- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Brian_GT
őstag
Olvasom...csak az asszonyt kell el tennem.... hűha mondom egy hardcore játékos...kiiktatja még a feleséget is
... de tovább olvasva megnyugodtam
Viszont a megint játszol szöveg az ismerős.... nekik szerintem ez benne van a dns-ben
... olyan mint a shoppingolás
... ez van mi férfiak ezt kapjuk
-
-
jaddz90
tag
Ezért is írtam hozzá, hogy "...holott valóban érdemi gyorsulást és végsebességkülönbséget érnek ezzel el a többiek, a döntés adott, ez jó dolog." Természetesen +kanyarsebességet, meg miegymást is, de gondolom lejött a lényeg. Én egyszerűen csak nem szeretném minden verseny előtt állítgatni az autómat, de elismerem hogy javít, segít, látom a többieken is,
Blackbox és ArrowX és Y is erről szoktak csevegni (na jó, Y-nak inkább fingja sincs mi micsoda, X meg hazudik neki valamit). Viszont mindenki eldöntheti, hogy szeretne-e élni ezzel a lehetőséggel.
-
Syrius XIX
addikt
Én már csak azért erőltetném, mert végül is magyarok vagyunk, vagy mi a fene, és ha valaki jól tolja, akkor csak had lássa ország-világ, h igenis magyar van az élen (szerintem)!
Ne arról legyünk híresek, mint pl.: a német kollégák, h mindenki tudja, ott löknek ki mindenkit, ahol csak lehet és a verseny, vagy a pálya egyáltalán nem is érdekli őket, mert nem az a lényeg (nekik)!
-
raggg
senior tag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest