- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
De man
Az akkor nem az irányításon segít, hanem nincs meg az az fps a gépedtől ami a v-synchez kell és azért tűnik jobbnak, mert nem hal le a képernyő
Nincs fps drop. Neki jól fut...elvileg de nem jó vmi a joyon...amúgy azt javaslom kérj kölcsön egy másik joy-t és nézd meg azzal is.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX #1452 üzenetére
A klubnak igen de gyakorlatban ez annyit tesz a toplistán húzod a team-et....ennél fontosabb, hogy ha saját autóra felrakod ugyebár akkor extra pontokat is kapsz, ha teljesíted a szponzor küldiket stb...ami meg jól jön a tuningra.
-
Brian_GT
őstag
válasz
charlie1975 #1336 üzenetére
Ha nvidiád van elindítod a telepítőt és megkérdezi, hogy full telepítést akarsz e ilyenkor az összes létező vga beállítást törli... mivel neked valami bibi van azt jelöld be és kész...utána beállílod a felbontást vissza és kész.
-
Brian_GT
őstag
válasz
charlie1975 #1331 üzenetére
vga driver full uninstall és vissza
-
Brian_GT
őstag
-
Brian_GT
őstag
8ig megy egy kis onlány móka. Akinek van kedve jöjjön!!!
-
Brian_GT
őstag
-
Brian_GT
őstag
Olvasom...csak az asszonyt kell el tennem.... hűha mondom egy hardcore játékos...kiiktatja még a feleséget is
... de tovább olvasva megnyugodtam
Viszont a megint játszol szöveg az ismerős.... nekik szerintem ez benne van a dns-ben
... olyan mint a shoppingolás
... ez van mi férfiak ezt kapjuk
-
Brian_GT
őstag
Deee most tudod itt nem arról van szó, hogy aki életében billel ment és kap a kezébe egy kormányt...vagy aki végig kormánnyal ment és kap egy billentyűt..nah menjél vele. Azonos képességek mellett is érezhetően nagy különbségek vannak a kormány javára. Remélem ezt egy autós játéknál és topicban nem kell ecsetelnem miért
-
Brian_GT
őstag
válasz
jaddz90 #1264 üzenetére
Nincs érezhető előnye kormánnyal???
Remélem vicceltél vele.
Am a billnél ez nem a billentyű vagy a játék hibája. Minden billentyűzetnek megvan mennyi egyidejű leütést tud lekezelni, valószínűleg a laptopod billentyűje nem épp erre lett kihegyezve. Mostani laptopoknál ez nem probléma, lehet régebbi a lapid. Anti-ghost technológiának hívják amúgy a technikát.
-
Brian_GT
őstag
Tisztelt CM! Mint kedves rajongójuk szeretném megkérdezni, hogy EZ HOL A F***A VAN A TI JÁTÉKOTOKBÓL??
-
Brian_GT
őstag
válasz
Csapoati #1179 üzenetére
Egyetértek. Én sem szeretem ezt a flash dolgot...gyakorlatilag adtak a játékosoknak egy esélyt, sőt 4-et 5-t, hogy elkerüljék a totálkárt....ezért van az, hogy benéz egy féktávot...lerongyol valakit akinek onnantól bukta a verseny ő meg nyom egy flashback-et. Autóversenynek az a lényege a határokon autózz ne pedig az, hogy tudd nincs veszteni valód.
Másik oldalról, meg sajna az emberek totál nem ismerik az autózás szabályait és pl senki nem tudja pár embertől eltekintve, hogyan kell visszajönni egy pályára normálisan vagy hogy kell visszaállni irányba forgalomban.
Megpördül a hülye és totál tolatással megfordul mikor 6 kocsi jön mögötte vagy visszajön a pályára 90 fokban mint vmi ágyugolyó.... nah az ilyen használjon flasht...ezektől nem sajnálom.Én akkor szoktam használni ha féktávon átraknak Dubai-ból a Spa-i pályára
Mert mire visszatérék talpon...legyen már vmi esélyem az utolsó hely helyett vmi másra is ha már belémszállt a barma.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX #1163 üzenetére
Nyilván nem a magyar zászló színeire értette, nyilván jó az ha minnél több magyar festésű autó van....de konkrétan a mi csapatunk festését valóban csak a tagok használhatják. Így korrekt.
-
Brian_GT
őstag
válasz
intercooler #1158 üzenetére
De csak jó pénzért Inter... drága dolog a saját istálló tudod
-
Brian_GT
őstag
válasz
intercooler #1097 üzenetére
Apikám vagy API-k COME
-
Brian_GT
őstag
válasz
sirszevenap #1057 üzenetére
Mienk 162. a világranglistán....ami nyilván emelkedik majd még, de top 200-ban lenni nem rossz
-
Brian_GT
őstag
válasz
Csapoati #1052 üzenetére
Egyetértek... azt a mentalitást, hogy tanuljon meg az az én nyelvemen aki idejön leginkább 2 fő nép mondhatja el magáról. Amerika és Anglia + Ausztrália kb. hisz az tartománya volt ugyebár. Az összes többi nép fogja magát és seggel és tanul, még a német is, mert bármennyi is mondják a német jóval kisebb területet fog le, mint az angol. Németet azért istenítik ennyire nálunk, mert a környező országok ezt tolják leginkább...csak ha kicsit kijjebb toljuk a GPS-t akkor a német szavakra már csak a : - He???? Lesz a válasz!
Én majdnem középfokon vagyok angolból és én érzem cikinek, hogy csak ennyit tudok... aki nem tud még ennyire sem...én ki sem mernék lépni az utcára itt BP-en...előbb szólít le egy külföldi, mint magyar.
Várjatok.... még ne... még mindig ne. MOST LEHET KÖVEZNI!!!!
-
Brian_GT
őstag
Multiban azt jelzik ki milyen vezető nagyjából vérmérséklet terén. Ha zöld nyugodtan mellé mehetsz kb előbb fékez ő és veszít, minthogy neked menjen....ha fehér akkor vagy nincs elég tapasztalata neten, hogy kapjon értékelést ergó keveset ment...vagy kb ballanszban van...ez olyan normál... ha belekoccansz másba féktávon akkor romlik hiába figyelsz oda...én is fehér vagyok, mert azért sok a hülye.
Sárga az a vigyázz Baby on Board... nem figyel másra csak magára kategória... a piros pedig a next level... Baby on the leftMagyarán azon a szinten lévő ül a volánnál... ilyenkor nem vessződni kell...disconnect-elni
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox #992 üzenetére
áá én ps-n kezdtem... szinte 0 netes támogatás...nem volt youtube walkth... max örültél volt végigjátszás pont mellékelve a magazinba...ha nem volt akkor max áthívtál még pár embert hátha összeadódik az agykapacítás...végülis ment
valahol visszasírom azt az időszakot... jobb volt..közösség szinten is meg játékok terén is...ott a Colin McRae Rally is még név volt..meg a Toca.
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox #988 üzenetére
Mi asszem a társasággal a Silent Hill-t szótáraztuk PS-n...rohadt fejtörőkhöz kellett... az még hardcore szintű volt.
-
Brian_GT
őstag
válasz
--Lorant-- #985 üzenetére
,, Bemásoltam a G2-ét de elég nyakatekert lett... "
Ez a mondat fájt... attól, hogy előző játék nem létezik olyan, hogy jó legyen hozzá...szóval nem is tudok példázni, nem létezik ilyen
Maga a magyarítással meg az a helyzet, hogy nagyon ritka, hogy készül autós játékhoz fordítás...dirtnél példa volt, de akkor is ritka. Autós játéknál annyira jelentéktelen a fordítás értelme, hogy már csak azért is nem csinálják, mert értelmetlen...tovább tart átszerkeszteni szerintem magyarra az angol írásokat, mint kiszótárazni az összes előforduló szót
-
Brian_GT
őstag
válasz
Bjørgersson #977 üzenetére
steam mappában bármilyen file átírása annak számít...ellenőrzéskor ha megbukik akkor a steam elég szép retorziókat szokott adni...én az accom nem rakom fel erre...
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox #921 üzenetére
én nem veszem észre amit mondtok, pedig nem egy acél gépen játszok és minden high
-
Brian_GT
őstag
Az a baj és nem értem a Codemasters is mikor lett ilyen egy Toca-s múlt után, hogy azt tekintik AI nehézségnek, hogy a kanyar előtt kb megállnak, de egyenesben meg ugyan azzal a kocsival majdnem lehagynak mikor hibátlanul padlón mész.
Én nem tudom Codemasters nem jár véletlenül a Polyphony Digital környékén...gyárlátogatást megejthetnének csapatépítő tréning gyanánt... ha csak a por rátapad a cipőjükre onnan már megköszönöm!!! -
Brian_GT
őstag
-
Brian_GT
őstag
Hát ööö félig értem csak a kérdésedet...én ilyennel játszom igen....de én analóggal megyek... de átállítani persze át lehet optionsben d-padre is... vagy milyen nyilakra gondolsz? Gamepad nyilakra ami a d-pad... mert akkor mint írtam beállítás és kész...vagy ha van gombod a gamepadon, mint nekem akkor ha kikapcsolom, akkor tiltja az analógot és egyből d-padon a kormányzás.... ha billentyű nyilakra gondolsz, dettó.
Vagy..nem értem
Egyszerre engedje a billentyűn nyomni a nyilakat is meg az analógot is? De minek??
-
Brian_GT
őstag
válasz
Csapoati #859 üzenetére
Há akkor azért... mit sajnálod a tv-től a jó grafot...toljad felfele full hd-ba... aki ilyen tv-t vesz használja is ki a tudását
Amúgy nekem az a kemény volt ilyen képhibás lcd-m...még pfff 10 éve...még egy 17es vagy 19es viewsonic volt.. elkezdett a képernyő szélein ilyen szivárványozni és jött befele... behalt a francba
Azóta én is visszatértem inkább a régi jól bevált faburkolatos Videotonra... de látom te is végre belátod nem érnek ezek semmit
-
Brian_GT
őstag
basszus melyik játék az ahol van deadzone;saturation; sensitivity és deadzone egyben?
gyakorlatban változó melyikek vannak egy játékban és úgy könnyebben össze lehet rakni a jó érzékenységet...
amúgy hát félig-meddig....linearitás, mint más játékokban hívják kicsit igaz autós játékban is.... ha egy játék nem lineáris akkor random történhetnek benne dolgok, nincs előre megírva... ez egy autós játéknál kb olyan, hogy ha lineáris akkor egyenes vonalú a cselekmény ergó nincs befolyásoló tényező a kocsi mozgásában...ha non-lineáris akkor meg befolyásolhatják dolgok.... ezt nehéz így elmondani, mert ezek ritkán vannak 1 adott játékon belül... legjobb lineáris példa a Mafia 1...ahol ha lineáris volt a kocsi irányítása nem csúszott meg stb...kikapcsoltad akkor kipörgöt farolt stb...
-
Brian_GT
őstag
Saturációval tudod finomhangolni még a kormányreakciót...ugye van a deadzone ami gyakorlatilag meg sem mozdul a kocsi kereke amíg deadzone-ban van a kormány...de ezt nem lehet sokat rakni, kormányra nem is szoktak holtjátékot állítani, azt hagyják 0-án és a szaturációval játszanak inkább.
Ez azt befolyásolja, hogy x kormánymozdulatra y értékben induljon meg a kocsi kereke...szóval ha te úgy érzed a te kezed túl nehéz ergó nagyokat rántasz a kormányon akkor rakjál kisebb szaturációt és akkor nem fordul egyből 90fokot neked a kocsi....viszont ha meg azt érzed tekered mint a hülye és neked ez már sok, akkor rakjál rá és akkor kisebb kormánymozdulatokra is már reagál a kocsi kereke...ergó fordul. -
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX #841 üzenetére
Bocs Syrius...de 1 dolgot ki kell emelnem és ez nagy baki!!
,,ABS OFF, az biztos király lehet, de melyik mai (!) autóban nincs ABS??? "
Nem utcai autókkal megyünk benne, hanem versenyautókkal...versenyautóban pedig nincs vezetést segítő eletkronika...és igen megelőlegezem még abs sincs.... egyedül szervó van, de az nem tekintendő vezetést segítő elektronikának az inkább már biztonság technikai szerintem.
Többiek: Az Egyik Kopó, Másik Eb című régi jó kis klasszikus ugrott be a vezetés alatt...mikor mondja üldözés után Tom Hanks, hogy : ,, Hát milyen anyád van neked, még egy rendes kocsit sem képes venni" ... nah ez nálam a mi a rákos csapatom van nekem, még egy normális sofőrt sem képes adni mellém!!
Komolyan 14. hely amit összetud mazsolázni??? -
Brian_GT
őstag
Nah hazaérkezett ma velem az én kis Gridem...már települ is
Amúgy mivel aktuális még eléggé az összehasonlítás... megérkezett a 2 új gameplay a Project cars-ból... nah ott biztos nem lesz panasz a belső nézetre...én sem belsőből megyek versenyhelyzetben...de imádtam az 1ben mikor csak úgy mendegélt az ember...hatalmas élmény volt bentről autózni...nah itt megkapjuk majd.
Azért az az éjszakai pár képkocka brutálisan jól néz ki a videón... + mikor elsuhan az R18 E-Tron...áááá... Gridezünk azt év utolsó felében, meg megyünk PC-ni
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox #757 üzenetére
de aki nem játszik erős géppel az ne rakja fel...alapból aki medium grafikán tolja semmi értelme a texture pack-nak, mert egyrészt még jobban visszafogná a gépet...2. megoldották azzal, hogy olyan grafikai beállításon be sem kapcsol... annak érdemes felrakni aki így is úgy is fullon tolja...
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox #722 üzenetére
íveket tudod tartani főleg első kerekes autóknál...hátsó kerekesnél meg tőled függ részben...ha gyorsan mész tc on-al is megtudod csúsztatni, de az már a te vezetési stílusod miatt van...ha kikapcsolod a tc-t akkor pedig megint csak azon múlik mivel játszol...tudsz-e adagolni gázt... de ha biztosra akarsz menni és nem az számít, hogy első legyél, hanem az élmény akkor...tc-abs on...megjegyzem gamepaddal tolom abs nekem is on...különben satuzok állandóan... aki mondja, hogy de ott az analóg és szabályozható... aha...igen... az az időveszteség mire óvatosan húzod a kart, hogy ne satuzzon akkora időveszteség, hogy 4en elmennek közben melletted... abs off-hoz pedál kell... nyilván mehet billel is mazohistáknak...
korrekt vezetési élmény is szerintem alap...nagyon jó a hangulata.. szépek a pályák stb... érezhető a sebesség faktor...
idiótákat ki lehessen csapni multiban....erre ne számíts.... nem néztem utána de ha a kick rendszer ugyan az mint a 2-ben akkor kizárt... + jön helyette másik... megszoksz vagy megszöksz
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox #717 üzenetére
Nézd, mint feletted is írja szevenap a multival nem lehet mit tenni, ha olyanokkal akadsz össze akik vérpistike idióták és látod ő is írja németekkel megint összesodorta és bamm. Ezt el kell fogadni, hogy ilyen a multi. Annyi ments vára talán van a 3-nak, hogy úgymond ismét a rendes fizika érvényesül, ergó kiszámíthatóbb, hogy ki hol van a pályán...azzal nyilván nem tudunk mit tenni ha 200al belédszáll fék nélkül, az a 2-ben is alap faktor volt...viszont a 2-ben még mi társak sem tudtunk annyira vigyázni egymással hiszen mindenki driftelve vezetett és lehetetlen volt megjósolni ki hova érkezik..kinek hol tapad be a kocsi. Itt azért ha kanyar van lehet tudni ki az aki elől megy honnan fog fordulni, meg ki az aki megpróbál rövidebb féktávot és beesik...szóval lehet következtetni szebben.
Én mindenképp ajánlanám a játékot neked is, elég jól be lehet lőni kinek milyen segítség kell a vezetési stílusodhoz és a perifériához amivel tolod... mindenki megtalálja benne az arany középutat... talán még inkább adja azt az elképzelést, hogy aki kormánnyal tolja meg 1-2 billes aki azzal tolja mindig, fog elől csatázni... lesz egy középmezőny és lesz egy végmezőny...úrvezetők... de akkor is mindenkinek lesz ellenfele, nem úgy mint a 2-ben, hogy aki nem érzett rá a driftes vezetésre az halálra volt ítélve... itt egyszerűen aki lassabb az csatázik hátrébb majd.
Most mindenki tolja még a single-t, szokja a kocsikat-pályákat....én azt mondom te is vedd meg...gyakorolj kicsit és gyere... olyan nem lesz multiban, hogy hülyék ne legyenek....ez amióta az a szó, hogy multi létezik, nincs... ezt el kell fogadni.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Csapoati #709 üzenetére
Amíg nem játszottam gamepad-al az autós játékokat én is elosztottam 2 kézre...nekem az autó érzése jobb volt...bal kéz vitte a jobbra-balrát jobb kéz a gáz-fék-kézifék kombót...csak én leosztottam úgy, hogy vagy a nyilak voltak a balra-jobbra vagy az a-d de mindig a másik kéz a num 0-num del-num enter-en volt... attól függ mennyire volt kedve a karomnak nagy vagy kisebb szöghöz.
Most így gamepaddal nem rossz bár örülnék én is ha xbox-os joyom lenne...kényelmesebb, mint a mostani gamepad...viszont analógon nem lehet szépen adagolni annyira a gázt mint szeretném így tc on-on tolom....viszont nem tudom nektek ez hogy van én itt is csutkára tudom gyilkolni a hátsó gumikat
tc on-on is olyanokat tudok mclarennel menni egy jobbos-balosban hogy fáj hallani ahogy felsisteregnek a gumik
meg látni egy endurance végén, hogy 7%-os maradt a gumi
-
Brian_GT
őstag
válasz
Balage195 #679 üzenetére
Ebben csak az a szánalom, hogy ugyan ezt a csalási módszert az 1 óta tudják csinálni....erre az lenne a válasz, hogy gőzerővel dolgoznak a probléma megoldásán. Szívesen dolgoznék náluk...3 játék óta dolgoznak rajta, nem lehet túl erőltetett a munkatempó
Scampolo: Én most készülök csicsikálni menni...sajna még nem tudom megvenni a játékot, így ETS 2-ben gyakorlok rá... bár lehet 20t cukor szállítása nyergessel más vezetést kér, de itt is szépeket tudok kifékezni kanyarban
-
Brian_GT
őstag
válasz
scampolo84 #669 üzenetére
EZ AZ IGAZI AUTÓVERSENY!!!
Aki játszott vele tudja mi volt átmenni a hegyi szerpentineken! A főcím zene meg ismételhetetlen, ez kellett volna grid alá is.
-
Brian_GT
őstag
válasz
- = Zk = - #593 üzenetére
Nem nincs...nincs crossplatforming.... aki xbox-ra vette az ott tolja, aki ps-re az ott és a pc-sek is külön...amúgy én ennyire mélyen nem másztam bele a steambe, de nem lesz abból gáz ha mentés így átmegy vkinek? egyáltalán át lehet adni mikor kilépés után auto felhőbe ment??
én toltam az 1-et is és a 2-t is, lehet névről nem emlékszem rád, de ott is ugyan úgy a magyar közösséggel mentem én is... szerintem is ahogy Ati írja, az 1-ben irreálisan könnyű volt a drift...a 2-ben meg a nehézségét azzal magyarázták, hogy élethűbb, de a valós ok az volt, hogy sz*r volt
a 3-at remélem holnap délután avatom fel én is...
-
Brian_GT
őstag
válasz
- = Zk = - #549 üzenetére
Jaaa hát kormány nélkül mindenki úgy megy ahogy tud...gamepaddal én sem tudom követni a sémát...főleg nem a 2-ben
ahol mindent kellett csak rendesen vezetni nem
mármint ott a kilinccsel előre volt a titok
G25 az a baj, hogy újonnan már nincs...akinek meg van nem fogja eladni, mert bár finomhangoltak a g27-en...g25 jobb volt ár/érték arányban. G27 meg húú nem is tudom hol járhat 60 körül???
Sajna én szívem szerint visszavenném majd ha lesz rá money-m a DFGT-m de tudtommal már az sincs. Mekkora piac van a kormányszettekben nem? Konkrétan 1 -
Brian_GT
őstag
válasz
- = Zk = - #542 üzenetére
Jó persze ha nincs egy rendes analóg vagy pedálszett amivel adagolj akkor rossz, bár analóggal sem könnyű abs kikapcsoltan menni, mert bár finomabban lehet menni analóggal, de ott sem tudod megérezni, hol van a fék befogásának pontja.
Viszont 1 hozzászólás a kanyar+fék kombóhoz...az már régen rossz ha akkor fékezel ha kanyarodsz.... jön a kanyar...fék visszakapcs.... kormányzás...kanyar ív kifele...kormány enged-enged gáz folyamat mehet felfelé... vannak kivételek persze, de ez az aranyszabály.
Húú de jönnék már én is gurulni!!!
Wolfman: Szerintem az csak automatánál van... de ez élőben is így van...automata autót nagyon ki kell ismerni hol van az a pont ahol kell adni vagy pont nem kell adni, hogy ne vagy igen váltson el. Aki kormánnyal tolja biztos nyilatkozik erről majd, de szerintem ott nincs ez a jelenség.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX #487 üzenetére
Megint csak azt tudom mondani, hogy te rontottad el.... ki lehet választani, hogy online telepítést vagy offline telepítést kérsz... ne a steam-et hibáztasd már mindenért Syrius... az egyik legjobb háttérszolgáltatás, ráadásul egymillió akciót tol évente lásd most a summer sale. Biztos akik gazdagok nem érdekli őket, de én per szeretem ha egy játékot 75%-os kezdvezménnyel stb kapok meg vagy ha valakivel akarok beszélni 2 szót, nem kell facebookon vagy máshol megkeresnem, hanem megtalálom a barátlistámon... + ha multizni akarok akkor nem istentudja hányadik vacak szolgáltatás által fut a multi, hanem egy kiépített és stabil rendszer biztosítja a játékosok közti kapcsolatot. Én bocs, hogy nekem ez tetszik... ne menjünk már vissza az 56k-s betárcsázós korszakba!!!
-
Brian_GT
őstag
Gran Turismo-nál szerintem sem lesz soha jobb játék a világon...amióta megjelent viszi az autó kategória top 1-et és még vinni is fogja... mivel nincs pc-re így ide amíg létezett a rendes Colin McRae Rally-t imádtam, bár az kategóriában eltér ugye a rally miatt...de fejelsztőnél maradva a régi Toca-k nagyon jók voltak...most meg a Grid ami viszi pc-n....bár én a Project Cars-ban nagyon sokat látok...szerintem az pc-n át fogja venni messze.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Csapoati #360 üzenetére
Szerintem is lesz...már az endurance versenyforma kiállt érte... tuti nem lőnek ekkorát mellé főleg, hogy az 1ben is benne volt szépen pl az Audi akkori R15-se... mit tudnék örülni ha az idei R18 E-tron Ultra benne lenne majd egy dlc pack-ként a La Sarthe mellé... mármint a tavalyi mert külsőleg nem lett más csak picit az idei kocsijuk...
dragonfx: Gratulálunk, megérkezett az első troll aki gondolom már nagyban tolja a törtet, mert ő a király vele.... nem megy a kocsi meg lassú stb??? ember ültél már autóban??? Grid2 irányítás és egyéb téren úgymond egy kitekintés volt, ha veszed a 3-at és az 1et... elment egy árkádosabb irányba, de látom neked ez a baj, hogy nem tudsz 300al belemenni a másikba...csak az a baj élőben az autóban fék is van... biztos láttál már olyat képekről
És köszönjük építő jellegű kritikádat, iszunk rád 1et megígérjük!!!
-
Brian_GT
őstag
Vegyük már külön.... a 4k támogatottság egy dolog... fel tudod tolni ha van megjelenítőd a 4k-ra is akár a felbontást...de mellette az alap kinézetet is változtatja részben, ahhoz nem kell 4k grafikát rakni.... viszont azt se írja majd be senki, hogy nem lát különbséget a textúra pack után és visszakérdezve kiderül, hogy medium-on tolja
-
Brian_GT
őstag
Üdv az uraknak!
Elkezdem én is az Autosport topicot, viszont nekem csak 10-én lesz meg a játék...szóval addig legalább olvasom mik a vélemények
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest