Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Egy másik fórumon ezt javasolták erre a problémára.
Tudom, hogy Javascript probléma lehet, de maga a Java is bezavarhat.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
laszlohu
üzenetére
Hogy jön ide a Java, amikor ez JavaScripttel kapcsolatos hiba?

Olvasd el a hibaüzenetet: "Cannot call method 'getElementsByTagName' of undefined".
Én inkább valami extension parájára gondolnék, ott kéne körülnézni, mik vannak engedélyezve. F12, majd lehet debuggolni.Szerk.: most olvasom a belinkelt vírusirtós topicot is, megdöbbentő, mekkora baromságokat tudnak írni emberek. Keverik a szezont a fazonnal. Idekeverik a Java-t, amikor annak abszolúte semmi köze a JavaScripthez, a hibaüzenetből VÍRUSRA vagy malware-re tippelnek élből (facepalm), és "megoldásnak" azt kínálják, hogy rakd újra a böngészőt, amikor az annyit csinál, hogy leszedi az összes extensiont - de amint bejelentkezel a Google accountoddal, amivel szinkronizálva lehettek a kiegészítők, azonnal telepíti is újra ezeket az extensionöket. Tehát a hiba forrását kellene megkeresni, ha valaki picit ért hozzá, akkor debuggolni a hibát, hogy honnan ered (pár perc max.), ha valaki nem ért hozzá, akkor meg egyenként letiltani a kiegészítőket, és megnézni, melyik oldja meg.
+ (#13980) olivera88, neked is szól a fenti.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hát ez NEM oldotta meg. Azt feltételeztem, hogy az új menüstílus összefüggésben van a könyvjelzők menüjével is, mert nekem úgy tűnt, azon is picit változtattak. De igazából mindegy is, a lényeg, hogy nem lehet gépeléssel megtalálni a megfelelő mappát a menün belül...
Ez rohadt idegesítő. -
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Régebben, amikor könyvjelzőzni akartam egy oldalt, megnyomtam a Ctrl+D-t, előjött a Könyvjelző menüpont, majd rákattintottam a "Szerkesztés..." gombra, hogy mappába rendezzem, majd elkezdtem szépen pötyögni a billentyűzeten annak a mappának a nevét, amibe be akartam pakolni a könyvjelzőt. Tök jól működött, oda is ugrott, ahol a bepötyögött szó van - sőt, ha mondjuk két "J" betűvel kezdődő mappa volt, és kétszer megnyomtam a J-t, akkor a másodikra odaugrott az ábécében második helyen lévőhöz, ahogy egyébként a Windows Intézőben is ugyanígy működik.Na most egy ideje nem működik mindez; nálam jelenleg a legfrissebb Google Chrome 26.0.1410.64 m van. Konkrétan nem tudom, melyik verzió óta van, de szerintem azóta, mióta átalakult a jobbklikkes context menü is, meg igazából mindegyik menü ilyen fehér hátteres, szürke kijelölős lett, Windows 7-nél korábban a beépített Windows GUI-s, szokásos szürke hátteres context menü volt, kékes kijelöléssel. Na, szóval mióta ezt cserélték, azóta van sztem ez a para.
Erről tudtok valamit? Nálatok ugyanez a szitu? Hiába gépeltek, nem ugrik oda a megfelelő mappához? Mondjuk nem hiszem, hogy egyedi hiba, de azért rákérdezek, hátha tudtok róla valamit.
===
Szerk.: na, közben megtaláltam ezt az infót:How to revert Google Chrome context menu back to Windows style
http://superuser.com/questions/578704/how-to-revert-google-chrome-context-menu-back-to-windows-style
eszerint pont a 26.0.1410.* változatok óta lett ilyen...--disable-new-menu-style kapcsolóval állítólag lehet tiltani, kíváncsi vagyok, kipróbálom...
Egyébként nekem nem lenne nagy bajom az új context menüvel, de ez nagyon zavar... na, mindjárt visszajelzek, ez megoldja-e...
-
Memora
senior tag
válasz
Penge_4
üzenetére
Akkor valószínűleg csak a MEGA a probléma, nem a böngésző...Nekem egyébként nagyon gyorsan, akár 2-3MB/s sebességgel pörög lefelé a cucc (felfelé nincs ilyen sebességem, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni), viszont processzor túlpörgési gondjaim legalább nincsenek. Ennek ellenére amit írtál te is, meg én is, az akkor is gáz...
Egyébként már van Firefox "MEGA" plugin is, de ott meg lassabb a sebesség
-
válasz
zoltanz
üzenetére
Ugyanez a hiba, vagy hasonló van nálam is: Ha bezárom a Chrome-ot, akkor a következő megnyitásakor tetű lassú és csak gépújraindítás után javul meg. Nem jöttem rá mi okozza, bár gyanítom, hogy ezért dev verzió és nem stabil a neve, habár amióta van dev-Chrome ez a 2. hiba, amivel találkoztam...
Verzió: 28.0.1496.0 dev-m -
zoltanz
nagyúr
Csak nálam xarakszik a Chrome? Már újra leszedtem, de mindig újra kell indítani a gépet mert belassul (még a kezdőlappal is küzd), ezt a verziót az eleje óta használom, de csak most jött elő. (de ha meg van nyitva egy weboldal ott gyors marad)

-
Penge_4
veterán
válasz
Memora
üzenetére
"az meg "erőlteti" ezt a ... nem szimpatikus böngészőt"
Az még hagyján, hogy erőlteti (mivel erősen függ bizonyos kísérleti HTML5 funkcióktól), de ezzel is szar. A múltkor töltöttem le róla egy nagyobb fájlt... De nem úgy, mint normálisan, á, dehogy... Elindul a letöltés, pörög a design-os kis százalékszámoló cucc, ezalatt folyamatosan 80%-on pörög mindkét mag (értem én, hogy titkosítás, de ennyire?), majd mikor eléri a 100%-ot, feldobja az ablakot, hogy hova kívánom menteni. Hát én egy másik partícióra szerettem volna, nem arra, min a Chrome és a cache is található, szóval újabb x perc, amíg a két partíció között átmásolja a fájlt.
-
Memora
senior tag
válasz
spammer
üzenetére
Én "MEGA"-hoz használom csak, 30 naponta le/feltöltöm a fájljaimat (még mindig drága a vinyó...), az meg "erőlteti" ezt a ... nem szimpatikus böngészőt (pl: miért is kell minden tab-nak külön exe alatt futnia? Miért tölti be indulásnál az összes megnyitandó tab-ot, miért nem lehet csak akkor, ha rámegyek a la Firefox?). Nekem így hajlandó csak működni, hiába adtam meg a letöltési mappát is neki és hiába állítottam be hogy kérdezzen rá minden letöltés helyére.

-
spammer
veterán
válasz
Memora
üzenetére
Nekem nincs ilyen mappa, nem őrizget ott semmit. Beállításoknál meg van adva, hova töltse és oda tölti le szépen.

(#13987) olivera88: Dr.Web Anti-Virus Link Checker lesz a bűnos szerintem. Egyáltalán minek kell ez? Ha van fent rendes vírusirtó a gépeden, akkor miért kell még ilyen Chrome-ba beépülő is?
-
olivera88
veterán
Hát van egy pár: Adblock Plus 1.4 , Dr.Web Anti-Virus Link Checker, Freemake Video Downloader 1.0.0 ,
Freemake Youtube Download Button 1.0.0, Ghostery 4.1.1 , goo.gl URL Shortener 0.7.2, Google Levélfigyelő 4.4.0, Image Downloader 1.3 , MightyText - Send/Receive SMS Text Messages 9.5 ,QR Code Generator 1.4.103, Bitdefender TrafficLight, WOT 1.4.11A nagy vírusirtó topicba is írta valaki h ez a problémája.[link]
Ő újra rakta és aztán megjavult, de én nem akarnám újrrakni ha nem muszáj. -
Memora
senior tag
Hogy lehetne ezt a gagyi Chromo-ot rávenni, hogy ha letöltök egy file-t, akkor NE töltse le előbb a c meghajtó
C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\File System mappájába, és FŐLEG NE ŐRIZGESSE OTT (!!!), miután átmásolta az álltalam kiválasztott mentési helyre
-
martin66
senior tag
Sziasztok,
Van egy problémám a Chrome böngészőmmel. Az, hogy néhány oldalon rosszul jeleníti meg a szövegeket (képet mellékeltem). A lényeg, hogy nálam van a probléma (másnál és más böngészőben jól olvassa be a szöveget).
Amit tettem a javítás érdekében:
- újra telepítettem a Chrome-ot.Esetleg valami ötlet?
Előre is köszi.
-
olivera88
veterán
Már tegnap óta evvel csesztet a Chrome facebookon állandóan. Főleg ha megnyitok valamit.

Mitől lehet ez
Ha átjelentkezek Dragonba nincs ilyen. -
zoltanz
nagyúr
Szinkronizáló a beépülőkön belül a beállításokat is menti?
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Mi a legújabb és stabil, bug mentes chrome jelenleg, illetve honnan tudnám letölteni?
Köszi
-
kispx
addikt
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Nagymamám használja a Chrome-t, csak nem tudja a jelszavát, de az adott oldalra be tud lépni, mivel már eleve be van írva.
A beállítások, jelszó..... nál nincs semmi jelszó vagy oldal megadva, üres az egész.
Hogyan tudnám kiszedni a jelszót és felhasználónevet belőle?

-
laszlohu
addikt
Sziasztok
Valaki egy példát mondhatna, hogy mit kell ide beírni, milyen a szintaxisa :
Enter decryption key
Csak így tudom letölteni.
-
tombar
senior tag
hali!
mostanában az otthoni gépemen folyamatosan bepusztulnak a böngészők, leginkább a shockwavere hivatkozva. újat raktam fel, a legújabb flashplayerrel, így már azért kevesebbez chrashel az a kloáka. viszont a gyakori böngésző összeomlás még mindig megvan. azt hittem h ez csak chrome hiba, de FFnél is csinálja. memória hiba lehet? slotot is cseréltem meg ki is fújtam rendesen, más memigényesebb dolognál nincs gond. ja és néha kékhalálozik is ez a g*ci. szerintetek mi lehet a gond? csináljak egy memória tesztet? -
Teodor52
senior tag
-
repvez
addikt
Tudna nekem valaki segiteni, hogy miért nem jegyzi meg a gyarori helyeket a kezdő oldalon?
Illetve, hogy hogy lehet a könyvjelzöket ugy beállitani mint IE9-ben, hogy a bal oldalon egy vékony sávban állandóan ott legyen és ha egy mappát megnyitok akkor csak lefele nyuljon a sáv és ne külön fül jöjjön elö.És ha importálom a kedvenceket IE-ből akkor hogy tdom ugy beállitani, hogy a kedvencek abban a sorrendben jelenjenek meg mint ott? Mert már nagyon megszoktam és igy nem találok semmit .
A következő, hogy hol tudom megnézni hogy mit és mikor szinkronizált.Androidra csak a 4estöl felfelé tudnám használni? hogy a kedvenceket ott is elérjem bármikor?
-
Másnak is van olyan gondja youtube-al, hogy higres videókba nem lehet "belepörgetni" csak ha már betöltötte addig a pontig ahova ugrani akarok?
Vagy visszaugrik az elejére vagy egyszerűen kifagy, de kisebb felbontásnál nincs ez a gond, meg régen se volt ilyen parám.
Addonok nélkül is ugyanez van.
Meg olyan is van, hogy már fullra betöltötte, akkor ugrok mondjuk a közepére s onnan is visszamegy az elejére s a töltés jelző progress szerint újra elkezdi betölteni. -
BalaNce87
addikt
Pár napja jött elő hogy mikor megnyitom 100%-on használja a cpu-t ebből kifolyólag az egész gép belassul és kell idő míg betölti rendesen az oldalakat, kezd rohadt idegesítő lenni...
-
BBéci
legenda
Korábban soha nem fordult elő, ma találkoztam először kattintásra felugró reklámablakokkal. Valaki találkozott ilyennel? Hogyan lehet kiirtani?
A legváratlanabb pillanatokban és teljesen random módon történik. -
randras
veterán
Miért lehet, hogy a Könyvjelzősávon minden ikonnak van képe, de egynek nincs (Google Drive)?
-
pvt.peter
őstag
Arra van vmi ötlet, hogy a Chrome miért csinálja azt, hogy egyszer lejátssza hanggal a videót, egyszer meg nem?
Van olyan, hogy csak sokadik oldal frissítés után hozza be a tartalmat. -
whYz
őstag
Ismertek valami lehetoseget arra, hogy scrollozzunk chromeban pen tablettel? Tehat hasonlo modon mintha egy androidos tablettel swipeolnank az ujjunkkal.
-
ETOM
addikt
Összeomlik a youtubon flash folyamat mi lelte ezt nálatok jó?
-
Schanyee
senior tag
Facebookhoz nem tudsz véletlenül valami jó értesítős beépülő modult?Ez nekem nem igazán jelez, főleg nem üzeneteknél, sima értesítéseket még általában tovább küldi, de azokra meg nem nagyon vagyok kiváncsi

-
spammer
veterán
-
Schanyee
senior tag
Bocs ha hülyeséget kérdezek, most tettem fel a Chrome-ot, az "alkalmazások" azok mire jók? Mármint olyanra gondolok, hogy facebook alkalmazás, rákattintok aztán bejön a facebook oldal , hát dejó, ezt elnevezhették volna ikonnak is(meg hasonlóan gmail, maps és még sok más). Akkor legalább jelezne ha üzenetet kapok vagy bármi. Remélem van valami plusz funkciója is, amit én nem vettem észre, légyszives világítsatok fel.
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Belehet azt állítani valahol, hogy ha több oldal van megnyitva vagy letöltés van éppen és véletlen bezárnám az böngészőt feldobjon egy ablakot, hogy akarom-e?
És még azt, ha mégis bezárnám letöltés közben akkor ne törölje automatikusan a fájl hanem folytassa, vagy ehhez valami program kellene nekem? -
pvt.peter
őstag
Szia!
Nem feltétlen az oldalak fordítására kellene, hanem csak szavak fordítására.
Tehát pl. a Chrome beállítások ikonja mellett egy gomb, erre katt és egy kétoldalas leugró ablakban pedig a megfelelő nyelvek beállítása után mehetne a fordítás.
Ahogy írtam, az instant translate is ezt csinálja, csak vmikor nem olyan találatokat ad vissza mint amit a Google fordító is, illetve előfordul hogy eléggé lassú is. -
Fityusz
tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy ideje a chrome azt csinálja h ha elindítom sokára indul el kb 10-15 sec és mikor elindul akármilyen oldal kezdő oldalára megyek fél perc minimum mire behozza a kezdőoldalt. Ha behoz egy bizonyos oldalt pl. PH akkor az ottani böngészés már villámgyors mint régen. Probáltam a proxybeállítások auto észlelését kikapcsolni , illetve töröltem a gyorsítótárat stb. de nem vált be. Aki tud segíteni azt megköszönném.
-
Donvit078
tag
annyira tele van a tököm már a googléval most a faszbukon szórakozik hogy hibás tanusítvány és nem enged tovább lépni... mit lehet tenni hogy ne szemétkedjen már ezen is
-
kispx
addikt
válasz
dannyl
üzenetére
Középső egérgombbal (görgővel) kattints.
Chrome Toolbox Options Extension -
Jó ideje a coolnovo-t használtam, mert a chrome nagyon kezdetleges beállítási lehetőségekkel volt megáldva. Gondoltam, hogy most (kb. 1 év után) megpróbálkozom újra vele, mivel a coolnovo-m érdekes dolgokat kezdett csinálni.
Most vagy nagyon nem értek a chrome-hoz, vagy még mindig ilyen kezdetleges, hogy nem lehet beállítani, hogy pl. egy könyvjelzőt ne az aktuális lapon, hanem új fülön nyisson, illetve, hogy az utolsó üres lap bezárása esetén ne lépjen ki a böngészőből? -
zuzu000
őstag
Hali!
Hogy teszem át a cache/előzményeket más meghajtóra? Mármint, hogy mindig oda tegye őket. -
myke01
senior tag
A Cyborg által készített témák egy ideje eltűntek a Chrome Internetes áruház "polcairól"
,lassan már két éve. Utána az Opera blogoldaláról lehetett levadászni őket,de egy ideje már ott sincsenek fent a jobbnál jobb témák.
Esetleg nem tudja valaki merre lelhetők meg a Cyborg által készített Chrome témák? (Azok közül is konkrétan egy érdekelne, a Mustang theme ,amelyiken egy Ford Mustang volt szemből fényképezve. A téma alapszíne a kék volt. ) De jó lenne ,ha valakinek el lenne mentve a .crx kiterjesztésű témafájl
.... -
spammer
veterán
válasz
randras
üzenetére
Címsorba: chrome://net-internals/#httpCache
Nálam:
Current size: 208084424
Max size: 209715200Vagyis alapból 200 MB a max, nálam legalábbis. De ez egy öreg laptop, 1,5 GB rammal
Bár jelenleg még 38%-nyi szabad memóriám van a gépen, szóval még én is emelhetnék a Chrome cache-en, de nálam nincs sok tab nyitva, flash is max youtube, szóval... -
xSide
őstag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Translate Selection-t használom.
A címsor mellett is van ikonja, de jobb egér klikkel egyszerűbb a használata
-
randras
veterán
Helló,
cache növelését hol tudom elvégezni? Kellene a Tanki nevű böngészős játékhoz...

-
TRob1
veterán
válasz
pvt.peter
üzenetére
Én ezt használom: Google Translate
Jah, lehet hogy nem is oldalak fordítására kellene, hanem hogy a Fordítót érd el?
Azt meg talán legegyszerűbb ha kiteszed a könyvjelzősávra. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Tud vki olyan kiegészítőt a Google Chromehoz ami címsor mellett jeleníti meg a Google fordítót?
A cél az lenne, hogy gyors legyen, mert a mostani amit használok (instant translate) eléggé lassú.
Vagy bármi más fordító progi is megfelelne, ami betud épülni Chrome -ba. -
törölt tag
Köszönöm, működik!
További szép estét! -
törölt tag
Van olyan alkalmazás vagy kiegészítő, amivel rálehet bírni a chrome-ot, hogy ha rákattolok az "új lap"-ra, akkor a kezdőlapomat hozza be? Tehát hogy ne kelljen mindig a középső görgővel a "kezdőoldal"-ra kattintani.
Köszi.

-
Na az mitől lehet, hogy a Chrome szinte szaggat? Akárhogy állítom a flash-t, vagy a hardveres gyorsítást...
Minden oldal betöltés lassú (a chrome:// kezdetűeké is) és a görgetésen is képes másodpercekig gondolkodni.
A laptopon vettem észre, Acer 4830TG, NV GT640M, Win7, Chrome: 28.0.1485.0 dev-m, flashből a legújabb, 11.7.
User Data mappa törlése után is csinálja. -
Arpsoft
tag
Üdv!
Azt hogy lehet megoldani a Chrome-ban, hogy a PDF fájlokat automatikusan megnyissa az Adobe Readerben, ne pedig letöltődjenek, és úgy kelljen megnyitni őket?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

....
Bár jelenleg még 38%-nyi szabad memóriám van a gépen, szóval még én is emelhetnék a Chrome cache-en, de nálam nincs sok tab nyitva, flash is max youtube, szóval...
Azt meg talán legegyszerűbb ha kiteszed a könyvjelzősávra.