Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Hosszú idő után ma vissza tudok térni este egy gurulásra. Valaki benne van?
-
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
Steam megszakadt. Elegem van ebből.
-
polonic
félisten
En is egy kicsit kesobb erkezem
-
polonic
félisten
Este gurulás?
Én 9-től érek rá.Azt vettem észre, hogy a street coupé osztállyal a legjobb menni nekem.
Szépen elkezdett fejlődni a klub is, nőnek a pódiumok és a győzelmek száma. Már 179. a klub.
-
polonic
félisten
Mi ez az új patch?
-
-
polonic
félisten
Elszállt a steam, azért tűntem el. Nem is tűnik úgy, hogy tudok csatlakozni.
-
polonic
félisten
válasz
Syrius XIX #1275 üzenetére
Nálunk jó, nincsenek túlterhelve a szerverek.
-
polonic
félisten
Miert van az, hogy a c kategorias tura auto 10%-ot romlik egy futam alatt, igy nagyon draga a javitasa. Kevesebbet nyerek, mint amennyibe kerul. Mig az a kategorias versenyenkent 1-2%-ot.
-
polonic
félisten
Ma este raer valaki egy gurulasta?
-
polonic
félisten
Akkor fél 8-tól indul.
Aki jön és még nem vett fel, az tegye meg plusz ph klubba is lépjen be, ha még nem lenne tag.
Az osztályokat, pályákat megbeszéljük indulás előtt. Az upgrade-ek akkor tiltva lesznek. -
polonic
félisten
Vegulis mindegy, szerintem is. Csak a klub xp gyujtes miatt mondtam, hogy mivel toljuk.
Steamen vegyetek fel, bevem ugyanez, mint itt. Ph grid csoportban is megtalaltok.
-
polonic
félisten
Azt talaljuk ki, milyen modban menjunk.
Nekem van tura osztalybol a, b es c osztalyos. Endurance az audi r8. Street sls merci.
Nektek? -
polonic
félisten
Tartunk egy ossznepi ph-s gurulast este? Egy kategoria, mindenkinfelteszi a club festest es gyulik a klub xp is.
-
polonic
félisten
Csináltam én is párat más színvilágban. Mit szóltok hozzá?
Melyik legyen?Szponzorokat igyekeztem úgy választani, hogy ne függjön a futam típusától.
-
polonic
félisten
Mennyire kihalt a játék multija...
-
polonic
félisten
Ha már kész a festés a klubhoz, kérlek állítsátok is be.
-
polonic
félisten
Egyébként a black edition-höz járó sls coupé black-et hol találom?
-
polonic
félisten
válasz
intercooler #1181 üzenetére
Szerintem is jo
-
polonic
félisten
válasz
jaddz90 #1146 üzenetére
Igen, tenyleg par hszt kellett volna visszaolvasnom. Meg ezt sem tettem meg, igaz.
Nekem nem allt szandekomban semmit leszarozni, bar az a rozsaszin festes tenyleg az.aktivan akartam reszt venni a klubban. Szoval sajnalom, hogy ez lett belole. De gondold at, lepj vissza.
-
polonic
félisten
válasz
jaddz90 #1144 üzenetére
Figyelj, igy kezdtem, hogy nem kovettem a dolgokat. Ez alapjan nem olvastam a topikot. De most megyk es visszanezem a nemtom hany szaz kimaradt hsz-t es elnezest kerek, hogy mertem kerdezni. Bar meg most sem tudom miert volt ez problema. Gondolom mar meg lett emlitve a tema. Ekkor mondjuk lehurrogas helyett belinkelhetted volna es akkor meg is koszontem volna neked. . .
-
polonic
félisten
válasz
intercooler #1030 üzenetére
Nem úgy alakult, hogy tudjak jönni. Majd legközelebb, de már csak jövő hét közepén valamikor.
-
polonic
félisten
válasz
intercooler #1011 üzenetére
En jovok, csak bem biztos, hogy 4-kor.
-
polonic
félisten
válasz
intercooler #1003 üzenetére
Rendben, kb 20 perc és jövök, kb egy órát tudok maradni.
-
polonic
félisten
válasz
intercooler #1000 üzenetére
Tőlem már mehetne a multi! Ha valaki leszervezi, én szivesen csatlakozom.
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
Azt kell mondjam, hogy meguntam a játékot. Annyira unalmas a single rész, hogy hihetetlen.
És a multi sem köt le igazán. Bár nem sokat játszottam vele mondjuk.Kár volt megvennem, úgy érzem.
-
polonic
félisten
Az AI valami nagyon paraszt ebben a játékban. Kilöknek a francba.
Ilyenek történnek állandóan. Meg leszorítanak sokszor.
-
polonic
félisten
az eau rouge fordítva nagyon beteg, be sem tudom venni normálisan
-
polonic
félisten
Megneztem ezt a versenyismetlodest. Touringban is van, de ott a befuto forditott sorrendjeben indul a masodik futam. Ez igy jo, azt mondom.
De open wheelben viszont teljesen ertelmetlen. 5. lettem idomeron es a masodik futamon is 5. helyrol indultam. Ez igy teljesen ertelmetlen szerintem. Csinaltak volna akkor hosszabbra a futamot. -
polonic
félisten
Viszont az open wheelben miert kell ketszer ugyanazt a versenyt lejatszani. Na ez tenyleg idegesit.
-
polonic
félisten
Az a baj, hogy az eventek már az elején is nagyon hosszúak. Később meg csak méghosszabbak lesznek.
-
polonic
félisten
feltettem a hi-res texture packot, és azt veszem észre, hogy néha megakad a játék
ha ez kanyarban történik, az roppant idegesítőti tapasztaltok ilyet?
-
polonic
félisten
Melyik racenet clubokba lehet csatlakozni? Van már ph-s? Egyáltalán lehet többen is lenni? Azt nem is néztem.
@Csapoati abba a klubba csatlakoztam, ha nem baj, amelyikben te is vagy.
-
polonic
félisten
A high resolution pack mennyire fogja vissza a teljesítményt?
-
polonic
félisten
Nem olvastam végig a kimaradt 400 hsz-t. Szóval sorry.
Csak azt kérdezném, hogy ennyi idővel a megjelenés után, amikor már van egy kis tapasztalat. Mit mondtok, megéri akkor megvenni?
És a másik, hogy az adatlapomon lévő gépen milyen teljesítményre számíthatok?
-
polonic
félisten
Hol lehet a lehető legolcsóbban megvenni? Mondjuk úgy 4 max 5 ezer ft-ért?
-
polonic
félisten
Ezzel a kulcsos oldallal minden rendben van akkor?
Vpn-es dologhoz sincs köze? Simán aktiválható akkor így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- gerner1
- Medence topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged