Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
elővettem a gémet, mondom úgyis kéznél van a G25, nekifekszek ismét... és well, azt kell mondjam, nagyon kemény a gém.. így, hogy itt a G25 nagyon is élvezhető "lett"... nem olyan, mint egy ACorsa, de szerencsére nem is olyan "ratyi" mint egy Forza sorozat.. (értem ezt a kormánnyal való irányításra csakis, mindkettőt szeretem és tolom is. Forzát boxon ofc)
a másik nagy meglepetés a Grid 2 volt.. az is nagyon élvezhető kormánnyal... úgyhogy elkezdtem ezeket felváltva
-
- = Zk = -
félisten
jah, hogy egy BMW M3 jobb kormányos?! wtf?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Syrius XIX #1119 üzenetére
igen, tudom....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Csapoati #1103 üzenetére
há' naná... nagy Grid Fan vagyok.... de G2 előrendelés óta kicsit félek. igaz, azt előbb ledemóztam, és még aznap visszamondtam az előrendelést
Autosport esetében más. bejön... de hogy ennyi mindent kihagytak, az dühit inkább. oké, hogy a multira gyúrtak/nak, de pl a G1 multi+single is lekötött hosszú hetekre (Y)
itt a single megvan hamar, a multi meg... hm. -
- = Zk = -
félisten
válasz
intercooler #1030 üzenetére
mit jelentenek a színezett felkiáltójelek?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
intercooler #1006 üzenetére
lag ilyenek?!... semmi?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson #958 üzenetére
jaaaa...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson #947 üzenetére
honnan van a GT40?!
am nekem nagyon bejön a gém (Y)
G1 után nagyon jó -
- = Zk = -
félisten
nagyon OFF, de... mégiscsak az előd...
[link] -
- = Zk = -
félisten
noh
1. open wheel kocsikon csak én nem látok lámpát?! azért fékezést csak kéne jelezni valahogy, nem?!
2. hogy lehet ledózerolni ezt a Hi-Res pakkot... "bődületesen" eszi a gépemet (pár extra fícsőr végett?!)
3. mé' nem sikerült szemet és egyéb tájékozódást ajándékozni annak a csóró AI-nak -
- = Zk = -
félisten
nagyon laggolgat a gém.... lehet, mert sokan sok helyről vagyunk, mi?!
spanyol, német, franciaG1-ben a spanyolok és a németek voltak a legbalfaszabbak sztem
-
- = Zk = -
félisten
mennyi ostoba van onlány
fékezni luxus, majd ha nekem csapódik, lefékezem/lelassítom. sőt... összetörik a verdám, és én külön szeretek f@s kormányzással bedöcögni -
- = Zk = -
félisten
ejj..
C63 AMG de szíííp hangod van -
- = Zk = -
félisten
válasz
Csapoati #804 üzenetére
sajnos van, amiben maradi vagyok...
nem szeretem a változást. a kényszeres változást főleg. ami rám van eröltetve...de (nagyon) nem kesergek, csak HIÁNYOLOM ezt az opciót a játékból. (ilyen is és olyan is legyen benne) ennyi. elvagyok vele, élvezem, jobban mint a G2-t... lehet meg is veszem. majd érdeklődöm az onlány taplók felől, ha sok van, akkor marad a szingli mód
törmelék.
hááányszor káromkodtam mikor online mentünk G1-ben és a sok tudatlan ugye csattant mivel a fék luxus volt abban az időben, és ottmaradt a fél lököseén meg első helyen magam alá kaptam, majd Jarama (kedvenc map <3 ) a hosszú célegyenes végén csatt a falba.... nah akkor billzet repedt itthon
derby-t sose szerettem ez miatt és az irányíthatatlan fardobáló verda miatt... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Csapoati #800 üzenetére
igen, engem ezek is zavarnak. de tudod hogy fogalmaznék inkább?! a full testreszabhatóság hiánya a kontrollernek/bill stb....
ha én megszoktam G1 ben, hogy padlófék, majd gázadás, akkor ne vegyék el tőlem ezt... ne akarjanak "megtanítani" a pici "fékfröccsökre"... ez olyan, mint mikor a nyakamba kaptam a G2 driftes vezetését, irányítását... oké, hogy... de ne... maradjunk a G1 vonalon, bitte
( nah, ennyit a siránkozásról, semmi nem változik)
am tényleg oda meg vissza vagyok érte, graf hibátlan (számomra nem mellékes), irányíthatóság remek, játék testreszabhatósága... hááát, na
persze vannak bugok, mint pl hogy ha törmelékre megyek, nem történik semmipedig anno de sokat coptam ez miatt. főleg onlányban...
-
- = Zk = -
félisten
ABS on állandóan, és a segghajtású verdákhoz tolom még be a TC-t.. ennyi.
nekem ez a fékezgetés annyira megy, hogy simán elmennek mellettem... így ink marad a satu. az még nem okozott csalódást.. Grid 1 ben sem, itt semkipróbáltam veryhardon és a hajam letettem...
very easy-n piszok könnyű. easy elmegy. médium ami valóban a "kényelmes"... kivéve endurance... azt very easy-n is csak épphogy kiköhögöm
-
- = Zk = -
félisten
válasz
intercooler #628 üzenetére
ajha
1. mindez G25/7-tel?!
2. Traction Control minek, ha már G25/7?!
3. ha már G25/7, miért nem teszed át manuális váltóra?! kormányra
4. am van joggsid?! -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #608 üzenetére
2008-05-30
ekkor tettem tiszteletemet először a Grid fórumban
onnan aztán szép egyenes út az onlány mókázások felé -
- = Zk = -
félisten
mivanvele?!
(#606) Csapoati
lehet. passz
annyit találtam ki, hoyg átrakom manuális váltóra és only kettesben gangolok végig. kézi+fék+gáz.. ezekkel dolgozom(#607) Brian_GT
én csak az elsőt toltam. a másodikat ledemóztam és rögvest lemondtam az előrendelést
nem tudom mi lehet ezzel a steam-es profilcserélgetéssel. majd kiderül..
már magam sem tudom mikor kezdtem a Gridet.... qrva rég. talán a fórumban fellelhető egy kis régészettel -
- = Zk = -
félisten
válasz
scampolo84 #603 üzenetére
azt is csináltam egy időben, de.... a végeredmény brutális lett
-
- = Zk = -
félisten
válasz
scampolo84 #601 üzenetére
számomra ink bosszantó
és mivel abban a korban vagyok, hogy " ha 3x nem megy, üss!"... így más megoldást keresek inkább
sokba volt ez a monitor -
- = Zk = -
félisten
nah, kinek adhatom oda a mentésemet, hogy megcsinálja a drifteket?!
DE CSAK A DRIFTEKET PLS! -
- = Zk = -
félisten
válasz
HollyBoni #587 üzenetére
figyi, ha ez az "élethű" akkor egy szavam nincs... akkor hagyom a fenébe, legyintek, biccentek és tovább állok....
de akkor a G1-ben mi volt?!am meg írhatna olyan is, aki a G1-ben tolta (tán még velem is) és mondana erről a driftes érdekességemről pár szót..
apropó, az ACorsa, az szimulátor, nem?!
-
- = Zk = -
félisten
rák ebbe a driftbe is....
vagy a Sylvia ennyire trágya?! -
- = Zk = -
félisten
válasz
scampolo84 #567 üzenetére
gumi állapota... igencsak bosszantó tud lenni, ha vészesen ramaty a gumid
(#569) CJ4567
....azoknak, akik nem tudnak normális versenyen elfogadható eredményt elérni! -
- = Zk = -
félisten
ez az Endurance és a Drift a két legmocskosabb "opció" ebben a játékban
-
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
sallala Dallara... nem hittem, hoyg ezt is jobbá teszik. az első részben rühelltem nagyon. itt egyenesen imádnivaló
csak az ABS van bekapcsolva mindenhova és hihetetlenül érezhető a G1 vonal... ez speciel "töccik"...de hogy se garázs, se CSAPAT, se semmi kis fain menü, mint az egyben....
lehet megveszem, de csakis Street, OW, és Touring végett... de ez még a jövő zenéje.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson #529 üzenetére
szoszi mo?!...
-
- = Zk = -
félisten
Ámbörök, Xbox360-ra nincs kint demo?!....
nézze már meg vki pls...nincs kedvem összeszórni feleslegesen a boxot...
ellenben ha van kint demo, akkor... -
- = Zk = -
félisten
válasz
intercooler #481 üzenetére
jah, akkor párdn
bár tény, nincs fékzőjelző kis peros lámpácska sem.... hm. nagy negatívum. így kénytelen vagyok hasznélni az ideális íves bigyulát.. zavar, de... hát na...
a G1-be ha bevillant a piros, még vártál, vártál, majd egy akkora satu, hogy a bill kurzorgombja a padlót karcolta -
- = Zk = -
félisten
válasz
intercooler #404 üzenetére
ment a lájk
de mé' nem gangolsz?! ha már G27
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Syrius XIX #453 üzenetére
holló
-
- = Zk = -
félisten
válasz
sirszevenap #355 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
háááát
nah...
tisztázni való kéne így... hát naén a G1-hez fogom hasonlítani, mivel tény, majdnem 1,5(?!) évet toltam vele folyamatosan, napi szinten onlány.
az irányítása frankó. fényévekkel jobb, mint a G2... nincs az a driftelős kanyarbevétel. kell gépészkedni a kanyarban.
ami bosszant pöppet az a fékezés... nem úgy van, hoyg rövidebb féktávot veszel, mondván be van kalibrálva a xarod és majd beesel, de még időben lelassulsz. nem. beesel és kocc, csatt(ugye nem lehet kalibrálni még)
pl garázst mikor kapunk?! csapattárs?! ebay-es verdák?! (emlékszem, G1-ben hogy figyeltük a Lacettiket Ebay-ről... 3-4km/ó amit még pluszba tudott
) azt tudja vki?!... oké, mindenben a lvl3 és megnyílik vmi másik speckó event.. oké. és?! ennyi?!
szezononként annyi a dolgom, hoyg a szponzorok által megszabott verdákkal kel mennem?! na neee már -.-apropó, LeMans van benne?!
(#336) Jim74
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Csapoati #309 üzenetére
de... de bachatom, ha nem úgy történik, ahogy én akarom
és akkor a kormány érzékenységről nem is beszéltem
anno Grid 1-ben heteket buzultam ilyennel, csakhogy a billt tökéletesre toljam... csak úgy nem lehetett felmenn iés online tolni PH-s csopival(baaah, régi szép idők...
)
szerk
szeretem finomhangolni a dolgokat -
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
itt nem lehet autókat vásárolni?! amiket ad a szponzor és csá?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson #232 üzenetére
hol?!
BF3 again?! -
- = Zk = -
félisten
ezt is a kovy nyitotta, hátbecarok!
2 WTCC után, bekapcsolt ABS segítséggel egyelőre jónak mondom a gémet... lekopogom, ez már hasonlit a Grid 1-re... ink ez, mint a 2... pf
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged