Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1441 üzenetére
en nem szeretem az audit. nem leszek arulo.csak a bmw. bar e92 m3 eleg hulladek lett itt. a amg merci jobb.de nem az igazi. en 28%on vagyok. a tc.t nem is figyeltem.
-
dragonfx
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1438 üzenetére
a b mercit én se csipázom ezért hagytam abba azta részt.
milyne nehézségen vagy? -
dragonfx
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1436 üzenetére
én az utolso csikos szériát most nem ugrik be melyik az very hard.on nyomtam és a végén könnyűnek tünt a pályák felénél. összesítésbe torony magasan nyertem.néha direkt buktam. hátha feljönnek rám picit de nem....
a viper nagyon faxa auto....
nekem a dubai a kedvenc pályám. -
dragonfx
veterán
kár amugy hogy a single.t elbaxták. kezdme megszeretni a játékot. de sok azonos pálya van a grid 2.vel.mindig uncsi ugyanaz a 2 ember üldöz az összesítésben( mckane, mahmaud) és mindig a rawen....
kevés akocsiválaszték ez a legnagyobb hiba....és egy kocsivla sokat kell menni.és pláne olyanokkal amiknek totál ocska a fizikája kezelhetősége hangja.....
bezzeg amelyik örömverda...alfa 4c...e30 m3 alig pár futam.
unom már a honda hsv.t...meg a camaro.t...meg hülye c63 amg...mind egy fos.
a kezelhetőségen is javíthatnanának hagyták volna ugy mint a grid 2.be.
arra egy 4est adtam erre egy 3ast.
a játék felénél avgyok kb. ennek alapján.
pár kocsi annyira vezethetetlen ocska hogy az nem igaz persze a gép azt preferálja...amugy very hard.on nyomom igy élvezetesebb nem mindig a 2. körtől vezetek. -
dragonfx
veterán
hogy lehet tunongolni a verdát meg hogy ne csak 1 kocsival tudjak lenni? tudjak választani?
-
dragonfx
veterán
nekem az endurance tetszik legjobban. végre megvertem a rawen.es csokat. de a béna csapattársam miatt esélytelenk avgyunk team.be.
ezen lehet javítani?
na meg hogynejn a zagato.val legyek?
a tuning örökké ilyen 3 állitos marad? -
dragonfx
veterán
ha restartolok a célvonal után és utána ujrakezdek gurulni asszem endurance átlhaladok a célvonalon alapbol berak 16.nak és nem probálkozhatok ujra??
-
dragonfx
veterán
ez a grid2 höz képest egy kula.
fizika egy fos lassan halad a kocsi. a driftelés meg egy örület halákl fos xar...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged