- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Deee most tudod itt nem arról van szó, hogy aki életében billel ment és kap a kezébe egy kormányt...vagy aki végig kormánnyal ment és kap egy billentyűt..nah menjél vele. Azonos képességek mellett is érezhetően nagy különbségek vannak a kormány javára. Remélem ezt egy autós játéknál és topicban nem kell ecsetelnem miért
-
-
-
sirszevenap
addikt
A billentyű nekem nem kihívás, hanem kínzás. Évek óta nem használom. Többi meg természetes dolog.
Klubbról: Ezen sajnos már nem segít a festés sem. Elég halottnak tűnik a dolog. A 18 tagból aktív maximum 5 ( nagyon max ). Nincs ennek sajnos jövője, bár cáfoljatok meg, örülnék neki!
Nekem mostanában nem nagyon van időm játszani, de azért naponta blackbox kollégával tolom 1-2 órát. Esténként meg amikor barátoknak, családnak is más dolga van akkor tetemesebb időt. Bár az utóbbi egy hétbe csak rám vannak állva, nem bánnám ha több dolguk lenne! -
- = Zk = -
félisten
mivanvele?!
(#606) Csapoati
lehet. passz
annyit találtam ki, hoyg átrakom manuális váltóra és only kettesben gangolok végig. kézi+fék+gáz.. ezekkel dolgozom(#607) Brian_GT
én csak az elsőt toltam. a másodikat ledemóztam és rögvest lemondtam az előrendelést
nem tudom mi lehet ezzel a steam-es profilcserélgetéssel. majd kiderül..
már magam sem tudom mikor kezdtem a Gridet.... qrva rég. talán a fórumban fellelhető egy kis régészettel -
Dr. Gonzο
senior tag
A visszapillantót már a 2-ből is nagyon hiányoltam.
Sokat segítene, ha lenne!
A Grid2 volt az első olyan autós játékom amibe komoly mennyiségű időt fektettem bele és a teljesen más irányítás miatt azért aggódom, mennyire fog nekem feküdni.
Tudom a legtöbben fikázzák a 2 fizikáját. Tényleg nem életszerű, de nekem bejött, megtanultam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Battlefield 2042
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 3D nyomtatás
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Fűnyíró topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged