Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz
rup1u5 #36228 üzenetére
Köszi azon is túl vagyok
Most újratettem mindkét játékot, de semmi. Feltelepítettem a live-ot és semmi.
Buktam 3 ezret, meg a gyerek szomorú.
Tegnap ment csak menteni nem tudott, biztosan az a szemét live kavart be neki. Play offlinera rányomok nem csinál semmit. Onlineon meg hiába csináltam accountot ott meg nem enged, mert valami nem jó. kb. 8 órája szenvedek vele -
LamaCube
addikt
-
frem1790
őstag
-
rup1u5
nagyúr
válasz
rup1u5 #36127 üzenetére
Úgy néz ki ennyi volt és a lemezes GTA4-em maximum dísznek lesz jó.
Marad a steam-es EFLC. Az még működik rendesen W10 alatt.(#36161) Syd2012:
Valahogy nincs kedvem kiadni egy majdnem 10 éves játékért 20 eurót, amit aztán hekkelgetni kell ahhoz hogy normálisan működjön. Majd ha valami akcióban 5 euróért adják, talán. -
Źşë'
addikt
válasz
rup1u5 #36051 üzenetére
van valami finomhangoló config tool (iCEnhancer Config Tool) is amivel tudod szabályozni a napsugarakat (lehet bele van tömörítve ez is a rarba, már nem melékszem), ill azt a patch-et is felraktad hozzá? az is fontos h a gta4ét a gta4 mellé, a eolc-é pedig eolc-be menjen
-
válasz
rup1u5 #35827 üzenetére
Jó döntés
Én is folyamatosan nézegetem a VGA-kat, de egyszerűen nem tudom hova lépjek feljebb innen. GTX580 most az egyik legjobb ár / érték arányú kártya a piacon: tele van minden hirdetős oldal velük: 30k-ért referenciát, 35-37k között pedig egyedi hűtéses kártyát lehet kapni.
Felette mik vannak? GTX 670/680 ~ 60k körül (10-15%-kal erősebb, mint az 580 és 2x annyiba kerül..)
Efelett: GTX770 ~ 60k körül van, de kb annyit tud mint a 680 csak kicsit kevesebb fogyasztással
780-ak már 70-80k körül vannakAMD téren szét se néztem, valahogy nem akarok most velük szenvedni
-
djdaniel
senior tag
válasz
rup1u5 #32644 üzenetére
hahaha
nagyban folyik a mezőgazdaság
Egyébként win8 64bit-en hogy megy a játék ? valaki próbálta már ?
Tegnap tettem fel, mert eddig win7 32bit volt, történt egy kis újítás, így legalább tudja használni az összes ramot, mert csak 3.25gb-ot látott a win7 32bit.Neki esek felteszem a gta iv-et, remélem simán megy majd a dolog, mert tegnap illetve ma elég sokat sz*rakodtam a programokkal, valamelyik még a Mária könnyért se akart feltelepülni
-
Pitti1992052
csendes tag
válasz
rup1u5 #11408 üzenetére
Szia!!!
Nekem is ez jött be az a hiba
Te végül meg tudtad csinálni hogy müködjön???
Leírás:
Critical runtime problemProbléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPLICATION CRASH
System RAM: -958464
Available RAM: -1521381376
Number of CPUs: 2
Video Card Manufacturer: NVIDIA
Video Card Description: NVIDIA GeForce 8500 GT
Video Card Driver Version: 9.18.0013.1090
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038EBBEN VALAKI TUD SEGITENI???!!!!!!
-
Geryson
addikt
válasz
rup1u5 #31375 üzenetére
Basszus Mariann, most nézem, hogy hogy nézel ki!
Mondjuk rup1u5 Te csak ne szólj, Téged sem ismertelek meg egy jó darabig, régi öreg GTA IV kollégámat. Neked nem Courage a kutya volt az avatarod régebben?
Én sajnos nem kaptam még eddig lehetőséget, hogy legyen ilyenem...
-
Mr.Csizmás
titán
-
mm779
tag
válasz
rup1u5 #30446 üzenetére
Köszi a választ.
Bár kicsit lehangoltál, de az igazság már csak ilyen.
Videokártya: Radeon HD 6570, mondjuk hozzátenném hogy alapból 17" CRT monitorom van, tehát nem szándékozom 1024x768 -nál nagyonobb felbontással játszani, remélem ennek fényében azért picit jobban fog teljesíteni.
-
-
empir3
tag
válasz
rup1u5 #29289 üzenetére
Tegnap vettem meg a játékot eredetibe. Lemezes verzió. Feltelepítettem a patch-et, ami leszedte a Social Club-ot. Ez annyira nem tünt gondnak, hanem kattintok a GTA ikonjára, előhözza a Social Club-ot, írta, hogy Play Offline, rákattintottam és az 1. DVD lemez csak dolgozott egy kis ideig és végül semmi. Egyszerűen nem indult.
Online módban sem.
Valami ötlet? -
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #28845 üzenetére
Nem azt mondtam hogy nem feltünő, de honnan kéne tudnom hogy mi a fene az.Legalább abban az ablakban kiirhatná azt is hogy vagy revoke-olod, vagy használod 10-szer azt annyi.
De mindegy, erről nem vitatkozok többet, látom szerinted teljes mértékben az én ostobaságomon múlt. -
grunge
addikt
-
albert8
veterán
válasz
rup1u5 #28066 üzenetére
Nem hiszem el hogy csak ezzel a játékkal tolná ezért mondtam hogy a fizikx jól jöhet
Ezt pl én nem tudtam hogy ATI-val laggolhat
grunge
szerintem az árukért kevés teljesitményt adnak
mert rosszabbak mint a régebbi teljesitményben
eddig az ATI fő célja a teljesitmény volt most ezért lett kedveltebb az Nvidia
Direkt nem irtam azt, hogy ez nekem szimpibb
meghogy nvidia-s vagyok -
Tubi2
senior tag
válasz
rup1u5 #27909 üzenetére
Szívem szerint 2GB-ost vennék, de olyan alig találni, szóval egy gigás lesz belőle. Hát, nVidiából a Giga féle 460 a kinézett példány, jobb ötletem nincs, a topicjában se mondtak konkrétat. Ha Ati vonalon maradok, akkor pedig valamiféle 6850, de őket még nem nézegettem konkrétan.
-
polonic
félisten
válasz
rup1u5 #27889 üzenetére
Igen.
Van az aktiválás, ez a securomos rész. Aztán, ha elöször csinálja az ember, akkor össze kell kapcsolni a social club-os dolgot a gfwl-el. Aztán a kódot a gfwl-be kell beírni első bejelentkezéskor.(#27888) Silverss
Milyen fiókot töröltél?
Jó lenne, ha elolvasnád, amit írtam ezelőtt kétszer is. Egyáltalán most a sima gta 4-ed vagy eflc-d is van? -
polonic
félisten
válasz
rup1u5 #27886 üzenetére
A revoke dologhoz egyáltalán nincs köze a gfwl-hez.
(#27885) Silverss
Írtam az off részben, olvasd el ismét. Gta 4-et beregisztrálhatod más gfwl acc-ra is, de mondjuk már eflc-t nem. Amióta ki van javítva ez a bug, azóta nem lehet mit csinálni más játékokkal, azokkal csak azzal az acc-cal tudsz játszani, ahova be lett regisztrálva.
-
polonic
félisten
-
Teasüti
nagyúr
válasz
rup1u5 #27829 üzenetére
Mint mondtam, fraps se látja a különbséget. Screenshot meg képet se ad úgy egyáltalán.
Fényképezőgépen meg nem hinném, h lenne értékelhető különbség.Amúgy a betöltési idő az rendben van, ezt eddig is tudni lehetett.
De ingame javít vmit? FPS? Textúrák stream-elése magas minőség mellett? -
proof88
addikt
válasz
rup1u5 #27782 üzenetére
Neked azért eszik 1.7 gigát mert high beállításokat használsz. Nekem 700 megát úgy evett hogy mindent levettem minimumra. Ezzel csak a memória elfogyást szerettem volna kizárni.
Régebben rendesen ment ugyanezen a 32 bites rendszeren a GTA4!
A hardver csere csak most volt 1 hónapja kb. Most vettem elő újra a játékot sok kihagyás után. Tehát biztosan nem azért csinálja ezt mert 32 bites a rendszer.Nem telepítettem újra, oké. Miért kéne? Te akkor is újraraknád a rendszert ha Q9300-at cseréled Q9550-re? Vagy az alaplap csere miatt mondod? Mert más játékban nincs problémám.
Nem azt mondtam el hogy nem hiszem el amit mondasz, elfogadom 1 ötletnek. De akkor más játékokban miért nincs ilyen gond? És miért vagy ilyen biztos benne hogy ezért csinálja? Te meg 100%-ra kijelented.
-
proof88
addikt
válasz
rup1u5 #27780 üzenetére
A kérdés nem arra vonatkozott hogy jó-e az xp, hanem hogy miért lehet hogy iszonyatosan elkezd szaggatni a játék pár perc múlva, amikor ezt eredetileg nem csinálta!
Én a probléma forrását szeretném tudni, és hátha valaki kisujjból vágja hogy igen, szarok a catalystok 9.12 óta a gta-hoz vagy valami
A memóriát meg hagyjuk már, teljesen minimum beállításokon eszik 700 megát a gta, de akkor is elkezd pár perc után szaggatni, ez a lényeg!
Egyébként meg XP-hez is van a sysprep nevű tool ami pont arra való hogy alap hardvereket cseréljen az ember reinstall nélkül.
Egyébként sem értem miért kéne cserélni amikor mindent uninstalláltam és minden újraraktam. Nem hiszem hogy itt lenne a gond mert akkor minden más programban is gond lenne. Kezdve a superpitől a crysison át akármiig. Persze lehet hogy ez áll a háttérben, de nem hiszem, ismerve azt hogy a gta4 milyen érzékeny lélek.szerk,.: van win7 is a gépen 64 bites! Feltehetném rá a játékot! Csak a miértre vagyok kíváncsi! De majd azon is megnézem elhiheted.
-
válasz
rup1u5 #27681 üzenetére
Csábító az ajánlat, de nem akarom "összenvidiázni" a gépemet
Bárminemű videókártyacserét eddig sosem úsztam meg Win újratelepítés nélkül...
Viszont kíváncsi lennék a két videókártya erőviszonyára GTA-ban, szóval pl viszem a kártyámat és ha tényleg kíváncsi vagy betoljuk és kipróbáljuk mit muzsikál náladEz idáig nem hangzik rosszul, de nemtudom: te hogy "tűröd" a gépeden ezt a VGA cserélgetős témát?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- SzoftverPremium.hu
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest