- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pvt.peter #27728 üzenetére
Szia,
Az első kapcsolódó hozzászólásom óta telefont cseréltem, korábban Mate 10 Pro volt, ahol alapban nem volt adott a Home gomb és a böngésző beállításaiban sem volt rá opció, de a flags megoldás működött, a Chrome alkalmazást sem kellett ahhoz eltávolítani és újra feltelepíteni.
A feleségemnek View 10 van, azon is a fenti helyzet, elég a flags kapcsolódó opciójánál állítgatni a kapcsolót és a Chrome újraindítását követően aszerint jelenik meg, vagy tűnik el a Home gomb.
Jelenleg Note9 van nekem, azon adott alapban a Home gomb és a böngészőben gyárilag ott a lehetőség annak a ki- és bekapcsolására, de kipróbáltam és attól függetlenül is működik flags adott megoldása is és elég itt is a Chrome újraindítása.
Alapozva a tapasztalatodra is, ezek szerint előfordulhat olyan, amikor valóban nem tudja a flags adott kapcsolója felülírni a Chrome meghatározott beállítását és csak a mérvadó paraméterek eltávolítása/nullázása segít, ami például az alkalmazás eltávolításával és újbóli feltelepítésével eszközölhető.
Lehet, hogy nem is kell teljesen eltávolítani az alkalmazást, hanem elég az alkalmazás adatainak a törlése, kíváncsiságból kipróbálom majd. -
válasz
pvt.peter #27723 üzenetére
Szia,
Van, eddig is volt rá lehetőség: chrome://flags ott pedig Force Enable Home Page Button és igény szerint beállítani, majd a böngészőt újraindítani, hogy a módosítás életbe léphessen.
Van olyan rendszer, ahol maga a Chrome is ad rá lehetőséget az alapbeállításaiban, hogy ki- és bekapcsolásra kerülhessen, de ha nincs ilyen, a fenti megoldás akkor is működik. -
válasz
pvt.peter #27477 üzenetére
Van eltérés, azt olvastam, hogy egy ideje nincs adott opció, de ha valaki olyan régebbiről szinkronizál, ahol még volt, akkor megtartja, ellenőrzést még nem eszközöltem, hogy valóban így van, vagy sem.
A lényeg az, hogy nálam nincs/sincs egy ideje - a feleségem telefonján sem, pedig más típusú -, de nem szoktunk átszinkronizálni ilyesmit, így valóban lehetséges ok a fenti. -
törölt tag
-
xSide
őstag
válasz
pvt.peter #13911 üzenetére
Translate Selection-t használom.
A címsor mellett is van ikonja, de jobb egér klikkel egyszerűbb a használata -
TRob1
veterán
válasz
pvt.peter #13911 üzenetére
Én ezt használom: Google Translate
Jah, lehet hogy nem is oldalak fordítására kellene, hanem hogy a Fordítót érd el?
Azt meg talán legegyszerűbb ha kiteszed a könyvjelzősávra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest