- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
CJ3
senior tag
Én is találtam én meg duplán XDX [Double Dick]
-
Nem tudom, nekem valami para mindig közbejött, pedig minden praktikát bevetettem, amit csak itt a PH-n tanultam
Pl legutóbb 4870->6850 váltásnál: driver uninstall, driver sweeper söpör, új kártya be, driver fel próbából indítottam valami benchmark progit, ha jól emlékszem furmark, fejlécben VGA neve: Radeon 4870
Mindig pórul járok ezekkel...
Amúgy nem kötekedés, de ha jól tudom "stutter" a jelenség neve
Amúgy csak természetes, hogy az 560Ti erősebb (nemhiába kerül 15-20ezerrel többe. Ezért is fogalmaztam úgy, hogy kíváncsi vagyok a kettő erőviszonyára, azaz a 6850-het képest a "delta teljesítmény / delta költség" hányadosra
szerk: OFF
-
Nem is rossz
Viszont a medium árnyék bántja a szememet, ajánlom felrakni HIGH-ra (látvány miatt nagyon megéri!!) cserébe pl a reflection-t vedd le sima HIGH-ra, úgy vettem észre az szinte semmit nem számít (látványban. viszont FPS-ben nagyon is
)
Többivel ki vagyok békülve(na jó még egy: a 100 forgalom engem tuti a sírba kergetne)
Night Shadows-zal próbálkozok mostanság, és tényleg gyönyörű a látvány de kettővel osztja az FPS-t...
Most ezekkel a beállításokkal kísérleteztem
de az átlag 35-40 fps nekem már kevés... hozzászoktam az 50-60-hoz
-
Crossfit007
senior tag
1280MB-os a videokarim, engedné kb. 80%-ig felvinni a view distance-t, de már 50 feletti értéknél érezhetően belassul a játék, és mint látod aláírásomból, szerintem egyáltalán nincs tré konfigom...
Szal ezért fura, mert szerintem a 3.42GHz-en hajtott 4 magos procinak sem szabadna kevésnek lennie akár egy 80-as view distance-hoz sem... -
ttt1
őstag
Nekem E8400-al alapon 1680x1050-be 32 fpst csinált (minden maxon látótávolság 80% körül) 2x élsimítással 3,8-on ez már 43 fps..szal cput erösen használja jak és cpu ill vga 95% feletti hihasználtsággal megy( vgat is meghuzom megnézem majd úgy) de igy 43on abszolut folyamatos már..
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest