- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
perge666 #68964 üzenetére
Hát zömében a multi is a kikapcsolódásról szól, a felborított komp alján való hógolyózás is ezt mutatja szerintem...
360-on toltam a Singlet jó volt, PC-n ? EL se kezdtem, ja de mikor nincs net vagy kidob a session akkor pár percet gyepálom a járókelőket Franklinnel míg az SC visszacsatlakozik...
-
Plata
félisten
válasz
perge666 #68964 üzenetére
Pedig hidd el hogy hihetetlenül jó az online,persze nem random gyökerekkel,hanem ismerősökkel.
Tegnap majdnem egy óráig fent voltam és mennyit marhultunk,kb olyan 7 órától toltam éjfél 1-ig kb.
PH-s sessionban PH-sokkal,egyszer volt pár IGN-es tetű bent meg valami random gyökér,de amúgy egész este nyugi volt és béke,Csak amikor mi Ph-sok elkezdtünk ökörködni és mindenféle marhaságot kipróbáltunk,akkor zavartak be ezek a gyökerek,azt hitték öljük egymást és beszálltak.De mi nem öltük egymást csak ökörségeket teszteltünk.
Felgyújtottuk magunkat hogy a túzoltó autó elolt-e vagy sem.Meg ilyenek.
Jah meg megpróbáltunk mindenféle marhaságot,próbáltunk lámpa oszlopra mászni,meg hasonló őrültségek.
Meg az új fegyverrel reptettük egymást. -
Kiskokó
veterán
válasz
perge666 #68958 üzenetére
Ne foglalkozz vele. Más világban él (A Mátrixban)
Ugye Neoka ?
Én egyszer toltam csak ki singlet legelején de már a felére se emlékszek.
Megfogadtam ha lesz időm költözés után, valahogy fel kéne tenni az eredetit 2helyre egy gépen. Az egyik maradna online a másik kapná a grafikai modot meg a magyarítást és újra kijátszom. -
Plata
félisten
válasz
perge666 #68954 üzenetére
Nem.
Halvány lila gőzöm sincs hol lehet leszedni.
Én ugyanis Online játszom mindig,több mint ezer órát játszottam már a második karakteremmel is,nincs az a magyarítás amiért kockára tenném az online-t.
Online-hoz képest a sztori képletesen szólva olyan mint a harmatos ló fing.
Nincs annál jobb mint fél napot el ökörködni a többi Ph-ssal egy nyugis sessionban,bár tegnap még öldököltünk is,ami ritka mert engem hidegen hagy,de jó hecc volt. -
Plata
félisten
válasz
perge666 #68947 üzenetére
Tudtommal van,nem valami jó de van.
Nem tiltott beszélni róla.
Csak használni tilos mert bannt kapsz érte.
Én még nem is próbáltam,mert bár jó lenne érteni 100%-osan miről szól a sztori,de számomra fontosabb hogy ne kapjak bannt,mert én inkább Online játszom mint a sztorival.
Ez a félkész magyarítás meg nemér annyit hogy amiatt elveszítsem az online karakterem. -
Garada
őstag
válasz
perge666 #11510 üzenetére
Az a lényeg, hogy játékos alapon gondolkodom tehát nem értem ezt az egészet igazából.Az én helyzetem a baráti közösségem határozza meg tehát ezért vagyok régóta ps vonalon mert mindenki akivel jóban vagyok és szeretek játszani ott van.
Maradjunk annyiban, hogy mindenkinek megvan a maga jó és rossz oldala ezzel nem lehet vitatkozni.
-
perge666
veterán
válasz
perge666 #11370 üzenetére
"Franklin-nel kell elheyezned egy kocsit valami eldugott helyen menekülő járgánynak. Ezt úgy tudod, hogy leparkolsz valahol (nem utcán), Michael-t kikeresed a telefonkönyvből, X, és lesz egy ilyen lehetőség. Utána meg fog jelenni a H a térképen. Ez egy FIB-s rablás lesz.
Heist-hez szerintem mindegy kivel mész hisz mindenki részt vesz."Nekem ezt javasolták,és bejött.
-
Kiskokó
veterán
válasz
perge666 #1055 üzenetére
Ez nem lenne rossz de nem egy ilyen volumenű játéknál (stilusú)
Mert a fahrenheitben ott is 3 szereplővel lehetett menni és nagyon jó volt de teljes más stilusú játék volt.GTA ban nem tudom elképzelni mert ugy tényleg nehéz lenne figyelni mind a 3ra egybe mind a 3hoz tartozó storyba beleélni magad stb külön külön jó lehet ha rendesen megvan csinálva....
Értem ugy hogy mind3 szereplőnek legyen egy oylan volumenű storya mint a IV .ben Nico-nak egymagába. -
törölt tag
válasz
perge666 #1048 üzenetére
Éppen ezt mondom hogy a san andreas idejében még elment hogy sz*rrá vertem a space-t és akkor már ki is lett gyúrva, de ma már ennél több izgalomra vágyom
Nekem azért tetszettek a DLC-k mert én is motorozok aztán nem volt olyan gagyi az a motoros klubbos történet.
Meg úgy vettem észre ( lehet hülyeség) hogy valamivel folyamatosabb és szebb volt a DLC ( grafikailag) -
törölt tag
válasz
perge666 #1046 üzenetére
Időtöltésnek jók voltak azok a DLC-k de azért arra nem szántak olyan sok időt na..
az 5 a leírtak alapján istenkirály lesz.
Írták itt sokan a gyúrást meg iylen primitívségeket, de tudtam én hogy a rockstarék odab*sznak
És tuti jó lesz, grafika is ahogy látom.szerintem egy átlag 4magos cpu val és gtx 560 körüli va-val szépen játszható lesz, de ez persze csak feltételezés.
a Max payne gépigénye is nagyon el volt túlozva. a GTX 460-al csodásan végigtoltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest