- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
Már egy ideje tudatták, sajnos várható volt hogy valamikor meglépik. Tört játékkal tudsz játszani gondolom tovább.
Amúgy csoda hogy eddig kihúzták. Az Apple pl 2019 óta (tehát 2018-as rendszerük az utolsó) nem támogat 32bit-et. Tehát ha a játékfejlesztő nem adott ki patch-t a játékhoz akkor nem futtatható. Bele tartozik sajnos ebbe a dologba a GTA III, VC, SA és még nagyon sok másik játék a Driver San Francisco-tól kezdve a Mafia 2-n át még rengeteg játék.
-
A fakó színvilág vsz a GTA III hangulatát adta meg. Imádtam.
Az IV sajnos egy rossz designeri döntés miatt kapta ezeket a színeket. Abszolút halott színvilága van, és nagy tévén még jobban arcul csap.
Modokkal használhatóra lehet patchelni anélkül, hogy elvesztené az identitását.
Mondjuk azóta nem foglalkoztam vele, mert az egyik régi notimon elkezdtem San Andreasozni, és beszippantott. Pont mint anno
A IV-et alapvetően azért tettem fel, hogy átszaladjak a sztorin, nem nagyon emlékszem már rá. Illetve autókázni, mert a Realistic driving & flying moddal a vezetési fizikája messze legjobb a sorozatban.
Az V-öt pl lehetetlen akár csak a közelébe modolni. Hiába van ott az a gyönyörű map, ha vezetni gagyi benne. -
SkyLine3000
addikt
Nekem is kihullott pár szál hajam, mire sikerült anno nagy nehezen elindítani pc-n.
Sokáig kocsival csak föl-le furikázta, hogy lássan, hogy fut a játék. Aztán valahogy azóta sem toltam végig. Valahol 2/3-nál járhattam. Igazából újra kéne kezdenem, mert már olyan rég játszottam vele. Bár asszem pár hete elindítottam és megcsináltam az első 2 küldit.
-
frem1790
őstag
Az újhoz még nem volt szerencsém, de tervben van a beszerzése.
Ez viszont csúcs játék, kiváló sztori(a DLC-kben is!!), az állam koppant egy-egy csavarnál. Nagyon jól kitalált és kidolgozott karakterek, még sokadik újrajátszásnál is tudok röhögni azokon a haláli szövegeken amit nyomatnak.
De sokszor csak autózok a városban, dübörögnek a rádióban a kedvenc zenéim: feelingje van na!!
Azt a küldit meg nem is erőltetem már. Anno végigtúrtam a netet valami megoldásért, de igazából nem találtam tuti tippet: van akinek elsőre sikerült, van akinek soha.
Végignéztem onnan yutubon, oszt annyi, a plecsnik úgysem érdekelnek. -
rup1u5
nagyúr
Ekkora felbontást 1920*1200-on nézve nem nagyon látni recés éleket.
Katt a képre eredeti felbontásért.Már csak ezt a hülye ICE enhancert kéne eltávolítanom valahogy. A vicc az, hogy eredetileg még az EFLC-hez tettem fel, aztán le is szedtem de mégsem tűnt el a "hatása" és most már a IV-et is megfertőzte valahogy.
-
Kabel15
aktív tag
-
Wiz Khalifa
veterán
Első alkalommal mikor megvolt Steam-re akkor semmi hibaüzenet nem jött de nem ment. Akkor kiderítettem hogy az Xlive fájlt kell a mappába tenni mert hiányzott. De most ahogy újraraktam a gémet ugyan azt csinálta. Beletettem az Xlive fájt és azután már ezt dobta be.
De akkor meglesem.
-
Fred23
nagyúr
Köszi, én is így szoktam megnézni gyakran, de most elmaradt! A másik meg a notebookcheck, ott is általában meg lehet találni fps-adatokat.
A videó után az a véleményem, hogy kicsivel kevesebb gép kell a GTA IV alá. 1:25-nél mutatja a beállításokat, és nem hiszem, hogy az V-nél ezekkel futna, legalábbis durva, amiket eddig találtam az V-ről. ( Azt akartam először, de lemondtam róla. Ott szerintem a 4GB RAM-om is már elég kevés lenne. )
Mennyivel rosszabb, illetve itt-ott, ebben-abban talán jobb a IV, mint az V? A Terület tudom, hogy sokkal nagyobb az V-ben, a grafika is ott jobb, de történet, vagy bármi más? Valami kis összehasonlítást örömmel olvasnék, bár azt hiszem, erre is érdemes rákeresnem, tuti sok van.
-
Fred23
nagyúr
Egy HP Pavilon g6-hoz, amiben i3-2350M és 4GB RAM mellett van egy HD 7670M, mit szólna a játék? Tényleg igaz, hogy ha megy a GTA IV, akkor az V is?! Kicsivel se kell gyengébb gép a IV-hez?
Tippre elfutna a konfigomon, de nagyon minimumon. Jó lenne tudni, 20 vagy 30 fps-re számíthatok mindent minimumra téve.
-
set79
csendes tag
Igen, VC!
Hát így nehéz megmondanom, mert régen volt!
DE!
A stats-nál azt írja, hogy Mission attempts 51, és az utolsó mentésem neve trojan voodoo.
Nem tudom, ez segít-e?
Próbáltam youtubon ez alapján nézni gameplay-eket, de nem lettem okosabb. Azthiszem a számozás nem is stimmel a pc-s verzióval.Előre is köszi!
Üdv -
djdaniel
senior tag
Na sikerült valami nagy nehezen el indítanom.
1. Videokártya driver frissítés.
2, Net Framework 3.5 telepítés
3, .NET Framework 4.0/4.5 telepítés
4, Visual C++ 2005, 2008, 2010 telepítés
5, GFWL telepítés
6, Games for Windows Client
7, GTA IV telepítés
8, Patch 1.0.7.0
9, ezt le töltjük másoljuk C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\ ( rar. fájlban található windows live mappát másoljuk át a shared mappába, úgy-e ott alapból nincs windows live mappa )
Ezt után uninstall all GFWL, és Games for Windows Client
Letöltjük GFWL-ét, Games for Windows Client és feltelepítjük!És kész, nekem ezek után elindult.
Aki a fent le írtakat nem végzi el az vagy, seculauncher; failed to start application. [2000], hiba üzentetett kapja, vagy el indul a játék, rá megy az indításra, betöltés helyet fekete képernyő, [nincs loading screen], de hang van, és leáll az egész játék.
megjegyezném, én nem tudtam bejelentkezni a live-ba, tehát play offline
-
djdaniel
senior tag
Értem, nálam remélem elfog indulni, d meghajtót nem formáztam le, lusta voltam rá, rajta maradt a gta iv, mondom hátha el indul, erre d3dx9_31.dll hiányzik, d3dx9_37.dll, no le tudva a dll-ek, meg próbálom megint, erre ki írt valami sz*rságot, nos újra telepítem aztán meg lássuk.
Majd este írok ide,hogy sikerült vagy nem. -
JoolsNOS
veterán
Mert két külön játék, nem kiegészítő.
(#32574) TGaben:: nálam csak icenhancer 2.1 van+ textúra pack. Ezzel nincs gond. Viszont pár autóval van: pl egy küldetésben 4 ajtós autó kéne, de 2 ajtós van helyette akkor vissza kell cserélni. Illetve amikkel gond van nálam még: kispolszki néha kidob exe hibával, kocka lada majdnem mindig kidob, tehát ezeket nem erőltetem. Mással nincs gondom.
-
huszi.gyb
senior tag
-
huszi.gyb
senior tag
Ha automatikusan leszedi a patch-eket, akkor valószínűleg le van már (végig volt netem, miközben játszottam). De arra nem emlékszem, hogy bármit is kért/kérdezett volna...
Amúgy eredeti GTA4-et vettem (DVD-s változat), de telepítésnél kínai felirattal jön fel egy ablak. Ha a bal oldalira kattintok, tovább megy a telepítés, onnantól már angol. Járt még valaki így? Mi a fene lehet az az ablak?
-
huszi.gyb
senior tag
Csak azt nem értem, hogy másnak a GT525-re felismeri, hogy 1Gb VRAM, nekem meg 51-59mb? Honnan tudhatnám meg, hogy mi foglalja el a többit? Vagy miért nem látja a játék?
Most mindent visszaállítottam Nvidia controll panellel alapértelmezettre, jobb klikk, futtatás a GT525-tel, de semmi változás... Akad, és mellesleg a lámpák, illetve a szemetesek látszódnak csak, meg az autóm, és Roman... -
MaxxDamage
félisten
Én felraktam (Orig) aztán indítás és akadt mint atom... azt rájöttem, hogy a patchek kellenének rá mert az alap kicsit fail optimized... azóta simán fut a game !
5k huf -ér vettem díszdobozos (hun felírattal ellátott) verziót , megérte ?
(elötte csak a tört verzióval gameltem)L
-
Asbee
veterán
Én feltettem hozzá minden szükséges dolgot amit neten találtam, illetve amiket itt is írtak nekem. Majd utána utolsó esélyként csináltam egy újratelepítést és megoldódott. Illetve most még kicsit állítgatva azt is észrevettem ha a játék exe-jét, nem a launchert, admin és win7 módban indítom, akkor nem indul ugyanezzel a hibával! Simán meg elindul. Érdekes... A lényeg most megy.
Más: Steames-hez milyen ENB vagy Icenhancer modeot tudtok ajánlani? Van már annyi féle.
-
Redneck
nagyúr
Meg BF3 miatt is inkább az
Mivel multihoz kell a VGA rendesen... Meg az jobb amúgy is mint egy 7850. Nekem mind1 hogy zöld vagy piros, ár/érték arány legyen rendben.
Úgy vettem észre hogy GTA-hoz és BF-hez is kell a 2GB VRAM.
A GTA-hoz visszatérve, tényleg kiábrándítóak a távoli dolgok... Meg a fák
SZERK:
Mafia 2, bár totál statikus, nagyságrendekkel jobban néz ki azonos konfigon. A Just Cause 2 meg pláne és az dinamikus nem kicsitOtt a "földön, vízen, levegőben" maximálisan működik. GTA fizikában erős.
-
Redneck
nagyúr
Azért mert iritál a textúrabetöltögetés. Na meg az hogy 100 méterre lehet ellátni ha lejjebb veszem a távot. Azt szeretném hogy next gennek nézzen ki ahogy reklámozták. A Just Cause 2 motorja mellett úgy érzem ez a Rage engine nettó fos, legalábbis a GTA IV alatt. Ez nem optimalizálatlan, hanem szarul programozott. Anno az EFLC amúgy nekem is jobban ment, pedig virágbolti volt. Na mjad veszek 7850-et vagy GTX 660-at és jobb lesz.
-
chatran
őstag
Ötödszörre sikerült megcsinálnom
Rájöttem, hogy mutatóujjal sokkal gyorsabban tudom püfölni a kontroller gombját, így kétszer is sikerült megcsinálnom. Utána persze találat érte a helit és felrobbantam, de ezen már nem is csodálkoztam, addigra már hozzászoktam a szivatásokhoz.
-
Ilyen drága a 480?
Én most a helyedben tényleg leTOJnám és vennék egy 5870-et
Remekül fut ezzel is. Ekkora teljesítmény szintnél már alig számít valamit, hogy AMD v nVidia... Tömény izomból kisajtolják a játékból az FPS-eket...
Akartam mondani, hogy inkább a CPU, RAM párosra gyúrj rá, de amint megnéztem az adatlapodat, már be is fogtam a számat
-
hajbel
addikt
Kb. 30% ph-s teszt szerint kb. ennyi tartalék van még a gtx 460-ban, de persze az 560 ti-t is lehet húzni. Azért itt furcsa, hogy gtx 470 10%-al lassabb az 560 ti-nél. Minimum fps-ben kevesebb a különbség, sőt szerintem nyilvánvaló, hogy min. fps-ben a gtx 460 és az 560 ti között sincs 30%. Láttam még 1-2 gtx 480-t hardveraprón, aminek nem volt odaírva az ára. Szerintem kérdezz rá pü-ben ezekre is a biztonság kedvéért.
-
-
-
hajbel
addikt
Ha tuningolni is akarsz, akkor a gtx 260 nem rossz választás. Sokat fel lehet húzni a gtx 275 szintjére, némelyiket kicsit tovább is. A legjobb megoldás egy másik gtx 460 beszerzése lenne, amit úgyszintén jól lehet tuningolni. Melyik 460-ad volt, az 1 gigás, vagy a 768-as?
-
GTX260 ~ 4870
Itt van egy kis játszadozásom 4870-nel, pontosan Fraps-szal lemérve: KATT!
Ezeken a beállításokon már én is szerelmes voltam a játékba...
És GTX260-nal valószínűleg ennél jobban menne neked (de annyira azért nem sokkal). Viszont én nem már vennék ilyen kártyát: elég magas fogyasztása van a mai kártyákhoz képest. Tényleg kár volt eladni a 460-at
-
törölt tag
ha még valamit akarsz a commandline-ban állítani, van pár lehetőség...
pl. -width 1680 -height 1050 -refreshrate 61, meg ilyenek
google-ba beírod, és ki dob mindent, amit bele lehet írni. nagyon hasznos dolog, nekem pl. az enbseries mód miatt kicsit bántja a felbontásom, de a commandline-al jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest