Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Macrodroid
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Basszus!
Odavitettem magam taxival és rögtön beadta a küldetést! WTF?!
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség, mert elakadtam egy küldetésnél.
Jelenleg csak ez az egy aktív küldetés van, mindhárom karakterrel, viszont akármikor, akár melyik karakterrel megyek a helyszínre, mindig azt az üzenetet kapom, hogy menjek vissza később! De mikor?!
Kell valamit csinálnom, vagy miért nem tudom elkezdeni?Ő lenne az:
-
AthlonXP
őstag
válasz ScomComputer #32757 üzenetére
"Átsugárzott" a röhögése a bukósisakon keresztül is! Éreztem, megzavarta az "Erőt"-t
(#32758) Snip3r_HUN: Mindig nem lehetek passzív módban, abban bizonyos opciók tiltva vannak. Bár még így is jobb, mint elviselni a hülyéket. Vidéken ezért jobb, mert ott alig vannak, mindenki a városban mászkál nagyrészt.
-
AthlonXP
őstag
válasz ScomComputer #32754 üzenetére
Ez még csak egy dolog lenne, ezzel senki játékát nem rontja el. Kit érdekel, hogy neki mennyi pénze van a játékban, teszek rá!
Az viszont már baromira idegesítő, ami a múltkor is megesett velem 2x is pl!
Elmentem vidékre, aztán ott "szereztem" egy régi tragacsot, full rozsda, majd szét esett az egész. Na mondom ez pont jó lesz egy kis autózásra... Be mentem vele a városba, autózgattam, de csak amolyan nyugis vasárnapi autós módjára, aránylag betartva a szabályokat is. Egyszer megálltam valami kis üzlet parkolójában, ami közvetlenül az út mellett volt. Ott nézelődtem, a kocsiban ülve, erre egy motoros odajött a kocsi mögé motorral, nézegetett, majd túráztatta a motort.. Gondoltam, mit akar már ez a gyökér?!
Erre elő vette a géppisztolyát, lelőtt, majd röhögve elhajtott!
Szét vetett az ideg rögtön!Respawn után szereztem egy autót, folytattam a nyugis autókázást, amikor megálltam egy piros lámánál. Ott is megtalált egy idióta, vmi sport kocsival. Rajzolgatta a "Mad Max" köröket körülöttem, aztán kiszállt a kocsiból, majd kínlódott egy sort még. Majd beszállt mellém a kocsiba!
Na ekkor lett elegem és kiléptem a francba!
És az ilyen hülyék miatt ne legyen ideges az ember!
Ezek után én már magasról teszek arra, hogy ha valaki pl cheat-tel gyűjt pénzt vagy bármit! Amíg mások játékát nem teszi tönkre a hülyeségével, nem érdekel mit csinál, de amikor már a másikat sem hagyja békén, attól már falra tudnék mászni! -
AthlonXP
őstag
válasz Gyula84 #32662 üzenetére
Na csináltam egy jelszó resetet. Az új jelszóval, most már be tudtam lépni.
A játékot indítva csak a single rész indul el, az online be sem tölt.
El kezdi betölteni, majd kis idő múlva simán kilép, semmi hibaüzenet. Mintha csak simán kilépnék belőle.
Ebből újra telepítés lesz, de lehet az egész rendszert újra teszem, ha nem javul meg!
Nagyon idegesít a dolog, mert pár napja még gond nélkül ment a játék, most meg egyik napról a másikra, beállt az egész! De még az accom jelszavát is meg kellett változtatni, mert ugye azt sem tudtam elérni. Minden meg van egyébként, szóval azzal nincs baj, legalább nem kellett újat csinálnom. Nem értem mi történt! -
AthlonXP
őstag
válasz Wiz Khalifa #32657 üzenetére
Nekem még semmi...
Email nem található, vagy rossz jelszó.... -
AthlonXP
őstag
válasz Dave567 #32652 üzenetére
Sztm annak nem sok köze lehet hozzá.
Én is lemezről telepítettem, mert anno előrendeléssel vettem meg a lemezes kiadást, így azt használom.De ahogy látom, többen is hasonlóan jártunk!
A franc enné meg őket, pedig meg akartam venni az új autót meg a Tommy Gun-t, erre így kicsesznek az emberrel! -
AthlonXP
őstag
Egyre jobb a helyzet!
Belépni sem tudok: rossz jelszó, vagy nem létező email cím...
Remélem csak csinálnak vmit a szerverrel és nem lett oda az accom! -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Nálatok jelenleg működik a multi? Nem tudok belépni az online felületre, mert egyszerűen kilép a játék!
Semmi hibaüzenet, simán csak kilép.
Meg akartam nézni és venni az új Valentin napi akcióban elérhető autót és fegyvert, erre ez fogad. Tegnap még gond nélkül ment, bár akkor csak a single részben voltam. -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Spoiler lehet!
Van az a küldetés, amikor amikor Franklinnel kell ellopni egy parkolóházból egy fekete hot-rodot (Z-Type ). Ezt le kell szállítani a Los Santos reptérre, ahol már várnak az öltönyösök, akiknek az autót visszük. Amint elérem a célhelyet a kocsival, a küldetés elbukik azonnal. Már 3x próbáltam újra, de nem tudom, mit kéne máshogy csinálni.
Mit kell ott csinálni?[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
Michael audijat meg lehet szerezni vhogy? Miota nincs meg, azt keresem mindenhol, de nem talalom sehol. Marmint olyan kene, nyilvan nem ugyan az, mert annak mar mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
Single playben, hol tudom megnézni, hogy összesen mennyi óra van már a játékban?
Azt meg tudom nézni, hogy mely karakterrel mennyit, de az összesítettet azt nem találom. Most a karaktereket meg nem tudom, hogy számolja, hisz nem egy küldetés van, ahol többet is használunk, azt nem tudom, hogy veszi akkor..
Ja és dobozos verzióm van, ezért sem tudom a steames számlálót használni. -
AthlonXP
őstag
válasz velizare #20511 üzenetére
Ja tenyleg igy van! Pedig olyan szepen feltuningoltam. Gyonyoruen nezett ki, semmi hivalkodo kulso, csak amolyan szolid, de annyira tetszett! Amugy elegge kiborultam annal a resznel, nagyon megsajnaltam szegenyt! Amugy is katasztrofa az otthoni elete szerencsetlennek, de ez a resz nagyon lehangolo volt!
-
AthlonXP
őstag
válasz Mr.Csizmás #20315 üzenetére
Igen az, de miert, mas is van?
Viszont akkor ha van folyamatosan, akkor elleszek ezzel egy darabig, ugy hiszem! -
AthlonXP
őstag
Taxis kuldetesbol mennyi van? Orak ota taxizok es folyamatosan kapom az uj ugyfeleket. Mondjuk tok jo dolog taxizni, az elozo reszben is besegitettem Romannak, de ott alig volt vagy 10 fuvar, itt meg mar fogalmam nincs mennyit megcsinaltam es meg mindig kapom az uj fuvarokat.
-
AthlonXP
őstag
válasz Hubba12 #19316 üzenetére
Ez baromi jó! Főleg, mikor a megjelenésről beszél!
Amúgy az a baj, hogy kb. tényleg ilyen szinten hülyítették a pc-seket! Emlékszem még mikor egy korábbi megjelenési dátum előtt 3 héttel azt mondták, tuti biztos meg fog jelenni akkor, erre egy hét múlva bejelentik, hogy késik! Előtte is, utána is. Hát volt ideg rendesen azért!
De csak meg jelent végre, ez a lényeg!
-
AthlonXP
őstag
válasz Redcaster #19287 üzenetére
Igen sajnos. de ha szereted a gta-t akkor ez is fog tetszeni, sztm baromi jó lett, nem sajnálom a rá költött pénzt.
Csak az idegesít, hogy a poszter és a térkép is két oldalas, így esély sincs rá, hogy kitegyem a falra őket! Legalább a posztert lehetne!
(#19290) Puma K: Oké, ezt én is látom, de ez most akkor hányas? ( 1.0, 1.01. 1.03 )
Mert láttam leírást a patchról ami kijött, ott 1.01-ként hivatkoztak rá. Viszont egy oldalon, meg ahol már van a játékhoz trainermeg már törés is, ott viszont már van 1.03-as verzió is. Ott már már két patchról is írnak. Úgy tudom eddig egy volt még, vagy most mi van?[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz hszilard666 #19282 üzenetére
Pedig a játékban is azt írja ki, amikor először találkozol egy olyan autóval. Én is autókáztam a vidéken, amikor egyszer szembe jött velem egy olyan gép és rögtön ki is írta a játék, hogy meg tudom szerezni belőle a pénzt, ha szétlövöm az ajtó zárat...
Mondjuk nem mentem utána, hogy kipróbáljam, nem érdekelt. Mentem tovább, hogy felfedezzem az új területeket...
-
AthlonXP
őstag
Ott vmi olyasmit ír csak, hogy "build .334" vagy vmi ilyesmi.
(#19279) Redcaster: Egyéni rockstar címhez, azonosítóhoz és kódhoz van kötve, így nem hiszem..
Max úgy, hogy az ő accountjával felrakod magadnál, mintha ő újratelepítené magának a játékot, de akkor nyilván egyszerre csak az egyikőtök tudna vele játszani. Bár ez utóbbi megoldás nem tudom, működne-e... Lehet hülyeség. Szóval inkább nem a válasz..[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
Hol lehet megnézni, hogy most hányas verzió számnál tart a játék?
-
AthlonXP
őstag
Hol tudok ruhát venni a karakteremre, single play-ben?
-
AthlonXP
őstag
válasz Gawamatsu #18620 üzenetére
Ugyesen megoldottak a valtast a ket vezerles kozt. Ha menet kozben billt nyomsz, meg a rezgest is lekapcsolja! ez sok jateknal kimarad. Eleg idegesito mikor billel nyomod a jatekot es egy robbanasnal vagy egyeb esemenykor, meg hirtelen el kezd rezegni a kontroller..
-
AthlonXP
őstag
Na akkor.utana nezek majd az auto vasarnak. Amugy mire lenne jo az az ifruit app?
-
AthlonXP
őstag
válasz nubreed #18565 üzenetére
Nekem is a kotelezok utan volt meg a penz, addig nem. Verdat nem nagyon erdemes akkor tuningolni, nem? Oke, a garazsbol nem viszik el, de ha mondjuk ott hagyom az utcan vhol es egy masikkal megyek haza, akkor annak annyi lesz, nem? Bo 5 orat jatszottam meg eddig, de csak fodraszra koltottem a penzbol.
-
AthlonXP
őstag
válasz Mr.Csizmás #18551 üzenetére
Na ugye milyen jo a lemzes verzio?!
A pillanat amikor latod elso nap, hogy mennyien szenvednek a tulterhelt szerverek miatti letoltessel, mig te vigen tolod a lemezeket a gepbe, kozben pedig lehet nyalcsorgatni a poszterekre meg a terkepekre![ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz Mr.Csizmás #18545 üzenetére
Es hogy tudod kiszedni a jatekbol, hogy meg lehessen osztani pl facen? Ja es tenyleg csak 96 kepet enged csinalni. Annyit jelez a felso sarokban, ha jol emlekszem, utana nem lehet fotozni? Annyi mindent lehet.fotozni benne!
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz Puma K #18534 üzenetére
En is arra gondoltam, hogy az lehet, de nem mertem kozelebb menni hozza, hogy megnezzem. Amugy rengetek vadat latni videken, foleg nyulat meg szarvast. Amikor egy hummerrel csapattam a hegyi kerekpar osvenyen, akko volt, 10-15 is ott szaladgalt elottem. Alig tudtam menni toluk. Amugy nagy elmeny ejszaka a hegyekben, felkapcsolt tavolsagival csapatni hummerrel a biciklis osvenyeken! Alig fertem el a geppel, sokszor vittem az osveny melletti kis fa keritest is. Meg azokat a baromi eles kanyarokat se semmi bevenni vele. Viszont terepre nem kell jobb kocsi, 60 fokos emelkedore is ugy megy, allat! Volt, gyalog alig birtam menni hegynek felfele, de a hammer felkapart szepen!
-
AthlonXP
őstag
A vad allatokkal is erdemes vigyazni! Tegnap autoztam a hegyvideken egy kis tereprally erzes miatt, aztan elrkeztem egy kis piheno helyhez. Megalltam, hogy csinaljak par kepet s lenti varosrol. Mar volt ott egy ember, gyonyorkodott a tajban. Erre jott vmi nagymacska fele es megtamadta, majd el is intezte, aztan elszaladt. Engem nem bantott szerencsere, de azert lestem rendesen, hogy most akkor WTF!!?
-
AthlonXP
őstag
válasz negyven2 #18176 üzenetére
Ha szerzek egy kocsit, majd azt esetleg tuningolom es haza viszem a garazsba, akkor az onnantol mar az enyem marad? Mert ha ezek utan esetleg ott hagynam valahol a varosban es eltunne, az eleg idegesito volna! Azt tudom, hogy a kezdo kocsi ami alapbol van a karakternek, az megmarad. Meg akkor is, ha valahol ott hagyom es anelkul megyek haza. Mire hazaerek mar ott var az udvaron, de ez a tobbi kocsira is ervenyes, amit haza viszek?
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz TESCO-Zsömle #18108 üzenetére
En pl x360 controllerrel tolom es azzal siman jo. Egyszer azzal, egszer billentyuzettel. Mikor hogy. De siman megy a valtas a ketto kozt jatekban. Ha megnyomok egy billt, azonnal kikapcsolja a vezerlot es a kiiras is a billnek megfelelo lesz, tehat annak a gombjait mutatja a jatekban is. Es meg a rezgest is lekapcsolja, sok jateknal azt kulon ki kell kacsolni, ami eleg zavaro, de itt meg tudtak oldani.
-
AthlonXP
őstag
Mentetek már nyerges kamionnal a játékban? Hogy lehet lekapcsolni a trailert a gépről? Felvenni okés, mert csak alá tolatsz, de leakasztani, hogy kell?
Amúgy baromi jó a játék!
Sikerült beállítanom fhd-ba, high beállításokkal, gyalogos és autós forgalom kb 50%-ra véve, dx11-ben és nagyon szépen megy. Nincsenek textura hibák sem, hiába csak 1gb a vramom, simán megy! Nem tudom mennyi fps van, mert nincs mivel listázni, de abszolút játszható, tökéletes! -
AthlonXP
őstag
Neztetek mar a tvt a gta-ban? Mar egy oraja azt nezem, tok jo! Nagyon komoly musorok vannak benne!
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy akinek 1Gb-os VGA-ja van, az hogy tudta elérni, hogy FHD-ban játsszon a játékkal?
Láttam a korábban linkelt teszteken, hogy ebben a felbontásban is tesztelték a kártyákat, de a menüben ekkora felbontást nem tudok beállítani, mert ahhoz kb 1100-1200Mb vram kéne ( DX11-ben ).
Most 1600*900-ra állítottam és DX10.1-re, nagyrészt "normál" beállítások mellett. Így eszik 974Mb-ot az 1023-ból. Ezért nem értem, hogy tudták lefuttatni a teszteket high beállítások mellett FHD-ban 1Gb-os vga-kon.Egyébként jól fut a játék, vezetés közben sincs vele gond, mondjuk az apró célkereszt elég zavaró, az első küldetésnél sokszor nem is láttam, hová mutat, remélem állítható, még nem néztem.
Egyelőre a kötelező küldetéseket akarom megcsinálni, utána meg csak felfedezném a terepet, hanyagolom a küldetéseket.
Tetszik a játék, egyelőre megérte várni rá! A dobozos kiadást rendeltem meg, jó a poszter és térkép is, azt sajnálom, hogy 2 oldalasak, így nem tudom kitenni őket a falra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Napelem
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok