- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
Csapoati #1751 üzenetére
Az egyre jobban hasonlít azt leszűrtem. Kár hogy lemaradtam a Bundleről... A 10 € elgondolkodtat, vannak mások is a listámon. Lehet újrapörgetem az elsőt, az rendben volt, és volt 24 órás futam is. 😋
Szerk:
Limitem van Summer Salere, ígéretet tettem magamnak. Aprón csak 7€.Szerk:
Nekem a kettő túl arcade volt, pár óra után ráuntam. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Csapoati #1748 üzenetére
Az lehet, de ahhoz már gyengécske a gépem. Talán csak GPU-ban teljesítek jobban a minimum gépigénynél, egyébként minden másban éppen csak megvan az alsó küszöb. Így nem áldozok rá pénzt, hogy kipróbáljam.
Most amúgy is dilemma előtt állok, hogy új jelenlegi generációs konzolt vagy PC fejlesztést adjak magamnak ajándékba. Utána visszatérek a Project Cars témára.
Addig meg csapatok régebbi SimBin szimulátorokat, de azokkal meg az a bajom, hogy kormányra és nem kontrollerre vannak szabva.
Nehéz az élet, na.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Csapoati #1745 üzenetére
Az tény, hogy tényleg jól optimalizált, csak ugye az évek óta, több játékon keresztül is visszatérő bugok nem túl bizalomgerjesztőek. Pedig amióta nincs Xboxom várom már, hogy PC-re legyen egy igazán tökös Forza Motorsport "klón". Ha valaki, akkor ők meg tudnák csinálni, de valahogy felemás lesz a végeredmény, mint egy finom vacsora, amiből annyi hajszálat raksz ki a tányér szélére, hogy parókát fűzhetnél belőle.
-
Enton
addikt
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati #1462 üzenetére
Ezen már valahogy + sem lepődök!
Ugyanazt eljátszák, mint a GRID 2-vel: kiadják a játékot (talán 50%-osan) félkészen, aztán minden szart +vetetnek külön-külön! Király stratégia!A very big GRAT CM!!!
A GRID 2-höz +vettem mindent, ehhez nem fogok semmit, nem ér annyit!
Részemről ennyi (mielőtt +szólnátok ezért, nem rosszindulatból írtam, de ez az igazság - ami lehet, h fájdalmas, de akkor is -)!
(#1469) Win-T: Minden nap ~ 19 : 00-tól 21 : 30-ig ONLINE vagyok (Lehet nem Autosport-ban, de ONLINE))
-
Brian_GT
őstag
válasz
Csapoati #1179 üzenetére
Egyetértek. Én sem szeretem ezt a flash dolgot...gyakorlatilag adtak a játékosoknak egy esélyt, sőt 4-et 5-t, hogy elkerüljék a totálkárt....ezért van az, hogy benéz egy féktávot...lerongyol valakit akinek onnantól bukta a verseny ő meg nyom egy flashback-et. Autóversenynek az a lényege a határokon autózz ne pedig az, hogy tudd nincs veszteni valód.
Másik oldalról, meg sajna az emberek totál nem ismerik az autózás szabályait és pl senki nem tudja pár embertől eltekintve, hogyan kell visszajönni egy pályára normálisan vagy hogy kell visszaállni irányba forgalomban.
Megpördül a hülye és totál tolatással megfordul mikor 6 kocsi jön mögötte vagy visszajön a pályára 90 fokban mint vmi ágyugolyó.... nah az ilyen használjon flasht...ezektől nem sajnálom.Én akkor szoktam használni ha féktávon átraknak Dubai-ból a Spa-i pályára
Mert mire visszatérék talpon...legyen már vmi esélyem az utolsó hely helyett vmi másra is ha már belémszállt a barma.
-
wolfman
veterán
válasz
Csapoati #1100 üzenetére
Ezek a DLCk beleépülnek a kampányba is? Hogyan? Bekerülnek a "csempionship"be, de akkor sokkal hamarabb be lehet fejezni a játékot, mint, hogy végigmenj az összes versenyen. Meg csak a CAR PACK-oknál, azok gondolom nem fognak bekerülni a versenyekbe, mert hát adott kocsival lehet menni bennük csak. Szóval érdekes lesz az biztos.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Csapoati #1103 üzenetére
há' naná... nagy Grid Fan vagyok.... de G2 előrendelés óta kicsit félek. igaz, azt előbb ledemóztam, és még aznap visszamondtam az előrendelést
Autosport esetében más. bejön... de hogy ennyi mindent kihagytak, az dühit inkább. oké, hogy a multira gyúrtak/nak, de pl a G1 multi+single is lekötött hosszú hetekre (Y)
itt a single megvan hamar, a multi meg... hm. -
Brian_GT
őstag
válasz
Csapoati #1052 üzenetére
Egyetértek... azt a mentalitást, hogy tanuljon meg az az én nyelvemen aki idejön leginkább 2 fő nép mondhatja el magáról. Amerika és Anglia + Ausztrália kb. hisz az tartománya volt ugyebár. Az összes többi nép fogja magát és seggel és tanul, még a német is, mert bármennyi is mondják a német jóval kisebb területet fog le, mint az angol. Németet azért istenítik ennyire nálunk, mert a környező országok ezt tolják leginkább...csak ha kicsit kijjebb toljuk a GPS-t akkor a német szavakra már csak a : - He???? Lesz a válasz!
Én majdnem középfokon vagyok angolból és én érzem cikinek, hogy csak ennyit tudok... aki nem tud még ennyire sem...én ki sem mernék lépni az utcára itt BP-en...előbb szólít le egy külföldi, mint magyar.
Várjatok.... még ne... még mindig ne. MOST LEHET KÖVEZNI!!!!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati #996 üzenetére
Na de most miért?
Az angolok (vagy angol nyelvterületről érkezők, de ez most 11111111) talán megtanulnak magyarul, ha idejönnek mondjuk nyaralni?
Ugye hogy nem! Pedig ők jönnek ide! akkor miért is nem?
Fordított esetben pedig elvárják, h valamennyit tudjál angolul!
Én + elvárom, h tudjon legalább annyit magyarul, ha már 1* ide ette a fene, h meg tudja kérdezni, h mi merre van!
-
raggg
senior tag
válasz
Csapoati #941 üzenetére
Le Mans nekem is hiányzik kicsit, de azért nem panaszkodhatunk szerintem, elég sok pálya van benne és nagyon szépek is. Én inkább abban reménykedem, hogy a DLC-k kifizethető árban lesznek.
Ami picit furcsa nekem mikor online megszavazzák a versenypályákat visszafordítva, na az nem éppen a kedvencem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Csapoati #941 üzenetére
Próbáltam menni egy kört a Ford GT40-nel, de ez nekem már túlságosan élethű, maradok szerintem az első résznél. Arról nem is beszélve, hogy a gyökér AI miatt egy kanyart nem tudok hibátlanul bevenni, mert tuti belém jön valami fasz és annyi az egész körnek.
Cserébe viszont a grafikára tényleg nem lehet egy rossz szava sem az embernek. Az A-ból B-be típusú pályák alatt mit értesz?
(#942) CJ4567: Múltkor mintha azt írtad volna, hogy megpróbálod majd minél kevésbé telespamelni az oldalt az értelmetlen hozzászólásaiddal, erre megint beírsz egy ilyet, aminek a 75%-a off, a másik 25%-ban pedig semmi érdemi információ nincs. Legalább indokoltad volna meg miért tetszik jobban az első résznél, egy-két dolgot leírni a játékról, mint Csapoati, de nem.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Csapoati #859 üzenetére
Há akkor azért... mit sajnálod a tv-től a jó grafot...toljad felfele full hd-ba... aki ilyen tv-t vesz használja is ki a tudását
Amúgy nekem az a kemény volt ilyen képhibás lcd-m...még pfff 10 éve...még egy 17es vagy 19es viewsonic volt.. elkezdett a képernyő szélein ilyen szivárványozni és jött befele... behalt a francba
Azóta én is visszatértem inkább a régi jól bevált faburkolatos Videotonra... de látom te is végre belátod nem érnek ezek semmit
-
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati #800 üzenetére
Szia! Erre most csak azért írok, mert megmondom őszintén nem értem!
Ezt írod:
"Ha rFactoros, az azt jelenti, hogy reálisabb a fizika, mint az eddigi részeké (ez így is van), ugyanis az rF egy szimulátor."
Szimulátor, vagy szimuláció: (Szerintem) azt jelenti, h valamit megpróbálok a lehető legjobban, vagy legalább ahhoz közelítve leutánozni, tulajdonságaiban és minden téren!
Megjegyzés: rFactor-ral játszottam 1 darabig, de annak ellenére, h "autós játék" állítólag (!) nem sikerült rájönnöm, mit próbál meg "szimulálni", mert h nem az autók viselkedését az tuti! Köze nincs az rFactor-nak az autók viselkedéséhez!Következő mondatodban viszont ezt írod:
"Akkor miért kéne közelítenie a valósághoz?"
Ez egyszerű! Azért, mert szimulátor! Esetleg akkor azt döntsük már el, h azért "reálisabb a fizika, mert szimulátor", vagy azért nem közelít a valósághoz, mert "szimulátor"!!! Melyik a kettő közül?ABS OFF, az biztos király lehet, de melyik mai (!) autóban nincs ABS???
Szerintem nem autónak megfelelően viselkednek az autók! Erre írtam, h "remélem azért segítenek majd rajta, ill. javítanak"
Beállítanom nincs mit rajtuk, tekintettel arra, h tegnap sikerült először játszani ~2, 7 órát!
Na jó ennyi! jó mulatást és jó
ást mindenkinek!
Na jó, ennyi!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Csapoati #804 üzenetére
sajnos van, amiben maradi vagyok...
nem szeretem a változást. a kényszeres változást főleg. ami rám van eröltetve...de (nagyon) nem kesergek, csak HIÁNYOLOM ezt az opciót a játékból. (ilyen is és olyan is legyen benne) ennyi. elvagyok vele, élvezem, jobban mint a G2-t... lehet meg is veszem. majd érdeklődöm az onlány taplók felől, ha sok van, akkor marad a szingli mód
törmelék.
hááányszor káromkodtam mikor online mentünk G1-ben és a sok tudatlan ugye csattant mivel a fék luxus volt abban az időben, és ottmaradt a fél lököseén meg első helyen magam alá kaptam, majd Jarama (kedvenc map <3 ) a hosszú célegyenes végén csatt a falba.... nah akkor billzet repedt itthon
derby-t sose szerettem ez miatt és az irányíthatatlan fardobáló verda miatt... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Csapoati #800 üzenetére
igen, engem ezek is zavarnak. de tudod hogy fogalmaznék inkább?! a full testreszabhatóság hiánya a kontrollernek/bill stb....
ha én megszoktam G1 ben, hogy padlófék, majd gázadás, akkor ne vegyék el tőlem ezt... ne akarjanak "megtanítani" a pici "fékfröccsökre"... ez olyan, mint mikor a nyakamba kaptam a G2 driftes vezetését, irányítását... oké, hogy... de ne... maradjunk a G1 vonalon, bitte
( nah, ennyit a siránkozásról, semmi nem változik)
am tényleg oda meg vissza vagyok érte, graf hibátlan (számomra nem mellékes), irányíthatóság remek, játék testreszabhatósága... hááát, na
persze vannak bugok, mint pl hogy ha törmelékre megyek, nem történik semmipedig anno de sokat coptam ez miatt. főleg onlányban...
-
wolfman
veterán
válasz
Csapoati #792 üzenetére
Mediumon nyomom. Ennél nincs pofám lejjebb menni.
De ahogy nézem mindenkinek a mezőnyben összkerekes verdája van (Audik) csak nekem van SLS Mercim hátsó kerékkel. Ha meg bekapcsolok a TC-t annyira visszaveszi a gép a sebességet kigyorsuláskor, hogy mindenki otthagy a fenébe. Billentyűs játékhoz kellene TC, de nem túl jól lőtték be hozzá a tulajdonságokat.
Az előző posztom előtt nyomtam a sokadik próbálkozásra egy olyan versenyt, hogy végig szenvedtem, de sikerült elérni az utolsó 30mp-et harmadikként, és az utólsó előttu kanyarban az eggyik opponent nekem koccant ami elég volt hogy kipördüljek, természetesen addigra már a visszajátszás elfogyott.
Anyám meg is jegyezte, hogy ez valszeg nem nekem való, inkább igyunk meg egy sört. -
zsomboor
tag
válasz
Csapoati #744 üzenetére
Hát lehet én vagyok vak, de én semmi nyomát nem láttam rendes chat-nek így pár óra játék után se, egyedül a voice chat mint a 2-ben.
Mindenesetre így némi játék után én is leírnám a véleményem.
Ugyebár az első résszel játszottam rengeteget, ezekután a kettő hatalmas csalódás lett, fél óra után repült is tőlem. Cseppet sem hiányzott ez a beteg fizika amit nfs-ben is nyomatnak (nyomattak?) az utóbbi időben, hogy ha fejen állsz se tudsz kanyart bevenni anélkül hogy 60 fokos szögben csúszva haladnál előre.
Ezek után ugye bejelentik ezt, várni vártam magát a játékot, némi reménnyel, de elvárásom nem igazán volt, így nincs miben csalódni.Na ehhez képest, egész jó lett szerintem, legalábbis ami a fizikát illeti. (de ha lehetne akkor az 1-ét választanám azt hiszem)
Illetve nem egészen, csak részben. Mert vannak autók (pl Cat A túra autók), amikkel nagyjából képtelenség egyenesen menni, nagyobb sebességeknél rettenetesen imbolyog, ezekkel online egymás mellett menni majdnemhogy életveszély. Ugyan bill-el megyek, de alapjában véve nem az a baj hogy csúszik az autó vagy hogy nem tudom eléggé adagolni a kormányzást, hanem hogy olyan mintha fújná a szél jobbra balra egyfolytában, ezen pedig aligha segít sokat egy kontroller vagy kormány. Az olyanokkal ami csúszik, például Shelby Daytona vagy GT40 semmi bajom, azokkal el lehet boldugulni így is, sőt külön jó
A többi viszont, ami nem ilyen mint amit itt leírtam feljebb, egyelőre bejött nekem, az idő majd megmondja hogy mennyire tud lekötni.A másik dolog pedig a segítségek, amik hát, eléggé érdekesek. Persze értem, abból ne legyen senkinek előnye hogy segítségekkel megy, ne lehessen úgymenni az abszolút legjobb időt. De ez talán kicsit túl sok, így nagyjából használhatatlanok. Kivéve talán az automata váltót, amit amúgy kénytelen vagyok használni, úgyhogy nem is bánok. Persze az is jobb lenne manuálisan, csak hát billentyűzettel nem nagyon lehet megoldani. Ilyen játékoktól meg messze távoltartottam mindig is a kormányt, valahogy nem lehet érezni normálisan, és ha nem érzem akkor olyan semmilyen na, nem szeretek ilyet kormánnyal játszani.
Az első részben nem volt ilyen "szemét" a segítség, mégis úgy lehetett jobb időt menni ha ki voltak kapcsolva és volt valami kontroller mellé. Ellenben ha billentyűzettel be voltak kapcsolva, akkor lehetett normálisan vezetni anélkül hogy egyfolytában csúszna-mászna, fékezésnél meg blokkolna, illetve nem húzott szándékosan és ennyire nyílvánvalóan vissza mint itt. Jelenleg még billentyűzeten is sokkal jobb minden segítséget kikapcsolni, mert lépten-nyomon blokkolt kerekekkel is hamarabb le lehet fékezni az autót mint ABS-el. Ugyan így TC-t is teljesen felesleges használni, ha minden kanyarból füstölve jössz ki, akkor is gyorsabb leszel mint ha be van kapcsolva, plusz még váltásokkor és rajtnál is rettenetesen lelassít.
Mondjuk az is igaz, hogy itt kikapcsolt segítségekkel is lehet billentyűzettel menni, nem csúszik olyan szinten mint az 1-ben például, ezért mindenképpen úgy érdemes menni. Lehet van akinek először elég nehéz úgy, de ha hozzászokik az ember, akkor sokkal gyorsabb itt.Csak egy példának, billentyűzettel minden segítség off az automata váltót leszámítva, leges legelőször mentem ezzel az autóval, a pályán meg egy pár kört még a karrier elején a virágboltival. (látszik is az elején az óvatoskodásból, meg aztán elrontott féktávok tömegéből) [link]
Online pedig egyelőre nem nagyon volt gáz, 1-1 fékezni nem tudó akadt, meg 1 csaló is sajnos (illetve 1 tuti csaló, a többiekről nem igazán tudnám megmondani), de ezeket meg a verseny végén mindig kilökte magából a "tömeg", úgyhogy élvezhető volt, ha ez így marad akkor teljesen jó, az én igényeimnek legalább is
-
-
-
Brian_GT
őstag
válasz
Csapoati #709 üzenetére
Amíg nem játszottam gamepad-al az autós játékokat én is elosztottam 2 kézre...nekem az autó érzése jobb volt...bal kéz vitte a jobbra-balrát jobb kéz a gáz-fék-kézifék kombót...csak én leosztottam úgy, hogy vagy a nyilak voltak a balra-jobbra vagy az a-d de mindig a másik kéz a num 0-num del-num enter-en volt... attól függ mennyire volt kedve a karomnak nagy vagy kisebb szöghöz.
Most így gamepaddal nem rossz bár örülnék én is ha xbox-os joyom lenne...kényelmesebb, mint a mostani gamepad...viszont analógon nem lehet szépen adagolni annyira a gázt mint szeretném így tc on-on tolom....viszont nem tudom nektek ez hogy van én itt is csutkára tudom gyilkolni a hátsó gumikat
tc on-on is olyanokat tudok mclarennel menni egy jobbos-balosban hogy fáj hallani ahogy felsisteregnek a gumik
meg látni egy endurance végén, hogy 7%-os maradt a gumi
-
wolfman
veterán
válasz
Csapoati #700 üzenetére
Azt azért lássuk be, hogy a kanyart nem úgy kellene bevenni normál esetben, hogy nem nyomod a gázt, hanem ahogy pedállal is lehet, óvatosan adagolni. Ha már nincs pedál, marad az billentyű, de csak ha a kipörgésgátló be van kapcsolva, de ekkor meg nagyon visszaveszi a gyorsulást a játék. Ebben az összeállításban nem sikerült ez túl jóra. Más játékokban annyi van ha bekapcsolod a kipörgésgátlót, akkor nem csúszik ki a kocsid, de nem gyorsul lassabban, nem játszik a váltóval, hogy úgy alakítsa, hogy jó legyen, egyszerűen megszűnik a driftelés. Itt nem.
Te (meg még sokan mások) megszoktad, de ez így nem a legfelhasználóbarátabb. -
wolfman
veterán
válasz
Csapoati #691 üzenetére
Rondának nem mondanám a játékot, összességében elmegy, de elég sok olyan dolog van, amiben még az első rész is túltesz rajta. Autók pofásak, de egy két karosszéria elem felületes, nem látni rajta, hogy kidomborodik aminek ki kell, meg most is ha törik a verda, akkor a csomagtartó egyben hajlik a hátsó lökhárítóval (vagy a motorháztető az elsővel) nem pedig felnyílik (kivéve az ellenfelek ajtajai, na azok nyílnak). A motor az viszont hányás minőségű.
Az irányítás valóban kinek hogy, de azért legyen meg az arany középút. Ha nem szimulátor, azért lehessen azt mondani, hogy nagyjából így reagálhat egy kocsi a megfelelő helyzetekre, kanyarodásra stb. De még inkább pontosítanék. Fizikára jó a játék, menet tulajdonságokra is, csak a billentyűt nem tökéletesen hozták össze az arcade irányítással. Ha például bill.-el játszom és kanyarodok, akkor megoldhatták volna, hogy a kerék nem b@szódik ki rögtön valamelyik irányba, hanem azért lenne picike átmenet, mert driftnél rettenetesen ki lehet csúszni emiatt(gázadás dettó). Ez utóbbi az első részben szerintem a tökéletes volt eddig, amit játékba tettek, most meg túlságosan éreztetik, hogy csak a végletekkel tudod irányítani.
Ezen esetlegesen egy patch-el tudnak még segíteni, akkor egy szavam nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged