Hirdetés
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
válasz
zoltanz
üzenetére
Bovitmenyek kozott Font size Increase/Decrease, mas opcio nem ugrik be.
Tegnap este a tableten rakoncatlankodott a chrome yt alatt osszeomlott resetelni kellett a gepet, ma reggel az asztalin szivatott le, egy oldal sem indult, toroltem majd ujratelepitettem:S Ilyen se volt mostanaban....
-
Hirons
csendes tag
-
zoltanz
nagyúr
válasz
zoltanz
üzenetére
Sikerül megoldani, a távirányításokat be kell kapcsolni az XBMC-n és így:
Pár beépülő amit még használok és hasznos:
Auto Scroll: Telóról szoktam egerezni ez segít bizonyos tempóba görget
Scroll to Top Button: ugyanezért, megjelenik egy gomb a böngésző lapon és fel tudok ugrani a szöveg tetejére
Bookmark Buttons Startpage
Tab tabtiles: teljes képernyős módba navigációt segíti (automatikus elrejtéssel)
SwiftClick: Lehet váltani a lapok közt a középső egérgomb megnyomásával előnézeti képpel -
válasz
zoltanz
üzenetére
Ugyanez a hiba, vagy hasonló van nálam is: Ha bezárom a Chrome-ot, akkor a következő megnyitásakor tetű lassú és csak gépújraindítás után javul meg. Nem jöttem rá mi okozza, bár gyanítom, hogy ezért dev verzió és nem stabil a neve, habár amióta van dev-Chrome ez a 2. hiba, amivel találkoztam...
Verzió: 28.0.1496.0 dev-m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Parkside szerszám kibeszélő
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest