- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
djculture #1603 üzenetére
Itt a Grid 2-vel ellentétben a dlc-k single player bajnokságokat is hozzátesznek az alapjátékhoz. Ha csak egy dlc-t akarsz megvenni, az a Touring Legends Pack legyen, de a Sprint Pack sem rossz. A Draget csak akkor ajánlom, ha szereted az ilyesmi játékmódot. Autós dlc-ket nem érdemes venni.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
djculture #1117 üzenetére
Ez nem butítás, hanem más megoldás szerintem. Ahogy az 1-hez meg a 2-höz képest sem butult az Autosport, sőt... a fizika nagyságrendekkel jobb mindkettőnél, a karrier ugyan nem egy nagy etvasz, de egyikben se volt az (itt szimplán túl hosszú). Így utólag egyébként a Grid 1 volt nagy butítás a Race Driver 3-hoz képest (telemetria, időmérő, beállítások, valós versenysorozatok tömkelege).
-
Csapoati
nagyúr
válasz
djculture #433 üzenetére
Nem fogod megbánni, szerintem sokkal jobb lett a fizika. ABS nélkül ha beletaposol a fékbe, akkor blokkolva csúszol ki a francba, van alulkormányzás a fronthajtású autónál, meg minden. Nekem nagyon bejön.
daveoff: Szerintem nem eszik sokat. A profilomon látható gépen 1280x1024-ben ultrán a minimum volt 50 fps. Aztán hogy FHD-ben mit csinál, azt nem tudom.
-
Föcsök
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest