- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Dave
senior tag
válasz
csabika0001 #33098 üzenetére
rákerestem erre a hibakódra és ezt dobta ki a google: Vegyél meg légyszi eredetiben, a steamen kb 15dolcsi volt pár napja az egész gta gyűjtemény
-
V.Dave
senior tag
valaki tudna segíteni mit állítsak be az icenhancer.ini konfig fájlban hogy szép legyen a játék? Nagyon nem értek hozzá nem akarok belepiszkálni csak úgy ha nem muszáj..
egyébként több gondom is van,
1. néha vaksötét van és nemlátni semmit a játékban
2. a víz nagyon csúnya még annáál is csúnyább mint az eredeti játékban
3. az autók eléggé tükröződnek kicsit zavaró
4. vörös az ég fényes nappal -
V.Dave
senior tag
válasz
ittakary #32939 üzenetére
ha már itt tartunk hogy fikázod a gépemet én nem azt mondtam hogy akad vagy nem fut normálisan a játék hanem hogy megcsinálhatták volna normálisan hogy ne 2magot mozgósítson hanem 4- vagy neadj isten hatot.
Egyébként ahogy elnézem inkább a te géped a gyengécske hozzám képest
-
V.Dave
senior tag
válasz
Taylor1235 #32936 üzenetére
nem csak szerinted
-
V.Dave
senior tag
válasz
zsolthee #32924 üzenetére
engem a króm autók nem zavarnak, ellenben az hogy van olyan napszak (éjszaka) amikor egyáltalán nem látok semmit a játékban, vagy pl napsütésnél igen zavaró a vörös ég, de még az is nagyon kiábrándító hogy 4,4ghz-re kell húzni a processzort hogy fullon fusson az icenhancerrel
-
V.Dave
senior tag
nem tudjátok miért van az ha fut az afterburner akkor el sem indul a játék amíg ki nem lépek belőle? Ha meg közben indítom el akkor bugzik mint állat. Mit használjak ha szeretném tudni a videokártya kihasználtságát?
már semmi megoldódott.
-
V.Dave
senior tag
aki icenhancer final-t használ hogyan kerülte el a vörös eget steam alatt pl? Minden részlet érdekel mert ez az egyetlen bajom vele.
-
V.Dave
senior tag
válasz
Bjørgersson #32707 üzenetére
köszi!
-
V.Dave
senior tag
sikerült - legalábbis azthiszem mert végre nem új játékot kezdett
hol lehet megnézni hogy milyen verziójú a játék?
-
V.Dave
senior tag
válasz
Bjørgersson #32704 üzenetére
most bemásoltam az xlive mappát a helyére, sikerült bejelentkezni a windows live-ba, és amikor a start-ra kattintok új játékot kezdene mindig ez miért van??
-
V.Dave
senior tag
valaki legyen oly szíves segítsen, az van hogy újratelepítettem a windows7-et, de a mentéseket megőriztem.
Megvan a rockstar games és az Xlive is (bár az xlive-al nem igazán értem mit kéne csinálni) és amikor bejelentkeznék a windows live-ba letöltené a profilt és kiírja hogy hálózati hiba miatt nem sikerül hogyan kell megcsinálni hogy jó legyen a mentésem? -
V.Dave
senior tag
srácok!
nem tudok beejelentkezni a winfos live-ba, csak nálam nem működik? E nélkül meg nem tölti be a mentésemet
-
V.Dave
senior tag
Üdv friss GTA IV-telepítés után melyik patch ajánlott ha Icenhancert vagy ahhoz hasonló grafikai tuningot akarok megfelelően használni hozza?
-
V.Dave
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #32159 üzenetére
feltetted az ICEnhancer modot és több FPS-ed is lett?
-
V.Dave
senior tag
Sziasztok
Olyan gondom lenne hogy Steames GTA-m van, amire feltettem az Icenhancer modot. De előtte lepucoltam az 1.0.7-es peccset 1.0.4-re hogy rendesen működjön minden és ne legyen vörös az ég. Ez után két probléma jelentkezett:
1: a játék indításakor nem látom a menü elemeket, csak feketeséget (igazéból zsákbamacska mert a billentyűzeten a nyilakat nyomkodva kell kitalálni melyik a start.
2: valami xlive(less) et is be kellett másolni, mert csak úgy működik a mod, de így olyan mintha a mentésem 75%-ról visszazuhant volna 25%-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HP Rack és Tower szerver bazár
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest