- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz
myke01 #22988 üzenetére
Kicsit változott azért.
Kisebbek és szürkék lettek az ikonok, illetve szürke lett az állapotsávon látható link feliratok. Szögletesek lettek a fülek, nincsenek lekerekítve. Ja, és ha előhívjuk Shift+ESC kombinációval a feladatkezelőt, eltünt a bal alsó sarokból a komplett memória fogyasztásra ugró link, ami eddig a chrome://memory volt. Ez is eltűnt.
Szerk.: Most látom, hogy ha a könyvjelző eszköztáron lévő egyik mappára rákattintok, akkor a szürke háttere animál, és utána nyitódik.
-
SP4C3
veterán
válasz
myke01 #22558 üzenetére
1.) Újratelepíted
2.) Visszaállsz régebbi verzióra (Itt nem árt szakmai tapasztalat, ki kell lőni a nagyszerű auto frissítést)
3.) Alternatív böngészők: Chromium, Torch, Comodo Dragon, Chromodo, sp4c3 browser (chromodo/portable/mod/preset/nohtml5/int.flash.ppapi) -
Colos1
őstag
válasz
myke01 #21994 üzenetére
Ez már nekem is feltűnt.
Amúgy eleinte az volt a szándékom, hogy ha megint menni fog az IDS FF alatt, akkor visszaállok rá, de jelen állás szerint nem fogok.
Telón - mert ha már itt átállok, akkor telón is érdemes a szink miatt az Operát kihajítani - egyelőre zavar, hogy nem lép ki, hanem folyamatosan aktív marad a háttérben 100+ mb RAM -al, de erős telóm van, elbírja az.
-
Colos1
őstag
válasz
myke01 #21992 üzenetére
Tökéletes
Én azon rágtam be, hogy már vagy egy hete nem megy a Norton jelszókezelője. Ott javasolták, hogy kezdjek el ezzel foglalkozni. Picit hidegem volt tőle, mert pár éve már próbáltam, és úgy vágtam le a gépről, mint macskát természetes szükségletet végezni, és még azt is utáltam, aki látott olyat, aki szereti a krómot
De azóta sokat változott, és eddig nincs vele bajom
-
idegen lény
addikt
válasz
myke01 #21764 üzenetére
„A Windows 64 bites verziójának telepítéséhez olyan processzorra van szükség, amely képes a Windows operációs rendszer 64 bites verziójának futtatására. A 64 bites operációs rendszer nyújtotta előnyök főleg akkor láthatók, ha nagy mennyiségű közvetlen elérésű memória (RAM) van a számítógépen telepítve (általában 4 GB vagy több RAM). Mivel ilyen esetekben egy 64 bites operációs rendszer hatékonyabban tudja a nagy mennyiségű memóriát kezelni, mint egy 32 bites operációs rendszer, a 64 bites rendszer gyorsabban válaszol, ha több programot futtat egy időben, és gyakran vált azok között.”
Vagyis ehhez megfelelő processzor és legalább 4 GB mennyiségű memória kell.
(#21765) Lauda válasza myke01 (#21764) üzenetére
Az „évek óta” nem túlzás egy kicsit? -
Rimuru
veterán
válasz
myke01 #21436 üzenetére
Chromiumban nincs benne az automatikus frissites, azt is kezzel kell csinalnod. Amugy nincsenek is belole olyan "hagyomanyos" kiadasok, amikor leforditod magadnak akkor lesz egy "keped" az akkor allapotrol. Nem mondtad mit hasznalsz, de en windows alatt is keresnek valami ertelmes csomagkezelot, szoval innen szereznem be. Azt sem tudom hogy a pepper flasht hogy lehet kulon felvaraszolni windowsra, nekem Arch alatt pillanatok alatt meglenne.
-
válasz
myke01 #21070 üzenetére
Egy jó ideje ilyen silány. Gép hibának hittem, mert sok sok éves a rendszer, de a null perces win7-en is? Nekem eddig bejön a Chrome. Teszi a dolgát. Elég hamar elindul. Pl a netrádió itt közel sem eszi annyira a procit mint FF-en, ott visított a venti úgy fűtött tőle. Itt nem. Kis apró megfigyelések.
-
spammer
veterán
válasz
myke01 #20728 üzenetére
Na utolsó OFF, mert még seggbe leszek rúgva.
Linux alatt használom, nincs problémám a sebességgel (uBlock + host file szűrés bekapcsolva), megy rendesen. Flash is megy, de nálam alapból tiltva van, mert külső lejátszóra (mpv) küldöm a videókat (youtube, vimeo stb.). Itt a kód a Firefoxhoz: [link] (userChrome.css-be kell rakni, vagy Stylish-ba, és kell hozzá előtte a Classic Theme Restorer). Jelenleg a 35-ös verzióval használom, most az elég stabil, még nem frissítettem újabbra.
Ha kellene bővebb infó, akkor inkább privi, mert nem akarok Chrome topikban offolni.
-
spammer
veterán
válasz
myke01 #20137 üzenetére
Már egy ideje linuxozok, így a csomagkezelő elintéz mindent (install/remove), de Windowson sem használtam külön uninstall programot, csak a vezérlőpultban lévő listából választottam ki és szedtem le. Persze így maradt fent maradék is, de ha nem kellett, akkor azt kézzel töröltem. Mondjuk túl gyakran nem is telepítettem vagy töröltem, mert egyszer be lakva a rendszer, karban volt tartva, nem szívtam vírusokkal sem, szóval nem is volt szükségem extrákra.
(#20138) trialboj : Nagyon sokáig Potplayer használtam, nálam mindent vitt, és nem mellesleg egy gyengébb notin is vitt olyan HD tartalmakat, amiket más lejátszó csak szaggatva. Ha mégsem visz valamit megfelelő sebességgel, akkor a beállítások között kell variálni (renderelés, dekódolás stb.).
-
csoszogi
tag
válasz
myke01 #17737 üzenetére
igen, viszont van olyan előnye ami miatt szeretem/megszoktam. Írtam ide már párszor, eddig megoldódtak a problémák. Néha előjön ilyen-olyan gond egyik napról a másikra mint most is és ha jól emlékszem a múltkoriban is valami youtube bajom volt. A beépített IE kernel meg IE8 előtti, azzal mégis ment gond nélkül a youtube összes funkciója. Kis agymenés: ha a való világ úgy működne, hogy egy adott cégcsoport (Google) saját terméke (Chrome, Youtube) össze vissza problémákat okoznának egymásnak, akkor az életképtelen lenne. Olvasgatva az itteni youtubos problémákat még örülhetek...
-
-
Brian_GT
őstag
válasz
myke01 #16490 üzenetére
azért mondtam, nekem 80as digim van és így hogy bizonyos helyzetekben más böngészőre szorulok, a chrome után a firefoxal böngészni kész rémálom...de nem tudok mit tenni.
amúgy mikor jöttek a gondok néztem a beállításokat mondom hátha ott csesződött el vmi, de nem... és láttam chrome-ban van hardveres gyorsító...firefoxban is van?? szóval nem lehet ezért ennyire gyors a chrome? vagy független tőle?
-
gatto_
senior tag
válasz
myke01 #15269 üzenetére
Jobb klikk, fordítás magyar nyelvre..
Ennél több nem kell.
Viccet félre téve, én az Instant translate-et használom ha csak pár szót akarok lefordítani. -
-
sanzi89
addikt
válasz
myke01 #12098 üzenetére
Ez működik, igaz elég lassú, csak másodjára ment végig a folyamat és 20 helyre kell kattintani meg reklámokat skippelni, de ok. De ez se az igazi, mivel nem lokális gépen konvertálja a cuccot, szerver oldalon túlterheltség/bezár a bazár és máris off. Olyan lenne a király, ami letölt valamilyen kodeket ami flv-ből átkódolja mp3-ba és elmenti az asztalra. Ha összekattintgatom simán megy külső programmal, de jó volna ha 1 kattintás elég volna...
Ettől függetlenül köszi.
-
Orlin
addikt
válasz
myke01 #11494 üzenetére
Azt tudom
Csak azt hittem van olyan funkció,h frissítés keresése!
Frissítettem is 22-re de ezt miért írja:Update failed (error: 3)Hiba történt a frissítések keresése közben: A frissítés ellenőrzésének elindítása sikertelen (hibakód: 3: 0x80040154).
A frisstés sikerülhetett mert a már említett 3 csík van nekem is
thx
-
DS39
nagyúr
válasz
myke01 #11486 üzenetére
lopnak ezek egymástól szépen, FF14-ben lett földgömb, Chrome 22-ben meg csíkos beállítások gomb. bár igazából ebben a Mozilla a ludas, fél éve telelőtték a netet az új felület képeivel, de megvalósítás azóta se sehol, még Nightly-ban sem. pedig kurva jól néz ki.
TRob1: sorry, nem olvastam vissza
-
-
törölt tag
válasz
myke01 #10302 üzenetére
Ja az tuti... de megoldottam, mert kikapcsoltam a kiterjesztés szinkront így jó, a könyvjelzőket stb mindig jól fésülte össze..
DS39 Eredetileg nekem is össze volt fésülve, mégis berosált...
Chrome-nál mai napi rejtély, sztar.com-os linket felváltva engedélyezi, illetve tiltja, gépenként is
-
dodopek
addikt
Nekem nem a youtube miatt kell. 7750 kártyám van, és minden chrom indításkor úgy remeg a kép széle, mint amikor a monitor pozícionálja magát..Csak a chrom csinálja, és csak amikor elindul. Azt mondták, hogy ez megoldhatja.Szóval nekem a komplett alkalmazás hardveres gyorsításának kikapcsolása kellene...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest