- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
intercooler #1135 üzenetére
Amint azt CJ4567 is írta, csak azt szerettem volna mutatni, hogy a csapattárs nem csak az utolsó 5 hely valamelyikén képes célba érni, hanem előfordul egy-egy csoda folytán, hogy előrébb végez. Sajnálom, ha neked így név nélkül nem jelent semmit. A kérdésedre válaszolva, én játszom.
-
Rototti
senior tag
Megtörtént a csoda és elképzelhetetlen, saját csapat 1-2: KÉP
Amúgy tudja valaki, hogy hogy lehet a legjobb rajtot venni, mert hiába próbálgatom, mindig ugyanúgy startolok. Van itt egyáltalán olyan játék a fordulatszámmal, mint az első részben, vagy padlót tolok oszt csókolom?
-
Rototti
senior tag
Na, úgy néz ki szerelemes lettem a Cruze-ba.
Mondjuk 6 év Lacetti-zés után nem csoda, hogy most is a Chevi felé húz a szívem, de majd még meglátjuk.
Most nem hozam videót, csak egy képet egy időmérőről. Érdemes minél hamarabb megfutni a legjobb időt, mert néha az is számít.
KÉP
Pedig nem valami rövid pályán volt és mégis sikerült így összehoznunk. -
Rototti
senior tag
Meglett a BWM egyenesben.
VIDEÓ
Jól közel kell lenni touringnál és akkor hat a szélárnyék. -
-
Rototti
senior tag
Nem fogok hosszú jellemzés írni a játékról, megtették azt már páran. Nekem ez a játék veszett jó. Pont annyira hasonlít az első részre, amennyire kell és annyira különbözik, amennyire kell. Ez után áldom az eszem, hogy nem vettem meg a GRID 2-t.
Persze azt megértem, hogy akik nem kormánnyal vannak, azoknak rossz, hogy nem tudják úgy belőni az irányítást, hogy jó legyen. A force ex-em 180 fokja se épp ideális, de hát ez van, ebből kell kihozni valamit.
Amúgy fura, hogy épp most említette pár kolléga, hogy nem tetszik nekik, hogy kétszer kell menni, mert én pont hogy örültem neki. Tekintve, hogy van időmérő, így tök unalmas lenne folyamatosan elölről indulni. Jó persze Nathan rögtön lerajtolt és nem is tudtam megelőzni, hiába voltam közvetlen mögötte, de szerintem meg ez lenne uncsi egy idő után. Az, hogy utána a beérkezés sorrendjének ellentétesen kell indulni remek szerintem, mert lehet küzdeni, előzgetni. ^^
Az első eventemben mindig 2. lettem, kivéve az utolsó fordított meccsen. Szóval nekem ez így tetszik. Amúgy Hardon megyek, ABS van csak bekapcsolva, mert nem igen érzem az ABS hiányának gyorsító hatását.Egyébként öreg napjaimra megörökítettem az első győzelmemhez szükséges előzést az utolsó kanyarban. Épp, hogy befértem a bmw előtt, nagyon gyorsak az egyenesben... VIDEÓ
-
Rototti
senior tag
válasz
sirszevenap #558 üzenetére
Köszönöm!
Játék megrendelve.
-
Rototti
senior tag
Valóban jól sikerült a játék. Szép és a fizika is remek. Méltó utódnak tűnik a Grid után.
Pár kérdésem lenne a multival kapcsolatban:
Van chat?
Van Spectator mode?
Be lehet lépni olyan szobába, ahol épp fut a verseny?
Jelentős FPS csökkenés tapasztalható multiban?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest