag
válasz
Jeollam
üzenetére

+mate3553: Nem gondolod, hogy hasonló/szebb grafikájú játékok nem akadnak, hogy fura a helyzet? A gyártók direkt úgy írják újabb és újabb játékaikat meg, hogy minél erősebb vga kelljen hozzá, hogy el tudják adni, pedig ha le programoznák normálisan nem akadna egyik sem, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jól belassult a fejlődés.

CactuS