- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Android rendszeren vhogy belehetne állítani, hogy Google Chrome -ban alapból tiltva legyen az összes oldalon az értesítések fogadása? Ha igen, hogyan?
Köszönöm a segítséget.
-
pvt.peter
őstag
Igen, nagy valószínűleg az adatok törlése is megoldotta volna a korábbi problémámat.
Nekem már a kezdetektől (több mint 2 éve) Chrome böngésző van rajta, amit mindig frissítettem amikor jelzett a Google Play.
Valószínűleg vmilyen konfigurációs fájlok / beállítások akadhattak össze. -
pvt.peter
őstag
Szia,
Köszi a választ.
Igazából már egyszer rákérdeztem erre a dologra ebben a hsz -ben, lényegében ugyanezt a két lehetőséget kaptam a megoldásra.
Tehát vagy flaggel vagy a grafikus felületről elérhető opcióval.
Nálam viszont a flages megoldás nem működött, hiába állítottam át disabled -re és indítottam újra.
A másik opció pedig nem volt elérhető az én verziómban, mint ahogy snakebait kollégánál sem.@kali javaslatán elgondolkoztam, úgy hogy letöröltem a Chrome -ot majd újra felraktam.
Ez után automatikusan disabled értéken volt a force-enable-home-page-button flag és nem is jelent meg a Home gomb a Chrome -ban.
Úgy hogy aki ezzel a problémával küzd és nem segített rajta a flages megoldás sem, akkor annak javaslom az újratelepítést. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Androidon még mindig nincs lehetoseg arra, hogy Chrome -ban a Home gomb elrejtesre keruljon?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Androidon Google Chrome bongeszonel mit kell ahhoz ki/bekapcsolni, hogy a cimsor baloldala melletti Home gomb ne jelenjen meg?
chrome://flags/#force-enable-home-page-button flaget mar Disabledre allitottam, ujrainditas is megvolt nehanyszor, azota is ott virit a Home gomb. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Az új kinézetnél átlehet vhogy rakni jobboldalra az új oldal gombot, hogy ne a tabok előtt hanem után legyen?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Google keep értesítést hogyan tudok megjeleníteni asztali Google Chrome böngészőben?
-
pvt.peter
őstag
Az "alacsony memória fogyasztású" Chrome Stable v55 mikorra várható nagyjából?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van esetleg olyan bővítmény / kiegészítő ami tab preview -t készít a megnyitott tab -ról ha ráviszem az egeret?
Van pl. megnyitva 10 tab, egeret a 2. tab fölé húzom és alatta egy x*y méretű tab preview jelenik meg. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Hogyan tudom az alábbi figyelmeztető üzenetet kikapcsolni a Chrome indításánál anélkül, hogy kikapcsoljam a fejlesztői módot?
-
pvt.peter
őstag
Arra van vmi ötlet, hogy a Chrome miért csinálja azt, hogy egyszer lejátssza hanggal a videót, egyszer meg nem?
Van olyan, hogy csak sokadik oldal frissítés után hozza be a tartalmat. -
pvt.peter
őstag
Szia!
Nem feltétlen az oldalak fordítására kellene, hanem csak szavak fordítására.
Tehát pl. a Chrome beállítások ikonja mellett egy gomb, erre katt és egy kétoldalas leugró ablakban pedig a megfelelő nyelvek beállítása után mehetne a fordítás.
Ahogy írtam, az instant translate is ezt csinálja, csak vmikor nem olyan találatokat ad vissza mint amit a Google fordító is, illetve előfordul hogy eléggé lassú is. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Tud vki olyan kiegészítőt a Google Chromehoz ami címsor mellett jeleníti meg a Google fordítót?
A cél az lenne, hogy gyors legyen, mert a mostani amit használok (instant translate) eléggé lassú.
Vagy bármi más fordító progi is megfelelne, ami betud épülni Chrome -ba. -
pvt.peter
őstag
a 28.0.1464.0 verziójú kiadásnál nálatok is összevissza ugrál betöltéskor a fülön az oldal címe? (függőleges irányban fel-le amikor töltődik be)
-
pvt.peter
őstag
sajna eléggé szét lett húzni, nagy értelmét én sem látom
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Azt hogyan lehetne beállítani, hogy ha pl. van egy text input, és ha ebben megnyomom a lefelé kurzort, akkor ne csak az első 5 érték jelenjen meg, hanem pl. az összes?
Legújabb verziót használom, v27.0.1453.12 dev-mVálaszt előre is köszönöm.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Egy érdekes dolgot tapasztaltam mostanság:
YouTube -on ha elindítok egy videót, akkor nem mindig játszik le hozzá hangot, csak akkor ha újrafrissítem az oldalt és akkor sem mindig.
Tehát ilyen véletlenszerű, hogy mikor van hang és mikor nincs.
Mindenből a legújabb verziót használom:
Google Chrome v26.0.1410.5
Shockwave Flash 11.6 r602
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest