Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mr.Csizmás #30777 üzenetére
Ez a legkirályabb tuning verda
Kicsit átírod a handlinget is megy, mint az atom -
Ragnar95
félisten
válasz
Mr.Csizmás #30722 üzenetére
Én is benne lennék
-
Ragnar95
félisten
válasz
kockaharcos #30624 üzenetére
Én pár napja kapcsoltam be a VT-x gyorsítást, lehet,h az rontott bele, bár asszem előtte is akadt már, majd kipróbálom, hátha, bár ennek se lenne szabad lassítania, sőt, inkább gyorsítania kéne...
-
Ragnar95
félisten
válasz
kockaharcos #30622 üzenetére
Azért szerintem egy 6670-el is mennie kéne minimum 50-60fps-en 1280x1024-en, mikor a gt240-em ugyanilyen felbontáson és ugyanígy high beállításokkal 40 fps-el vitte....
-
Ragnar95
félisten
válasz
kockaharcos #30619 üzenetére
Nekem a videókártya driver frissítés nagyjából megoldotta a gondot, most stabilan 40fps-el fut, csak néha megy le 30-ra, de előtte 1 és 50fps között mozgott, ami kicsit élvezhetetlen volt, mivel elindult a játék-50fps, beszálltam egy kocsiba-szépen folyamatosan lement 1fps-re, majd vissza 50-re, aztán megint 1,stb...
-
Ragnar95
félisten
válasz
kockaharcos #30617 üzenetére
Nekem is ez volt a problémám és bár vadiúj a gép, videókártya drivert kellett frissíteni és nagyjából megoldotta a problémát, bár az a fura, hogy ígyse fut tökéletesen a játék, csak 40fps-t sikerül kicsikarnom belőle egy i5-2310, 4GB 1333mhz ddr3 ram és hd6670 1gb ddr5 kombóval.
-
Ragnar95
félisten
válasz
#81556480 #30594 üzenetére
Ez az
Próbáld ki, elég hasznos cucc
Van benne vehicle spawner, model-, object spawner és csomó olyan dolgot tudsz vele csinálni, amiről amúgy csak álmodnál
Repülés, szuper ugrás, szuper futás, láthatatlanság, halhatatlanság, végetelen ammo, no körözés, autók színének változtatása, autók alá neon, stb...
Több száz beállítása van, tényleg hasznos cucc -
Ragnar95
félisten
Szerintetek mitől lehet, hogy i5-2310, 4GB ram és 6670 1gb konfigon laggol a játék
50fps körül fut, de ha elkezdek valamit csinálni (futni, veetni,lövöldözni...), akkor lemegy 1-re és így 1 és 50fps között ugrál
Előző gépemen simán futott 40fps-el, pedig az jóval gyengébb volt -
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mr.Csizmás #30538 üzenetére
Előző gépemen simán működött, csak valamit kellett csinálni, hogy a fájlok ne legyenek titkosítva, csak már nem emlékszem, mi volt az
Bár lehet,h ez EFLC-nél volt -
Ragnar95
félisten
Erre valaki?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mr.Csizmás #30514 üzenetére
Azt vágom, ennyire nem felejtettem el, de van már készen több vehicles.img fájlom is, amiket lementettem az előző gépről, csak ha kicserélem ezek valamelyikére az eredeti vehicles.img-et, akkor elindulás után kilép a játék
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Új gépem van, így újraraktam a GTA4-et is. Az előző gépen elég jól modolva volt már (saját autók, fegyverek,stb...),de mivel elég régen raktam fel a játékot, már elfelejtettem, hogy mit kell csinálni, hogy modolhatóvá váljon, mert ha csak simán kicserélem a fájlokat az általam kiválasztottakra, nem fut a játék.
Remélem erről szabad itt beszélni, a játék amúgy eredeti
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automobilista 2
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest