- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Na, ez nekem új...
Szabadedzésen, tempós kanyar ideális ívére leb*szott egy roncsot. Hiába lökdöstem odébb, miután állogattam a kocsit és újra mentem gyakorolni, visszatette ugyanúgy az ívre.
Ez WTF? Hogy gyakoroljak így? Letolni se lehet az útról anélkül, hogy ne sérüljön a kocsi.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ó, igen... És megint megcsinálta...
Klasszikus túra futam. 3 tizedre maradtam el a leggyorsabb körtől, gondoltam újra megpróbálom. Másodjára sikerült is, fél másodpercet javítottam az előző futam legjobb idején.
De mindezt hiába, mert az utolsó előtti ember 2.5 másodpercet vert az időmre...
-
TESCO-Zsömle
titán
Hogy ez a játék mekkora egy unfair g*ci!
Harmadik futam a bajnokságban, vezetek 13 ponttal, mindkét előző versenyt megnyertem, második időmérős körön futok egy leggyorsabb időt, majd pár kanyarral utána közlik velem, hogy már csak második vagyok. Az időkülönbség: +0:00,000
Ha két versenyző időmérőn ugyanolyan kört fut akkor miért az kapja a jobb helyet, aki később futotta/rosszabbul áll?
sz: Azt is jó lenne tudni, hogy miért romlanak a fékek Edzés -> Időmérő -> Futam viszonylatban, mert elkezdődött a verseny, és vagy 20m-rel hosszabb féktávot kell vennem időmérőhöz képest, különben egyszerűen csúszik tovább a kocsi.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
dragonfx #1446 üzenetére
Én egyiket se szeretem, de mit tehetek? GRID-ben nincs Ferrari...
Marad a McLaren, a Caterham, az Alfa, a Bugatti, a Caparo, meg a Wankel Mazdák és csá...
Karrier-mód amúgy sem kívánságműsor. Azzal mész, amit alád raknak, csak az XP-hozam számít...
Csak tudnám, hogy azt a förmedvény Drift-et hogy a francba fogom elcsalni, hogy ne kelljen megcsinálni...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
intercooler #1442 üzenetére
Kipróbálom nélküle.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
dragonfx #1437 üzenetére
Én túrán vagyok, B-s mercivel kéne menni Isztambuli pályán, de már nem tudom mit és hova állítsak, hogy jó legyen... Ha nagyon odateszem magam, és a karika is összejön, akkor foghatok egy 54-es időt, de az még mindig 1 másodperc lemaradás, és a bugos köridők miatt azt se tudom, hol/min kéne javítani...
Nyilván az a baj, hogy a pályán van két irdatlan hosszú egyenes, ahol az AI be tudja kapcsolni a rakétákat, de ezzel nem tudok mit kezdeni.
Nekem eddig Brands Hatch. Ott mindig 1-1-1. Meg persze SPA, de azon még nem mentem eddig. A pályák egy részét tuti nem is láttam még, mert a túrán kívül csak a kihívásokat tolom.
(#1439) dragonfx +30%-on vagyok. 5xFlashback, ABS, TC, Vonal, HUD, Kamera. Minden más az elérhető legnehezebben.
-
TESCO-Zsömle
titán
Azt hiszem, "elakadtam". Betett a játék egy pályára, ahol 1:55-nél jobb időt egyszerűen nem tudok kipréselni a gépből, időmérőn meg a kezdő idő 1:53...
Most esek neki negyedszerre a 10 perces edzésnek, de látszólag mindegy, mit és hova állogatok, ugyanott van a vége.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Syrius XIX #1420 üzenetére
Hol írtam én, hogy a gombok jobbak? Azoknál bármi jobb, ami analóg. Én azt mondtam, hogy a botkormányhoz mérten használhatatlanul kicsik és emellett ki is tarok,amíg valaki minden kétséget kizáróan be nem bizonyítja, hogy 3cm mozgástérrel precízebben lehet irányítani, mint 15cm-el.
Csak azt nem értettem, miért néz itt mindenki, mint a gázálarc, csak mert két macskapöcse botkormány (analog stick) helyett egy komolyabbal tolom... Mintha a gamepad reálisabb lenne egy kormányhoz viszonyítva...
De a gáz/fék ha jól értem, akkor nálad is digitális.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
B-L-A-C-K #1403 üzenetére
Ez attól függ, hogy ki van mögötted. Ha fordított rajt után egy gyenge kocsi az 3-6mp lemaradásban, akkor oda már beleférnek közepes hibák is. Simán első helyen apróbb hibák, amik után még vissza tudod tenni az ellenfél elé a kocsid úgy, hogy ütközés esetén se pördülj. Ha hibázol, és be tudják tenni a kocsi orrát melléd, akkor azt a pozíciót buktad is, ha nem egy olyan féktáv jön, ahol előbb fékez, hogy kivegye az orrát, mert ő bizony be fog kanyarodni akkor is, ha te ott vagy, és letol a pályáról, mint vonat a buszt a sínről, még csak meg se remeg.
sz: Persze én amatőr vagyok, ráadásul botkormánnyal játszok, biztos sokan vannak, akik jót mulatnak azokon, amiket írok...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
B-L-A-C-K #1395 üzenetére
Álló rajtnál mit fogsz a szélárnyékra? Egyébként az első helyen haladó is ugyanígy megy. Kanyarcsúcson majd felöklelem, aztán kilő, mintha rakétán ülne, pedig nincs szélárnyéka. Very Hardon ugyan ez a helyzet, csak még gyorsabbak egyenesben és még irreálisabban vernek az utolsó szektorban.
Időmérőn eddig egy pályán tudtam nyerni, egy másikon meg az esélyét láttam, a többin 3-6. De ezt már írtam. Első futamon a 3. hely a cél, a másodikon meg úgy az első, hogy a riválisok hátul maradjanak.
Inkább a Medium vs Very Hard különbözik, meg persze én digitális gáz/fék kombóval tolom, ami egy szint felet már szűk keresztmetszet.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
B-L-A-C-K #1389 üzenetére
Sehogy. Az ellenfelek kigyorsításon/egyenesben jók. Ezzel van balanszolva az AI gyenge kanyarteljesítménye. Ennyi.
Én már meg sem próbálok időmérőn első lenni. Első kanyarban úgyis fogok 3-4 pozíciót, hátulról meg még 6-8-at is akár. Előre állított fékegyensúllyal olyan agresszív féktávot tudok venni, hogy 10-20m-rel később kell fékeznem, aztán fék felenged és kanyar, esetleg ellenfelek megtámasztása/kitolása, mert megérdemlik.
Szerencsétlen AI annyira gyík, hogy a saját csapattársam zsinórban 3* kilök a francba, mikor én az első helyért megyek, ő meg valahol a 12-en poroszkál.
Voltam olyan hülye, hogy néha akkor is flashback-eltem, ha a csapattársam csúszott ki. Így sikerült a 6 eventes bajnokságba behoznom a Razer csapatot első helyre. 6 ponttal vertük a Rawen-t, és rohadt jól esett, hogy ezt mind én csináltam meg.
A legnehezebben teljesíthető cucc, az a "legjobb köridő verseny alatt". Nonszensz. 4 körös versenyen 3* mondja be a mérnök, hogy megfutottam a legjobb időt, aztán a végén azt látom, hogy valami nevenincs senki a középmezőnyben, forgalomban, futott egy 1.1s-el gyorsabbat... Úgy meg tudnak táltosodni az AI-k, hogy még. Konstans köröket futok, körönként fél-1mp előnyt szerzek, aztán utolsó körben fél kör alatt már a seggembe liheg a mögöttem levő... Tök irreális az egész...
-
TESCO-Zsömle
titán
Hidd el, játék közben ez k*vára nem vicces... Mert ha úgy kapnék ki 9 tizeddel, hogy szektoronként hagyok benne 2 tizedet, akkor azt mondom, oké. Ennyivel jobb autóval mennek. Na de így?
Azt hiszem holnap meg is eresztek egy levelet a szupportnak ez ügyben... Kíváncsi vagyok mit fele a kirendelt droid a táblázatból...
-
TESCO-Zsömle
titán
Áh, kész... Feladom... Utolsó szektor előtti CP -0,783. Célvonal +0,896... A kettő közt van kb 400m egyenes, egyetlen kigyorsítással. Egyszerűen nem lehet megfogni őket. Konstans lila az összes szektorom, az utolsó 300-400m-es egyenesen megint kapok másfél másodpercet. Mivel mennek ezek? Rakétával? Utánégetőjük van, vagy nitró?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
scampolo84 #1382 üzenetére
Túrába még elmenne, de mikor úgy kezdi a ribanc Open Wheels-nél, hogy "zero contact", aztán az első kanyarban úgy felnyársalnak hátulról, mint a szél, akkor nem tudom, hogy sírjak-e, vagy nevessek... Ráadásul ott aztán tényleg sérül az autó...
Mindegy, eddigi "túra" taktikám egyszerű: Időmérőn fogni egy 5. helyet, első versenyen egy harmadikat, másodikon meg behúzni az elsőt úgy, hogy az ellenfél a kanyarba se legyen és csá... Kevés pályán tudja diszkréten megoldani az AI, hogy a legfőbb riválisomat felhozza utolsó helyről a top5-be, és ha meg is teszi, akkor restart. Ennyi... Jobbat nem tudok.
Ami vicc, hogy mentem tört játékban Ravenwest csapattal, ami a legjobb elérhető túrában, és még azzal is simán legyorsultak. Kanyarban kifékezés van csak, ha bemegyek melléjük kigyorsításon, tolnak egy bodicsekket, és -ki tudja miért- olyankor az én autóm lassul, az övék meg megy tovább, mintha oda lennének ragasztva.
Eddigi kedvent WTF pillanatom, mikor bukkanós célegyenes közepén a dombon átbukva ott ÁLLTAK előttem az egykori 2. és 3. helyezett. Annyi időm nem volt, hogy megnyomjam a féket.
Terminal damage, 65,3G...
-
TESCO-Zsömle
titán
Am az hogy a bánatba van, hogy a legtöbb pályán az utolsó szektorban elp*csáz az AI? Most is megyünk kis Hockenheim-en, minden szektorom lila, kivéve az utolsót. előtte 0.7 előny, utána 1.0 hátrány. Azért ennyire nem lehetek szar sem én, sem a beállítások, ha azt a 0.7-et sikerült összeszedni...
És nem ez az egyetlen pálya, ahol ezt játssza velem a gép...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Rolly Dy07 #1376 üzenetére
Az azon is "segít", aki önhibáján kívül látogat ki a szedetlenbe...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Rolly Dy07 #1374 üzenetére
Akit meg megtoltak hátulról, az IJB?
-
TESCO-Zsömle
titán
Ezeknél az egyhetes kihívásoknál a leaderboard direkt van elkefélve, vagy csak én látok a helyezésemhez képest max +/- 20-at?
Jó lenne tudni mi az aktuális rekord...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Rolly Dy07 #1362 üzenetére
És hova forrasszam azt a gombot, mert amik gyárilag rajta vannak, azokra nem történik semmi...
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok.
Két hete próbálgatom a GRID-et, most végre meg is vettem. Volt nekem egy gondom a törttel, amit sehogy se sikerült megoldani és amire cimbi azt mondta azért van, mert tört, de azt lepucoltam, még írmagját is kiirtottam regcleanerrel, és most eredetivel ugyanúgy fennáll a dolog, szóval eléggé tanácstalan vagyok.
Nevezetesen arról van szó, hogy a controller beállításokat minden indítás után újra be kell állítani, mert egyszerűen elfelejti.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Robogó, kismotor
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged