- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
-
gyuszito
senior tag
válasz
Cyberpunk #29182 üzenetére
Én is kiváncsi lennék :$
Más: Szerintetek lehetséges, hogy barátom gépe (E7300 3giga ram 5750 512Mb) azért ér el hasonló eredményeket full HD ban...
mint én 1024*768-ban, mert szénné van húzva a gépe?, és mert a procija az enyém fölé van húzva? (3,3ghz) Ha valóban ennyire zabálja a procit lehet, hogy nem lenne hülyeség rátolni pár 100 MHZ-et? Hűtőm van neki! (Coolink BAT, 1300RpM--->100% terhelés--->55 58 fok, max fordulat 2000)
-
Regirck
senior tag
válasz
Cyberpunk #29164 üzenetére
Nekem kifejezetten tetszik a magyarítás. Az az egyetlen dolog amivel belenyúltam a játékba. Persze tegyük hozzá, hogy lehet azért tetszik, mert az angolom szinte nulla. Egy Angollal megértettem magam és tudok vele kommunikálni, de az röhej.
Azzal a géppel ami neked van hihetetlen, hogy laggol. Kiegészítő fent van? Mert nekem az ilyen, hogy AppCrash és kész, a normál az meg egész "normálisan" megy.
-
Regirck
senior tag
válasz
Cyberpunk #29162 üzenetére
Nincsenek különféle modok fent a játék mellé? Azok sokszor ludasak, próbáld meg csak a mezei GTA IV-t minden extra nélkül...
Nekem a kiegészítő csinálta, hogy AppCrash és hello ennyi. Azóta se tudom mi a baja, lényeg, hogy a sima GTA 4 ha kicsit laggolva is de egy médiumon elszalad gépemen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest