- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
Az miért van szerintetek, hogy vannak szerverek ONLINE amikre nem enged be, mert állítólag valami tartalom kell hozzá amit a Steam oldalon megvehetek?
Session Pass megvan és éppen ezért az összes DLC megvan és telepítve van!
-
Rolly Dy07
senior tag
Még olyan is van, hogy ha lefut a verseny a köridő táblázattól egyszerűen nem megy tovább. Csak a Quit gombra kattintva, de értelem szerűen akkor nem jár pont.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX #1591 üzenetére
Sajnos a frissítés óta fennáll a következő probléma:
Belépek egy szereverre ahol éppen verseny folyik, mondjuk az 1. a 3-ból. Várom hogy lemenjen és engem is becsatlakoztat, de a várakozás alatt egyszerűen kilép a játék és semmilyen hibaüzenet sincs.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX #1589 üzenetére
Na ma toltam vele, nem volt csak 1 kisebb megakadás, ami havonta 1* előjön. Bár online kicsit megzavarodtak a dolgok, mert nem mindig helyesen mutatja, hogy éppen verseny folyik avagy várakozás.
-
Rolly Dy07
senior tag
Hát nekem ez a frissítés teljesen hazavágta játékot. Állandóan kilép lefagy. Eddig nem volt semmi probléma.
Valaki tapasztalt még ilyet?
-
Rolly Dy07
senior tag
Mi ez a rutin javítgatás a RaceNettel 12:00-tól? Egész nap ez lesz vajon?
-
Rolly Dy07
senior tag
Azt miért lehet, hogy olyan nehezen enged be ONLINE-ra? 10-ből kétszer ha sikerül.
Mindig azt írja, hogy nem vagyok csatlakozva, közben meg a Racenet -et tudom csinálni.Marhára fos lett ez a Steam!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1380 üzenetére
Az az igazság, hogy a kanyarban elég béna az AI az egyenesekben meg simán lehagynak.
-
Rolly Dy07
senior tag
Meg az milyen már, hogy amikor nyersz 3 versenyt, kivágnak a partiról?? Mert pont ez történt. Az ilyen emberek egyáltalán miért ülnek le versenyezni?? Könyörgöm. És nem romboltam ész nélkül, hanem szépen előzgettem. Any....kat!!!!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1377 üzenetére
Nem , nem ez a megoldás! Ki kell törölni a Flash-t és kész! Normálisakkal kell együtt gurulni. Az 1-ben sem volt mégis jó volt.
Szidtuk néha a másikat, aztán kitört kerékkel tovább mentünk.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1375 üzenetére
Jogos, de ez most hogy jön a Flashback-hez?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1363 üzenetére
Sajnos ez ilyen. Nálam a kormány beállítást lövi le, ha véletlen a billentyűre bökök rá. Szóval ez a probléma mindenkinél fennáll.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1360 üzenetére
Ahogy indul a játék, csak és kizárólag csak a controllert nyomd meg elöször, mint Enter ugyebár!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #1357 üzenetére
Okés, most már világos. Kár, hogy a mai győzelmeim sajnos nem tudtak jóváíródni. Na nem baj, majd innentől.
-
Rolly Dy07
senior tag
Le tudná nekem valaki írni, hogy mi a klubotok neve és hogy hogyan tudok csatlakozni? Köszönöm
-
Rolly Dy07
senior tag
Ha a Flashback be lesz kapcsolva, biztos hogy nem fogok veletek gurulni. Ez az ami egyáltalán nem sportszerû.
-
Rolly Dy07
senior tag
Szerintem ezt a Highres Pack-ot a Seameben is le lehet törölni. A játék nevén jobb klikk, tulajdonságok és a DLC menünél ki kell venni a pipát. Gondolom akkor nem fogja futtatni.
-
Rolly Dy07
senior tag
Jelentem a fizika sztem nagyon jóra sikerült!!! Csillagos 5-ös!!!
Nincs ok siránkozni.
-
Rolly Dy07
senior tag
Megvan a megoldás nálam az FPS problémára. Ugyanaz mint a Grid2-nél. 59 -re kell a állítani a limitet, akkor lesz jó.
-
Rolly Dy07
senior tag
Akárhogy futtatom a Testet a Grafikánál csak 30 FPS van.
Ez mitől van? Valami nem jól van belőve? Azért attól többet várnék. Bárhogy állítom csak ennyi van.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #467 üzenetére
Megtaláltam köszi!!!
A steamben kell átrakni.
-
Rolly Dy07
senior tag
Egy SOS kérdés: Hogy tudom a nyelvet megváltoztatni? Kvázi nekem németre kellene átrakni.
-
Rolly Dy07
senior tag
DLC eltávolítható vajon? Ha sokat esne miatta az FPS?
-
Rolly Dy07
senior tag
Meg is jött a kód a Simply-től! Hurrá!!!!
-
Rolly Dy07
senior tag
Töröltem a régi megrendelésem, mert nem lett kifizetve, aztán megrendeltem még egyszer ugyanannyiért
.
Csak azt nem tudom, hogy Paypallal fizetve ebből mikor lesz CD Key.
Azaz milyen gyors.
De most legalább azonnal lekapta a pénzt mert volt rajta.
-
Rolly Dy07
senior tag
Sziasztok. Én is megrendeltem már 13-án, de akkor még nem volt pénz a PayPal számlámon. Azóta feltöltöttem, de még mindig csak várakozás alatt van a SimplyCd oldal fizetési bekérése.
Most akkor még valamire kattintanom kell, hogy kifizessem vagy automatikus. Már kezdek aggódni, hogy nem küldik ki a kulcsot sem.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged