- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hermandani #19762 üzenetére
Ugyanez.
-
hermandani
tag
válasz
hermandani #17550 üzenetére
Feltettem az új nVidia driver-t. Hát leesett az állam, mennyit segített a játékon.
Akinek nV kártyája van, mindenképpen tegye fel az új drivert! (350.12)3Gb ramnál többet most nem eszik a játék.
Ha mindent maxra teszek, akkor van 30 fps-em. Szóval nagyon jól optimalizált a játék.
"Feleslegesebb" beállításokat visszavettem Ultra-ról Very High-ra, így tökéletesen belőttem 50-60 fps közé -
PuMbA
titán
válasz
hermandani #17640 üzenetére
Akkor megcsinálhatod, amit gabor222 ajánlt
Amit még el tudok képzelni, hogy túl sok minden fut a háttérben, gyilkolászd ki majdnem az összes dolgot, úgy se csinálsz velük semmit játék közben (WMPlayer-rel gondolom nem nézel filmet játék közben
)
-
gabor222
tag
válasz
hermandani #17627 üzenetére
Egyik ismerősömnek volt egyszer olyan, hogy az Alien Isolation elkezdett akadni. Viszont a játékból kilépve, gép újraindítás után is 7,5-t evett 8-ból. VGA (AMD) drivert újraraktuk és megszűnt a gond.
Viszont fogalmam sincs mi köze a kettőnek egymáshoz. :S
-
PuMbA
titán
válasz
hermandani #17636 üzenetére
Ha azt sem tudod, hogy mi az, akkor valószínűleg jó és nem állítottad el
Egyébként itt nézheted meg, természetesen automatikuson kell hagyni
-
PuMbA
titán
válasz
hermandani #17632 üzenetére
Lapozófájlod van? Az lesz a gond
-
válasz
hermandani #17627 üzenetére
RAMot még nem néztem játék alatt nekem mennyit eszik, de hogy 7GBot???
Nagyon soknak tűnik! Zárd be a böngészőt meg minden mást játék közben.
Viszont a válasz igen, a RAM elfogyás is produkálhat ilyen lagzós tüneteket.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
hermandani #17555 üzenetére
Saját tapasztalatom alapjána játékhoz kiadott driver sokat számít. Bár én a másik oldalon vagyok, de szerintem neked is hoz javulást. Ha mégsem akkor a HDD vagy a CPU lesz a gyenge lácszem. Bármi ami fut a háttérben és használja a merevlemezed vagy a procidat, azt kapcsold ki.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Videókártyádhoz a legfrisebb driver van fent? HDD-ről futtatod a játékot? CPU kihasználtságot mértél? Rengeteg oka lehet, nehéz megmondani mi okozhatja.
-
válasz
ez HDD vagy CPU limit szokott lenni, ha száguldozásnál laggol
tanácsom: játék inditása előtt nyiss egy Feladatkezelőt, és monitorozd a CPU magok kihasználtságát. Ha a plafonon van, mindegyik mag / szál akkor CPU limited van.
Mondjuk az esetedet bonyolitja hogy i7ed van és 8 szálad, nagy rá az esély hogy nem lesznek a csúcson a magok, kb 50%ig lesz mind a 8 db oszlop = ez szerintem azt jelenti hogy MAXon van a 4 mag = CPU limit
-
Hoorus
őstag
válasz
hermandani #16599 üzenetére
Feltelepítettem a DVD-ről, bejelentkeztem a korábbi fiókommal, aktiváltam és utána ezt dobta...
Érdekes, h a mappa, ahova telepítettem csak 1,5 GB.. WTF???
-
válasz
hermandani #16575 üzenetére
Felmegy maxra aztán lemegy, újracsatlakozik, ez megy amióta elkezdtem, fél gigát szedett azóta. Hagyjam aztán megjavul?
-
gabi182
tag
válasz
hermandani #16397 üzenetére
Engem most hívott! 20perc és ittvan!
Nyugi, hozzád is oda fog érni!
szerk.: meg is jött!
-
Franklin
addikt
válasz
hermandani #15602 üzenetére
Mivel Európában hajnali 1-kor indul a móka, ezért talán nem lesz akkora terhelés, nem mindenki akar/tud fentmaradni addig.
Plusz a dobozosok is csak leghamarabb a reggel/délelőtt folyamán jutnak a kulcsokhoz, szóval már csak ezért is meg fog oszlani a terhelés.
Mondjuk USA idő szerint ez pont az esti órákra esik, de nem baj, mert ha lesz is összeomlás, remélhetőleg holnap reggelre, délelőttre megoldják :-)
-
terepkigyo
csendes tag
válasz
hermandani #15602 üzenetére
Szuper! Azért viszek melóból egy külső DVD-t kölcsönbe. Tudnék neki örülni, ha holnap este 8 felé már mehetne a játék, akkor gondolkozhatnék hogy hány nap szabit vegyek ki a hétre
-
sqpp
őstag
válasz
hermandani #15585 üzenetére
Kedves xy!
Megrendelésed átadtuk az MPL futárszolgálatnak, hamarosan küldjük a csomagkövetéshez szükséges adatokat.
1 db Grand Theft Auto V + Ajándék 1.2 Millió Dollár In-Game + Poszter (PC/Játékok) Becsomagolva
-
fsb_essex
tag
válasz
hermandani #15577 üzenetére
Nekem is 14 órára ígérték a dobozost, szóval le leszünk maradva, de addig lehet olvasgatni a tapasztalatokról, meg tervezni a gépbővítést.
Általában az ilyen játékok váltják ki a hardver fejlesztéseket a játékosok körében. 2009-ben a GTA4 is csak TOP kártyákon ment jól. Most is azt várom, hogy valahol a GTX970 szintjén lesz igazán élvezhető a látvány, de természetesen a belépőszintű 750ti-vel meg i3 kétmagos cpu-val is el fog döcögni, a játékélmény meg lesz. -
Dtomka
veterán
válasz
hermandani #14805 üzenetére
Nem kell követni az "olyan" emberek viselkedését...a többség nem olyan Hál' Istennek.
(#14807) Evome
A magyar játékosok jók multiban (és ha én nem is vagyok profi szintű de azért egész jó statotkat tudok prezentálni) BF3-ban a minap dobtak ki...kicked blabla f...ck off volt az indok
.
BF4 ben kicked.. u country Hungary. Amúgy én is 90% külföldi szervereken játszom.
Én is remélem, hogy ha lesz magyar szerver akkor a félnótásak elkerülik(#14808) rup1u5
Ez jó hír! -
válasz
Akinek Steamen van 150+ játéka (pl nekem) az inkább oda szeretné megvenni, hogy egy helyen legyenek, ez ilyen egyszerű
-
sagem
addikt
válasz
Ahogy már más is írta, ha lehal az SC mindenki egyformán megszívja, ráadásul nagy valószínűség szerint a dobozosoknak is lesz még mit letöltenie majd.
Egyébként szerintem sajnos nem lesz probléma nélküli a rajt amúgy sem..
-
Franklin
addikt
válasz
hermandani #14801 üzenetére
Ha lehal a szociális klub, akkor a dobozosok is megszívják, mert nekik is be kell oda autentikálni (szép magyar szóval mondva). Ugyanaz lenne, mint a Diablo 3-nál, első két napban kb. nem lehetett bejelentkezni sem.
-
Dtomka
veterán
válasz
Ne legyünk rosszakarók, sokan már nagyon régóta várják ezt a gémet. De ha ilyen történne akkor nagy felháborodás lenne az 1x biztos.
Ahogy telnek a napok 1re kíváncsibb vagyok, hogy milyen lesz. Remélem lesznek magyar szerverek is, mert 100+ pinggel multizni nem nagy élmény.
-
válasz
attól hogy OFFba rakod, és kihúzod, attól még egy taplóságnak számit amit csinálsz
-
Scholes9
nagyúr
válasz
hermandani #13755 üzenetére
Xd, olvass vissza kicsit, Mielőtt ilyeneket irkalsz.
Csak az egyik példa: Ha jön majd dlc Max áron fogod tudni megvenni hozzá, míg Steamre sokkal olcsóbban, leírták már lejebb is. De tényleg mindenki ott veszi ahol akarja, de majd emlékezzünk erre vissza kb 1 év múlva. -
JoolsNOS
veterán
válasz
hermandani #13626 üzenetére
Miért lenne ban? Én a 4et sz**rá moddoltam és nincs gond, pedig steames.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
jön a ban
hivatalosan kiadott mod
veled mivan? a pc gaming alapköve, hogy azt modolsz amit akarsz
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Gondolom erről lesz majd hivatalos megerősítés h mit lehet és mit nem, én így tudom elképzelni.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
hermandani #13367 üzenetére
Én pont így vagyok a CD Galaxissal 😊
-
daveoff
veterán
válasz
hermandani #13367 üzenetére
A futár cégek már kiszállítás előtti nap kézhez kapjak a játékot, úgyhogy lényegtelen milyen messze van BP...
-
Scholes9
nagyúr
válasz
hermandani #13067 üzenetére
Steamre a dobozosnal is olcsobban vagy azzal egy áron be lehet szerezni.
-
htc07
addikt
válasz
annyiból jobb, hogy minden egy helyen van.
de akinek össz két játéka van, annak tökmindegy mondjuk.
-
válasz
A Steam egy életérzés. Kivülállók ezt nem érthetik.
#Steam #yolo #nincsenDVDolvasóm
-
laceszgamer
addikt
válasz
hermandani #13000 üzenetére
Én valami május végi dátumra mernék saccolni, de félek túl optimistán, inkább junius-julius amit reálisnak érzek így.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
hermandani #12494 üzenetére
Gtx 970-el láttam ezt. Szegény csávónak egy fogsorra összedobhatna valaki 😄
Evome: Ennyi 😊 -
rocket
nagyúr
válasz
hermandani #12491 üzenetére
Nem tudnak kitolni magukkal, max. nehany ezer ember lemondja az elorendeleset (amit kompenzal a ceg aki miatt csuszik, ami ugye az NV a legutobbi csuszasnal), aztan ennek nagy resze megy majd a boltba megvenni elso nap.
Sajat magaval szur ki aki azert, mert kesik egy jatek amit nagyon var nem fog vele jatszani.
#12492: Mivel nincs OP rendszer DX12-hoz, es nem is lesz az allitolagos majus 28-ig, igy nem sok ertelme lenne elhalasztani a DX12 miatt, max. ha tenyleg Dx12-ot szeretne az NV hozza adjak majd kesobb, ha mar legalabb RC lesz a Win10-bol.
Míjd kiderul mennyire megbizhato
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest