- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razim K.
tag
válasz
JONAS77 #29708 üzenetére
Az aniso...az textúra szűrés...vagyis élesíti a textúrákat
Amit te keresel,az élsimítás azt AntiAlias...vagy AA-nak hívják.
-összekeverted,semmi gond előfordul
SZal.....alapból NINCS élsimítás a GTA4-ben,de mod-al,lehet kihozni..."hasonlót" ...ami szintén nem élsimítás,de az eredmény,kb...ugyanaz lesz,ezt pedig az ENB móddal tudod elérni.
-
-
Tompo92
senior tag
válasz
JONAS77 #23490 üzenetére
A "p" lenyomásával csak homályosítás lessz semmi féle élsimítás nem lessz ezt én is tudtam..ennyire nem vagyok hülye.
rup1u5: Nem ugy értem...hanem tudod minden növény mozog. meg a szél is fujja
sunny89: Tudom hogy nem erről szól csak igy ránéztem hogy miért nem mozog és furcsállottam na mind1
-
JoolsNOS
veterán
válasz
JONAS77 #23400 üzenetére
Ilyen ugye nincs az eflcben? Mert én hiányolom, és fel vagyok háborodva, hogy ezzel a grafikai butítással szarabbul megy mint a sima. Ráadásul kb 20 fpssel megy szarabbul bench szerint, bár mintha mégis folyamatosabbnak tűnne. Ami viszont tényleg furcsa, hogy a warez verzió is vagy 10 fpssel többet nyom benchbe mint az eredeti. (sajna sokat kellett várnom, nem bírtam kivárni az eredetit
) Az eredeti benche tisztára szaggat az elején. Valakinek hasonló? Win7en és xp-n is csinálja.
köszi -
fsb1000
nagyúr
válasz
JONAS77 #23374 üzenetére
Igen kell a nicknév, vagy te keresel meg valakit és barátnak invitálod.
Utána már lehet csatlakozni és hivogatni.Mariann volt a nagy szervező, én ehhez elég lusta vagyok, meg rosszabb napjaimon (mikor a csitterek elszomorítanak) törölgetni szoktam a friend listámat.
Nem rég rupival voltunk egy "szobában" TDM-ben. (bocs.. hogy nem köszöntem, de nem vettelek elsőre észre..) és Ő elég jól tud aprítani.
Ennek ellenére csak 2. lett az ellenfélnél 1.340 ponttal az élbolyban.
De volt egy gyerek (már bocs, de mi más lenne) aki elötte végzett 6000 ponttal.
Azért ez egy kicsit durva,.....Kb a játék felétől csak azzal szórakóztam, hogy megpróbáltam kinyirni különböző fortélyokkal, de lehetetlen volt. Szinte egyhelyben állt és vagy még lötávolba sem értem már kilött, vagy ha meg oda settenkedtem, és fél tárat bele eresztetem, akkor is kaptam egy fejest.
És ez igy ment hosszú perceken át...Teljesen nyugodt voltam... de a végén szó nélkül kiléptem és mentem a fermis topikba elolvasni az aznapi termést hátha izgibb lesz, mint egy ilyen mészárszék.
Azért vannak jó TDM-es esték is... de a PH csapattal inkább freeben ökörködünk.Mintahogy a bemutatott filmeken láthatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest