Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm!
Brutális ez a játék. Kezdetben nagyokat pislogtam és hamar felidegesített hogy mennyivel jobb az ellenfél. Valahogy mégis mindig próbálkoztam és emiatt kezdtem el gyökeresen változtatni a beállításokon. Jelenleg medium AI-al elég jól elvagyok. Már szinte mindent kikapcsoltam, ami számít. A belső nézetet nem szeretem, így az kimarad, emellett pedig a HUD-ot is megtartottam. Viszont minden mást kikapcsoltam szerintem. A manuális váltást is csak emiatt kezdtem el megtanulni.
Messze ez a legjobb Grid, de megkockáztatom, hogy az általam játszott versenyjátékok közül is. Ráadásul mindezt úgy, hogy NFS fanatikus voltam. 250-el a kanyart. -
Syrius XIX
addikt
Azért van fent, mert ha már 1* van hozzá, akkor miért ne?
Amúgy igen én is szeretem saját magam eldönteni mi történjen és mi ne!(#1675) ZSZS-CMSC: Nekem mindig fent vannak, ha már 1* NVidia!
Órákon keresztül játszottam vele így napi szinten, ez a felbontás addig van, amíg fut az Autosport (és csak ehhez változtatta meg a felbontást, 1-2-höz maradt a FullHD).
Nem vettem észre, h különösebb problémát okozott volna, azt is csak onnan tudtam +, h valami nem kerek, amikor rányomtam a Steam ablakára, h előjöjjön és minden fele akkora volt, mint rendesen szokott lenni. Akkor kezdtem el keresni, h mitől lehet, így jöttem rá, amikor ezt a felbontási beállítást +láttam!
Igazából a monitor miatt aggódtam, mert gondolom nem egészséges a natív felbontáson felül működtetni (vagy a monitor natív felbontása nem szentírás? Nem tudom!)!?(#1676) ZSZS-CMSC: Ezzel viszont maximálisan egyetértek, ezért (is) van fent!
(#1678) ZSZS-CMSC: Igen, így több* újragondolva én is inkább a programhibára gyanakszok, de milyen idegesítő, amikor X.-re csinálod és tudod, h az eddigi legjobb körödet futod és hipp-hopp annyi az egésznek 1 ilyen hiba miatt!
THX all a segítséget és a véleményeteket!
-
Syrius XIX
addikt
Így van, valószínűleg tényleg nem elég helyre írtam ki! Válasz eddig nem jött, + nem ugyanazok az emberek játszanak a 3 résszel, gondoltam, hátha valahol, valamelyikbe, valaki!
Am. azt szemetelek tele amit akarok, azt majd a moderátorok tudják, h mit lehet és mit nem:
+ OFF TOPIC-ba tettem, de nem baj,
+ érdemben nem válaszoltál, akkor semmi közöd nincs is hozzá,
+ szerintem 1 páran elolvasták, mégis meg tudták állni, ha nem tudnak megoldást, akkor nem írnak semmit! -
Brian_GT
őstag
De man
Az akkor nem az irányításon segít, hanem nincs meg az az fps a gépedtől ami a v-synchez kell és azért tűnik jobbnak, mert nem hal le a képernyő
Nincs fps drop. Neki jól fut...elvileg de nem jó vmi a joyon...amúgy azt javaslom kérj kölcsön egy másik joy-t és nézd meg azzal is.
-
Enton
addikt
Kicsit visszábbról:
"To enable the High Res Textures, once installed simply set your texture quality to high."
Magyarán átrakod mediumra aztán 4k off. Viszont így mintha elveszne egy high opció 4K-nak lehetet volna külön preset Ultra címszó alatt ahogy a többi opciónál a grafikánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Micro Four Thirds
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged