- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
on-ra raktam azt is.
a tv-n de sztem utánna a sima monitoron is mert akkor úgymaradt, ugye mivel magasabb hz-es felbontásba volt out of rangelte rögtön a monitoromnál.
nem értem, mert így elég xar mert a tv az másik szobába van és oda a netet se tudjuk egkyönnyne átvezetni meg állandóan hordozgatni a gépet.... -
Murder3
addikt
Rádugtuk a pc-t a Plazma tv-re és nyomtam egy picit rajta a gta 4-et h milyen feltettem a textúra beálítást magasra a többit közepesre 1024-be stabil 20 fps-em volt végig és nem volt textúra zavar.
ugyan ezt a monitoron meg stabil 14-15 fps-el és épp előttem megjelenő textúrákkal díjazza.....
mi a picsak okból kifolyólag?
esetleg a képfrissítés ennyit számít?
mert 60hz-es a monitorom......... -
Murder3
addikt
A GTA 4-nékl is előjött ez a fagyás ami a Lost adn Damnednél van.
Annál a küldinél amit Ray ad és mikor a Lostos motorosoakt üldözni kell.
Most épp mikor bement a metróba akkor kaptam meg bejön az a winfos error hang aztán befagy csak újraindítani tudom.
Ezt megtudhatnám [moderálva; miért] csinálja és hogy a [moderálva] lehet ezt elkerülni?[ Módosította: 7 ]
-
Murder3
addikt
válasz
#81556480 #30143 üzenetére
mért?
korábbi részekbe is vannak bónusz dolgok, jó pl legtöbbe csak látszat, de van.
Az ha ezt felturbózzuk tényleges használhatósággal az mért baj?pl gta3-ba miután megcsináltad az újságkihórdós küldit a házadnál megjelent egy ujságkötet(nem emlékszem tán csak portlanden.bár sztem az összes mentési helyeden volt..de nem tudom...)
vagy miután megcsináltad a korrupt zsernyáknak a küldit(nem tom h hívták már)akkor a péncélozott Hummer.a félkezű katonának ha megcsináltad a küldit jelent meg a tank és így tovább még van egy rakás bónusz ami egy küldetés után jelent meg.
easter eggekhez kapcsolni, meg sokkal ötletesebb lenne a gyüjtögetős dolgot kapcsolni.
de 25-50 is elég lenne.meg voltak benne rejtett küldik(rc és hasonló robbangatós küldetések)
volt a gta3 a csörgő telefon ami szintén nem jelzett ki a térkép és vmi +az is adott ha véghez vitted.(Joey garázsa mellett a dog food vagy milyen gyárba)
volt mentő,tűzoltó,rendőr gyűjtő import meg a zúzó.
VC-be volt a busz küldi ami szintén egy végtelen, de annál élvezetesebb küldetés volt
örjöngések
VC-be szintén a fagyi küldetéssok ilyen nem kijelzett küldetés volt gta-kba ami néha ha nem voltál elég figyelmes lehet át is szaladtál rajtuk.
de ugynanakkor sok ilyen ki nem használt ziccer is volt bennük dögivel.
pl SA-ba kombájn küldetés is lehetett volna, minden adva volt(kombájn,farmok,)
IV-be a kukás(1 küldi erejéig még benne is van aztán mért nem lehetett berakni nem tudom pedig de fun lett volna, vagy a busz szintén a VC-be felszáltak meg megált a busz itt meg nem...)
fagyis is, nem értem mért..hisz csilinge.l,vc-be az is benne volt pedig semmi munka nem lenne szinte, kis dolog de összeségbe nagyot dobna....
lopást se értem 4-be mennyivel fajább meg hiteles lenne mint a SA-ba....
4-ből a szálítás meg hosszabb taxizás is kimaradt....
golf küldiket is hiányolom minijáték formájába a 4-ből.... -
Murder3
addikt
kövi gta-ba én easter eggekhez kötöttt gyüjtögetős rendszert csinálnék.
helységek-tárgyak-poszterek-autók és egyebek úgy lehetne őket beváltani, hogy le kéne fényképezni elküldeni egy megadott számra és ha az easter egg lenne akkor jelezné és mindért kapnák egyedi jutalamt.ígyműködne:
találnál egy belváros szívébe lévő házat ahova csak a hátsó udvarról lenne bejárat(persze elrejtett létra és a 1-5 emeleten valahol lenne egy kinyíló ajtó)
bemennél és bent meg lenne egy szekrényen lógó néger hulla aki feltűnően 8ballra hasonlítana, lefényképeznéd elküldenéd a 545-123-888-es számra és akkor jutalmul kapnál egy spéci robbanószert amit a házadból vehetnél fel és nagyiobbat robbanna.vagy felhívná pl a 666-os számot és az ördög adna neked egy küldetést
ez mekkora lenne pl fel kéne venni egy speciális telefont amit persze jól elrejtenek és ha azt megtalálnád és felhívnád róla a 66-ot akkor az ördög adna neked egy olyan küldetést, hogy vezess bele egy repülőgépet egy felhíkarcolóba és erre a küldire rendesen le lenne animálva, hogy ledől a ház
vagy a játék végén mikor már kijátszottad a fősztori lenne egy olyan küldetés amivel elindítanád az apocalipszist, mindenki megőrülne a városba elkezdenék egymástöldösni, mint a SA-ba,tüzes lenne az égbolt savas eső esne(amíg esik az eső akkor akit érint mindenki meghalna azonnal) meg meteorit hullásanimáció lenen az égbolton
jó lenne -
Murder3
addikt
válasz
ittakary #30139 üzenetére
nem segítségnélkül olvassatok már ne kiragadjatok vmit...istenem
ha úgy állok neki h mindet megnézem hol van és úgy keresem meg vagy úgy hogy elkezdem keresni és mikor már nagyon nem találom az utolsó 30-40-et akkor megnézem őket max...én pl SA-ba nekiáltam az összes ilyet emgkeresni segítség nélkül és felírva amgamnak, h hol vannak.
igaz, kb csak pár hétig volt ez a keresési ösztön bennem de kb a felét mindenhol a graffiitből egm a kagylókból meg igen sokat megtaláltam.
és nem 0-24h-ig kerestem csak naponta 1-2 órát amíg a SA-val játszottam...Semmi ördöngőség nincs benne.
és igen aki így találja meg a nagyját meg így áll neki az semmivel nem tett többet mint aki bemásolt eggy fullos mentést.(meg nem is kötelező naponta 3 órákat keresgélni szétbontva akár nap/30 percen is bőven elég.)
-
Murder3
addikt
válasz
chatran #30137 üzenetére
akkor meg nem mond, hogy nem nagy dolog mikor te se játszottad tisztességesen 100-ra..am ezek pont ezért vannak, mert segítséggel sajnos nem nagy dolog, persze nem azt mondom, h mindet magad, de legalább 150-170-et minimum h magadtól találj meg, mert máskülönben értelmtelen.
Nem mazoknak és időmilliomosoknak van hanem annak, hogy elmondhasd h kijátszottad 100-ra vagyis megtaláltad egy ekkora városba az összes galambot.
ja hogy sok órába telik meg ekkora területen ilyen kis dolgokat megtalálni nehéz, pont ez a lényeg.
Keményen megszenvedni a 100-ért.Amúgy, hiába, 2 perc vagy 10 óra..ugyan az.
nem magad találtad meg, ne te szenvedtél azzal, hogy hol voltál már hol nem és ilyenek...
most ki lehet egy bankot rabolni 200órás előkészülettel, h ne legyen felesleges áldozat meg úgy is h bemész megölsz mindenkit felveszed a lóvét oszt futsz, eredmény ugyan az, de egyikbe egy lelketlen gyilkos pszichopata leszel míg a másikba egy rafinált,ravasz okos rabló azért nem ugyan az.meg szerinted mért vannak olyan helyekre eldugva, ha nem azért, hogy nehéz legyen őket megtalálni?
-
Murder3
addikt
Lost and Damned kifagyása ellen mit lehet tenni?
-
Murder3
addikt
na de a Lost and Damned kifagyása ellen mit lehet tenni?
-
Murder3
addikt
Los Santos lesz és Vinewood lesz vélhetően a címe
Ahogy elnéztem ez a napos Vinewood hangulatot ragadja meg nem a gettót, de engem inkább a featurek érdeklenek már
-
Murder3
addikt
Lost and Damned fagyásra vmi megoldás?
-
Murder3
addikt
Felbontás probléma megoldva de a Lost and Damned miért fagy le állandóan?
Mi rá a megoldás? -
Murder3
addikt
A Lost and Damned mért fagy le állandóan?
és hogy a picsába tudom a felbontást megváltoztatni játékon kívül? -
Murder3
addikt
A Lost and Damned mért fagy be azután mikor a legelső küldetésbe visszaszereztem billy motorját?
-
Murder3
addikt
Valaki megmondaná, hol található az a fájl amivel tudom álítani a felbontást?
-
Murder3
addikt
válasz
Mr.Csizmás #30003 üzenetére
hol van a cfg-fájlja?
mert olyat ahol beálítás féleség lenne olyat nem találtam. -
Murder3
addikt
Na most olyankor mivan, ha kiírja, hogy Out of Range?
Mért írta ki?
nyilván vmi gebasz lett a felbontással, bár nem értem, hogy mi elhet, de hogy tudom levenni vagy valami? -
Murder3
addikt
válasz
Mr.Csizmás #29998 üzenetére
na ja de én már megcsináltam a brooker6bohan részt és hiába mentem be rendőr autóba nem adott újakat pedig már uyge 2 házam is van algoquinba..
-
Murder3
addikt
válasz
Mr.Csizmás #29994 üzenetére
de miután megcsináltam a összeset nem ad újat, mikor ad újakat?
már megvan roman háza algoquinbe már kéne újnak lennie? -
Murder3
addikt
Megcsináltam a rendőr küldetésbe a most wanted bűnözőket de nem ad újakat, most lett egy házam Algoquinba.
Néztem az achievementet és 20-at ír akkor később még lesz kinyirandó bűnöző?
Illetve side quest-es achievemnt az az, hogy az összes nem most wantedes feladatot emg kell csinálni?
az meg mindig újat ad az nem végtelen? -
Murder3
addikt
Ilye busz módhoz hasonló modok amik a közéleti elhetőségeket adnak hozzá vanank még?
pl kukás,szálító vagy akármi ami mégtöbb elhetőséget nyújt a vársoba? -
Murder3
addikt
modokat hogy kell telepíteni, ezt régóta nem tudom mert midnig vmi script könyvtárról beszélne, de hiába csináltma meg és raktam bele nem működött.
-
Murder3
addikt
válasz
Mariann294 #28750 üzenetére
persze vannak hibák de teljesen érthető nem tudom miért hordja le mindneki ami miatt nem bírom h szétcseszték a töltőképernyőt meg a kocsineveket....
gta világába én a klasszikus nevekkel szeretek menni nem az eredeti névvel....
ezt utáloma legjobbam a gta magyarításokba... -
Murder3
addikt
válasz
hajbel #28639 üzenetére
az nem nagy dolog mert 4-évente szokott jönni tehát valahol lehet tudni.
Én nem bírtam annyira Vice Cityt...
Nekem Liberty city volt az elejétől is a kedvencem
ezé nekem máig a kedvenc gta a 3...Én egy ilyen összekapcsolt dolgonak örülnék h pl san andreas megyéje és liberty vagy vice city megyéje.
-
Murder3
addikt
válasz
Chosen #28638 üzenetére
én nagyon sajnálom h van egy csomó nagyon szép környék egy lélegző város sok épület és alig lehet bemenni valamelyikbe.
pl nekem tetszene h sok üzletet meg lehetne venni vagy kéne mindig kaját venni mgadnak meg inni stb.
vagy lenen ilyen cég ami rabló küldiekt adna mint a sa-ba volt a rablás azt nagyon bírtamTénleg ez a gond a gta 4-el h itt megcsináltak egy lélegzet elállító várost, tényleg abból a szempontból kb olyat lépett a gta előre mint annó a gta2-után a 3-volt.
Csak most meg a sok kis lehetőség emllék küldi és egyebeket spórolták ki belőle...
ez az ami igazán elszomorító. -
Murder3
addikt
válasz
Kassadin #28633 üzenetére
Mit várunk a gta következő részére?(Én legalábbsi)
-Ne GTA V legyen a címe
-Jó optimalizálás
-Mégjobb és még lélegzőbb világ(bár ebbe kb a legjobb mindez idáig a gta 4
-Több mellék küldi, a régi mentős és egyebek, de megreformálva amoylan új stílusba mint ahogy a rendőr küldit is láthattuk ebbe
-rombolhatóbb környezet
-több stukker és egyéb pénzköltési lehetőség
-Sok egyéb újítás-Minimum 2 minőségi kieg mint ami a 4-hez is jött.
Ha már itt tartunk a 4-hez jöhetne még vmi kieg féleség -
Murder3
addikt
A steames gta4-re melyik magyarítás jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest