- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz proof88 #14245 üzenetére
A kártya tuti nem melegszik?
ha nem , akkor:
elöször probáld meg levenni 512K alá a video beállításokat.
ha úgy is fagyogat, akkor csinálj egy új particiót (30GB elég) és oda egy szűz XPSP3+ami kell és úgy próbáld.
Semmi kodek, semmi xfire meg skájp meg semmi egyebekNekem csak igy megy stabilan SP3-al full beállításokkal.
-
fsb1000
nagyúr
válasz proof88 #14248 üzenetére
1920x1200 + minden beállítható paraméter High, ha lehet Very High, a csúszkák 50% körül, a distance asszem csak 30-40%. Memo igény 1GB (narancs)
Q9550@4GHz+gtx285/1GB 60fps felett.Akadás nincs, de multiban ha bespawnolnak csomó cuccot a közelemben, akkor 30 alá is mehet.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz proof88 #27777 üzenetére
Egy két dolgot nem értek itt.
Ha 4 giga rammod van akkor gondolom akkor 64 bites XPd van ellenkező esetben nem tudod hogy tudod kihasználni a 4 giga ram+512/1Gb videomemóriát. Ugyanis 32 biten csak 4 giga támogatott (cimkézhető meg) max és ebben benne van minden cache ram/vga ram.
+ emlékeim szerint 4 gigánál nagyobb (egy fájlként) lapozófájl nem is adható meg 32 bites rendszernélPróbáltad Win 7-el (90 napos próbaváltozat ingyen letölthető az ms oldaláról (654 bitest)).
Azt ajánlom, hogy ha tudod próbáld ki Win 7-en is. általában 10.8/9 es Catalystot ajánlanak optimumnak a 4xxx szériánál.
Persze sokan mondják, hogy XPn jobban futnak a játékok, de saját tapasztalatom szerint nekem vacakabbul ment. Pedig sokkal gyengébb gépem van.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
rup1u5
nagyúr
válasz proof88 #27777 üzenetére
Alaplapot, ramot, procit cserélsz és nem telepíted újra az oprendszert!
4GB rendszermemóriához és 1GB-os VGA-hoz 32bit-es XP-t használsz!És még csodálkozol hogy nem megy normálisan a játék? Esküszöm nem értelek!
Gyaluld le a francba azt a régi szutykot! Pattints föl egy 64bit-es Win7-et, telepítsd fel a játékot és hozzá a 7-es patch-et és minden rendben lesz![ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz proof88 #27781 üzenetére
Minek kérsz segítséget ha egyszer nem hiszed el a választ amit kapsz?
"A kérdés nem arra vonatkozott hogy jó-e az xp, hanem hogy miért lehet hogy iszonyatosan elkezd szaggatni a játék pár perc múlva, amikor ezt eredetileg nem csinálta! Én a probléma forrását szeretném tudni...."
Nem is az XP-t minősítettem, csupán a problémád forrását soroltam fel neked:
-32bites oprendszert használsz ami ráadásul nem is lett újratelepítve!"A memóriát meg hagyjuk már, teljesen minimum beállításokon eszik 700 megát a gta, de akkor is elkezd pár perc után szaggatni, ez a lényeg!"
Bírom az ilyen önigazoló, kifacsart logikát.
Gondolom azt a 700 megás memóriafoglalást is XP alatt nézted ugye?
Fából vaskarika.
Nézd csak mennyit eszik nálam 64bites Win7 alatt:Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz proof88 #27783 üzenetére
Biztos nem vagyok benne de 80%-ra teszem, hogy az oprendszer miatt van. Persze lehet, hogy tévedek de ismervén azt hogy mennyire háklis ez a játék, meglepődnék ha újratelepítés után sem javulna meg nálad. Proci cserénél nem szoktam újratelepíteni de alaplap azért komolyabb dolog. Próbálkoztam régebben én is ezzel, hogy mindent leszedtem az XP-ről és úgy cseréltem alatta lapot de gubancok voltak vele. Csak egy teljes újratelepítés után lett normális a gép. Azt írtad fent van egy 64-es W7 is. Próbáld meg az alá telepíteni. Ha nem ez akkor a Catalyst okozhatja. ATi kártyákra amúgy is háklisabb a gém.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
szertelen
csendes tag
válasz proof88 #27781 üzenetére
Üdv!
Milyen jó, hogy ezt bő lére eresztve kifejtette már vki előttem:
ugyan az a gondom, mint proof88-nak, pár különbséggel.
Nekem ezt a - pár perc normális játék után iszonyatosan belaggol - problémát az EFLC kiegészítőnél csinálja. A konfigot nem is írom, a GTA4 32 bites XP alatt nem produkálta a hibát, ~médiumon játszható volt. Azóta 64 bites Win7 + EFCL, és tökéletesen u.a. a bibi, mint proof-nak.
Mégis csak fontos lehet: GF 9800 gt (catalyst kilőve), 2G ram, C2D 6700.
Ha megoldást találtok a problémá(nk)ra, légyszi szóljatok!
Köszi -
szertelen
csendes tag
válasz proof88 #27799 üzenetére
Nem vagyok nagy guru, már gondoltam több mindenre, kezdve a Directx-től a win Live-ig, de az első gyanúm nekem is a memória elfogyása volt. Amikor elkezd akadozni (kezdi a hanggal, majd jön a kép, ami percről percre brutálisabb), ugyanakkor intenzíven elkezdi berregtetni a vinyót, mintha a virtuális mem-et használná,.. vagy elkezdené lementeni az egész sztorit, vagy magáévá tenni az internet hatalmas tudástárát.....vagy passz, hogy mit művel, de még a programból való hosszadalmas kilépés után is folytatja vagy egy percig . Legközelebb előveszem a centit, és lemérem, nem e gyarapodott a gépem úgy fizikai valójában . A grafika brutális butítása sem segít. (Egyébként addig a pár percig, míg gond nélkül fut, magasabb beállításokkal szebben teszi azt, mint a 4.)
Eléggé memória-gyanús a dolog, de a 4-nél nem volt gondja, neked meg pont annál volt, ami korábban meg nem volt........akkor most kettőnk különböző esete, mely mégis ugyan olyan, csak megerősíti a kérdés feltevésének létjogosultságát: miért ne lenne elég neki az a mem, amivel eddig megelégedett? Azt hiszem kicsit megzavarodtam
Lehet, hogy tényleg vmelyik program lesz a bűnös... -
Faterkam
addikt
válasz proof88 #27806 üzenetére
Én is Xp-n játszom, 4 Gb rammal. (tudom, nem vagyok sikeres) Nálam akkor volt nagy kézifék ha a látótávolságot nagyon feltoltam, ha visszavettem nálam javult a helyzet. Én egy P35-ös Giga lapot cseréltem P45-ös Asusra. Én sem raktam újra az Xp-m, se a Win7-et. Bár lehet egyszer nem ártana neki veselkedni. Nálam mindkét lapnál inkább a random akadozások maradtak meg, az 1mp döccenés és megy tovább. Én már belefáradtam a miért keresésébe. Lecseréltem az egész gépet, de ez a röccenés maradt.
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest