Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
Tegnap elkezdtem single-ben az endurance részt... hát úristen hogy itt mennyire ostoba a gép. Normalon esélytelen 1. helyen végezni (máshol nem szoktam megfutni a qualificationt, de itt muszáj), de ha elölről kezdek, akkor is garantált, hogy az első kanyarban 200-zal belémszáguld valamelyik ravenwestes észlény. :-(
-
raggg
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1423 üzenetére
Ne foglalkozz vele, úgy told, ahogy neked jó. Nyilván nem fog senki meggyőzni ha neked így jó. Neked meg nem kell másokat. :-)
-
raggg
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1421 üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy szerintem ezek a játékok nagyon jól megszokhatóak gamepaden (a Forza meg a GT is), mert hát nem mindenkinek van otthon kormánya, így gondolom a fejlesztésnél is figyelembe veszik ezt. A fékezésnél van hogy blokkol nálam a kerék, viszont ha megszokod a két ravaszt elég finoman lehet adagolni a gázt meg a féket, és bár valóban kicsi a stikc, a kanyarodás is elég kellemes ha "megügyesedsz".
-
raggg
senior tag
Nehéz kifogni egy jó partit. :-( Sajnos nagyon sokan elmebeteg módra játszanak. Dobogón szoktam végezni általában (a hátsókerekesekkel néha gondban vagyok, ott nem), de sokszor elment az 1. hely amiatt hogy valaki ledózerolt. Persze onnantól az ő versenyének is annyi, de ez elég sovány vigasz.
A flashbacket meg el kéne tűntetni a multiból teljesen... (igazából én a singleben sem használom, normalon egy két hiba után is fel lehet jönni, nehezebb fokozaton meg úgyse azon múlik).
-
raggg
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1363 üzenetére
Gondolom ez nem 360 controller (annál nekem legalábbis nem csinált ilyet). Steam fórumait nézted, másnál nem jött elő?
-
raggg
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #1355 üzenetére
Az autódnál kell a livery-t beállítani a racenet club livery-re, a garázsban.
-
raggg
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #1346 üzenetére
Megvagy, sry a késlekedésért
-
raggg
senior tag
Tegnap multiztam volna, és amikor Online-ra léptem, akkor azt írta, hogy nem vagyok a Steamhez kapcsolódva... kis idő után helyrejött, újraindítás nem segített, mentem pár kört a karrierben aztán utána beengedett.. más találkozott ezzel?
Más: a playlistek között mi az ahol szoktak lenni emberek? Tegnap a vegyes playlistben senki nem volt, a Streetben azért voltak viszont többen is, jót játszottam.
A DLC-nek viszont nem örülök, megint csak autók, drágán. :-(
-
raggg
senior tag
-
raggg
senior tag
Este lesz gurulás srácok?
-
raggg
senior tag
A multi tényleg ilyen kihalt? Üres lobby-ba dobál.. :-(
-
raggg
senior tag
válasz
intercooler #1242 üzenetére
Sajnos én is csak jövőhéten tudok jönni. :-)
-
raggg
senior tag
válasz
intercooler #1207 üzenetére
Már csak még két ekkora képernyő kell kétoldalra, nem?
-
raggg
senior tag
A singlet kipörgette már valaki amúgy?
Olyan 25 óra körül vagyok a játékban (ebben volt multi is, de főleg single) és még csak a touring ágon mentem végig (az utolsó bajnokságon még egyszer a Ravenwest csapattal, hogy az achievementet megadja). Kicsit túlzásba estek a srácok a codemastersnél.
-
raggg
senior tag
válasz
intercooler #1181 üzenetére
Nekem tetszik.
-
raggg
senior tag
válasz
sirszevenap #1168 üzenetére
Azért is nehéz szerintem egyelőre XP-t gyűjtögetni a klubnak, mert pl. nekem sincs sokféle autóm egyelőre, aztán ha nem a club liveryvel mész akkor nem ad XP-t. :-(
Most betettem egy sárga festést időlegesen, egy fokkal szebb a rózsaszínnél
A szebb opciókat várom.
Egyébként nem kell nagy dolgokra godolni szerintem ez alatt a klubozás alatt, gyűjtögessük az XP-t, mutassuk meg, hogy itt vannak a legjobb sofőrök és kész.
-
raggg
senior tag
válasz
intercooler #1164 üzenetére
Naná, hogy örülünk neki ha csinálsz egyet! :-) Adok jogot!
Csak írd meg légyszi milyen néven vagy. :-)
-
raggg
senior tag
-
raggg
senior tag
A club liveryt a raceneten en piszkaltam el veletlen es a jaddz felet nem tudtam mar visszatenni sajnos, bocsanat. Ezt irtam korabban. :-)
Illetve azt is hogy aki a klubba szeretett volna admin jogot az irjon - tobben is kaptak.
Szorri az ekezetek miatt, telefonrol irok.
-
raggg
senior tag
Elkezdett fagyogatni a játék. :-( Más is tapasztalta?
-
raggg
senior tag
válasz
Csapoati #941 üzenetére
Le Mans nekem is hiányzik kicsit, de azért nem panaszkodhatunk szerintem, elég sok pálya van benne és nagyon szépek is. Én inkább abban reménykedem, hogy a DLC-k kifizethető árban lesznek.
Ami picit furcsa nekem mikor online megszavazzák a versenypályákat visszafordítva, na az nem éppen a kedvencem.
-
raggg
senior tag
válasz
sirszevenap #960 üzenetére
Elmókoltam véletlenül a liveryt
-
raggg
senior tag
válasz
sirszevenap #911 üzenetére
Aha! Tehát akkor a "loan" autókkal hiába megyek.
nade hamarosan
-
raggg
senior tag
Bocsi lejárt a szerk. Idő... A klubban miért csak 3 embernél látszik vajon hogy hány xp-t gyűjtöttek?
(Ja és az újakat elfogadom ahogy gépnél leszek.)
-
raggg
senior tag
válasz
intercooler #899 üzenetére
Tegnap hockenheimen kickeltek, keresztbeállt előttem a 2. Kanyarban egy majom, aztán nem tetszett nekik, hogy így is előrébb tudtam még jönni...
-
raggg
senior tag
válasz
mrterminator #863 üzenetére
Onlineban segítségek nélkül "kölcsön autóval", time attacken ott szoktam lenni az első 3-ban, úgy, hogy egyébként nincs túl sok órám a játékban, szóval még szokni kell.. szóval talán érdemes kikapcsolni őket (ja + manuális váltózok). Ill. kormánnyal biztos jobb lenne mint kontrollerrel..
Enduranceban a Ford GT-vel viszont csak szenvedtem...
-
raggg
senior tag
Na, már 14-en vagyunk a klubban!
Ennek örömére reggel mentem is egy kört Mustanggal, annyira nem is volt gázos, az utolsó körben sikerült sajnos megcsúszni és a 3.-ról a 7.-re csúsztam a végére (10-ből). Igazából ezekkel az izomautókkal még nem mentem túl sokat, de azért számomra jóval nehézkesebb ezekkel finomkodni..
-
raggg
senior tag
Na három embert már visszajelöltem: ALBERTSMID, POLONIC, SZEVENAP. Gyertek gyertek.
-
raggg
senior tag
Nem tudom más fáradt-e már vele, de én most csináltam egy klubot. Ugyan a leírás angol mert ékezetes karaktereket nem engedett írni, csatlakozzatok bátran!
PROHARDVER KLUB @ RaceNet
[PROHARDVER KLUB] -
raggg
senior tag
Ha van valami nyílt PH-s klb, akkor csatlakoznék én is
-
raggg
senior tag
Engem is bátran felvehet, aki szeretne gurulni, egyelőre csak a single-t nyúztam de már van önbizalom.
-
raggg
senior tag
Én még nem vettem észre hogy nem vált el. Bamba volnék
-
raggg
senior tag
Az autók matricáin lehet észrevenni hogy kiélesednek. Mondjuk ha motorháztető nézetbe váltasz akkor ég és föld. Azért ezzerrel kavarva az aszfalton kevésbé feltűnő.
Köszönöm a Racenetes válaszokat, a Grid2-nél én nem regeltem, csak Steamből játszottam. Vagy létezik hogy regisztráltam csak elfelejtettem? Na mindegy, meglátjuk.
-
raggg
senior tag
Egyébként a Steam profilhoz automatikusan jár a RaceNet kontó? Vagy kérdezem máshogy: érdemes még külön regisztrálnom a Codemasters oldalán? Egyáltalán tudok?
-
raggg
senior tag
válasz
dragonfx #732 üzenetére
Egyébként azt meg kell hagyni, szerintem a pályák nagyon szépek lettek. Főleg az épített versenypályák. Nem csak egy-az-egyben átpakolgatták hanem tényleg hozzájuk lett nyúlva, szebb a fű, szebbek a fák (még ha nem is egy Crysis) és tök jók a kis léggömbök, repülők a levegőben.. az autóknál már kevésbé éreztem előrelépést, mindenesetre a textúracsomag sokat javított az összképen.
-
raggg
senior tag
Kis gyakorlás és lám X360 kontrollerrel nagyon királyul tudom irányítani a verdákat. :-) Óvatosan kell húzni a ravaszokat és akkor nem blokkol be a kerék, meg nem állnak keresztbe a hátsókerekes autók sem. Az AI difficulty-t viszont visszább vettem, mert a very hard gép ellen nem sok esélyem van, a careerben meg szeretek első helyet elhozni..
-
raggg
senior tag
válasz
- = Zk = - #667 üzenetére
Very hardon max 1-2 helyet tudok hozni rajtuk.. :-(De jó lett az AI szerintem, sokkal jobb mint a 2-ben, ahol borogattak ész nélkül.
-
raggg
senior tag
Kipróbáltam én is: azt hiszem ez egy jó előrendelés lett. Az első túraautós körnél kiderült, hogy tök jó lesz ezt X360 kontrollerrel játszani a legnehezebb fokozaton. Merthogy kormányom az sajnos nincs, viszont ez a fajta játék szerintem jól tolható egy kontrollerrel is, és az ilyet szeretem
A GT és a Forza is ez a kategória, bár nyilván ott is jobb a kormány, de én nem vagyok szimulátor őrült, csak szeretem, ha közelít az autók viselkedése az élethez.
A pályák szerintem szebbek lettek a Grid 2-nél, szóval a félelmem, hogy újrafelhasználtak mindent, el is illant, olyan "új" érzése lett mindnek. Az autók nagyon jól viselkednek, egyedül a fékezés hibádzik nekem, nem nagyon megy - legalábbis egyelőre - a féktávon előzés. Én a motorháztetős nézetet egyébként jobbnak találtam a belsőnél, az tényleg olyan elmosott semmi érzést ad..
Jó lesz ez!
-
raggg
senior tag
Van amikor marha jó a belső nézet, mondjuk én inkább régebben játszottam olyan játékokkal, ahol marha jó volt. De egyébként nekem is ez a véleményem, hogy itt pl. (a videók alapján, még nem jtöt meg a kulcsom) túl sokat takar a cockpit. Aztán, majd kiderül. A Grid 2 féle orrnézettel az volt a bajom, hogy nagyon a földre tette a kamerát. Ha a motorháztetőn van, akkor oké.
Szerk.: ahogy írtam, pont megjött a kulcs. Délután mehet is a tesztüzem.
-
raggg
senior tag
Kevés ennél idegesítőbb dolgot tudok most hirtelen elképzelni, minthogy máshol már tolják vele én meg az előrendelt kulcsot várom.
(Persze nem vagyok vele egyedül.)
-
raggg
senior tag
ajj kíváncsi vagyok a g2a kulcs mikor jön...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest