- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
"the downloadable content required for this autoload is not available"
ezmiez ^_^Windows Liveommal problémázik
, de ha letörlöm se jó, ha újratelepítem akkor sem.
-
sz_abika
addikt
Q6600 @ 3ghz több FPSt adott mint 2500k alapon..hmmm...
-
sz_abika
addikt
Nos újra lesz telepítve 3 hónapon belül harmadjára a rendszer.
Sosem tudtam kivinni a gamet időben, most sem így lesz...
Van lehetőség hogy most eltűntessem a GFWL-t és áthúzzam a mentéseket? Csak mert átdobtam a xlive.dllt, a módosítottat és így nem működnek a régi savejeim.
Van rá megoldás, vagy speedrunoljam ismét végig a 2/3át...? -
sz_abika
addikt
Nem tudok megszabadulni 1.0.4 patch alatt az out of video memory errortól.
commandline txtben ott van a -nomemrestriction -avaliablevidmem és percentage is és mégsem.
Mi az egyéb tipp?/gtx 570, 4gb ddr2, q6600/
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest