- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, miért van az, hogy a játékban hiába rakom fel az anizotropikus elsimítást 16x -ra, nem látszik a textúrán, a szélek így is szögletesek, nektek is ilyen!
Mondjuk nem annyira zavaró, de akkor fölösleges a grafikus menübe ez a lehetőség.Egyébként nekem a game Q9550+GTX260+6GB Ram+Win7 64bit(nincs húzva semmi,alapon van minden) alatt nagyon jól működik. A grafikusomat most fogom lecserélni egy EVGA GTX560Ti-re, a fed mem. 2GB, kíváncsi vagyok mit tudok kihozni ebből?
Köszi a válaszokat.
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Mariann294 #24230 üzenetére
Én is benne vagyok, de hivjatok meg, és milyen szoba, ahová kell lépnem?
Én is szeretnék észel játszani már végre, elegem van a free-ből!nevem: AtomicJonbert77
Kösz előre is!
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Mariann294 #24215 üzenetére
Nekem jó, ott leszek, a nevem AtomicJonbert77 igy rámkereshetnél.
Köszi... -
JONAS77
aktív tag
Mág ezt leirtam, megkapdtad a kollegától a pontosabb választ!
-
JONAS77
aktív tag
Multizásnál, merre találom a tankot? Valaki tudja?
-
JONAS77
aktív tag
válasz
JetiRulez #24174 üzenetére
Szia, én is benne vagyok egy jó multizásba, este rá érek. Nekem is volt ilyen problémám, vagyis az utolsót leszámitva. Nekem nem indult ujra a gépem, csak 1-2 órás játék után nem jelent meg az asztalom. Már feltettem uj drivert és a kártya fizikális ramjaiból kb. 100MB-ot hagytam szabadon, és megoldódott a problémám, ilyenek a beállitásaim!
Természetesen ez még a driver előtti kép, vagyis most már több elérhető ramból gazdálkodok!
-
JONAS77
aktív tag
Szevasztok, ma lehetne eggyet multizni, mit szóltok hozzá? Este 18.00-tól szabad vagyok, várom a jelentkezőket, lehetne versenyt is nyomni!
Addig is...
-
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Celebrinator #23387 üzenetére
Szia, én csak annyit mondok, hogy a helikoptert gamepaddal lehet jól irányitani, én is ezzel teszem! Tökéletes, kapsz már 15-20 euróért is egy jobbat, amin hasonló a PlayStation konzolához, nekem Logitechem van, már lassan 5-6 éve nyúzom és megfelel autószimulátornak, meg sok másnak.
-
JONAS77
aktív tag
válasz
fsb1000 #23375 üzenetére
Oké, akkor itt a nicknevem: AtomicJonbert77, várom, hogy bejelöljetek, én is annak vagyok a hive, amit mondtál, hogy ésszel játszani. Tegnap nyitottam egy szobát, hát nem volt semmi! Először hárman keresgettük egymást, majd 10 perc elteltével hatra szaporodtunk, ekkor már élvezhetőbb volt. Volt egy olyan tag, akire hiába lőttem ki a táramat, nem volt eredménye. Ő kettőt hármat eresztett rám, rögtön a szinek befeketettek.
Nem tudom mi volt rajta, valami páncél, de elég gyors is volt. Hozzá kell mondanom, csak tegnap volt az első ilyen deadhmatchem. Majd még javul az egész.Akkor várom, hogy rám keressetek, szivesen beszállok hozzátok. Este 18 órától szabad vagyok többnyire!
Addig is...
-
JONAS77
aktív tag
Helló mindenkinek, nem tudom miért, de ha multizni szeretnék, nem látok senkit, hogy fent lenne. Be van jelentkezve a Windows Live-ra, meg amire kell a játék, Rockstarra is, ja az új GTA4-em van most fent a gépen. A Lost of Damneden nyomom, mondjuk még csak az elején vagyok. Abban kérnék segitséget mi kell ahhoz, hogy másokkal játszhassak?
Valamit még telepiteni kell, vagy valakivel meg kell hivatnom magam, hogy beléphesek multiplayer módba. Frissitések szintén levoltak töltve. Várom válaszaitokat.ui.: tényleg igaz, hogy multiplayerben kicsit fura dolgokat csinál a játék, bugos?
Thanks!
-
JONAS77
aktív tag
Meg tudná nekem valaki mondani azt, hogy hogyan lehet multiplayer-be játszani mert nekem eddig ez nem jött össze, azt irja ki az üzenet, hogy csatlakozzak a Games Windows LIVE-re, de ott már regisztráltam is, akkor most mi a túró kell még, nem tudom, hogy csak én vagyok ezzel igy, de ezt a játékot már annyira komplikálják, hogy lassan beleunok mindent felrakni, regisztrálni, nem beszélve a telepitéséről......
-
JONAS77
aktív tag
nem volt fent a framework, ez lehetett a bibi?!
-
JONAS77
aktív tag
Helló mindenkinek, nagy gondban vagyok a játékot illetően, a segitségeteket kérném! Lehet már valaki ezzel találkozott, az a hiba, hogy a játék telepitése után minden rendben ment, mondhatnám nagyon is jól, csak pár napra rá már többet nem indult el. Egy hibajelentés után azt kérte, hogy nem tud kapcsolódni! Pontosabban valami RSCS-re, ha jól tudom erre hivatkozott. A játék eredeti és mégis nem lehet vele semmit kezdeni! Nagyon idegesitő, hogy kiadtam ennyi pénzt egy játékért, és nem enged vele játszani.
Estleg még ez is lehetett a gond, NET Runtime 2.0 Error reporting! Ha valaki tud valami közelebbit, vagy segiteni az jó lenne!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest