Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
SpongyaBob #1722 üzenetére
Kicsit sem néztem be, csak örülök!
-
Syrius XIX
addikt
Sziasztok!
Átestem az éppen aktuális (3-4 évente) gépfelújítási eseményen
!
Ilyen volt:
Ház: AeroCool ExtremEngine 3T,
Alaplap: Gigabyte GA-EP45T-UD3LR,
CPU: Intel LGA 775 QuadCore Intel Core 2 Quad Q9400, 3200 MHz (8 x 400).
Ilyen lett:
Ház: AEROCOOL GT-R Black Edition,
Alaplap: GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3 (rev. 1.0) rev. 1.1,
CPU: INTEL Core i5-4690K 3.50GHz 1150 BOX.
Remélem 3-4 évig +int nem kell hozzányúlni!
Legyen szép a napotok! -
Syrius XIX
addikt
Sziasztok!
Valaki + tudja mondani, h van-e még értelme a PH-s livery festésnek?
THX!
-
Syrius XIX
addikt
-
Syrius XIX
addikt
GameRanger-en és Tunngle-n is működik még a GRID! Napi szinten játszok vele még mind a mai napig!
Mindkét progi VLAN rendszerű, de működésben eltér.
GameRanger-ben annak a szobáját látod és ahhoz tudsz csatlakozni a játékban, akihez a GameRanger-en csatlakoztál. GR becsatlakozás után rányomsz a JOIN gombra és a GR indítja el a game-t, bevisz egészen a szobáig!
Tunngle: Az összes szobát látod, amiket létrehoztak ugyanúgy, mint anno az ONLINE listánál! Neked kell elindítani a game-t és ahhoz csatlakozol, akihez akarsz!
Multiplayer választása után nem az online-ra kell nyomjál (mindkét proginál), hanem a LAN részre és azon belül találod meg a szeróket!
Röviden ennyi!
-
Syrius XIX
addikt
Azért van fent, mert ha már 1* van hozzá, akkor miért ne?
Amúgy igen én is szeretem saját magam eldönteni mi történjen és mi ne!(#1675) ZSZS-CMSC: Nekem mindig fent vannak, ha már 1* NVidia!
Órákon keresztül játszottam vele így napi szinten, ez a felbontás addig van, amíg fut az Autosport (és csak ehhez változtatta meg a felbontást, 1-2-höz maradt a FullHD).
Nem vettem észre, h különösebb problémát okozott volna, azt is csak onnan tudtam +, h valami nem kerek, amikor rányomtam a Steam ablakára, h előjöjjön és minden fele akkora volt, mint rendesen szokott lenni. Akkor kezdtem el keresni, h mitől lehet, így jöttem rá, amikor ezt a felbontási beállítást +láttam!
Igazából a monitor miatt aggódtam, mert gondolom nem egészséges a natív felbontáson felül működtetni (vagy a monitor natív felbontása nem szentírás? Nem tudom!)!?(#1676) ZSZS-CMSC: Ezzel viszont maximálisan egyetértek, ezért (is) van fent!
(#1678) ZSZS-CMSC: Igen, így több* újragondolva én is inkább a programhibára gyanakszok, de milyen idegesítő, amikor X.-re csinálod és tudod, h az eddigi legjobb körödet futod és hipp-hopp annyi az egésznek 1 ilyen hiba miatt!
THX all a segítséget és a véleményeteket!
-
Syrius XIX
addikt
Az NVidia GeForce Experience szerint a monitorom beállítása a játék érdekében ilyen kell legyen (és erre is állítja be a játékot, játszottam már így vele huzamosabb ideig, nem okozott problémát):
A monitor natív felbontása 1920*1080! Ez VGA csere óta van így (GTX460-ast cseréltem 760-asra. Gondolom azért állítja be így, mert a VGA képes rá. Ez rendbe is van, de mi van a monitorral?)!
Szerintetek ez normális, hagyjam, vagy állítsam vissza? -
Syrius XIX
addikt
válasz
ZSZS-CMSC #1657 üzenetére
Szia, köszi a választ!
Azért kérdeztem (reméltem többen írják majd milyen színű, akár privátban is, nem feltétlenül Topic-ban), mert a gyereknek is +van a game és még nem látta fehérben csak "feketés, ill. erősen sötétbarnás színben).
Azt kifogásolta, h nekem miért és mitől fehér? Nem tudom, az első perctől kezdve fehér (estleg lehet összefüggés az előrendelés és az autó színe között?)! -
Syrius XIX
addikt
Így van, valószínűleg tényleg nem elég helyre írtam ki! Válasz eddig nem jött, + nem ugyanazok az emberek játszanak a 3 résszel, gondoltam, hátha valahol, valamelyikbe, valaki!
Am. azt szemetelek tele amit akarok, azt majd a moderátorok tudják, h mit lehet és mit nem:
+ OFF TOPIC-ba tettem, de nem baj,
+ érdemben nem válaszoltál, akkor semmi közöd nincs is hozzá,
+ szerintem 1 páran elolvasták, mégis meg tudták állni, ha nem tudnak megoldást, akkor nem írnak semmit! -
Syrius XIX
addikt
Sziasztok!
Nem GRID X, csak 1 kérdés, hátha valaki tudja a megoldást!?
- A gép indítását követően a bejelentkezési képernyőn megjelenik a fiók kép és név. Amíg nem nyomok rá, nem is megy tovább! Ez rendbe is lenne, ha a fiókhoz tartozna jelszó, de nincs beállítva! Miért csinálja ezt, eddig jelszó nélkül simán indult és nem kellett rányomni a fiókhoz tartozó képre?! Képernyőkímélő ablakában a "Bejelentkezési képernyő" ki van kapcsolva. -
Előre is thx!
-
Syrius XIX
addikt
Azt az 1-et valahogy képtelen vagyok +érteni, h:
Miért kell repülőrajtos Time Attack-nál elkezdenie az időt számolni, amikor még "csak"unk a rajthoz és kb. 5-6 mp. hátránnyal indulni (de ha igen, akkor + mi a reteknek számol visszafele, h: 3, 2, 1, amikor a rajtvonalnál már min 5-6 mp.-nél járok?
)?
A verseny nem akkortól indul, amikor átlépjük a rajtvonalat (mármint úgy értem mindenkinek 1-enként, amikor áthalad a rajtvonalon!)?
-
Syrius XIX
addikt
Általában meg sem fordul a fejükbe, mi az hogy: Fair Play!
Akli meg csak nyerni jön és nem versenyezni, nem is érdekli a gesztus!Elnézegetem időnként a 99-es szintűeket, komolyan mondom úgy kaparnak, h min. 1-2. helyen végezzenek, mintha az életük múlna rajta, de nem értem, mit akarnak kezdeni a lóvéval, már úgysem tudják mire költeni!?
(Most van 42. 000 000 €-m, ezért nem is nagyon szoktam igyekezni, tök 11111111, h hol végzek!)
Sőt! Néha még jól is jön, ha nem akarok az elején mindjárt előre kerülni, inkább kicsit kivárok, mert a mezőny fele úgyis elintézi egymást az első 1-2 kanyarban!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1595 üzenetére
Szerencsére (kivételesen) úgy látszik, ebből a probléma körből kimaradtam teljesen (pedig nekem eddig a létező összes furcsaságot sikerült összeszedni, ami csak előfordul6ott Steam-en). A leírtak alapján ezt nem!
Csak úgy: Én már semmit nem írok a Steam-ről (mindenki tudja mi a véleményem róla), jót + nem tudok!
-
Syrius XIX
addikt
Nekem nem jött elő a probléma (szerencsére) ma sem, + rájöttem mire volt jó a tegnapi frissítés!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1588 üzenetére
Nekem is frissítette (tegnap valami 18MB-ot töltött le, fogalmam sincs mit, mert annyira nem bőbeszédű 1-ik sem -Steam or Game-), tegnap nem volt semmi probléma, de +nézem ma is!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati #1462 üzenetére
Ezen már valahogy + sem lepődök!
Ugyanazt eljátszák, mint a GRID 2-vel: kiadják a játékot (talán 50%-osan) félkészen, aztán minden szart +vetetnek külön-külön! Király stratégia!A very big GRAT CM!!!
A GRID 2-höz +vettem mindent, ehhez nem fogok semmit, nem ér annyit!
Részemről ennyi (mielőtt +szólnátok ezért, nem rosszindulatból írtam, de ez az igazság - ami lehet, h fájdalmas, de akkor is -)!
(#1469) Win-T: Minden nap ~ 19 : 00-tól 21 : 30-ig ONLINE vagyok (Lehet nem Autosport-ban, de ONLINE))
-
Syrius XIX
addikt
-
Syrius XIX
addikt
-
Syrius XIX
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1421 üzenetére
Itt:
(#1418) TESCO-Zsömle: Az analog stick egy használhatatlanul kicsi botkormány.
Erre irtam, h nem használhatatlan és jobb, mint a gomb!
A gáz + a fék nem a gombokon van (annak úgy semmi értelme)!!!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1418 üzenetére
XBOX kontival szoktam tolni és igenis a kanyarodás az általad emitett egyik "botkormány"-on van, + a másikon a kézifék, Gáz + fék pedig a ravaszokon!
Szerintem ha gombokat akarnék nyomogatni, akkor felesleges bármilyen kontroller, mert arra ott van a billentyűzet!
(#1417) raggg válasza B-L-A-C-K (#1409) üzenetére: Én is, még C64-hez volt!
Aztán egyszer meguntam a dolgot és a belső részt megcsináltam acélból!
Azt már valahogy nem sikerült leamortizálni!
(Igaz lett vagy fél kiló!)
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dragonfx #1387 üzenetére
"....és egy kocsivla sokat kell menni.és pláne olyanokkal amiknek totál ocska a fizikája kezelhetősége hangja....."
Mintha ezeket (és még sok minden mást) már leirtam volna még az elején, de simán lehülyéztek!
Na 11111111, ez van!
Azért örülök, hogy idővel más is rájön, mennyire frankón eltolták ezt az egészet!
Szerintem ezt tanitani kellene!
Ennyi! -
Syrius XIX
addikt
Én már csak azért erőltetném, mert végül is magyarok vagyunk, vagy mi a fene, és ha valaki jól tolja, akkor csak had lássa ország-világ, h igenis magyar van az élen (szerintem)!
Ne arról legyünk híresek, mint pl.: a német kollégák, h mindenki tudja, ott löknek ki mindenkit, ahol csak lehet és a verseny, vagy a pálya egyáltalán nem is érdekli őket, mert nem az a lényeg (nekik)!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
- = Zk = - #1106 üzenetére
G1-be még mindig vannak szerók, és toljuk is, csak VPN progival és LAN!!!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati #996 üzenetére
Na de most miért?
Az angolok (vagy angol nyelvterületről érkezők, de ez most 11111111) talán megtanulnak magyarul, ha idejönnek mondjuk nyaralni?
Ugye hogy nem! Pedig ők jönnek ide! akkor miért is nem?
Fordított esetben pedig elvárják, h valamennyit tudjál angolul!
Én + elvárom, h tudjon legalább annyit magyarul, ha már 1* ide ette a fene, h meg tudja kérdezni, h mi merre van!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
intercooler #1000 üzenetére
Én azt a keveset, amit eddig mentem vele, onlány volt!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati #800 üzenetére
Szia! Erre most csak azért írok, mert megmondom őszintén nem értem!
Ezt írod:
"Ha rFactoros, az azt jelenti, hogy reálisabb a fizika, mint az eddigi részeké (ez így is van), ugyanis az rF egy szimulátor."
Szimulátor, vagy szimuláció: (Szerintem) azt jelenti, h valamit megpróbálok a lehető legjobban, vagy legalább ahhoz közelítve leutánozni, tulajdonságaiban és minden téren!
Megjegyzés: rFactor-ral játszottam 1 darabig, de annak ellenére, h "autós játék" állítólag (!) nem sikerült rájönnöm, mit próbál meg "szimulálni", mert h nem az autók viselkedését az tuti! Köze nincs az rFactor-nak az autók viselkedéséhez!Következő mondatodban viszont ezt írod:
"Akkor miért kéne közelítenie a valósághoz?"
Ez egyszerű! Azért, mert szimulátor! Esetleg akkor azt döntsük már el, h azért "reálisabb a fizika, mert szimulátor", vagy azért nem közelít a valósághoz, mert "szimulátor"!!! Melyik a kettő közül?ABS OFF, az biztos király lehet, de melyik mai (!) autóban nincs ABS???
Szerintem nem autónak megfelelően viselkednek az autók! Erre írtam, h "remélem azért segítenek majd rajta, ill. javítanak"
Beállítanom nincs mit rajtuk, tekintettel arra, h tegnap sikerült először játszani ~2, 7 órát!
Na jó ennyi! jó mulatást és jó
ást mindenkinek!
Na jó, ennyi!
-
Syrius XIX
addikt
Sziasztok!
Sikerült menni ma pár karikát!
Mit mondjak?
Ha osztályozni kellene, akkor:
Irányítás: 4,
Grafika: 5 (bár ez a leg lényegtelenebb),
Autók fizikája: 0 (azért nem 1-es, mert az már dicséret lenne)! A GRID 1-nek az autó fizikáját fikázták anno! Akkor ez -10!Köze nincs az autók viselkedéséhez!
Olyan rFactor-os érzés!
Menü: Nagyon kusza, esetleg 2-es! Jóindulattal!Olyan félkésznek tűnik!!! Remélem azért hamarosan javítanak rajta és legalább közelíteni fog a valósághoz (valamennyire)! Az egész olyan, mint amikor a GRID 1-ben kikapcsolt (minden OFF) segítségekkel mentünk!
Ne aggódjon senki, én ezzel be is fejeztem a game jellemzését, igazából ennél többet nem is nagyon van mit mondani róla, nincs miről beszélni!
Ilyen és pont!
-
Syrius XIX
addikt
Csapathoz:
Racenet
Racenet clubs
Visit www.racenet.com to eighter create or join a RaceNet Club. Race with your Club Livery to earn points for your Club and climb the online leaderboards!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
intercooler #576 üzenetére
Ok, de minek? Gondoltam, van itt olyan éppen elég, aki szereti a Steam-et! Ti sem tudtok megoldást, akkor ott sem! Én bízok ebben a közösségben annyira, hogy ha valaki tudja a megoldást, akkor megosztja velem.
(#578) scampolo84 válasza Syrius XIX (#575) üzenetére: Ennek az egésznek van egy 15. 000 Ft-os előzménye is, nem alapból utáltam!
(#579) feri1014 válasza Syrius XIX (#575) üzenetére: Lásd az első mondatot!
(#580) HollyBoni válasza feri1014 (#579) üzenetére: Nem az a lényeg, hanem az, h eddig én még mindennel +szenvedtem a Steam-ben!
Lehet ez a bosszúja azért, mert utálom?
(#582) CJ4567 válasza Syrius XIX (#575) üzenetére: Így van, ezért kellett a GRID 2-őt is újratelepítenem (am. nem muszáj ugyanott legyen, de ha áthelyezed a Steam-et, akkor az előző helyről töröl mindent, így hiába volt esetleg máshol, nem fogja látni, pedig az lenne a logikus)!
Steam-ről + már nem írok semmit, mert eddig is írtam róla eleget és nem akarok vele fárasztani senkit!
(#583) Viper26 válasza sirszevenap (#577) üzenetére: Szerintem is szép, egyetértek, de ha már itt tartunk, akkor nem "kéne", hanem kellene!
(#588) - = Zk = - válasza HollyBoni (#587) üzenetére: Szia!
Igaz hogy nem ide tartozik, de ha már kérdezted: Sylvia nagyon jó drift autó volt az 1-ben, de 1 kis gyakorlással Mazda RX7-tel többet tudtam elérni. Ott az volt az anomália (és ezt se tudja senki a mai napig se), h volt akinek 20. 000 pont volt 1 "Tőkéletes" zászlóért és volt akinek 60. 000!!! rengeteg dolgot végigpróbáltunk, sokat kísérleteztünk ezzel, de +oldás nem lett!!! Akinek szerencséje volt, az az első pillanattól kezdve 60. 000-et kapott érte, akinek nem az + 20. 000-et, akármit csinált!
Itt még sajnos nem volt lehetőségem kipróbálni, mert egyenlőre ott tartok, h 6GB felment és a maradék 1,7GB-ot töltögeti a Steam 1 - 1,5 KB/s-mal! nem tudom miért, de ez van!
27 nap múlva kész lesz azt ígéri!
(#591) kpal válasza - = Zk = - (#553) üzenetére: Legjobb tudomásom szerint nem tud (még, vagy nem is fog)!
Valamikor ~ 2 évvel ezelőtt volt szó róla, h +oldják a platformok közötti átjárhatóságot, de ez a mai napig nem történt meg!
(#606) Csapoati válasza - = Zk = - (#586) üzenetére: Ezt nem tudom, de azt igen, h az NFSU2-ben, ha tudtam, h most drift versenyt fogok +csinálni, akkor lecseréltem a verdán a 19"-os kerekeket 14"-osra!
(#607) Brian_GT válasza - = Zk = - (#593) üzenetére: Felhőbe mentés esetében nem lehet, mert a mentések nincsenek a gépen tárolva! ezt úgy tudja valaki +csinálni, ha Zk fh nevével és jelszavával lép be a Steam-be! +csinálja helyette és kilép, de ugyanakkor Zk-nál nem futhat a Steam!!! Így + lehet csinálni!
Bizalom kérdése az egész!
-
Syrius XIX
addikt
Királyság van srácok!
Letöröltem, új helyre telepítettem a Steam-et! Most már GRID 2-m sincs!Semmi olyan játék nem fut, amiért fizettem, csak ami ingyenesen letölthető volt : Pinball FX2!
Asszem nekem van a legtöbb lehetőségem kiismerni a Steam-et!
Most nem azért mondom, h panaszkodjak, de most komolyan: Ezekért a dolgokért kellene szeressem a Steam-et?
Na 11111111, ez csak 1 +jegyzés volt!
-
Syrius XIX
addikt
Mindent töröltem, egyenlőre ott tartok, h újra felajánlotta lemezről, h "Install GRID Autosport!"
-
Syrius XIX
addikt
Nem lehet valahogy visszacsinálni ezt, h újrakezdjem a telepítést?
THX
-
Syrius XIX
addikt
válasz
intercooler #509 üzenetére
Még mindg 6GB-nál áll, automatikus frissítés,naprakészen tartás, magas prioritás, háttérben letöltés,, ilyesmi be van állítva! Ha neki is kezd, akkor ilyen 1 - 1,5KB/s-mal szöszmötöl és 27 napot ír!
Pont ez a baj, h nem tölti, csak szarakodik!
Velem van a baj ez biztos!
A GRID 1 topic-jából indultam ki, ahol mindent (!!!!!!!!!) le lehetett írni a játékról, jót is, rosszat is és segítettünk egymásnak mindenben, persze ki miben tudott! Bárkinek bármi problémája volt leírhatta nyugodtan, ott mindig kapott valakitől segítséget, nem volt olyan amit ne tudtunk volna együtt +oldani!(#507) PetAIR M3: Porold le nyugodtan, nekem bejöttek a BMW-k a 2-ben!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT #495 üzenetére
Semmiféle választási lehetőséget nem ajánlott fel!
Betoltam a lemezt, install GRID Autosport, ok.
Válasszon nyelvet, ok!
Elindította a klienst, +kérdezte hova tegye, ok!
Kérte a kódot, ok!
És elkezdte letölteni!
Ennyi volt!
Sejtettem, h a Steam így is-úgy is bejelentkezik, de azt nem, h onnan fogja letölteni! Ez nem ok! De miért?????????Az egyik legjobb háttérszolgáltatás! Hát LoL!!!!!
Legjobb, de mire?
Most nem akarom ugyanazokat leírkálni, amit már a GRID 2 topicjában leírtam, hiszen a véleményem azóta sem változott a Steam-ről!
Nem azért használom, mert jó, hanem azért, mert muszáj!
X-Fire ugyanolyan tökéletes volt mindenre, mint a Steam, csak nem voltak hozzákötve a játékok, + amiket leírtál, mind +volt benne!!!Steam-en most 50€ a GRID Autosport (akciósan 45€ volt valamikor a múlthéten), én megvettem 576KByte-on keresztül 7. 990-ért! Tényleg mekkora királyság a Steam!
De most tényleg!
Kivételesen (és +int csak ismételgetni tudom magam) tényleg azért jöttem, h segítséget kérjek, de látom itt is ugyanúgy reménytelen, mint a GRID 2 topicjában volt, mert itt is csa ka kioktatás + lehülyézés megy! Abszolút semmi kötözködési hangulatom nem volt, de úgy látom (függetlenül attól, h itt sincs kiírva az oldal fejlécében, h: GRID Autosport "rajongói topic") ez bizony uganaz a stílus, mint a GRID 2 topicjában volt, pedig csak szimplán segítséget kértem!
Na 11111111, ezt is megpróbáltam, nem jött be!
Örültem, h itt lehettem, sziasztok!
(#497) Csapoati válasza Brian_GT (#495) üzenetére: Nem kell olvasni semmit, mert nem fogok írni, teljesen felesleges, érdemi segítséget úgysem kapok, akkor + minek? nem szeretem a felesleges köröket!
Természetesen a Topic-ot olvasgatni fogom, csak nem írok! Ne aggódj, ez volt a 3. és (ha minden jól megy) utolsó ilyen szösszenetem!Mindenki nyugodjon meg, nem kell a baromságaimat olvasgatni, hiszen minden nagyon szép, minden nagyon jó és mindenki mindennel megvan elégedve! Ez a királyság!
Örülök, h mindenki happy és tökéletes minden!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
sirszevenap #490 üzenetére
(#488) djculture válasza Syrius XIX (#487) üzenetére: Akkor viszont tényleg nem értem! -
Syrius XIX
addikt
+jött a game!
Gondoltam feltelepítem oszt jóvan! Hát nem!
A Steam-et addig érdekelte a lemez, amíg be nem írtam a kódot! Onnantól ugyanúgy Steam-ről tölti le, mintha ott vettem volna! Nem értem! Akkor mi a reteknek a lemez???6GB-ot letöltött a 7,7-ből, azóta 1 - 1,5 kb-tal szöszmötöl! Azt írja, h kb. 27 nap és lejön!
Király ez a Steam na!
Azt az egyet valahogy nem vagyok képes megérteni, ha egyszer ott a lemez, miért nem telepíti fel onnan, függetlenül attól, h Steam-es a játék!?
Na 11111111, ez van!
-
Syrius XIX
addikt
Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest