- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
frem1790
őstag
A műfaj számomra nem volt kérdéses: első perctől kezdve a Liberty Rock Radio volt a befutó. Azon belül is ez a kedvenc! Sokszor belépek a játékba csak azért néhány percre, hogy körbeszáguldjam a várost két-három szám erejéig. Hatalmas feeling-je van!
-
frem1790
őstag
válasz
#81556480 #36295 üzenetére
Én is így jártam: uninstall - game over, aztán újraraktam a Live-t és azóta indul hiba nélkül.
Biztos láma vagyok de ezt a patch dolgot nem értem... Nekem steam-es a játék, be van állítva, hogy automatikusan telepítse a frissítéseket és nem vettem észre, hogy leszedett volna valamit és a frissítési előzményekben sem szerepel? -
frem1790
őstag
-
frem1790
őstag
Az újhoz még nem volt szerencsém, de tervben van a beszerzése.
Ez viszont csúcs játék, kiváló sztori(a DLC-kben is!!), az állam koppant egy-egy csavarnál. Nagyon jól kitalált és kidolgozott karakterek, még sokadik újrajátszásnál is tudok röhögni azokon a haláli szövegeken amit nyomatnak.
De sokszor csak autózok a városban, dübörögnek a rádióban a kedvenc zenéim: feelingje van na!!
Azt a küldit meg nem is erőltetem már. Anno végigtúrtam a netet valami megoldásért, de igazából nem találtam tuti tippet: van akinek elsőre sikerült, van akinek soha.
Végignéztem onnan yutubon, oszt annyi, a plecsnik úgysem érdekelnek. -
frem1790
őstag
Jó körülményesen oldották meg a játékba kerülést anno evvel a két helyre való bejelentkezéssel. De úgy vagyok vele, hogy megéri a macerát mert ez a játék még mindig ott van a top tízben nálam.
Dacára annak, hogy azt a végigjátszást amikor Niko nem a pénzt választja sohasem sikerült megcsinálnom, mert nem tudok felkapaszkodni arra a rohadt helikopterre(pedig egy pár tucatszor már megpróbáltam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest