- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
Memora #13989 üzenetére
"az meg "erőlteti" ezt a ... nem szimpatikus böngészőt"
Az még hagyján, hogy erőlteti (mivel erősen függ bizonyos kísérleti HTML5 funkcióktól), de ezzel is szar. A múltkor töltöttem le róla egy nagyobb fájlt... De nem úgy, mint normálisan, á, dehogy... Elindul a letöltés, pörög a design-os kis százalékszámoló cucc, ezalatt folyamatosan 80%-on pörög mindkét mag (értem én, hogy titkosítás, de ennyire?), majd mikor eléri a 100%-ot, feldobja az ablakot, hogy hova kívánom menteni. Hát én egy másik partícióra szerettem volna, nem arra, min a Chrome és a cache is található, szóval újabb x perc, amíg a két partíció között átmásolja a fájlt.
-
spammer
veterán
válasz
Memora #13986 üzenetére
Nekem nincs ilyen mappa, nem őrizget ott semmit. Beállításoknál meg van adva, hova töltse és oda tölti le szépen.
(#13987) olivera88: Dr.Web Anti-Virus Link Checker lesz a bűnos szerintem. Egyáltalán minek kell ez? Ha van fent rendes vírusirtó a gépeden, akkor miért kell még ilyen Chrome-ba beépülő is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Philips LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest