- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#78687232 #1732 üzenetére
Olvastam egy posztot a Steam fórumán, hogy visszaváltva a játékra többször gyorsan egymás után le kell nyomni az Alt+Entert és visszaáll a rend. Kipróbáltan, általában 2-3x lenyomva visszaáll 60 fps-re (de volt már, hogy csak tizedjére).
Az ötletgazda szerint az összes Codemasters autós játéknál működik ez (Grid és Dirt sorozat).
Nem tudom, hogy ez így vicces vagy inkább siralmas.
BTW most, hogy ez "megoldódott", már csak a teljesen ostoba mesterséges (un)intelligencia a legnagyobb bajom.
A multival még nem sokat foglalkoztam. Ha nem csinálom meg a karrier módot, az kihatással van a multira? Nem szeretem a roncsderbit, ezek a tyúkeszű gépi ellenfelek meg csak törnek-zúznak, úgy néz ki a mezőny egy 3 körös verseny végére, mint a keleti fronton szétlőtt tankok.
Egy nyomi előzést sem lehet megcsinálni miattuk, mert az általuk jónak vélt ívtől vagy féktávolságtól eltérni márpedig nem fognak, inkább telibe vágják az oldalam. Hát még ha kicsit hátrébb rajtol az ember, akkor meg főleg esélytelen zúzás nélkül előrébb jutni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged