- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
válasz
fasirTTT #32163 üzenetére
Van autód lecserélve? Vagy amit a küldetésben használnak\te használsz autót?
Mert nekem volt egyszer hogy az autó miatt megakadt a küldetés, meg kivágott folyamatosan......"Van a vége fele hogy követni kell egy autót le a partra egy nagy raktárhoz....egy ilyen limuzin szerűben ül 4 fickó, majd a story-ban elhajtanak......Nálam ott maradtak nem mentek el és emiatt nem írta ki mit kell csinálni, megállt a játék szétlőttem mindenkit de hiába, ők maradtak ott
"
-
Razim K.
tag
válasz
fasirTTT #29358 üzenetére
Nagyon szívesen
-azt még elfelejtettem,hogy némelyikhez kell asiloader,vagy a scripthook.dll.
-azt innen lehet letölteni. Kicsomagolod,s a GTA4 mappába kell másolni.
Mint írtam nem mindegyikhez kell,ezért az adott speedmeter README-jét olvasd el
-
Mukorka
addikt
válasz
fasirTTT #29007 üzenetére
Értem.
Jelenleg így néz ki minden beállítással maxon Full HD-ban
Antialiasing beállítás miért nincs a játékban? Radeon kártyáim vannak, a driverben kéne adnom neki hogy az is legyen?
Crossfit007: nekem is megesik ez, de érdekes amióta fentvan a mod sokkal jobban fut.
Éjszaka szinte egyáltalán nem szaggat, nappal is csak néha de még nem tudom hogy mitől függ neki...(#29011) Crossfit007: Vsync mellett 56 fps-t mutat a fraps de leesik azért 40 re is . plussz ezek az apró szaggatások néhol... De mint látod Full HD videót simán felvettem némi laggal 30 fps-el.
-
-
-
Mariann294
őstag
válasz
fasirTTT #23802 üzenetére
Én is csak ugyanazt tudom mondani mint amit Scorpio.
Mazsolázz hátha találsz valamit.Szerk.:Jah ez már más.Hát akkor uninstall,ha megmaradt a Rockstar mappa akkor töröld azt is.Mentéseidről biztonsági másolat,és azt is töröld.Mindent.Ha van ccleaner akkor pucolj egyet,gép restart aztán telepités.
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
fasirTTT #23804 üzenetére
Hmm az érdekes. 2-3ezer hsz-el lentebb volt hasonló, ott is frissen telepített játék. Keresd fel bendzso-t ez ügyben, neki volt ugyanilyen. Még egy kérdés: ez előtt voltak modolt fájlok a játék mappájában? Szerintem biztos valami kis fájl maradt meg valami rejtett mappában, és ez zavar be a játéknak. Egy windows reinstall biztos megoldaná, de az legyen a legutolsó dolog.
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz
fasirTTT #21152 üzenetére
Bocs.. de szerintem ez a játszhatatlan kategória.
A video beállítások csökkentésével probáld meg 30fps küzelébe vinni, úgy hogy a min. nem menjen 20 alá 10 secenként.
Bár ha ez neked megfelel, akkor vedd tárgytalannak az ilyen jellegű intelmeket.Viszont ha a v.mamória kjelzésed továbbra is hibás, akkor ott biztos valami nagy gáz lehet.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fasirTTT #21131 üzenetére
512-es 4870-el hogy van neked 876MB memóriád? Egész véletlenűl nem egy GTX 260 van a gépedben? View-Detail Distance mehet lejjebb 50 körülre és sokat fogsz nyerni sebességben. Definition nem zavar? Nálam off-on van mert nagyon zavaró a homály amit csinál. Olyan érzésem van tőle mintha a szemem lenne rossz. Water-Shadow quality nyugodtan mehet high-ra! Nem fogod észrevenni a különbséget, viszont nyersz vele memóriát amit elkölthetsz látótávra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Star Trek
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Könyvajánló
- World of Tanks - MMO
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest