- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78 #35302 üzenetére
csak a link végéhez írtam hogy " ez a topic "
-
sz.zoltán.
csendes tag
válasz
FIREBLADE78 #35251 üzenetére
Értem...
Hát nálam elég nagy felbontásban megy (ment) már le töröltem mert fel idegelt..
De nem is ez a fő problémám hanem hogy ment szépen meg minden (igaz bugosan)
De ment... Váratlanul időtől függően leáll a játék lefagy...Van mikor 5-perc van mikor fél óra... kidob az asztalra és kész...
nem tudom mi lehet a gond...
Ezért is kérdeztem hogy aki steam felhasználó és megvan neki a gta iv,milyen a játék lefagy-e meg ilyenek... -
törölt tag
válasz
FIREBLADE78 #35235 üzenetére
Vissza adná, rendes srác volt. Csak azóta nem találom az elérhetőségét.
-
válasz
FIREBLADE78 #35189 üzenetére
Én full HD-ben + minden fullon 4.5 gb max memória fogyasztást mértem.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
FIREBLADE78 #35195 üzenetére
csak azért PS-t tuti nem vennék... egy jó konfig és lazán elviszi (nem kell csúcskonfig rá...) főleg ha nem FHD-ba tolod Ultra-n
, konfigom azt GTA5 -re raktam össze még 2013-ba , de nem akar jönni a game...
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
cyberkind kollégát kiegészítve , sajnos a GTA4 nem viszi a primet optimized to PC terén...
/lehet akármilyen PC-d ha nem igazán jó az optimized.../L
-
cyberkind
félisten
válasz
Olvasd el a konfigomat, fullon, 30 fps alá nem esik FHD-ban.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
FIREBLADE78 #35186 üzenetére
Én marha sokáig kerestem mikor átmoddoltam igazi lambóra, a város full közepén kell keresgélni, de marha ritkán látni. Esetleg ha van egy másik gyors kocsid, és versenyre mész vele, akkor nagy eséllyel lesz ott. De a legegyszerűbb a trainer. f3 aztán kiválasztod.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
FIREBLADE78 #35184 üzenetére
Nem.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
FIREBLADE78 #35181 üzenetére
ezt próbáld meg: (#35151) luimapeiz
azt F3 -al tudod előhívni és numpad (5, 8-2 vel tudod választani , backspaceval tudsz kilépni pl.)L
-
JoolsNOS
veterán
válasz
FIREBLADE78 #35167 üzenetére
Mármint mi? Steam? Igen, olyan mint az origin, csak több játékkal. Bármikor letöltheted akármelyik gépre. De csak egyiken tudsz vele egyszerre játszani, tehát egy accountal nem tudtok többen multizni. Accounthoz van kötve a játék. Amit egyszer beaktiváltál az accountba, nem tudod se tovább, se eladni.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #35157 üzenetére
En anno igy csinaltam sok10ezret. A video keszitesekor pont benaztam egy sort
de legtobbszor elsore sikerul raallni a penzszallito orraval az ego hordora. Volt amikor kettot vagy harmat is felrobbantottam egyszerre. A vegtelensegig lehet csinalni mert arrafele folyamatosan spawn-olnak a penzszallitok.
Van azonban a kommentek kozott par meg jobb otlet a konnyu penzre:
Park it outside your Safehouse in the yellow rectangular box and save your game. Go outside, blow it up and collect the cash. Make sure the wreckage doesn't vanish. If it doesn't, go inside, save then load that save again. Outside will be a fresh new van to blow up
Please thumb this up so others can see this trick
-
Dr. Akula
félisten
válasz
FIREBLADE78 #35157 üzenetére
Sok helyen, utak mellett, ott melegednek a csövesek. De legegyszerűbb a Brucie melletti benzinkutat használni, a mellékutcából szinte egyenesen rátolható egy parkoló autó, és azon pörkölni a pénzszállítót.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
FIREBLADE78 #35154 üzenetére
Itt nincs olyan, csak rendőrautóval lehet küldetéseket csinálni, ahogy már írták.Ha pénz kell, legegyszerűbb beállni egy ATM elé, és aki pénzt vett fel, azt leütni és kifosztani (ha párszor fellököd, úgy is lemegy az élete, és nem jár érte bünti, mert nem alkalmaztál erőszakot). Ha szembe jön egy pénzszállító autó, azt érdemes ellopni, majd felgyújtani. Direktben nem érdemes felrobbantani, mert 2 csillag jár érte, de "véletlen" robbanásért nem. Pl. nekitolsz egy autót egy benzinkútnak, majd szorosan mellé állva felgyújtod, a kipottyanó pénzt (kb. 1000-1300 / autó) meg elrakod. Lehet simán égő kukára ráparkolni is, csak az lassabb. Ha mecsináltad Stevie 30 autólopását, akkor meg végtelen pénzed lesz, mert akármit bevihetsz eladni. Idővel csökken az érte kapott lóvé, de csak sértetlen autónál, ha kicsit megtöröd, akkor a full árból levonja a sérülést, ami a sok(száz)adik autónál már 2-3x árkülönbség.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
FIREBLADE78 #35154 üzenetére
Rendőrnél "E" bill. -el tudsz a kocsi computerbe matatni / küldetéseket csinálni, többinél nem rémlik, hogy lehetne
L
-
Dr. Akula
félisten
válasz
FIREBLADE78 #35152 üzenetére
Bohanban, a safehousetől jobbra, mutatja a térkép garázs ikonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Cipő topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest