- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Hová lett 1000 mAh?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
válasz
sirszevenap #1508 üzenetére
Ja igen, te eléggé beszoptad a mentéssel...
-
steve1975
csendes tag
válasz
sirszevenap #1328 üzenetére
Én googleztam! Probléma?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
sirszevenap #1249 üzenetére
Talán Steam Cloud még visszahozhatja
-
Csapoati
nagyúr
válasz
sirszevenap #1245 üzenetére
Hát az eddigi Codies játékoknál kuka volt.
De hihetetlen, hogy az első Ego motoros játék (a Dirt 1) óta nem tudják ezt kijavítani...
-
Rossi
addikt
válasz
sirszevenap #1168 üzenetére
Én tolom szinte minden este 9-10-11 körül, de alig találkozom hp-sokkal...
-
raggg
senior tag
válasz
Azért is nehéz szerintem egyelőre XP-t gyűjtögetni a klubnak, mert pl. nekem sincs sokféle autóm egyelőre, aztán ha nem a club liveryvel mész akkor nem ad XP-t. :-(
Most betettem egy sárga festést időlegesen, egy fokkal szebb a rózsaszínnél
A szebb opciókat várom.
Egyébként nem kell nagy dolgokra godolni szerintem ez alatt a klubozás alatt, gyűjtögessük az XP-t, mutassuk meg, hogy itt vannak a legjobb sofőrök és kész.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Én kormánnyal nem tudok vezetni, vagy rosszabb helyezést vezetek, vagy hamar kipördülök. Lehet ha többet vezetnék kormánnyal jobban menne, csak hol működik a fékpedál hol nem.
-
scampolo84
aktív tag
válasz
Sajnos én sem voltam, mióta csatlakoztam sem, pedig szeretnék, de hiába. Éjjeles vagyok, így nappal aludni kell, mire meg felkelek sokszor megvolt nektek az aznapi gurulás.
-
válasz
sirszevenap #1089 üzenetére
És még be is szedett hozzá valamit
-
jaddz90
tag
válasz
sirszevenap #1057 üzenetére
Átraktam a livery-t, a belinkelt 4 közül az elsőre és a harmadikra mondtátok a legtöbben, hogy tetszik.
ezek voltakAktuálisan a pirosra, de mindjárt szavazhatóvá teszem.
-
Brian_GT
őstag
válasz
sirszevenap #1057 üzenetére
Mienk 162. a világranglistán....ami nyilván emelkedik majd még, de top 200-ban lenni nem rossz
-
Csapoati
nagyúr
válasz
sirszevenap #972 üzenetére
Én holnap végzek a single-el!
Multiban nem zavar a gyengébb autó, tavaly is így kezdtem, aztán azért legtöbbször a dobogón végeztem. De az se baj, ha most nincs esélyem rá, majd szépen lassan felfejlődök.
#974: Kikapcsolni max hackeléssel lehetett, nem? Én legalábbis valami ilyesmire emlékszem, hogy a config fájlban kellett a postprocessinget false-ra átírni true-ról.
-
mrterminator
aktív tag
válasz
sirszevenap #972 üzenetére
Ezen a Leveles dolgon, gondolkodtam én is, hogy lesz. Max az lesz hogy az UPGREDEk nem lesznek engedélyezve csak a finomhangolás (tuning), egy ideig,(persze attól még fejlődik az autó, hogy nem elérhető az Upgrade) Elég akkor agyalni ezen, ha leszünk már páran...
-
raggg
senior tag
válasz
sirszevenap #960 üzenetére
Elmókoltam véletlenül a liveryt
-
raggg
senior tag
válasz
sirszevenap #911 üzenetére
Aha! Tehát akkor a "loan" autókkal hiába megyek.
nade hamarosan
-
Balathruin
veterán
válasz
sirszevenap #875 üzenetére
-
Balathruin
veterán
válasz
sirszevenap #871 üzenetére
Jobboldalt ott egy
-
intercooler
őstag
válasz
sirszevenap #831 üzenetére
Az egyik én leszek
-
jaddz90
tag
válasz
sirszevenap #788 üzenetére
Igen, a kedves párommal játszottál tegnap. Panaszkodott is, hogy online jobban szokott neki menni, kicsit csalódott volt hogy mindig második lett
*egész jól nyomja amúgy, csak ha itthon vagyok ritkán engedem ide, úgyhogy inkább megpróbál elcsábítani a gép elől
-
GuruZone
őstag
válasz
sirszevenap #766 üzenetére
1 másodperc nagy szégyen ?
-
válasz
sirszevenap #720 üzenetére
Mondom, ez nem gond... annyi elvárásom van, hogy lehessen tartani az íveket csúszás nélkül, adjon egy korrekt vezetési élményt, és az idiótákat ki lehessen csapni multiban.
Ha nem lehet, de a többi feltétel adott, max single-re lesz jó nekem, azért meg marhára nem adok pénzt -
válasz
sirszevenap #718 üzenetére
A nehézség nem probléma, de a leírt multis jelenség, mikor 10-ből 8-szor biztos tönkreteszi valaki az ember versenyét, már az. Kidobatni sem lehetett őket...
És akkor a másik a fizika, csúszkamászka, nem volt élmény vezetni.
Kíváncsi vagyok, mi változott. -
albert8
veterán
válasz
sirszevenap #676 üzenetére
Szerintem is csinálhatnánk!
-
mcs
veterán
válasz
sirszevenap #642 üzenetére
Törölni biztosan nem fogom még egyelőre.
Online csak az első résszel toltam régebben egy ismerősömmel, aki volt itt prohardveres csapattag is.Grafikán látom, hogy például az út textúrái élesebbek lettek, viszont az éjszakai versenypálya mintha homályosabbnak tűnne, vagy csak inkább valamelyik effekt hatása ez. Nem tudom, esetleg mennyit számít az, hogy sima high beállításra tettem advanced lightning nélkül, mert így pont lazán fut a GeForce GT 640en.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
sirszevenap #663 üzenetére
Részemről ha végeztem a karrierrel. Megvár a multi, és jobb nem ott megtanulni a különböző kocsik féktávjait.
-
törölt tag
válasz
sirszevenap #642 üzenetére
remélem, mert én csak most kezdtem el, very hard fokozaton, és aggódok szponzori célok miatt, az irányítással van a legnagyobb bajom (kormány), az AI nem érdekelne, nem megy annyira gyorsan, de ez hogy nem minden váltás sikerül ez kiöli az idegeimet.
gázfröccs vagy anélkül tök mindegy, a visszaváltások esetlegesek, és a felváltások is elég ritkán jönnek össze..
valamint a gázreakciókkal is van gondom, néha mintha felakadna a gázbowden...az autó mozgása arcade azt elfogadom, de remélem az upgrade cuccokkal javul majd némileg az autóm -
Viper26
nagyúr
válasz
sirszevenap #577 üzenetére
Bakker olyan érzésem van, mintha egy szövegbe beépített egyenletet kellene itt értelmeznünk.
Pedig szép ez a magyar nyelv, csak használni kéne.
-
Rototti
senior tag
válasz
sirszevenap #558 üzenetére
Köszönöm!
Játék megrendelve.
-
HollyBoni
veterán
válasz
sirszevenap #561 üzenetére
Nem hát.
-
sirszevenap
addikt
válasz
sirszevenap #558 üzenetére
Nem voltam kemény ezek szerint!
-
kpal
nagyúr
válasz
sirszevenap #496 üzenetére
Nyomja rizsát ...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
sirszevenap #490 üzenetére
Már rémlik az írásmódja
-
djculture
félisten
válasz
Mekérkezett.. [link]
-
Syrius XIX
addikt
válasz
(#488) djculture válasza Syrius XIX (#487) üzenetére: Akkor viszont tényleg nem értem! -
kpal
nagyúr
válasz
sirszevenap #466 üzenetére
Helyes jó szórakozást
Sokat lehet még csapatni majd
#467) Rolly Dy07: Németre ,hát nem magyar vagy ?!
-
kpal
nagyúr
válasz
sirszevenap #464 üzenetére
Nekem is csak bill van ,de nem baj hangulat legyen jó egyenlőre
ezért se gyenge 4K..stb...
-
válasz
sirszevenap #458 üzenetére
Még nem tudom... Egyelőre a kölkök nem hagynak tesztelni...
Valamiért minden indításkor b*sz*kodni kell a videó felbontással, hogy ki lehessen tenni full screenre...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
sirszevenap #434 üzenetére
Nekem is bejön
-
- = Zk = -
félisten
válasz
sirszevenap #355 üzenetére
-
djculture
félisten
válasz
sirszevenap #335 üzenetére
Azt valami gyengébb gépen kellene ellenőrizni meg eleve a textúrát maxra nyomni. Szerintem az hogy a kocsin nagyobb felbontású a textúra eleve kis felbontáson az életben nem fogod érzékelni
Fullhd-n már valamennyire látszik a difi de szertintem 4k-s monitor kellene
-
válasz
sirszevenap #332 üzenetére
Nagyon gondolkodom rajta, mert mindenhonnan egyöntetű pozitív visszajelzések jönnek.
(#333) Rolly Dy07: szerinted?
Rád, Zk-ra, Drr-re, meg gondolom befutnak lassan a többiek is (akit nem említettem, elnézést kérek, de hát öregszem
. Kíváncsi vagyok, hogy Rototti, Lorant, Syrius is beneveznek-e a játékra.
A GRID 1 végével átnyergeltem F1-re (meguntam a hamachis és egyéb áthidaló sz*r*kodásokat...), de az igazi "szerelem" a GRID 1 volt. Sajnos a 2. rész nem hagyott bennem mély nyomokat... -
Csapoati
nagyúr
válasz
sirszevenap #327 üzenetére
Van benne 4K? Magasabb felbontású textúrákat tartalmaz, ami mindenkinél látható javulást fog hozni.
-
djculture
félisten
válasz
sirszevenap #302 üzenetére
Annyiért megérte azért . Itthon a cenega adta ki azért ilyen vérszegény a kiadás de az ára is olcsóbb.
-
djculture
félisten
válasz
sirszevenap #299 üzenetére
Dobozos az más téma annál a hazai kiadó határozza meg mit ad hozzá, cdgalaxisnál poszter van meg mittomén milyen játékbeli tartalmak.
-
sirszevenap
addikt
válasz
sirszevenap #272 üzenetére
Ja es akiknek jott a kulcs azok mar jatszhatnak is amint lekapták steamrol? Nem kell a holnapot megvarni?
-
djculture
félisten
válasz
sirszevenap #272 üzenetére
Ma biztos hogy nem, mert csak holnap adhatják ki ott meg személyesen ha lefoglalod kibirja fizetni.
-
Chereiose
addikt
válasz
sirszevenap #242 üzenetére
Ez nem rossz, de én leginkább a személyes tapasztalatra gondoltam
-
scampolo84
aktív tag
válasz
sirszevenap #244 üzenetére
Ne szólj szám, nem fáj fejem
-
scampolo84
aktív tag
válasz
sirszevenap #242 üzenetére
hihi, hol akadtam ugyanerre a képre
-
scampolo84
aktív tag
válasz
sirszevenap #223 üzenetére
Azért valahol annak is meg van a maga finom bája, mikor lehúzzuk azt, amiért egy fillért sem adtunk.
Én a 2.0 után nem mertem belemenni az első napos vételbe, de mivel tetszik a játék
így biztosan meg fogom venni, 17 font elég baráti ár, ha leszünk elegen majd multiban.
-
drr
őstag
válasz
sirszevenap #208 üzenetére
Az F1-ben igen, de itt nem...
-
törölt tag
válasz
sirszevenap #161 üzenetére
Eddig nem rossz.
Pár dologról azért írhatna bővebben, az egyik ilyen az autók közti kontaktus 'szörnyűsége'..
online a többi dolog nem számít, de ez igen.
Az irányítás problémája ijesztő, de mivel kontrollerrel nyomja, így nem tudom kormánnyal milyen lesz.
Az tetszik hogy nem lehet vágni...ne is lehessen.
Tetszik hogy az AI erős, bár az nem ha bénán megy -
válasz
sirszevenap #151 üzenetére
Itt az enyém: icecave_hun
-
HollyBoni
veterán
válasz
sirszevenap #149 üzenetére
-
Csapoati
nagyúr
válasz
sirszevenap #146 üzenetére
Na az jo, ha dicserik, viszont a warezt hagyjuk.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
sirszevenap #133 üzenetére
Felesleges szerintem, mivel egyreszt a Grid 2 is kimondottan jol optimalizalt volt, masreszt a motor meg is maradt, szoval nagy valtozasra nem kell szamitani.
jaddz90: Regisztralj a Racenetre is, 1 perc az egesz.
-
válasz
sirszevenap #121 üzenetére
Akkor szívni fogok, showdown-ban is muszáj a végefelé dobogósnak lenni ezekben is,vagy nem tudok újabb pályát unlockolni. "Remek":
Csapoati: azon is ugyanolyan sz*r vagyok, a hiba bennem van. Nem jövök/érzek rá a taktikára.
-
válasz
sirszevenap #119 üzenetére
PEdig el lehet vele szórakozni, de xbox360 kontrollerrel tolom és ez a drift téma nekem k€rvára nem megy...Hogyan kellene,hogy jó legyen? Ki-hogyan csinálja, hogy látványos legyen? Nekem vagy nincs lendület, vagy le akar égni a kézifék,vagy túl gyors vagyok, van itt minden
-
albert8
veterán
válasz
sirszevenap #117 üzenetére
Én lehet tudok egyet jó áron, ha gondolod. showdownt
-
intercooler
őstag
válasz
sirszevenap #115 üzenetére
Kódot már kapsz 6500-ért is.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
sirszevenap #113 üzenetére
Nem fogod, csak a Steamen elorendelve jar melle a Showdown (ami jo gyenge lett magunk kozt szolva).
-
válasz
sirszevenap #111 üzenetére
Grid-et nem steam-en rendeltem elő. Showdown megvolt, mert a Humble-s Codemasters akció keretében kemény 7 dollárért megvettem a Dirt 3-at és a Showdown-t együtt.
-
válasz
sirszevenap #109 üzenetére
Én felvettelek, de nem töröltelek.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
sirszevenap #69 üzenetére
Nekem az a bajom a dobozzal, hogy nem létezik annyi polc, ami elbírná a sok dobozt a digitális cuccok helyett.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
sirszevenap #67 üzenetére
1500-ból pont kijönne 1-2 dlc.
-
albert8
veterán
válasz
sirszevenap #64 üzenetére
A jelenlegi állás szerint több mint 99%,hogy igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged