Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
intercooler #1585 üzenetére
Akkor neked mi az a kijelző a kormányon?
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
intercooler #1583 üzenetére
Dash Meter működik az Autosporttal is?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
intercooler #1442 üzenetére
Kipróbálom nélküle.
-
Vinrael
tag
válasz
intercooler #1434 üzenetére
Jah igen, anno grid2be is voltak ilyen rejtélyesen jó idők... de arra se veszik a fáradtságot a csalók, hogy ne ilyen feltűnően jó köridőt menjenek (3-4 másodperc a 2.hoz képest..) és mégsem tesz semmit a Codemasters. Aztán meg itt buzdítanak hogy használd a Racenet-et, csináld a challange-okat, közbe meg support egyenlő a nullával. Vicc...
-
jaddz90
tag
válasz
intercooler #1427 üzenetére
Az első körben Jimmy kirakott a sóderágyba, hogy nyugodtan nézhesd az Intel sátor melletti tűzijátékot miközben lemegy a nap, téged meg úgy elvarázsolt a 3000-es alapjárat, meg hogy a spanod visszatekerte a kilométerórát egy húszasért, hogy rükiben álltál a kuplungon. Valahogy így lehetett..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
intercooler #1429 üzenetére
Az fel se tűnt, lehet a háttérbe intenzíven szalonnát sütnek...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
intercooler #1427 üzenetére
Augusztus 20 tűzijáték?
-
scampolo84
aktív tag
válasz
intercooler #1410 üzenetére
-
raggg
senior tag
válasz
intercooler #1242 üzenetére
Sajnos én is csak jövőhéten tudok jönni. :-)
-
raggg
senior tag
válasz
intercooler #1207 üzenetére
Már csak még két ekkora képernyő kell kétoldalra, nem?
-
válasz
intercooler #1207 üzenetére
Kicsit overkill ez egy Gridhez.
Vagy játszol normális szimulátorokkal is?
-
mcwolf79
veterán
válasz
intercooler #1181 üzenetére
Neeekem teccik :-)
-
polonic
félisten
válasz
Szerintem is jo
-
raggg
senior tag
válasz
Nekem tetszik.
-
Rossi
addikt
válasz
Nekem jó, köszi!
-
raggg
senior tag
válasz
intercooler #1164 üzenetére
Naná, hogy örülünk neki ha csinálsz egyet! :-) Adok jogot!
Csak írd meg légyszi milyen néven vagy. :-)
-
Brian_GT
őstag
válasz
intercooler #1158 üzenetére
De csak jó pénzért Inter... drága dolog a saját istálló tudod
-
Rototti
senior tag
válasz
intercooler #1135 üzenetére
Amint azt CJ4567 is írta, csak azt szerettem volna mutatni, hogy a csapattárs nem csak az utolsó 5 hely valamelyikén képes célba érni, hanem előfordul egy-egy csoda folytán, hogy előrébb végez. Sajnálom, ha neked így név nélkül nem jelent semmit. A kérdésedre válaszolva, én játszom.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
intercooler #1135 üzenetére
Egyjátékos módban a csapattársa második lett, ő meg első.
-
Brian_GT
őstag
válasz
intercooler #1097 üzenetére
Apikám vagy API-k COME
-
törölt tag
válasz
intercooler #1065 üzenetére
Na ez jól hangzik
kár hogy már kiszürkítettem a steam-ben -
Zolee11
senior tag
válasz
intercooler #1056 üzenetére
Megvan
Ezek szerint csak a multi felületen lehet XP-t gyűjteni, és itt lehet pénzt is csiholni új verdákhoz. -
sirszevenap
addikt
válasz
intercooler #1056 üzenetére
Nem igazán fekszik az a klub festés senkinek. Az illetékes adna jogot? Vagy visszarakná azt a kéket ami volt?
Nem bántásként, de ez elég igénytelen.
Másrészről meg a klub teljesen el van hanyagolva , 2-en ha vagyunk aki foglalkozik vele. (bár így sem sokat, mert így nincs kedvem) -
Syrius XIX
addikt
válasz
intercooler #1000 üzenetére
Én azt a keveset, amit eddig mentem vele, onlány volt!
-
polonic
félisten
válasz
intercooler #1030 üzenetére
Nem úgy alakult, hogy tudjak jönni. Majd legközelebb, de már csak jövő hét közepén valamikor.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
intercooler #1030 üzenetére
mit jelentenek a színezett felkiáltójelek?!
-
polonic
félisten
válasz
intercooler #1011 üzenetére
En jovok, csak bem biztos, hogy 4-kor.
-
mrterminator
aktív tag
válasz
blackbox_gg
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Mármint akkor írjon, vagy most írjon?
Zk: Már megvetted?
-
mrterminator
aktív tag
válasz
intercooler #1006 üzenetére
Jó volt nagyon! Így kellene! Már csak Overlock ellenszerét kell megtalálni
ui: ha valakinek nekimentem, az utólag is bocsi
Meg Arrow hiányzott még, de leszünk egy páran rem
-
- = Zk = -
félisten
válasz
intercooler #1006 üzenetére
lag ilyenek?!... semmi?!
-
polonic
félisten
válasz
intercooler #1003 üzenetére
Rendben, kb 20 perc és jövök, kb egy órát tudok maradni.
-
polonic
félisten
válasz
intercooler #1000 üzenetére
Tőlem már mehetne a multi! Ha valaki leszervezi, én szivesen csatlakozom.
-
válasz
intercooler #903 üzenetére
Megnéztem a Barcelona-i videódat. Le a kalappal a fejlesztők előtt
Nagyon részletesen van megcsinálva a környezet. Tavasszal voltam Barcelonában és rengeteg turisztikai látványosságot felismertem a pályán
-
Garf91
csendes tag
válasz
wild idiot appeared
-
kpal
nagyúr
válasz
Nézni is idegsítő
-
kpal
nagyúr
válasz
intercooler #899 üzenetére
Anno G1-be a Szolovákok nyírtak ki mert magyar vagyok
Vannak mindig állatkerti emberek online ..
-
raggg
senior tag
válasz
intercooler #899 üzenetére
Tegnap hockenheimen kickeltek, keresztbeállt előttem a 2. Kanyarban egy majom, aztán nem tetszett nekik, hogy így is előrébb tudtam még jönni...
-
Viper26
nagyúr
válasz
intercooler #749 üzenetére
Elérhető, de csak 360p-ben.
-
Viper26
nagyúr
válasz
intercooler #632 üzenetére
Kormányt én lusta vagyok elővenni, most egy dual analog gamepadot nyúzok, ilyen arcade mókához elmegy...szódával.
-
Viper26
nagyúr
válasz
intercooler #628 üzenetére
Ejnye...roncsderbi mód lenne?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
intercooler #628 üzenetére
ajha
1. mindez G25/7-tel?!
2. Traction Control minek, ha már G25/7?!
3. ha már G25/7, miért nem teszed át manuális váltóra?! kormányra
4. am van joggsid?! -
kpal
nagyúr
válasz
intercooler #612 üzenetére
G1 könnyü volt ,ott mindenki jol drftelt
azt birtam angolul kérdezték oar hogy pékbe csinalom nem hittek el hogy billel vagyok...
(#616) Csapoati : nekem kézi nélkül nehez megy.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
intercooler #576 üzenetére
Ok, de minek? Gondoltam, van itt olyan éppen elég, aki szereti a Steam-et! Ti sem tudtok megoldást, akkor ott sem! Én bízok ebben a közösségben annyira, hogy ha valaki tudja a megoldást, akkor megosztja velem.
(#578) scampolo84 válasza Syrius XIX (#575) üzenetére: Ennek az egésznek van egy 15. 000 Ft-os előzménye is, nem alapból utáltam!
(#579) feri1014 válasza Syrius XIX (#575) üzenetére: Lásd az első mondatot!
(#580) HollyBoni válasza feri1014 (#579) üzenetére: Nem az a lényeg, hanem az, h eddig én még mindennel +szenvedtem a Steam-ben!
Lehet ez a bosszúja azért, mert utálom?
(#582) CJ4567 válasza Syrius XIX (#575) üzenetére: Így van, ezért kellett a GRID 2-őt is újratelepítenem (am. nem muszáj ugyanott legyen, de ha áthelyezed a Steam-et, akkor az előző helyről töröl mindent, így hiába volt esetleg máshol, nem fogja látni, pedig az lenne a logikus)!
Steam-ről + már nem írok semmit, mert eddig is írtam róla eleget és nem akarok vele fárasztani senkit!
(#583) Viper26 válasza sirszevenap (#577) üzenetére: Szerintem is szép, egyetértek, de ha már itt tartunk, akkor nem "kéne", hanem kellene!
(#588) - = Zk = - válasza HollyBoni (#587) üzenetére: Szia!
Igaz hogy nem ide tartozik, de ha már kérdezted: Sylvia nagyon jó drift autó volt az 1-ben, de 1 kis gyakorlással Mazda RX7-tel többet tudtam elérni. Ott az volt az anomália (és ezt se tudja senki a mai napig se), h volt akinek 20. 000 pont volt 1 "Tőkéletes" zászlóért és volt akinek 60. 000!!! rengeteg dolgot végigpróbáltunk, sokat kísérleteztünk ezzel, de +oldás nem lett!!! Akinek szerencséje volt, az az első pillanattól kezdve 60. 000-et kapott érte, akinek nem az + 20. 000-et, akármit csinált!
Itt még sajnos nem volt lehetőségem kipróbálni, mert egyenlőre ott tartok, h 6GB felment és a maradék 1,7GB-ot töltögeti a Steam 1 - 1,5 KB/s-mal! nem tudom miért, de ez van!
27 nap múlva kész lesz azt ígéri!
(#591) kpal válasza - = Zk = - (#553) üzenetére: Legjobb tudomásom szerint nem tud (még, vagy nem is fog)!
Valamikor ~ 2 évvel ezelőtt volt szó róla, h +oldják a platformok közötti átjárhatóságot, de ez a mai napig nem történt meg!
(#606) Csapoati válasza - = Zk = - (#586) üzenetére: Ezt nem tudom, de azt igen, h az NFSU2-ben, ha tudtam, h most drift versenyt fogok +csinálni, akkor lecseréltem a verdán a 19"-os kerekeket 14"-osra!
(#607) Brian_GT válasza - = Zk = - (#593) üzenetére: Felhőbe mentés esetében nem lehet, mert a mentések nincsenek a gépen tárolva! ezt úgy tudja valaki +csinálni, ha Zk fh nevével és jelszavával lép be a Steam-be! +csinálja helyette és kilép, de ugyanakkor Zk-nál nem futhat a Steam!!! Így + lehet csinálni!
Bizalom kérdése az egész!
-
törölt tag
válasz
intercooler #612 üzenetére
Csak ennyi?
Egyszer multiban azon a pályán 4 sráccal 600 milla felett drifteltünk kb úgy 10 kör alatt.Vicces volt kerülgetni a másikat
-
Syrius XIX
addikt
válasz
intercooler #509 üzenetére
Még mindg 6GB-nál áll, automatikus frissítés,naprakészen tartás, magas prioritás, háttérben letöltés,, ilyesmi be van állítva! Ha neki is kezd, akkor ilyen 1 - 1,5KB/s-mal szöszmötöl és 27 napot ír!
Pont ez a baj, h nem tölti, csak szarakodik!
Velem van a baj ez biztos!
A GRID 1 topic-jából indultam ki, ahol mindent (!!!!!!!!!) le lehetett írni a játékról, jót is, rosszat is és segítettünk egymásnak mindenben, persze ki miben tudott! Bárkinek bármi problémája volt leírhatta nyugodtan, ott mindig kapott valakitől segítséget, nem volt olyan amit ne tudtunk volna együtt +oldani!(#507) PetAIR M3: Porold le nyugodtan, nekem bejöttek a BMW-k a 2-ben!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
intercooler #481 üzenetére
jah, akkor párdn
bár tény, nincs fékzőjelző kis peros lámpácska sem.... hm. nagy negatívum. így kénytelen vagyok hasznélni az ideális íves bigyulát.. zavar, de... hát na...
a G1-be ha bevillant a piros, még vártál, vártál, majd egy akkora satu, hogy a bill kurzorgombja a padlót karcolta -
- = Zk = -
félisten
válasz
intercooler #404 üzenetére
ment a lájk
de mé' nem gangolsz?! ha már G27
-
sirszevenap
addikt
válasz
intercooler #471 üzenetére
Igen, de ahhoz, hogy érezzem az autókat mindet ki kell próbálnom és gyakorolnom kell velük. Ez nem az a játék ahol mindegyik ugyan úgy reagál! Én komolyan nem is értem mit rinyálnak az irányításra. Én kifejezetten élvezem, hogy bambán kezdtem és érzem a fejlődést.
Te pl élő példa vagy rá, hogy lehet elég komolyan tolni. Így legalább nem mindenki fog tudni majd vele játszani , mert feladja és értelmet nyer a "skill".
Legalábbis ez az én meglátásom.
-
kpal
nagyúr
válasz
Zsír!%
Nekem is kell kormány
Bár én ilyen közel nem ülnék az 50"-os plazmámhoz , ott 3-4 méter ami ideális (nekem) ,asztalon meg 22"-os monitor
dobtam likeot a vedóra.
-
PiE137
senior tag
válasz
intercooler #410 üzenetére
Hát igen, úgy nehéz, ha a háttérben bömböl a hifi!
Én nem némitom el a gammát, a motorhangnak nagy szerepe van megint csak a gyorsaságban, online elengedhetetlen sztem figyelni az autó minden rezdülését... -
PiE137
senior tag
válasz
Nekem 1:44-nél elakad a betöltése!
Válts manuálisan, lényegesen gyorsabb leszel!
Hány fokos kormányszöget használsz? Én abba még bizonytalan vok... 300 körül már jónak tűnik nekem... -
Alister71
nagyúr
válasz
Privát videó, nem tudom megnézni.
-
Föcsök
aktív tag
válasz
intercooler #396 üzenetére
Hát attól még hogy billel tolta lehet a legjobb. Nem kell idézőjelbe rakni. Ha elverte a népet akkor elverte, vagy miért raktad idézőjelbe, szerinted bill-el könnyebb elérni jobb eredményt (szerintem k-rvára nem, én azzal tolom). A setup-od meg szép.
szerk: wow itt van Tirexi, nem láttam még eddig az itteni profilját.
-
PiE137
senior tag
válasz
intercooler #389 üzenetére
Akkor nem semmi, gratula!
Nem zavaró ilyen közelről nézni egy 32"-os TV-t
Azért is kérdezem, mert én is lehet veszek 7végén egy 40"-ost, a VB miatt most ingyen hitel van mindenhol...Jó nagy asztalom van nekem is, de jóval távolabb én se tudnám tenni...
-
kpal
nagyúr
válasz
intercooler #384 üzenetére
wow! Ilyen cuccal lekörözöd billes emberekt
(#380) intercooler : igen 1-nek drift-je etalon marad
-
PiE137
senior tag
válasz
intercooler #384 üzenetére
hmm...saját room, v netről szedted?
-
törölt tag
válasz
intercooler #380 üzenetére
Ja, ahol kipörgésgátló nélkül elindultál és már füstfelhő képződött + azonnal kipördültél?
-
drr
őstag
válasz
intercooler #206 üzenetére
-
Csapoati
nagyúr
válasz
intercooler #159 üzenetére
Én is, Csapoati a nevem Steamen is.
-
sirszevenap
addikt
válasz
intercooler #116 üzenetére
Tudom, de nekem megéri az a +1500 forint, hogy átéljem a vásárlás és a doboz kibontás majd aktiválás és dvd-ről telepítés élményeit!
Meg hogy lőjek egy képet instagram-ra! -
djculture
félisten
válasz
intercooler #51 üzenetére
Ja arra gondoltam csak nem linkelgetek mert egyes modik utálják az ilyen oldalak linkelgetését. De én meg nem vagyok milliomos hogy gyémántáron vegyek meg mindent, így is értékelendő hogy egyáltalán nem letöltöm hanem megvásárolom igaz nem hazai aranyáron.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
intercooler #51 üzenetére
Köszi, tőlük már vásároltam korábban.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
intercooler #39 üzenetére
Úgy néz ki mégis muszáj leszek beszerezni a Ford GT miatt. Bár annyira tuti nem fogom élvezni, mint anno a Ford Racing 2-t.
Az meg kifejezetten frusztrál, hogy a végén nem tudott volna az az életképtelen játékos feljönni a második helyre.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
intercooler #42 üzenetére
Az 576 oldalán csak 8 ropi szállítás nélkül, de nem vennék mérget rá, hogy nem lesz ugyanúgy 10e, mint a CD Galaxisban vagy a Konzolok szervizében. Szóval lehet, hogy 10e+posta alatt nem úszod meg.
Gumikopás meg van bizony, szóval itt nem lesz driftparádé, Endurance-ban legalább is.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
intercooler #39 üzenetére
Nagyon baresz ez a pálya (meg az őszi esti időpont is)! Én már vágom a centit.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
intercooler #18 üzenetére
Igy en is dobozosan vennem, ha nem lenne a 25 euronyi wallet lovem. 20 euro meg mindig kevesebb, mint 10e.
De egy felfolytatasert tenyleg sok ennyi. Raadasul gondolom dlc-bol is lesz meg jo par... -
Csapoati
nagyúr
válasz
intercooler #9 üzenetére
MIntha bárhol is elő lehetne már rendelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged